Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Vedonlyönnit liigakaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Jugger77, 31.05.2018 klo 00.37.

 1. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Hienoa, että yli 90% on hoitanut asiansa kuten miehen pitääkin. Milloin sitä uutta ruvetaan laittamaan tulille? Maksamatta jääneet paskahousut toki eivät turhaan tarvitse vaivautua mukaan tai siis tietysti pääsekään. Etenkin palstan aktiivi @Ralph voisi mielellään hoitaa asiansa, jos joka ketjuun kirjoittelulta kerkiää. Vie hieman arvostusta 20e maksamattomuus, koska kyse ei ole "etten ole huomannut tai käynyt palstalla", kuten parilla nikillä taitaa asia näin ollakin.
   
 2. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Zohohan rupesi kirimään. Tilanteet muuttuu näköjään aika nopsaan. Tulee vielä jännä taisto!
   
 3. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Maksamattomat varmaan ovatkin naisia. ;) Mutta juu, mitä sitä sitten lähtee mukaan vetoihin jos on vaikeuksia maksaa. Pitäisi olla jo hoidettu.
   
 4. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Vinkkinä muuten, että ainakaan meikäläiselle ei tullut minkäänlaista hälytystä tuosta tägäyksestä, eli kannattanee lähettää myös yksityisviestiä noille jotka eivät ole maksaneet. Ilo kuitenkin huomata, että näinkin kovalla prosentilla on jo tähän mennessä maksut suoritettu.
   
 5. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Kiitokset tiedosta, laittelin uuden viestin. Aikaisemman listan nimimerkeistä kopioin edellisestä postauksesta, joten saattaa siinä joku häikkä olla ettei hälytä.
   
 6. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Hyvällä prosentilla noin muuten on maksettu, kiitos! Muutamat vielä kun heräilevät ja makselevat, niin hyvältä näyttää. Jos ei kuulu, niin laittelen nimimerkit tähänkin ketjuun sinä sovittuna päivämääränä, kun uutta hattutemppuvetoa aloitellaan.
   
 7. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Jos ei kahteen viikkoon saa 20e maksettua, niin turha se on kuukausien päästä enää huudella. Eivät ole mukana uudessakaan. Ja isolla fontilla toki maksamattomat vedonlyöjät ketjuun nimet, niin ota muutkaan heidän kanssa mistään vetoja. Osa noista ei ole käynyt palstalla hetkeen(saattaa olla oikeasti unohdus), mutta joku @Ralph tapaiset tietävät varmasti asian, kun 24/7 joka osiota seurataan ja kommentoidaan. Vituttaa tuollaiset ihmiset.
   
 8. Ralph Jäsen

  @Aapee79 en tiedä mikä sun ongelma on, miksi väännät asiasta joka ei sulle kuulu ja josta et tiedä, mutta onneksi @Anrii nyt tietää milloin maksun tulen suorittamaan.

  Jos haluat asiasta vääntää, älä enää tägää minua. Turhauttaa saada useita turhia ilmoituksia päivittäin.
   
 9. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Joo ymmärrän ja tavallaan jaan sun ajatukset, mutta esim @Ralph otti koodia. Ja mielummin annan mahiksen maksaa kuin oon kivittämässä. Otetaan ihan iisisti.
   
 10. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Hienoa, että homma on hoidossa ja kyllähän asia sikäli kuuluu itsellekin, että olen myös ollut vedossa mukana ja tulen olemaan sekä odotan muilta, että hommat hoidetaan jiiriin välittömästi, kun veto hävitään. En lyö vetoja sellaisten kanssa, ketkä eivät hoida asioitaan. Ei pidä osallistua sitten, jos ei asioita saa kohtuullisessa ajassa hoidettua. 90% sentään sai ja se on hyvä luku toki. Enemmän kuin odotin eli @Anrii hyvin sulla on nyt pullat uunissa.

  Tämäpä tästä tällä kertaa. Hyvää viikonloppua kaikille!
   
 11. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  @Aapee79 se on ihan kiva että muutkin hiukan katsoo maksujen perään ja olen muiden osallistujien takia koittanutkin tästä parhaimpani mukaan ilmoitella. Vedossa oli mukana kuitenkin yli 70 nimimerkkiä, joka on aika iso määrä. Siellä voi olla oikeitakin syitä taustalla. Joka tapauksessa jo nyt voi sanoa, että veto kannattaa uudelleen ottaa.
   
 12. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Jos hävitty rahasumma on sen verran merkittävä, ettei sitä hävitessä pysty kohtuullissea ajassa maksamaan, niin sellaisia vetoja ei pidä missään nimessä mennä lyömään. Inhimillisiä unohduksia toki sattuu kun osa täällä tehdyistä vedoista on aika pitkäkestoisia, mutta en lue vetoa tätä niihin.

  On aika rasittavaa kysellä rahojensa perään.
   
 13. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Ihan aiheesta nimimerkki Aapee79 pidit nimimerkki Ralphin nimen ylhäällä täällä. Jos ei pariin viikkoon vedon ratkeamisesta edes ilmoita, milloin aikoo maksaa vai aikooko ollenkaan ja muuten palstalla koko ajan suhailee, niin itse en ainakaan halua vastaavien tapausten kanssa jatkossa vetoja lyödä. Että ihan turhaa itkua Ralphilta, mikäli ei ollut vaivautunut ennen toissapäivää mitään ilmoittamaan koskien vedon maksua. Muutkin voivat näin päätellä, kuinka kannattavaa kyseisen nimimerkin kanssa vetojen lyöminen on.
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Eikös tuossa juuri sanottu, että maksusta on sovittu? Itsellä ainakin onnistunut jo 3v ajan ko herran kanssa vedonlyönnit. Kahdesti ollut itse voittaja ja kerran maksaja.
   
 15. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Ymmärsin asian niin, että parin viikon jahtauksen jälkeen maksusta on toissapäivänä sovittu. Tuollainen venkoilu ilman hyvää selitystä ei käy, jos kaveri kuitenkin jatkuvasti tuon parin viikon aikana on palstalla pyörinyt. Mutta anteeksipyyntö, mikäli asia on jotenkin toisin tai esim. maksusta olisikin sovittu jo eräpäivän tienoilla.
   
 16. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  @Anrii selvästi laittoi listaa, ketkä ovat jo maksun hoitaneet ja keiden kanssa on asiasta muutoin sovittu. Nämä 7 sankaria oli silti listoilla vielä 2 viikon jälkeenkin. Tuskin hän olisi listoilla ollut, jos maksut olisi sovittu ennen kuin aloin esim. kyseistä 24/7 kirjoittelijaa mainitsemaan. Ja oikeasti, jos 20e vetoa ei saa kahteen viikkoon hoidettua, niin kannattaa lopettaa vedonlyönti. Itselläni on arvostus täysi nolla tälläisten toimintojen jälkeen, ihan kaikkia samanlaisia sankareita vastaan. @Roger Moore tapaus on hyvä esimerkki myös, missä vastustaja kusettaa ja häviää. Hän ei saanut 50e vetoa mieheltä, joka sivutolkulla kirjoitti kusetuksista.
   
 17. sinnepäinsä Jäsen

  @FutureHockey muista koota jengi liigapörssiin. Kerro samalla toimiiko tuo ihan ok tuollain jos kokoaa joukkueen vasta tällain toisena pelipäivänä. Vähän tympeää oli koota porukka jo eilen, kun Kärpillä ei ollut peliä niin ei nähnyt kokoonpanoja.
   
 18. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Kiitos muistutuksesta. Ei oo ollenkaan edes muistanut tässä muuttohässäkän keskellä. Onnistui tekeminen ja kimpassakin näytän olevan.
   
 19. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Jees, jos ensi jakson alussa Kärpillä ei ole peliä, niin pitääpä sitten odottaa pelipäivään. Tällä kertaa onneksi meni valinnat oikein maalivahtia myöden.
   
 20. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Pistetääs pientä päivittelyä, kun runkosarjaakin aikalailla tasan neljännes pelattuna:

  Kaapo Kakko (TPS, FutureHockey) vs. Niklas Nordgren (HIFK, Red Label) - Tehopisteet, Panos: 50€

  Koodi:
  Kaapo Kakko        14. 3+7=10 (-1, 0 PIM)
  Niklas Nordgren      5. 3+1=4 (+3, 0 PIM)
  Nordgren kuntoutunut ja tullut ryminällä mukaan Liigapeleihin. Kakolla käsivamma, jonka vuoksi missasi viime ottelun, mutta pitäisi olla kuitenkin piakkoin mukana. Hienoa saada Nordgren mukaan Liigaan, ei lässähdä veto heti alkuunsa.

  * * * *
  * * * *
  * * * *


  TPS-Viisikot (FutureHockey) vs HIFK-viisikot (Red Label) - Tehopisteet, Panos: 20€

  Koodi:
  FutureHockeyn viisikko:
  
  Zach Budish       15. 5+ 5=10 (+1, 4 PIM)
  Ilari Filppula      15. 5+11=16 (+2, 2 PIM)
  Oula Palve        13. 9+ 5=14 (+6, 39 PIM)
  Ilkka Heikkinen     15. 3+ 9=12 (+1, 4 PIM)
  Lucas Ekeståhl-Jonsson  15. 2+ 4= 6 (-1, 4 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 24+34=58
  
  Red Labelin viisikko:
  
  Erik Thorell       12. 6+8=14 (+8, 2 PIM)
  Juhani Tyrväinen     15. 4+6=10 (+7, 6 PIM)
  Tommi Santala      15. 2+7= 9 (+6, 10 PIM)
  Teemu Eronen       15. 2+7= 9 (+11, 0 PIM)
  Ryan O'Connor      15. 1+5= 6 (+0, 14 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 15+33=48
  Viime päivityksessä @Red Label vielä johti kolmella pisteellä, mutta tuo välimatka on kurottu umpeen ja napattu itseasiassa 10 pisteen johto. Hieman tasoitusta toki antaa, että Erik Thorell on ollut loukkina, mutta toisaalta Oula Palve antoi tasoitusta pelikiellollaan.

  * * * *
  * * * *
  * * * *


  Liigaviisikot, Usea osallistuja - Panos: 20€ / Osallistuja

  Koodi:
  TPS - FutureHockey
  
  Zach Budish       15. 5+ 5=10 (+1, 4 PIM)
  Ilari Filppula      15. 5+11=16 (+2, 2 PIM)
  Oula Palve        13. 9+ 5=14 (+6, 39 PIM)
  Ilkka Heikkinen     15. 3+ 9=12 (+1, 4 PIM)
  Lucas Ekeståhl-Jonsson  15. 2+ 4= 6 (-1, 4 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 24+34=58
  
  Ässät - Lico
  
  Sakari Salminen     15. 6+ 7=13 (-9, 8 PIM)
  Jarno Kärki       16. 4+ 5= 9 (-4, 4 PIM)
  Aleksi Rekonen      14. 2+ 0= 2 (-5, 4 PIM)
  Tommi Taimi       11. 0+ 3= 3 (-8, 12 PIM)
  Juho Tommila       15. 0+ 0= 0 (-7, 4 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 12+15=27
  
  Lukko - Zohan
  
  Arttu Ilomäki      16. 6+ 9=15 (-2, 16 PIM)
  Janne Keränen      16. 6+ 9=15 (-4, 6 PIM)
  Justin Danforth     15. 4+ 9=13 ( 0, 8 PIM)
  Jakub Krejcik      16. 0+ 4= 4 (+1, 6 PIM)
  Janne Niskala      14. 0+ 2= 2 (-7, 6 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 16+33=49
  
  Kärpät - sinnepäinsä
  
  Mika Pyörälä       16. 8+ 8=16 (+6, 8 PIM)
  Ville Leskinen      16. 5+ 7=12 (+7, 8 PIM)
  Rasmus Kupari      14. 4+ 5= 9 (+2, 20 PIM)
  Shaun Heshka       14. 4+ 5= 9 (+10, 8 PIM)
  Atte Ohtamaa       16. 0+ 5= 5 (+4, 10 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 21+30=51
  
  JYP - HOOLIGAN_
  
  Jarkko Immonen      15. 6+ 7=13 (-4, 6 PIM)
  Jani Tuppurainen     11. 1+ 6= 7 (-2, 8 PIM)
  David Tomasek      15. 5+ 8=13 (+2, 18 PIM)
  Anttoni Honka      14. 1+ 3= 4 (-6, 6 PIM)
  Juuso Vainio       14. 0+ 4= 4 (+2, 6 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 13+28=41
  
  Tappara - Mr. Torspo
  
  Jan-Mikael Järvinen   16. 1+ 8= 9 (+5, 6 PIM)
  Kristian Kuusela     16. 4+ 5= 9 (+5, 4 PIM)
  Antti Erkinjuntti    16. 0+ 4= 4 ( 0, 4 PIM)
  Valtteri Kemiläinen   14. 4+ 5= 9 (+6, 8 PIM)
  Otso Rantakari      16. 2+ 8=10 (-1, 18 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 11+30=41
  
  KOKONAISTILANNE:
  
  FutureHockey     24+34=58
  sinnepäinsä      21+30=51
  Zohan         16+33=49
  HOOLIGAN_       13+28=41
  Mr. Torspo      11+30=41
  Lico         12+15=27
  Joku voisi sanoa, että @Lico on hieman liian suuri takamatka kurottavanaan, mutta niin monta kertaa tullut katkera tappio herralle, että vielä en julista häntä kisasta tipahtaneeksi - En ennen kuin 60 ottelua on pelattu runkosarjaa kaikilla. @sinnepäinsä viisikko on heräillyt pelottavan vahvaan liitoon.
   
 21. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Ohtamaa voisi vähän heräillä tuolla rajattomalla ylivoimavastuullaan. Ja Kupari muuten lähtenee vuodenvaihteessa U20-skaboihin, mitä en ottanut huomioon valintoja tehdessäni. Tosin eipä tuohon Heponiemeä(myös kisoihin, luulisin) lukuunottamatta ketään parempaakaan olisi ollut tarjolla.
   
 22. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Unohtuipa perkele yksi veto listoilta.

  Ulkomaalaisviisikot, vs Hasselbaink - Panos: 30€

  Koodi:
  Hasselbaink
  
  David Tomasek      15. 5+ 8=13 (+2, 18 PIM)
  Tomas Zaborsky      16. 6+10=16 (+6, 6 PIM)
  Malte Strömwall     16. 8+10=18 (+6, 8 PIM)
  Jakub Krejcik      16. 0+ 4= 4 (+1, 6 PIM)
  Shaun Heshka       14. 4+ 5= 9 (+10, 8 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 23+37=60
  
  FutureHockey
  
  Erik Thorell       12. 6+ 8=14 (+8, 2 PIM)
  Zach Budish       15. 5+ 5=10 (+1, 4 PIM)
  Michal Kristof      16. 2+ 7= 9 (+8, 2 PIM) 
  Lucas Ekeståhl-Jonsson  15. 2+ 4= 6 (-1, 4 PIM)
  Kyle Quincey       14. 3+ 4= 7 (+1, 32 PIM)
  
  YHTEENSÄ: 18+28=46
  @Hasselbaink aika vakuuttava johto tällä haavaa, joskin odotan, että Strömwallin suonenveto hiljenee jossain kohtta - voin toki olla väärässäkin. Tai, että herra myydään kesken kauden Venäjälle :D Meikäläiseltä Kristofilta ja LEJ:ltä odotan kovempaa tulosta, samoin Budish voisi alkaa sutimaan niitä kiekkoja sisään.
   
 23. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Oho. Odotin paljon tasaisempaa tilannetta tässä vaiheessa, kun 8. pelin paikkeilla johdin vain yhdellä pisteellä. Otetaan vastaan! Krejcik voisi kanssa alkaa tähtäämään maalia kohti, kun selvästi yli puolet laukauksista viuhuu joko ohi tai jää blokkiin. 91 laukausta 38/45/6* saldolla ei, puhtaalla tilastoscouttaamisella, vakuuta. In Malte we trust!

  *kohti/ohi/blokkiin
   
 24. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Mikäköhän olisi kerroin Ässien 3+ kpl 3 pisteen voitoille syyskaudella. Tuntuu kovin haastavalta tällä hetkellä.
   
 25. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Lainaus:
  Nostetaan tämä viesti tänne näkyviin jälleen.
  Onko halukkaita yhä osallistumaan uuteen kierrokseen ?
  Jos löytyy niin kehitellään YHDESSÄ se paras tapa jolla saadaan eniten halukkaita mukaan