Vapaiden pelaajien siirrot/huhut - kesä 2010

  • 406 915
  • 1 006

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Prospal jatkaa Rangersissä 1milli ja pituus yksi vuosi (mahdolliset bonukset 1,1m). Naurettavaa sanon mä. Prospal halvemmalla kuin Boogardi...
 

M10

Jäsen
Modano keskustellut Detroitin ja St.Louisin kanssa, mutta mitään ei ole vielä tapahtumassa tässä lähiaikoina.

Turco ei ole tällä hetkellä lähellä sopimusta minkään joukkueen kanssa. Tuo Niittymäen Sharks-pesti oli toki aika merkittävä Turcon vaihtoehtojen kannalta. Jos Caps päättää härkäpäisesti luottaa nuoriinsa, niin vaihtoehtoja alkaa Turcollakin olemaan aika vähän. Edelleen Philly? Miksi ei. Leighton/Turco, oikeastaan aika stabiili pari.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kait se Brodöörikin joskus alkaa vanheta ja huilata enemmän? Ei se ainakaan pleijareita menestyksellä ole pelannut moneen vuoteen 70 runkosarjamatsin jäljiltä...

Hedberg vuoden diilillä on ihan kelpo kiinnitys. Brodeurilla on (taas kerran) kelpo stuntti, jos hän viimein pelaa vähemmän kuin 70 ottelua runkosarjassa.

Marty ei ole ollut parhaimmillaan pariin viime vuoteen, mutta ongelmakohtia on ollut myös muualla ja Lou on viime päivinä puuttunut niihin. Voltshenkovin ja Tallinderin kiinnitysten myötä pakisto on astetta vakaampi kuin viime syksynä ja Arnott puolestaan tuo lisäsyvyyyttä sentteriosastolle.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Tässähän on pakko melkein alkaa sympata Ollia. Missään muussa ammattilaisliigassa en ole ikinä nähnyt vastaavaa selkäänpuukotusta ja loanheittoa kuin Jokisen saama kohtelu TSN:n Free Agent Frenzyssä ja Trade Deadline Specialissa. Ja pääpiruina häärivät asiantuntijat sekä entiset pelaajat.

Minusta tuossa nyt ei välttämättä hiillostettu niinkään Jokista vaan Sutteria. Kun Jokinen myytiin rangersiin, niin Sutterilta tuli sellaista tekstiä, että tämä Jokisen takaisinottaminen vaikuttaa vähintäänkin erikoiselta ratkaisulta. Toinen asia minkä takia tuota liikettä suolattiin niin pahasti oli Iggyn ja Ollin välisen kemian puuttuminen kentällä.

Minusta tuossa ei kuitenkiin Jokista henk. kohtasesti kovin pahasti tylytetty, paitsi ehkä Barnaby, mutta sehän onkin yks elävä anustappi koko äijä.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Onko näistä siirroista jotain televisio/striimikuvaa tarjolla?
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Dregerin mukaan Sutter soittanut henkilökohtaisesti Jokiselle ja pahoitellut sitä että meni miehen myymään. Taitaa Jokisen pukukoppisyöpä-puheet olla täyttä paskaa ainakin Calgaryn osalta. Sensijaan joku treidi sieltä on tulossa, koska nelosketju on Calgaryltä vielä täyttämättä ja puolustuksessa on liikatarjontaa+White ilman sopimusta.
 

Sambody

Jäsen
DarrenDreger:
Jokinen's agent says Sutter called soon after free agency opened. Sutter also spoke to Jokinen and told Olli he shouldn't have traded him.

Vaikka tämä päivä on nuori niin silti uskallan väittää, että päivän parhaat naurut tuli, kun päähän tälläytyi mielikuva Sutterista itkemässä Jokiselle puhelimen välityksellä kuinka oli virhe treidata sut. "Tuu pliiiis takas"

E: Samalla Sakulle kahden vuoden papru 5milliä yhteensä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tuleeko tänne nyt joku kirkumaan Karjala '95 tupu-hupu-lupua.

Juu, mömmöm-fani tässä moi, minne mun vyölaukku hävis?

Tällä hetkellä, sekä viimeisen kahden kauden näytöillä, Mikko Koivu kyykyttää Olli Jokista mennen tullen ja vielä kerran vaan huvin vuoksi. Viime kaudellakin Antti Miettisen ja Andrew Brunetten kanssa, about puolet kaudesta polvi ja olkapää klesana 71 pistettä ja jatkuvasti lähes virheetöntä oman pään pelaamista. No ok, jäähyjä liikaa kun oli niin vitun huolimaton mailan ja vastustajan luistinten välisen liiton kanssa.

Ja takaisin vaikka aiheeseenkin, niin kyllähän tuo Boogaardin sopimus jaksaa hämmästyttää. Oikeasti, eikö miestä olisi halvemmalla saanut? Vai heittikö Sather tuon sopimuksen suoraan Boogaardin postilaatikkoon ja odotti vastausta? Ihan käsittämätöntä, Boogey nauraa matkalla pankkiin, se on ainakin varmaa.

And meanwhile in Chris Mason's house, there's a constant WTF-atmosphere for four consecutive seasons.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Saku jatkaa kaksi kautta Anaheimissa. Näin ollen myös Teemu jatkaa. Hyvähyvä.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Minusta tuossa ei kuitenkiin Jokista henk. kohtasesti kovin pahasti tylytetty, paitsi ehkä Barnaby, mutta sehän onkin yks elävä anustappi koko äijä.

Kun ottaa huomioon että Jokiselle naureskelu alkoi jo silloin kun huhu ensi kerran ilmaantui, eikä tahti ole korjaantunut vieläkään(poliittisesti korrektimmaksi kylläkin). Ja siihen nähden että OJ teki tuolla surkealla kaudellaan kuitenkin sen 50 pistettä niin jännä homma että hänen signaamistaan ei Calgaryn paikallistoimittajaa lukuunottamatta kukaan tuolla edes halua ymmärtää. Vaikuttaisi siltä että nuo henkilökemiahuhut ovat lähtöisin joltakin joko studion läheltä tai sieltä suoraan. Iginla ja Sutter nuo ovat kuitenkin kiistäneet, ja Jokinenkin heti NYR-treidinsä jälkeen otti tuohon median myrkytykseen kantaa. Tätä ei TSN:ltä kukaan kuitenkaan ota huomioon.

----------


Ja Koivun Saku jatkaa 2 vuotta Duckseissa.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Ainakin tuolla nhl.com:issa näkyy NHL Networkin "Free Agent Frenzy"...

Kiitos.

Jos nyt Tepakin vielä jatkaa, niin on kyllä hieno uutinen tämä Sakun jatko.
 

Alkiolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue ja Jokerit
Saku jatkaa kaksi kautta Anaheimissa. Näin ollen myös Teemu jatkaa. Hyvähyvä.

Sanokaa minun sanoneen: Teemukin jatkaa kaksi kautta. Viime talvena syntyi NHL-maalien SE, nyt seuraavana - ja viimeisenä - maalina on Jagrin ohittaminen maalipörssissä kaikkien aikojen eurooppalaisena maalintekijänä. Hienoa!
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Toronto jättänyt Kovylle tarjouksen ja Rangers ja Kovy keskustelevat parhaillaan. Hetken aikaa vielä odotan ja sitten menen nukkumaan. Sanokaa mun sanoneen, että yön aikana Kovy on Ranger.

E: SportYLMedia

Rangers holding serious talks with Ilya. Maple Leafs already have offer on the table for the Russian Winger.
 
Adam Burish Dallasiin kahdeksi vuodeksi. 1.15 miljoonaa per vuosi.

Tim Jackman Calgaryyn kahdeksi vuodeksi. 1.1 miljoonaa yhteensä.

Raitis Ivanans
Calgaryyn kahdeksi vuodeksi. 1.15 miljoonaa yhteensä.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Bobby Ryan 5 vuotta ja 25 milliä, Ducks tietysti.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Kovy tuskin tulee Rangersiin sittenkään. Sather juuri 10minuuttia sitten pitänyt päivän viimeisen puheensa.

#NYRangers GM Glen Sather says team not necessarily done with UFAs. Cap room left to sign RFA D Marc Staal and Dan Girardi.

#NYRangers GM Glen Sather confident there are enough roster spots left for team to get younger next season.

-AGrossRecord
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös