Mainos

Vanhat lätkätähdet

  • 229 279
  • 451

TKH

Jäsen
Skriko taisteli kuukauden pelaajan titteleistä, niin se oli kummoinen, jopa hämmästyttävä suoritus.


Onkos näistä vanhoista kuukauden pelaaja valinnoisa internetissä kattavaa lähdettä? Joidenkin juttujen mukaanhan Skriko olisi valittu marraskuussa 1986 NHL:n kuukauden pelaajaksi, mutta en ole varma pitääkö se paikkaansa, koska toisissa lähteissä Skriko on merkattu tuolloin olleen vain viikon pelaaja.

Noh, niin tai näin, niin tuo Skrikon marraskuu kaudelta 1986-87 kannattaa aina mainita. Tuolloinhan Skriko teki kahdeksassa päivässä kolme hattutemppua. Hattutemput tuli Calgarya (18.11), NY Rangers:ia (21.11 teki 4 maalia) ja LA:ta (26.11) vastaan. Kaksi ensimmäistä olivat muuten peräkkäisiä otteluita. Noiden kahdeksan päivän aikana Skriko teki viidessä ottelussa 12+2. Skrikolle oli todellakin aika tyypillistä nuo kuumat jaksot samoin kuin myöskin vastaavasti kylmät jaksot. Skrikon tuosta 1986-87 kaudesta voi myös mainita, että se oli tuolloin NHL:n toiseksi paras alivoimamaalien tekijä.
 

TKH

Jäsen
Kaivoin tuossa huvikseni vanhoista hockey news:stä nuo Skrikon viiden ottelun saldot.

18.11 Ottelu Calgarya vastaan päättyi 5-0 voittoon. Skrikon saldo 3+0, joista kaksi maalia alivoimalla ja yksi ylivoimalla.

21.11 Ottelu NYR vastaan päättyi 8-5 tappioon. Skrikon saldo 4+0, joista 2 maalia ylivoimalla ja yksi alivoimalla.

22.11 Ottelu Edmontonia vastaan päättyi 5-2 tappioon. Skrikon saldo 0+0.

25.11 Ottelu LA:ta vastaan päättyi hulppeisiin voittolukemiin 11-5. Skrikon saldo oli 2+2, joista 1+1 ylivoimalla.

26.11 Ottelu LA:ta vastaan päättyi jälleen voittoon, mutta nyt vain 5-3 lukemiin. Skrikon saldo 3+0, joista yksi maali ylivoimalla ja yksi alivoimalla.

En löytänyt lehdistä minkäänlaista mainintaa koko kuukauden pelaaja -valinnasta, mutta Skriko valittiin sen viikon pelaajaksi, joka päättyi 23.11. Skriko oli ehdolla myös seuraavan viikon pelaajaksi, utta jäi valinnassa kakkoseksi. Viikon pelaajaksi valittiin tuolloin Minnesotan maalivahti Don Beaupre.

Mainittakoon, että Skriko oli pistepörssin 14. kun 1986-87 kautta oli tuolloin pelattu 27-28 ottelua.
 

Janezky84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Argentiina, Italia, AC Milan
Noh, niin tai näin, niin tuo Skrikon marraskuu kaudelta 1986-87 kannattaa aina mainita. Tuolloinhan Skriko teki kahdeksassa päivässä kolme hattutemppua. Hattutemput tuli Calgarya (18.11), NY Rangers:ia (21.11 teki 4 maalia) ja LA:ta (26.11) vastaan. Kaksi ensimmäistä olivat muuten peräkkäisiä otteluita.

Voisiko jompi kumpi noista tummennetuista olla peräti NHL-ennätys?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Darryl Sittler teki samaan peliin kaksi hattutemppua joskus 1979, joten ei varmaan.
 

TKH

Jäsen
Voisiko jompi kumpi noista tummennetuista olla peräti NHL-ennätys?

Ehkäpä, vaikea sanoa. Noita kahdessa peräkkäisessä ottelussa hattutempun tehneitä on useita muitakin, mutta en tiedä että kukaan olisi tehnyt hattutemppua kolmessa peräkkäisessä ottelussa "modernina aikana". Enkä kyllä edes usko, että näin olisi tapahtunut. Kovalev teki joskus hattutemput jopa peräkkäisinä päivinä, joka saattaa olla jonkin sortin ennätys sekin. Olen melko varma, että löytyy myös useampia pelaajia, jotka ovat tehneet kolme hattutemppua viidessä peräkkäisessä ottelussa, mutta tuo kahdeksan päivää kolmeen hattutemppuun on kyllä aika kova lukema jopa 99:lle tai 66:lle. Periaatteessa mulla olisi tilastot, josta tuonkin pystyisi tarkastamaan. Pitää joskus vilkaista nuo 99:n ja 66:n huippukausien hattutemput jos muistan.
 

TKH

Jäsen
http://www.geocities.com/Colosseum/Dugout/4128/01NHLvs.html

Tuli vastaan jonkun keräämä lista NHL vs Others -otteluista. Ihan mielenkiintoinen lista, ohessa muutamia yllä olevan linkin takaa löytyvistä tuloksista. Nuo alla mainitut ovat Dagens Nyheter Cupista kaudelta 1981-82 sekä HIFK-NYR harjoitusottelun tulos samalta kaudelta. HIFK:han ei tuossa turnauksessa siis pelannut. Harmi ettei tuolla ole WHA vs Other -otteluita listattuna myös. Suomalaisten joukkueiden ja WHA -joukkueiden välisten 70-luvun otteluiden tulokset tosin joskus laitoin johonkin tämän ketjun viestiin.

9/18/81 AIK Stockholm 6, Washington 1
9/17/81 Västra Frölunda IF 7, Washington 4
9/17/81 NY Rangers 5, Djurgårdens IF 1

9/16/81 HIFK Helsinki 4, NY Rangers 1
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
Legend

Kyllä, sama mies. Kaveri pelasi pari ottelua Tsekkien Kanada Cup juokkueessa 1987. 30-kymppisenä tuli sitten jäähdyttelemään Kalajoelle, jossa pelasi vuosikausia Junkkareiden paidassa ykkös- ja kakkosdivaria.

Siellähän se on Kalajoen jäähallissa numero 21 katossa sekä penkin takana... :)
 
Viimeksi muokattu:

TKH

Jäsen
Olen melko varma, että löytyy myös useampia pelaajia, jotka ovat tehneet kolme hattutemppua viidessä peräkkäisessä ottelussa, mutta tuo kahdeksan päivää kolmeen hattutemppuun on kyllä aika kova lukema jopa 99:lle tai 66:lle. Periaatteessa mulla olisi tilastot, josta tuonkin pystyisi tarkastamaan. Pitää joskus vilkaista nuo 99:n ja 66:n huippukausien hattutemput jos muistan.

Selasin tuossa hiukan noita tilastoja ja yllättäen lähimmäksi Skrikon "ennätystä" näyttäisi päässeen John Maclean, joka pääsi tasoihin Skrikon kanssa. Maclean teki hattutemput joulukuun 7, 9, ja 15. päivä kaudella 1988-89. Maclean pääsi siis tasoihin kummassakin kategoriassa eli se teki kolme hattutemppua viiteen otteluun ja kahdeksaan päivään.

Myös Selänne pääsi hyvin lähelle Skrikoa tulokaskaudellaan kun se heitti hattutemput helmikuun 28. sekä maaliskuun 2. ja maaliskuun 9. päivä. Eli tulokseksi tuli 9 päivää ja kuusi ottelua. Myös Mogilny on päässyt lähelle. Tämä tapahtui kaudella 1992-93 ja ottelut olivat joulukuun 23. ja 31. päivä sekä tammikuun 2. Eli tulokseksi tuli 10 päivää ja viisi ottelua. Mogilny tosin heitti hattutempun myös joulukuun 9. Neljä hattutemppua tuli tuolloin kymmenessä ottelussa ja 24:ssä päivässä.

Myös Kurri olisi hyvin korkealla tällä listalla. Kurri paras saldo kolmeen hattutemppuun näyttäisi olevan 13 päivää kaudella 1985-86.

Muita mainittavia
Gretzky 13 päivää 1984-85
Gretzky 1984-85 ja Thomas Sandstrom 1986-87 14 päivää
Kovalev ja Kevin Stevens 16 päivää

Oheinen lista ei luonnollisesti ole täysin kattava, vaan 80-luvun alun kausia, ja luonnollisesti sitä vanhemmat, sekä muutama muukin kausi puuttuu vertailusta.
 

TKH

Jäsen
Silmiin osuu aina silloin tällöin tälläisiä "tiesitkö että" -tyyppisiä nippelijuttuja. Laitan tähän niistä muutaman.

-Suomi tarvitsi vuoden 1965 MM-kisoissa 30 laukausta saadekseen aikaiseksi yhden maalin. Kisojen toiseksi huonoimmallakin (Itä-Saksa) vastaava lukema oli "vain" 20,17. Seuraavissa vuoden 1966 MM-kisoissa lukema melkein puolittui vajaaseen 17 laukaukseen yhtä tehtyä maalia kohden.

-Reilusta sadasta lehdistön, radion ja television edustajasta, jotka valitsivat MM-kisojen All-Starsin, vain yksi ainoa jätti nimeämättä Anatoli Firsovin vuoden 1967 MM-kisojen All-Starsiin. Samaisessa äänestyksessä Urpo Ylönen sai yli viidenneksen annetuista äänistä maalivahdin paikalle. All-Stars paikan vei kuitenkin Usan Carl Wetzel.

- Ylönen sai toiseksi eniten All-Stars ääniä maalivahdiksi vuoden -68 kisoissa Kanadan Ken Broderickin jälkeen. Taakse jäi muun muassa Dzurilla, Holmqvist ja Konovalenko.

-Tsekkoslovakkiassa käytettiin joskus 60-luvulla pistelaskusysteemiä, jossa maalista saa viisi, syötöstä kaksi, jäällä olosta maalin aikana +1 tai -1 sekä jäähyminuuteista minuuttimäärän mukaisesti miinuspisteitä. Tällä tavalla laskettuna vuoden 1969 MM-kisoissa tämän pörssin kärki oli seuraavanlainen:
1. Mihailov +53
2. Firsov ja Nedomansky +51
4. Harlamov +47
5. Johansson +38
Suomalaisista parhaat olivat Isaksson +10 ja Peltonen +6. Huonoimmat puolestaan Marjamäki -20 sekä Lindström -16.

-Dzurilla ja Holmqvist kävivät äärimmäisen tiukan kisan vuoden -69 All-Stars paikasta. Dzurilla vei lopulta äänestyksen 59:llä äänellä, Honken hävisi sille vain kolme ääntä. Kisojen direktoraatti valitsin Honkenin kuitenkin kisojen parhaimmaksi maalivahdiksi.

-Vuoden -71 MM-kisojen paras puolustaja oli Jan Suchy, mutta kisojen All-Stars -äänestyksessä puolustajista toiseksi ja kolmanneksi eniten ääniä saivat Ilpo Koskela ja Seppo Lindström. Maalivahdeista Holecekin jälkeen eniten ääniä sai Valtonen.
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun katselin tänään Suomi-Venäjä-ottelua niin muistui mieleen 1970-luku. Antero Karapalo selosti televisiossa jotakin Suomi-Neuvostoliitto-peliä tähän tyyliin.
- Suomen peli kulkee nyt mukavasti pelaajalta toiselle, Koskela...Marjamäki...uudelleen Koskela... Tamminen...Peltonen ... Tamminen ... Mihailov ... Harlamov ja maali!
 

TKH

Jäsen
Myöskin Kurrin suomalaisten, ja myös eurooppalaisten, pelaajien epävirallinen +/- -ennätys lienee maininnan arvoinen, eli siis +76 kaudelta 84-85.

Lisäksi listoista voi huomioida esimerkiksi Konstantinovin +60 kaudelta 95-96, se on edelleen kovin luku sitten Gretzkyn huippukausien, eli viimeiseen 20 vuoteen.

Selasin tuossa hiukan suomalaisten puolustajien edesottamuksia tuolla +/- rintamalla ja selvisi hiukan yllättäen, että Lumpeella on suomalaisista pakeista kovin + luku yhdeltä kaudelta, +30. Reksa sai parhaimmillaan +27 ja Numminen +25. Miinuspäässä kärjessä yhden kauden osalta ovat Levo -41 ja Siltanen -39. Levo keräsi kyllä lyhyellä urallaan kovat lukemat, 107 ottelua, 69 (16+53) ja -54.

Koko uran osalta Sami Salo on kärjessä +93 lukemalla. Myös Lumpeella on hyvä lukema, +79. Numminen (+61) ja Ruotsalainen (+60) ovat seuraavat. Miinuspäässä kärkeä pitää Siltanen -76 lukemalla, Levo on toisena (-54) ja Nummelin kolmantena (-28).

Hyökkääjien osalta suurena yksinäisenä miinuspään kärjessä on Skriko tasalukemalla -100. Skriko ei muuten ollut plussalla yhdelläkään kaudella. Toisena on Olli Jokinen -67. Tuomo Ruutu ja Sami Kapanen jakavat seuraavan sijan -30 lukemalla. Kurri pitää luonnollisesti + tilaston kärkeä vielä pitkän aikaa lukemalla +282, mutta myös Lehtisen lukema on erittäin hyvä +183. Samoin Sinisalon lukema on hyvä +129.

Yhden kauden + ennätys on siis tuo jo aikaisemmin mainittu Kurrin +76, mutta myös Tikkanen (+44) ja Lehtinen (+39) ovat tässä listassa hyvin edustettuina. Tosin seitsemästä parhaasta + kaudesta viisi on Kurrin nimissä. Tuomo Ruudun tulokaskauden miinukset -31 lienevät suomalaisten ennätys miinuspuolella.
 

kovalev

Jäsen
Vajaa viikko ennen -87 Kanada Cupia Neukut pyörittii Kanadaa 9-4. Ottelu oli siis niinsanottu pre-Canada Cup -ottelu. Tietääkö joku mistä löytyisi kanukkien rosteri tuosta ottelusta? Ottelu on pelattu siis 22.8.1987.

Vieläkään ei löydy rosteria, mutta vähän valoa tilanteeseen kuitenkin seuraavassa.

Kaiken kaikkiaan 37 pelaajaa oli kutsuttu Kanadan turnaukseen alustavalle leirille Montrealiin, joka käynnistyi 3.8.1987.
Lopullisen joukkueen lisäksi mukana vielä tässä vaiheessa olivat ; Patrick Roy, Brad McCrimmon, Rob Ramage, Doug Lidster, Tony Tanti, Dino Ciccarelli, Kirk Muller, Al MacInnis, Wendel Clark, Cam Neely, Derrick Smith, Steve Yzerman, Scott Stevens, ja Dave Poulin.
Joukkue pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa 9.8. Kanadan Olympiajoukkuetta vastaan, jonka jälkeen joukkueet kohtasivat vielä uudelleenkin. Sen jälkeen Kanada kohtasi kolme kertaa Usa;n joukkueen, jonka jälkeen 19.8. tehtiin ensimmäiset leikkaukset.
Joukkueesta pudotettiin ; Lidster, Tanti, Ciccarelli, Muller, MacInnis ja Yzerman.
Jälkeenpäin ajatellen Yzermanin karsiminen voi tuntua hurjalta, mutta toisaalta kun ajattelee lopullisen joukkueen sentteriosastoa ja ottaa huomioon, että tämä oli vasta vuoden -87 Steve Yzerman, oli rannalle jättäminen varmaankin aivan perusteltua. Häntä kokeiltiin harjoitusotteluissa laiturina eri ketjuissa, mutta homma ei toiminut.
22.8. oli tuo 4-9 tappio-ottelu neukkuja vastaan, jonka jälkeen (ilmeisesti?) tehtiin toiset leikkaukset ennen seuraavan päivän ottelua Tshekkoslovakiaa vastaan.
Joukkueesta sai lähteä ; Roy, Neely, Clark, Smith, Ramage, McCrimmon.
Roy oli joko suoraan tai epäsuorasti tehnyt selväksi, että ei paljon nappaa luukkuvahdin rooli. Enkä usko muutenkaan hänen pelanneen esim. tuossa neukkupelissä, sillä Keenan oli tehnyt alusta asti selväksi, että terveenä pysyessään Fuhr on joukkueen ainoa pelaava maalivahti.
Joka tapauksessa, oli tuossa ottelussa maalissa sitten Fuhr, Hextall tai Roy (Hrudey nyt ei ainakaan!), niin ei tuo 9 päästettyä tee kunniaa kenellekään heistä.
Kuitenkin Kanada pesi kasvonsa nopeasti, sillä kolme päivää ensimmäisen neukkupelin jälkeen voittivat 5-2.
Stevens, ja Poulin karsittiin joukkueesta viimeisinä, päivää ennen turnauksen alkamista.
 

TKH

Jäsen
Vieläkään ei löydy rosteria, mutta vähän valoa tilanteeseen kuitenkin seuraavassa.

9-4 päättynyt ottelu olisi mukava joskus nähdä. Kanadalla on tilillään paljon murskatappioita, mutta 9 maalia Kanadan parasta joukkuetta vastaan on ennätys. MM-kisoissa ne ovat tosin päästäneet yli kymmenenkin maalia.
 

Winspector

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hrudey?

Joka tapauksessa, oli tuossa ottelussa maalissa sitten Fuhr, Hextall tai Roy (Hrudey nyt ei ainakaan!), niin ei tuo 9 päästettyä tee kunniaa kenellekään heistä.

Kuinka niin: "Hrudey nyt ei ainakaan!". En toki kyseisen pelin maalivahteja tiedä, mutta Kelly Hrudey pelasi siinä 25.8.1987 pelatussa matsissa (CAN-USSR 5-2).
 

pp33

Jäsen
Kokooonpanoa ei löydy, mutta tässä ottelun boxscore.

First Period
1. Soviet Union, Khmylev (Fedotov, Semak) 7:52
2. Soviet Union, Svetlov (Lomakin, Semenov) 14:05

Penalties - Gartner Can (hooking) 5:28, Semenov USSR (interference) 10:16, M. Lemieux Can (crosschecking) 16:50, Fetisov USSR (tripping) 17:36, McCrimmon Can (hooking) 19:09

Second Period
3. Soviet Union, Svetlov (Semenov) 2:16
4. Canada, M. Lemieux (Bourque, Coffey) 3:36 (pp)
5. Soviet Union, Larionov (Stelnov, Svetlov) 17:02 (sh)

Penalties - Kravchuk USSR (holding) 2:52, Bykov USSR (tripping) 15:32

Third Period
6. Soviet Union, Fetisov (Svetlov) 5:13 (pp)
7. Soviet Union, Semak (Priakhin, Khmylev) 8:17
8. Soviet Union, Kamensky (Bykov, Khomutov) 11:27
9. Canada, M. Lemieux 12:32
10. Canada, M. Lemieux (Gretzky, Bourque) 16:45 (pp)
11. Canada, M. Lemieux (Gretzky) 17:23 (pp)
12. Soviet Union, Lomakin 17:53
13. Soviet Union, Khomutov (Fedotov, Kasatonov) 18:04

Penalties - Kasatonov USSR (elbowing) 0:55, Stevens Can (crosschecking) 3:32, Priakhin USSR (high-sticking) 16:22, Messier Can (high-sticking), Semak USSR (interference) 16:27, Fetisov USSR (misconduct) 17:23

Goal - Soviet Union: Belosheikin; Canada: Hextall

Shots on goal by
USSR 15 17 15 -47
Canada 9 19 21 -49

Referee - Subrt, Czechoslovakia
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kenen pelaajan puuttuminen maajoukkueesta ärsytti
suunnattomasti turkulaisia 1980-luvun alkupuolella??

Reijo Leppänen pelasi urallaan 56 maaottelua, mutta edusti
Suomea vain yksissä arvokisoissa

Leppänen edusti Suomea myös Lake Placidin olympiakisoissa v. 1980, joten kaksissa arvokisoissa Leppänen oli mukana. Muistelen, että vielä kaudella 1984-85 Leppästä vaadittiin maajoukkueeseen, mutta silloinen päävalmentaja Alpo Suhonen piti päänsä eikä Leppästä valittu. Samoin Sarejevon olympiakisoihin v. 1984 moni toivoi Leppästä mukaan, mutta ei valintaa, koska Suhonen ajoi voimakkaasti 60 -luvun alkupuolella syntyneitä pelaajia A-maajoukkueeseen.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Löysin HFBoardsilta mielenkiintoisen lainauksen. Kyseessä on Harry Sinden (Boston Globe - January 12, 1986).
"There were three defensemen on the two Soviet teams who would win the Norris Trophy in our league - Fetisov and Kasatonov of the Central Army team and Bilyaletdinov of the Dynamo.

Fetisov ja Kasatonov ovat selviä tapauksia. He olivat kaksi 1980-luvun parasta puolustajaa maailmassa. Mutta kolmas nimi on monelle hieman oudompi: Zinetula Biljaletdinov. Vuonna 1986 Boston Bruinsin manageri Harry Sinden oli sitä mieltä, että myös Biljaletdinov voittaisi Norris Trophyn jos pelaisi NHL:ssä.

En ihmettele Sindenin lausuntoa. Kun ensimmäisen kerran näin Biljaletdinovin pelaavan tilattuani vanhoja kiekkopelejä, olin melko vaikuttunut hänen pelistään. 1970-luvun lopun ja 1980-luvun alun maajoukkueessa hän oli ehkä paras puolustava puolustaja. Ja se on paljon sanottu se, kun samassa joukkueessa pelasivat myös Fetisov, Kasatonov ja Valeri Vasiljev.

Biljaletdinov pelasi koko uransa (vuodet 1973-1988) Moskovan Dynamossa. Maajoukkueeseen hän nousi ensimmäisen kerran vuoden 1976 Kanada Cupissa pelaten maajoukkueessa yhteen menoon 11 kautta vuoden 1987 MM-kisoihin asti. Suurimman osan urastaan (vuodet 1976-1987) hän pelasi sekä Dynamossa että maajoukkueessa Vasili Pervuhinin parina. Kaksikko oli minusta Neuvostoliiton selvästi tärkein puolustajapari heti Fetisov-Kasatonov parin jälkeen.

Nostan Biljaletdinovin aika korkealle kaikkien aikojen puolustajien listalla. Neuvostopakeista hänen edellään lienevät vain Fetisov, Kasatonov, Vasiljev, ehkä myös Tsygankov ja Lutshenko. Puhtaasti pelitaidollisesti nostan hänet jopa neloseksi Fetisovin, Kasatonovin ja Vasiljevin jälkeen. Uransa parhaina päivinä (1977-1986) Biljaletdinov oli ehdottomasti maailman 5-7 parhaan puolustajan joukossa. Näinä vuosina lasken hänen edelleen vain Fetisovin, Kasatonovin, Potvinin ja Robinsonin (Vasiljev ei enää ollut parhaimmillaan vuoden 1978 jälkeen. Lasken Biljaletdinovin näinä vuosina myös Kanadan Bourquen, Ruotsin Salmingin ja Tshekkoslovakian Bublan edelle).

Nykyisin etniseltä taustaltaan tataari oleva Biljaletdinov valmentaa Ak Bars Kazanin joukkuetta Venäjän mannermaisessa kiekkoliigassa.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
Ajattelin, että tähän topicciin voisi laittaa kaikkien aikojen alle 20-vuotiaiden pistepörssin yksittäisestä turnauksesta 1973-2008:
1. Peter Forsberg, Ruotsi 7 7+24=31 8 -92
2. Markus Näslund, Ruotsi 7 13+11=24 33 -92
3. Raimo Helminen, Suomi 7 11+13=24 4 -83
4. Robert Reichel, Tšekkoslovakia 7 11+10=21 4 -89
5. Esa Keskinen, Suomi 7 6+14=20 2 -84
6. Esa Tikkanen, Suomi 7 7+12=19 10 -84
7. Dale McCourt, Kanada 7 10+8=18 0 -76
8. Aleksandr Mogilny, NL 7 8+10=18 2 -87
9. Doug Weight, USA 7 5+13=18 4 -90
10. Jaromir Jagr, Tšekkoslovakia 7 5+13=18 6 -89
11. Wayne Gretzky, Kanada 6 8+9=17 2 -77
12. Michael Nylander, Ruotsi 7 8+9=17 6 -91
13. Eric Lindros, Kanada 7 6+11=17 6 -90
14. Jeremy Roenick, USA 7 8+8=16 0 -88
15. Raimo Summanen, Suomi 7 7+9=16 0 -81
16. Cody Hodgson, Kanada 6 5+11=16 2 -08
17. Mariusz Czerkawski, Puola 7 12+3=15 2 -90
18. Pavel Bure, NL 7 12+3=15 31 -90
19. John Anderson, Kanada 7 10+5=15 6 -76
20. John Tavares, Kanada 6 8+7=15 0 -08

Kaikkien aikojen alle 18-vuotiaiden pistepörssin yksittäisestä turnauksesta 1997-2007:
1. Alexander Ovechkin, Venäjä 8 14+4=18 0 -01
2. Phil Kessel, USA 6 9+7=16 2 -04
3. Konstantin Zakharov, Valko-Venäjä 6 5+11=16 10 -02
4. Ilya Kovalchuk, Venäjä 6 11+4=15 26 -00
5. Alexander Semin, Venäjä 8 8+7=15 16 -01
6. Patrick O'Sullivan, USA 8 7+8=15 37 -01
7. Andrei Kostitsyn, Valko-Venäjä 6 6+9=15 28 -02
8. Kevin Romy, Sveitsi 8 9+5=14 4 -01
9. Jiri Hudler, Tshekki 8 7+7=14 8 -01
10. Alexander Ovechkin, Venäjä 6 9+4=13 6 -02
11. Brett Sterling, USA 8 9+3=12 4 -01
12. Sean Bergenheim, Suomi 8 8+4=12 6 -01
13. Vadim Karaga, Valko-Venäjä 6 8+4=12 37 -02
14. Patrick Kane, USA 6 7+5=12 2 -05
15. Colin Wilson, USA 7 5+7=12 4 -06
16. James vanRiemsdyk, USA 7 5+7=12 4 -06
17. Kevin Romy, Sveitsi 6 4+8=12 4 -02
18. Pierre-Marc Bouchard, Kanada 8 4+8=12 14 -01
19. Patrick Eaves, USA 8 4+8=12 45 -01
20. Cody Hodgson, Kanada 7 2+10=12 8 -07
 
Viimeksi muokattu:

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
17. Mariusz Czerkawski, Puola 7 12+3=15 2 -90

Tämä tulos on tehty B-sarjassa. Ilmeisesti tuo vuosiluku jonka laitoit jokaiselle tarkoittaa sitä milloin kisat ovat alkaneet. Nuorten kisoja on pelattu uudenvuoden molemmin puolin.

Czerkawski oli Puolan mukana A-kisoissa kaudella 89-90 jolloin se tippui B-sarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös