Valtteri ”Juti” Puustinen – Kuopion lahja Kerholle

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noh, ei oo ketään kiinnostellu availla niin availlaan. Teemu Turunen tuli Kerhoon ja oli ehkä koko aikansa hieman aliarvostettu Jatkoajassa. Niin on ollut Jutikin, mutta ihan eri levelillä. Koko viime kausi meni niin, että toivottiin pois kokoonpanosta. Meillä on nyt Kunyk joka on ihan kurgo, Krivosik joka on nuori nousija ja alistaja, kaikkien suosikki sekä yksikätinen rosvo Cornet, johon on mancrushit näemmä monella, mutta Juti on ja on ollut vaan joku läskiposki juniori.

Mun mielestä Juti on ollut kauden hahmo siinä missä Kunykkin. Mä ainakin tykkään siitä taistelusta ja yllättävyydestä mitä tarjoaa. Puustista on verrattu usein Innalaan, mutta on Puustisen nousu huipulle ollut nopeampi. Sopimuksessa näyttäs olevan vielä tämän kauden jälkeen optio. Toivottavasti se on jo käytetty, sillä kohta jokainen on sopimuksen kanssa ovella. Voi tietysti olla, että tehoilun jatkuen tällä tasolla koko kauden, ei liigassa miestä ensi kaudella enää nähdä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Oli jo viime kaudella tosi hyvä, ja hassua ajatella, että nythän tuo on enää kahden pisteen päässä viime kauden tehopisteistä. Onhan tässä jo kymmenen peliä pelattu.

Alkaa näyttää siltä, että Puustinen ei olekaan tämän kauden "Innala", vaan sittenkin "Turunen"
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Teemu Turunen tuli Kerhoon ja oli ehkä koko aikansa hieman aliarvostettu Jatkoajassa. Niin on ollut Jutikin, mutta ihan eri levelillä. Koko viime kausi meni niin, että toivottiin pois kokoonpanosta. Meillä on nyt Kunyk joka on ihan kurgo, Krivosik joka on nuori nousija ja alistaja, kaikkien suosikki sekä yksikätinen rosvo Cornet, johon on mancrushit näemmä monella, mutta Juti on ja on ollut vaan joku läskiposki juniori.
HämeenSanomat kirjoitti 9.10.2019

Siis ei taida näkyä kaikille, mutta kuitenkin, siellä kirjoittelija kirjoitteli tiistain pelin otteluraportissa, että vakiopelaajista Innala, Kunyk, Karjalainen (M) ja Nikkilä tekivät tilaa nuorisolle tähän peliin. Niinpä niin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno tapa rikkoa oma piste-ennätys!
No on kyllä. Ja viime kauden maaliennätyksestäkin puuttuu enää 3 maalia, eli tullee paukkumaan komeat lukemat taululle kauden loppuun mennessä. Tasaisen vahvaa tekemistä on ollut kauden alusta lähtien.

Arvon palstaveljet, saamme jälleen todistaa aitiopaikoilta tyylikästä läpimurtoa
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Pensylvaniassa ommellaan jo Puustisen nimeä Pingviinipaidan paidan selkään?
 

Hokkarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Leijonat, Quebec Nordiques
Puustista taklattiin hyökkäyspään kulmauksessa noin ajassa 10.20 toisessa erässä, jonka jälkeen hän ehkä hiukan nosti aristaen (? ) oikeaa kättään...vielä samassa vaihdossa edellisen tilanteen jälkeen omassa päässä Puustinen lähti taistelemaan laidasta rebound-kiekkoa Saipan pelaajan kanssa ja tätä seuranneen pelikatkon aikana Puustinen aristeli selvemmin oikeaa olkapäätään tai kättään vaihtoonpäin lähtiessään? Huomasiko kukaan muu??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös