Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Miika Elomon aika TUTO Hockeyssa

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Rademoottori, 02.02.2016 klo 15.16.

 1. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Jännä juttu, sillä motivaatio myös edustuksessa on mielestäni ollut kyseenalainen. Toki aina voi käyttää paska koutsi-kortiia, mutta ilman entistä valmennusta Jasper olisi joko lopettanut tai pelailisi Suomi-sarjaa tai kakkosta.
  Kaverin kanssa justiinsa juteltiin aiheesta ja myös Kurun esitykset ovat notkahtaneet ja jännästi notkon alku osuu siihen hetkeen, kun alettiin puhella liigasopimuksista. Tietenkin Taavitsaisen puuttuminen lienee myös osasyy.

  Mutta kiva jos on kivaa, silloinhan tapahtuu huimaa kehitystä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2016 klo 10.12
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mitä toi Elomo miettii kun ei sitä maalivahtia voi missään tilanteessa ottaa pois? Olisi pitäny siinä kohtaa jo ottaa pois kun päästiin ylivoimalle. Mitä väliä sillä on häviääkö playoff pelin kahdella vai neljällä maalilla.
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Neuvostoliiton takia, näin hän aiemmin kertoi. Kuulemma punakone ei koskaan ottanut maalivahtia pois vaan tasoitti viidellä viittä vastaan, ja TUTO haluaa tehdä samoin. On kyllä aika erikoinen lausunto. Elomossa on potentiaalia, mutta on hän myös aika eriskummallinen tapaus.
   
 4. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tuo Elomo mikään sateentekijä ole, suurin muutos joka Melomon myötä on tullut on vapautuneempi pelaaminen.
  Ikan aikana piti pelata sabluunan mukaan tai ei hyvä heilunut. Tuo tappoi käytännössä kaiken luovuuden ja selkärangasta pelaamisen, jolloin kaikki tapahtuu hieman hitaammin. Strategisesti Miikalla ei ole juuri paukkuja lyödä pöytään, mutta perus kohnottamisella tässä sarjassa pärjäää ihan ok, kun parhaat pelaajat saavat pelata oman tyylinsä mukaan.

  Reagointikykyä ei Miikalla, kuten Ikallakaan ei juuri tunnu olevan ja jos juna lähtee menemään väärään suuntaan, niin se sitten menee.
  Ihan ok koutsi loppu kauteen, mutta hieman tässä kohtaa harmittaa ensi vuoden pahvi. Etenkin kun kuullun mukaan joukkueen pelaajabudjetti tulee laskemaan entisestään, niin valmentajan kompetenssi nousee merkittävään rooliin.
   
 5. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Eipä voi sanoa, kuin että onnea peliin Emolon kanssa.
  Ei ole meno muuttunut piirun vertaa sitten Mestis -pleijareiden televisioinnin "asiantuntijan" roolin jälkeen.
  Mestisristeilyllä olleet tietää.

  ps: LeKin uus koutsi kaipaa etuhampaitaan.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Avaatko tätä hieman lisää? Kiinnostaisi kuulla mitä Elomo on taas tehnyt. Ilmeisesti rettelöinyt laivalla?

  Toisaalta alkaa sitten olla TuTo valmentajansa näköinen, jos valmentajana on kännitappelija ja pelaajien joukossa pahoinpitelystä tuomittu. Tuommoisiin pitäisi olla nollatoleranssi eli kaukalon ulkopuolisista kärhämistä heti kenkää.
   
 7. ElManazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
  Lainaus:
  Ihan naurettavaa alkaa huhuilla jotain tälläistä mitä koskaan ei ole edes tapahtunut. Tiedän faktaksi, että Elomo oli vahingossa tönäissyt Kuuselaa, jonka jälkeen tämä oli vitsillä heittänyt "älä tuupi tai mun tekarit putoo tuoppii".

  Voidaan siis kuopata tämä huhu.
   
 8. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Mut jos kurkkuun käy kaiken päälle kaksin käsin, niin homma on silti kai ok? Mut hei, TuTo on silti Turun viihdyttävintä hokia!
  -
   
 9. ElManazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
  Lainaus:
  LeKin koutsi Kuuselalta sen verran terveisiä, että "helvettiin tollaset kirjotukset, kun mulla ei oo osaa eikä arpaa koko touhun kanssa".
   
 10. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Ok, my bad. Pelitilanne ja meni tuomareilta ohi.
   
 11. Vähäjärkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Lauri Tukonen
  Kyllä käsittämätön ihmisperse täytyy olla joka tällaisia juttuja lähtee alunperin pistämään liikkeelle varsinkin, kun kyseessä on julkinen ammatti ja voi pahimmassa tapauksessa johta aikamoisiin ongelmiin työpaikalla. Nykyään ihmisillä on niin huono internetlukutaito sekä lähdekritiikki, että tällaiset asiat muuttuvat hyvin nopeasti "todeksi", kun tarpeeksi moni sen on muka kuullut eri lähteistä. Hyi.

  Vaikka tällaisessa asiassa olisi joskus totuusperää, niin on silti vastuutonta lähteä sitä levittämään varsinkin, jos ei ole itse ollut paikalla tai tiedä asiasta oikeasti jotain faktaa. Elomolla on varmasti vihamiehiä siellä sun täällä, mutta aika henkilökotaiseksi tällaiset asiat menevät.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Miika Elomosta ja TuTon treeneistä oli juttua TS kiekossa. Hyvin tuntuu treenit sujuvan.

  Tuto pelaa itseään pelikuntoon - TS Kiekko

  TuTolta löytyy eri tasoilta aika paljon hyviä ja lupaavia valmentajia. Itsellä ei ole käsitystä kuinka paljon valmentajilla on keskinäistä tiedonjakoa ja yhteisiä linjanvetoja tulevaisuuteen? Valmennustakin voisi kehittää välillä yhdessä organisaation kesken. Eikös Lehkonenkin valmenna vielä TuTo:n junnupuolella?
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lehkonen on C2 joukkueen päävalmentaja ja käsittääkseni toimii tai toimi aiemmin yleisestikin näiden nuorien valmennuksessa.