Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Miika Elomon aika TUTO Hockeyssa

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Rademoottori, 02.02.2016 klo 15.16.

 1. Lainaus:
  Jännä juttu, sillä motivaatio myös edustuksessa on mielestäni ollut kyseenalainen. Toki aina voi käyttää paska koutsi-kortiia, mutta ilman entistä valmennusta Jasper olisi joko lopettanut tai pelailisi Suomi-sarjaa tai kakkosta.
  Kaverin kanssa justiinsa juteltiin aiheesta ja myös Kurun esitykset ovat notkahtaneet ja jännästi notkon alku osuu siihen hetkeen, kun alettiin puhella liigasopimuksista. Tietenkin Taavitsaisen puuttuminen lienee myös osasyy.

  Mutta kiva jos on kivaa, silloinhan tapahtuu huimaa kehitystä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2016 klo 10.12
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mitä toi Elomo miettii kun ei sitä maalivahtia voi missään tilanteessa ottaa pois? Olisi pitäny siinä kohtaa jo ottaa pois kun päästiin ylivoimalle. Mitä väliä sillä on häviääkö playoff pelin kahdella vai neljällä maalilla.
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Neuvostoliiton takia, näin hän aiemmin kertoi. Kuulemma punakone ei koskaan ottanut maalivahtia pois vaan tasoitti viidellä viittä vastaan, ja TUTO haluaa tehdä samoin. On kyllä aika erikoinen lausunto. Elomossa on potentiaalia, mutta on hän myös aika eriskummallinen tapaus.
   
 4. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tuo Elomo mikään sateentekijä ole, suurin muutos joka Melomon myötä on tullut on vapautuneempi pelaaminen.
  Ikan aikana piti pelata sabluunan mukaan tai ei hyvä heilunut. Tuo tappoi käytännössä kaiken luovuuden ja selkärangasta pelaamisen, jolloin kaikki tapahtuu hieman hitaammin. Strategisesti Miikalla ei ole juuri paukkuja lyödä pöytään, mutta perus kohnottamisella tässä sarjassa pärjäää ihan ok, kun parhaat pelaajat saavat pelata oman tyylinsä mukaan.

  Reagointikykyä ei Miikalla, kuten Ikallakaan ei juuri tunnu olevan ja jos juna lähtee menemään väärään suuntaan, niin se sitten menee.
  Ihan ok koutsi loppu kauteen, mutta hieman tässä kohtaa harmittaa ensi vuoden pahvi. Etenkin kun kuullun mukaan joukkueen pelaajabudjetti tulee laskemaan entisestään, niin valmentajan kompetenssi nousee merkittävään rooliin.
   
 5. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Eipä voi sanoa, kuin että onnea peliin Emolon kanssa.
  Ei ole meno muuttunut piirun vertaa sitten Mestis -pleijareiden televisioinnin "asiantuntijan" roolin jälkeen.
  Mestisristeilyllä olleet tietää.

  ps: LeKin uus koutsi kaipaa etuhampaitaan.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Avaatko tätä hieman lisää? Kiinnostaisi kuulla mitä Elomo on taas tehnyt. Ilmeisesti rettelöinyt laivalla?

  Toisaalta alkaa sitten olla TuTo valmentajansa näköinen, jos valmentajana on kännitappelija ja pelaajien joukossa pahoinpitelystä tuomittu. Tuommoisiin pitäisi olla nollatoleranssi eli kaukalon ulkopuolisista kärhämistä heti kenkää.
   
 7. ElManazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
  Lainaus:
  Ihan naurettavaa alkaa huhuilla jotain tälläistä mitä koskaan ei ole edes tapahtunut. Tiedän faktaksi, että Elomo oli vahingossa tönäissyt Kuuselaa, jonka jälkeen tämä oli vitsillä heittänyt "älä tuupi tai mun tekarit putoo tuoppii".

  Voidaan siis kuopata tämä huhu.
   
 8. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Mut jos kurkkuun käy kaiken päälle kaksin käsin, niin homma on silti kai ok? Mut hei, TuTo on silti Turun viihdyttävintä hokia!
  -
   
 9. ElManazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
  Lainaus:
  LeKin koutsi Kuuselalta sen verran terveisiä, että "helvettiin tollaset kirjotukset, kun mulla ei oo osaa eikä arpaa koko touhun kanssa".
   
 10. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Ok, my bad. Pelitilanne ja meni tuomareilta ohi.
   
 11. Vähäjärkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Lauri Tukonen
  Kyllä käsittämätön ihmisperse täytyy olla joka tällaisia juttuja lähtee alunperin pistämään liikkeelle varsinkin, kun kyseessä on julkinen ammatti ja voi pahimmassa tapauksessa johta aikamoisiin ongelmiin työpaikalla. Nykyään ihmisillä on niin huono internetlukutaito sekä lähdekritiikki, että tällaiset asiat muuttuvat hyvin nopeasti "todeksi", kun tarpeeksi moni sen on muka kuullut eri lähteistä. Hyi.

  Vaikka tällaisessa asiassa olisi joskus totuusperää, niin on silti vastuutonta lähteä sitä levittämään varsinkin, jos ei ole itse ollut paikalla tai tiedä asiasta oikeasti jotain faktaa. Elomolla on varmasti vihamiehiä siellä sun täällä, mutta aika henkilökotaiseksi tällaiset asiat menevät.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Miika Elomosta ja TuTon treeneistä oli juttua TS kiekossa. Hyvin tuntuu treenit sujuvan.

  Tuto pelaa itseään pelikuntoon - TS Kiekko

  TuTolta löytyy eri tasoilta aika paljon hyviä ja lupaavia valmentajia. Itsellä ei ole käsitystä kuinka paljon valmentajilla on keskinäistä tiedonjakoa ja yhteisiä linjanvetoja tulevaisuuteen? Valmennustakin voisi kehittää välillä yhdessä organisaation kesken. Eikös Lehkonenkin valmenna vielä TuTo:n junnupuolella?
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lehkonen on C2 joukkueen päävalmentaja ja käsittääkseni toimii tai toimi aiemmin yleisestikin näiden nuorien valmennuksessa.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joku ihmeellinen huhu väittää Miikan siirtyvän Storhammarin valmentajaksi? En tiedä kuinka luotettava tämä huhu on. Odotellaan ...
   
 15. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Storhamar kertoo kotisivuillaan tiedottavansa tänään kello 18 uudesta päävalmentajasta sekä apuvalmentajista. Eli tuolloin huhun todenperäisyys selvinnee.

  Linkki vie Storhamarin kotisivuille.
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Eikös Elomon lähtö TUTO Hockeysta olisi aikainen joululahja TuTon kannattajille? Aika harva palstalla on liputtanut Elomon puolesta. Ennemminkin Elomoa on pidetty suurimpana esteenä mestaruuden voittamisessa.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Osalle ehkä, mutta tässä vaiheessa olisi aika ikävä uutinen. Itse toivon tuon vihjeen olevan ankka. Korvaavaa valmentajaa en jaksaisi edes miettiä. Miika teki jatkosopparin ja tietysti sen purkamisesta öljyrahat riittäisi. Kiprun jatkosta ei ole puhuttu, joten hänen osalta voidaan odotta uutisia,
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Kunnarin viikate ja rumor de buongiorno heilahti jo twitterissä.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No huono uutinen tuo, jos valmentajallakin tuo pykälä. Vielä toivon että ankka olisi. Yksin olen täällä taistelemassa huhuja vastaan peevele.
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Miika Elomo sitten siirtyi Norjaan pääsarjassa pelaavaan Storhamarin riveihin. Apuriksi tulee joukkueessa jo aiemmin pelannut Petteri Nummelin. Nummelin tuli TuToon aikanaan juuri tuosta joukkueesta. Ehkä hieman muutoksia oli odotettavissa, kun Marko Kiprusoff ei jatkanut enää TuTossa toisena valmentajana. Ei välttämättä kyllä ihan helpoin paikka valmentaa.

  https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/0a6e6c68-5edd-4671-a2ff-906a17d6f929
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Siellähän tuo jo Storhamarin sivuilla lukee. Elomo ja Petteri Nummelin seuran uudet valmentajat.
   
 22. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Toivottavasti Juhani Tamminen sovittelee klubitakkia jo päällensä. Saataisiin nauttia vähintään yhtä sekavasta valmentajasta Turussa mitä kaksi edellistä kautta.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tami kuuluu kyllä TuTon omistajiin, heh. Ikää kuitenkin jo sen verran, että taitaa olla hänen parempi pysyä hieman etäänpänä vaihtoaitiosta.

  Hieman tulee sellainen olo, että aika nopealla aikataululla Elomon pesti oli lyöty lukkoon. Olisiko ratkaisu tehty jopa maajoukkueen MM kullan aikoihin? Veto näytyy olevan ulkomaille kova ja eipä TuTolla tuollaisia rahoja vastaan ole eväitä oikein taistella, jos sopimuksessa on tuollainen mahdollisuus. Eipä voi sanoa muuta kuin lykkyä pyttyyn Elomolle ja toivoa, että TuTo jostain löytyy hyvän valmentajan nopeasti.