Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Miika Elomon aika TUTO Hockeyssa

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Rademoottori, 02.02.2016 klo 15.16.

 1. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Luin juuri yllättävän uutisen Jatkoajan etusivulta: Miika Elomo tulee päävalmentajaksi, Ismo Lehkosen jätettyä TUTOn yhteisymmärryksessä seurajohdon kanssa.

  Miika Elomon sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi seuraavan kauden ja sisältää option kaudesta 2017-2018.

  Linkki: http://www.jatkoaika.com/Uutiset/miika-elomo-tuton-päävalmentajaksi/175876

  Tuo isku tuli "puun takaa". Luulin, että Elomo on näyttönsä jo antanut jääkiekkovalmentajana. Jaksamisia toivottelen TUTOn kannattajille ja pelaajille.

  EDIT: Moderaattorit muokatkaa tuo väärä kirjoitusasu otsikossa: Piti olla TUTO, eikä TuTo. Pahoittelut virheestä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2016 klo 15.35
 2. Wingman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Valmentajien hautuumaa
  Pahoittelen.
   
 3. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Spontaania huutonaurua ja ei ole edes aprillipäivä! Syvimmät osanottoni.
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Ja saitte näemmä vielä NHL-puolustajien kruunaamattoman kuninkaankin takas häsläämään (ihan kun Elomon häsläykset ei olis jo ihan riittävästi). No, kun Mestis on nyt tällä tietoo suljettu niin väliäkös sillä miten ne pelit menee. Ainoo uhka/mahdollisuus on Bluesin mahdollinen konkurssi, jolloin Mestiksestä jouduttaisiin nostamaan vielä yksi joukkue lisää Liigaan. Toki senkin mahdollisuuden hyödyntäminen vaatisi TUTOn roikkumista siellä Jukureiden kantapäillä eikä jossain sijoilla ynnä muut mutta IMO lähinnä turggulaisilla olis jotain saumaa uskottavan liigajoukkueen luomiseen. Kokkelsbyssä, Kajaanissa tai Savonlinnassa ei rahkeet riitä ja Jojensuussakin taitaa olla talouspuoli vielä niin kuralla ettei liigapaikka olisi realismia. Loput Rokia lukuunottamatta onkin sitten farmijoukkueita.
   
 5. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei käy katteeks.. Jos Ikalla oli pelikirja hukassa, niin Elomollo ei ole ikinä sellaista ollutkaan. Saapa nähdä miten pelit alkaa kulkemaan uudessa komennossa. Odotusarvot ei ole kovin korkealla.
   
 6. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mielestäni Elomon aika Tepsissä ei pelillisesti ollut aivan niin huono kuin mitä tulokset antavat ymmärtää. Ailahtelevaa se kyllä oli ja eväät loppuivat aika lyhyeen. Elomohan lupaili pitkin kautta, että keväällä ollaan kunnossa, mutta lopulta ei ollut mitään tarvetta olla keväällä enää missään kunnossa. Pahiten Elomo mokasi käyttäytymällä ylimielisesti sekä kannattajia että toimittajia kohtaan. Jos olisi vetänyt matalammalla profiililla ja nöyremmällä asenteella, niin pahalla muistelijoita olisi ollut huomattavasti vähemmän. Puheet ja tulokset eivät vain kohdanneet yhtään ja hommasta alkoi tulla aika surkuhupaisaa. On mielenkiintoista nähdä, oppiko yhtään nöyryyttä nolosti päättyneen TPS-rupeaman jälkeen.
   
 7. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Lainaus:
  Klassinen tapaus siitä, mitä tapahtuu kun joutuu liian kovaan paikkaan liian aikaisin. Ei syy ollut Elomossa, vaan hänet palkanneissa. Joku voi sanoa, että olisi pitänyt osata kieltäytyä jne. Mutta houkutus taisi olla liian suuri. Fakta kuitenkin on, että Tepsillä oli joukkueessa viime kaudella ihan pelimiehiksi luettavia pelaajia ja silti Elomon aika oli tuloksellisesti yksi seurahistorian karmeimpia.

  Mutta toivottavasti TUTO sai nyt tosiaan hieman nöyremmän version valmentajasta Elomo joka on tehnyt tarvittavat kotiläksyt tässä välissä. Nyt on ns. näytön paikka ja jos tämä menee reisille, niin ura päävalmentajana ykkös- ja kakkostasolla Suomessa voi olla melko lailla ohi useammaksi vuodeksi.
   
 8. paraspelaaja Jäsen

  Elomo voi olla mainettaan potentiaalisempi valmentaja. Tai sitten hän ei ole, vaan kasetti hajoaa TUTOssakin ja valmennusura kuihtuu yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Se nyt on hyvin todennäköistä, ettei tätä kautta pelasta enää kukaan.

  Sitä olen ihmetellyt, millä meriiteillä Kiprusoff on alkanut valmentamaan. Kaveri on niin elämäänsä kyllästyneen näköinen, että jos ei TUTOn pelaajat ole kaikesta jo kokemastaan lannistuneita, niin viimeistään tämän herran comebackin myötä masennus on selviö.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ai tällainenkin avattu. Olenkohan eka TUTO kannattaja tässä sitten. Elmon seikkailut ennen lähtöä muistan, mutta hänen valmentajauraa en seurannut. Sen olen kuullut, että A-nuorissa oli valmentajana ja A-nuoret kai onnistuivat hyvin. Lähtö edustuksen ja nuorien peli hieman sekosi hetkeksi? Edustuksen ei siis menestystä tullut? Pitäisi varmaan nöyrästi pyytää naapurin tilastogurua valaisemaan asiaa minulle. @Mr.Fox
   
 10. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Joo-o. Toivottavasti El Mololla sujuu TUTOn koutsina paremmin kun Tepsin. Pressithän Toverit laittavat youtubeen, joten sekin puoli on kunnossa.

  Mutta joo. Kaikkea hyvää Elomolle. Voi olla ihan mukiinmenevä koutsi Kupittalla.
   
 11. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Juu ei tässä mitään, täytyy antaa mahdollisuus. Tosin meidän mikkihiirien on lähdettävä salille ja hormonikuurille koska ei sitä muuten enää Kupittaalle uskaltaudu lainkaan. Ei kyllä vielä huomiseksi ehdi, mutta täytyy reenata vaikka ens kautta varten.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Aina toivonut TuTon nousua Turussa TPS:n ohitse, mutta Elomo ja Kipru, niin ei helvetti mikä ratkaisu. Parempi varmaan toivoa "tepsimäistä taivalta", että joukkue pääsee nopeasti jonkun muun alaisuuteen. Miten edes ylipäätään joku seura voi palkata Elomon niillä kaukalon ulkopuoleisilla näytöillään? Mieshän lähtee jo oletusarvoisesti miinusmerkkisestä liikenteeseen. Saa olla aika sootanan kova valmentamaan, jos tuon positiiviseksi kääntää. Ja TPS-Kipru, mukaan, huh hu. Jos nyt joku TPS-taustainen kombo täytyi pakosta ottaa, niin olisivat nyt johonkin muuhun päätyneet, kuin alustavasti paskimpaan mahdolliseen. Faneja turpaan keväällä? (pakollinen lisä, sori)
   
 13. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Koskahan sinä olet mahtanut käydä viimeksi Kupittaalla ja kuinka monta peliä olet tällä kaudella siellä käynyt katsomassa? Minä menen huomenna suurella mielenkiinnolla katsomaan Tovereiden peliä. Yllätyn jos ei tule voittoa.
   
 14. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Who cares miten Elomo pärjäsi TPS:n valmentajana? Nyt on nyt, ja tällä viikolla TUTO:lla on kolme ottelua tiedossa. Minusta tilanne on ihan selkeä; nyt on varmistettava paikka pudotuspeleissä, ja siellä sitten urku auki ensimmäisellä kierroksella. Jos Elomo niin pitkälle TUTO:n vie, on tämä kausi hoidettu kunnialla loppuun.
   
 15. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  No seuraavia asioita sattui Elomon päävalmentajakaudella TPS:n edustuksessa:

  -Kaikkien aikojen tappioputki liigassa.

  -Käsittämättömiä lausuntoja presseissä tappioputkien keskellä, joiden perusteella oli jo kyseenalaistettava miehen älynlahjat.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vai tuli sitten Elomo valmentajaksi TuToon. Heti tätä ensimmäiseksi ajellessa tuli Ikaa ikävä, sen verran kysymyksiä tämä herättää. Jotenkin tulee väkisin olo, että TPS:n pelaajapolitiikka on yhtenä syynä Ikan potkujen taustalla, mikä ei todellakaan tunnu hyvältä. Farmi pelko nostaa väkisinkin päätään, kun Elomo on myös monesti tunnustautunut täysin TPS:n mieheksi. Onko Elomo/Kiprusoff kaksikko se "troijan hevonen", jonka sisältä paljastuu TPS? Virallisesti tämä ainakin kielletään, mutta hieman ihmettelen millä rahoilla tämä kaksikko on TuToon hommattu, jos ei mihinkään ole juuri rahaa? Mielenkiintoinen oli hieman myös TuTon TJ Dani Aavisen kommentti, että tilinpäätös on kauden lopussa plussalla. Eihän tässä ole edes varmaa pääsy pudotuspeleihin vielä...? Ettei vain naapurista tulisi rahaa jonkun mutkan kautta?

  Elomolla ei kokemus valmentamisesta vielä päätä huimaa ja ainoa meriitti lienee TPS:n A-nuorissa menestyminen. Viime kaudellahan Elomo oli paljolti nuorten parissa, vaikkei lopussa TPS:n A-nuorten kultajuhlissa ollutkaan mukana. TPS:n peräsimessä taisi olla n.3kk ja ei varmasti ollut helppo paikka, kun joukkue tyhjennysmyytiin lähes loppuun. Kaiken kruunasi kuitenkin baari kahakka, mistä TPS potki pihalle. Virallinen selitys potkuille oli seuran arvot. Kuitenkin TPS palkkasi tilalleen Jarno Pikkaraisen, jolla oli myös vastaava taustaa. Tällainen ei kaiketi TuToakaan mairittele ja enää ei olisi varaa hölmöillä Elomolla, jos mielii vielä valmentaa. Kakkosella Kiprusoffilla jo yhdet potkut myös tältä kaudelta takana TuTosta, joten ei häneltäkään nyt paljoa uskalla odottaa.

  Kaikesta huolimatta tässä vielä toivoo parasta TuTolle, mutta ainakin omat odotukset putosivat tulevaisuuden suhteen paljon. Ihme on jos vielä pudotuspeleihin päästään ja TPS:n vaikutusvalta TuTossa ei kasva. Saapa nähdä millainen kauden loppu tulee.
   
 17. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kauden lopusta voi tulla hyväkin. Itse olen suuresti huolissani ensi kaudesta ja tulevista vuosista.
  Ja Penalle tiedoksi, että tällä kaudella on jäänyt yksi matsi väliin Kupittaalla. Sori siitä!
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ei tarvinnut yllättyä. Hyvä peli tänään Tovereilta. Harmittaa jo nyt, etten pääse lauantaina Keupa -peliin, kun pojalla on samaan aikaan Salossa peli.
   
 19. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Onnittelut uudelle valmennusjohdolle. Kolme pistettä. Näitä ei liian usein ole koettu Marli Areenalla!
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jasper Lindsten ainakin kehuu uutta valmentajaa. Ikan aikana kuulemma pelotti tehdä virheitä ja joukkueessa on nyt parempi henki. Hyvä jos näin on nyt ja ehkä Ika veti ruuvia liian kireälle, mikä tappiokierteessä on voinut mennä pahaksi. Pelissä on myös kieltämättä ollut nähtävissä, jonkunlaista yliyrittämistä. Ei se aina kuitenkaan Ikan aikanakaan tällaista ole ollut. Joskus kauan sitten Ika sai hermoilevan Syväsalmen pelirohkeuden esiin ja kannusti ottamaan riskejä. Ajat kuitenkin muuttuvat ja pelikin on muuttunut.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Kirjoitin aikaisemmin v***tuksissani että en aio yhtään peliä katsoa edes Fanseatilta. No en kuitenkaan pystynyt olemaan katsomatta vaan suurimman osan pelistä katsoin. Osittain johtuen Pulliaisen paluustakin.

  Vahvuudet ja heikkoudet näyttivät edelleen olevan samat kuin aikaisemmissakin peleissä. Tietenkään ei suuria muutoksia nyt päivässä tapahdukkaan ja toivottavasti niitä ei lähdetä edes hakemaan, kun kautta niin vähän jäljellä. Riittävästi luodaan maalipaikkoja, mutta viimeistely tökkii. Ehkä rentouden kautta tämäkin vielä aukeaa. Omassa päässä juostaan edelleen kiekon perässä, minkä hyvin osoitti Lekin ainoa maali. Tämä on se suurin ja tärkein asia minkä valmennuksen pitää saada loppukauden aikana kuntoon mikäli mielii neljän joukkoon poffeissa.

  Elomolle on turha antaa vielä mitään krediittiä voitosta, mutta ei ole luonnollisesti pahaakaan sanottavaa. Peli olisi näyttänyt todennäköisesti samalta vaikka siellä olisi ollut vaahtosammutin penkin takana. Nyt saatiin vähän pääkoppaa auki ja rentoutta oli löytynyt tekemiseen. Lindstenkin saa pelata Mestistä jatkossa junnujen sijaan.
   
 22. Lainaus:
  Vähän samat ajatukset, fanseatilta myös.
  Toki Lekillä oli paikat pistää peliä vaikeaksi,,mm. 2 erinomaista paikkaa toisessa erässä parhaalta maalintekopaikalta.
  Ja myös lopussa, mutta onneksi Järvinen oli hereillä.
  Muuten pientä korjausta ohjauspeliin ja hieman trapin tynkää, siinähän ne pienet muutokset olivat.
  Pelin virtaus oli samanlaista kuin tähänkin saakka, eli kiekko on Tutolla suuren osan aikaa. Ja hyvä niin. Ja vastustajan paikat ovat, silloin kun ovat, vaarallisia.

  Lindsten pelasi junnuissa kuulemani mukaan sen vuoksi, että jos ja kun A-juniorit karsii paikasta aurinkoon, on ko. pelaaja edustuskelpoinen. Veikkaan, että junnuissa pyörii vielä muutama muukin pelaaja samasta syystä. Tai sitten ei.
   
 23. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jos tämä on syy, niin ok. Kaikesta päätellen Lindstenin motivaatio oli aika lailla nollassa, kaksi ottelua heikkoja vastustajia vastaan kiikaritehoin oli tuloksena. Jatkoajan jutussaan Lindsten tuulettaa aika railakkaasti tuntemuksiaan entisestä komennosta.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Itse olin kuullut että kurinpitosyistä ja vielä että pelit eivät olisi tähän yhteen vain junnuissa. Säterikin taisi lähetyksessä puhua kurinpitotoimista Lindstenin osalta.
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Netin kautta minäkin tuota ottelua katselin, mutta sen verran oli kiire että alun haastattelu jäi näkemättä. Tuossa jo jotain muutosta tarkkasilmäiset näkivät, mutta kyllä vielä paljon oli sitä samaa kuin aiemmin. Tällä kertaa vastustaja ei onnistunut kuittaamaan paikoista, joita heille siunaantui. Muutama ihan selväkin paikka.
  Hieman alkaa joidenkin kommenteista tulla ilmi, millaista edellisen valmennuksen alla oli pelata. Itse olin siis Ikan jatkon kannalla tämän kauden loppuun ainakin.
  En tyrmää Elomoa, vaikka kohtalaisen kokematon vielä onkin. Jos nyt tästä loppukaudesta selviää, niin hyvä on. En tiedä kuinka paljon hän pystyy todellisuudessa vaikuttamaan, jotta onnistumiset edellisenkaltaisissa peleissä parantuvat. Oman pään pelaamisessa tarvitaan kyllä myös muutosta. Vielä siellä jäädään paikoilleen ja kiekko ei liiku riittävän ripeästi. Mutta kun kiekko saatiin liikeelle, niin silloin sillä eteenpäin päästiin. Nyt ei jääty kävelyvauhdilla etenemään ja kääntymään takaisin.