Valmennus

  • 294 940
  • 1 235

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves pelaa samalla pelikirjalla kuin noin 10v sitten, kun Raipe oli viimeksi Ilveksessä. Kurja juttu, mutta näin se on.
Ollaan kyllä kaukana sen aikaisesta raipekiekosta. Pariin asiaan on tullut jo muutos ja opiskelu on varmaan vielä kesken. Pakeilta on nyt kielletty punaiselle kuskaaminen, ellei väylä ole auki siitä eteenpäinkin. Syöttö lähtee hyökkääjälle pääsääntöisesti jo oman sinisen alta.

Pyrkimys on pelata enemmän lapaan, ja norsukiekot keskialueelle, joita laiturit kyttäävät ovat jääneet nyt lähes kokonaan pois. Samalla myös pitkiä kiekkoja tulee paljon vähemmän. Pugeja tulee vielä toki liikaa ja tänäänkin Kärpät sai peliä poikki, kun kiekko oli saatu pelattua omissa ensin itselle. Nyt ei ollutkaan lupaa heittää sitä pelikellon korkuista keskialueelle, niin välillä tuli se sekunnin miettiminen ja aika oli syöty pois.

Ailahtelua on nyt liikaa ja varmaan hieman itseluottamushommakin kyseessä. Homma meinaa seota kaverin maaliin tai pidempään hallintajaksoon.

Kun tuo raipekiekko tuli nyt taas esille, niin tuli mieleen yksi ihan yksittäinen hetki pelissä Tuokkolan ensimmäisten otteluiden aikana. Kääntö omista vastustajan vaihtokiekon jälkeen. Pakki syötti keskelle omalle siniselle Kangasniemelle, joka sit heitti laitaan hyökkäyssiniselle vissin Korhoselle. Sieltä suht vaaraton perusveto kaarelta suorasta hyökkäyksestä. Siinä tuli sitten kaverin kanssa todettua, ettei edes tämmöistä ihan perus-perus-perus hyökkäystä olla muuten nähty tältä porukalta piitkään aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli on aivan monumentaalisesti sekaisin. Onneksi tulee kohta tauko niin mahdollista saada hommaa kuosiin.

En muuten ota nimenomaisesti sinun kommenttiisi kantaa, mutta nyt kun kerran oli mahdollisuus niin katsoin pari viimeistä erää tuosta Kärpät-Ilves -pelistä läpi. Täältä lukien (kun en ole kunnolla seurannut) luulin, että Ilveksen peli olisi oikeasti aivan noin sekaisin kuin sinäkin kuvailet, mutta mielestäni peli ei itse asiassa ole kovinkaan sekaisin.

Tänään näin näiden kahden joukkueen pelissä ainoastaan yhden selvän eron:
  • Kärpät oli pirun tehokas ja hyödynsi Ilveksen muutamat koomailut melkoisen kovalla prosentilla. Ensimmäinen erä on kuulemani (selostuksen) mukaan ollut hyvinkin tasainen ja Ilveksellä erityisesti pelin lopussa isot paikat laittaa peli tasoihin.
  • Toisessa erässä Kärpät ei mielestäni ollut pelillisesti 3-0 suhteessa edellä, mutta Ilves antoi yhden kohtalaisen ison lahjan, josta iskettiin 3-0 ja 2-0 tuli heti erän alkuun.
  • Kolmannessa erässä Kärpät rupesi kyttäilemään johtoasemassaan eikä enää ollut kovin aloitteellinen. Ilves sai tuollaisia paikkoja, joista Kärpät teki 2-0 ja 3-0 maalit semmosen 3-4 tai joista lähin kipaisi tolpassa.
Joku kiekkoviisas sanoi joskus, että niin kauan kuin pelissä on paikkoja niin ei kannata oikeastaan olla huolissaan edes. Ilves tuotti pelissä hyvinkin tasajaollisen määrän hyökkäyspeliaikaa ja erityisesti kolmannessa erässä nähtiin sitä, mitä Pennanen joukkueiltaan haluaa eli pitkiä hyökkäysalueen pyörityksiä. Ja ei, nuo pyöritykset eivät katkenneet siihen samanlaiseen "painetaan joka paikasta kiekkoa maalille" kuten Myrrän Ilveksessä vaan pyöritykset päättyivät suhteellisen laadukkaasta paikasta lähteneeseen vetoon. Tiedän, ettei minusta tässä foorumin sektiossa pidetä, kun mainostan "Tappara sitä ja Tappara tuota", mutta tuon oireen olen nähnyt Tapparan pelissä sen +4 vuotta. Pyöritetään kiekollisesti hienoa pitkää hyökkäystä, mutta viimeinen ajoitus on huti ja sitten ei saada kunnon maalitilannetta. Tässä kohtaa hommassa on mielestäni enemmän kyse siitä uskosta - tarvii pikkuisen enää tuuria niin Ilveskin saa hallintansa taululle. Prosessi etenee - älkää nyt tosissanne selittäkö, että tämä Ilves olisi jäämässä sääleihin. Ei se todellakaan ole :D Kertoo vaan jotain alkukaudesta, että otatte neljä peliä dunkkuun ja edelleen heilutte hyvällä sijoituksella. Veikkaan, että tässäpä Ilveksen viimeinen tappio sitten taas hetkeksi onkin.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jäsen @peterra on edellä aivan oikeassa. Tätä "peli on aivan sekaisin" argumentointia nähdään lähes aina, kun hävitään selvin lukemin. Tappioputkessa vielä enemmän. Häviön aiheuttama vitutus sokaisee faneja, eikä nähdä tuloksen taakse. Vastaava ilmiö kuin ne kuuluisat vahvat värilasit.

Tänäänkin taisteltiin voitosta maalipaikkojen määrän ja laadun perusteella. Se ei nyt riittänyt, kun vastustaja oli omissa paikoissaan tehokkaampi. Samoin kuin SaiPaa vastaan. Alkukaudesta oli toisin, ja Ilveksen pistesarake oli yli odotusarvon. Jääkiekko on varsin sattumanvarainen peli.

Toki totuus on myös se, että Kärppien viisikkopeli on huomattavati Ilveksen vastaavaa valmiimpaa ja tiiviimpää. Samanlaisia hasseja tai keskialueen träpin totaalihajoamisia kuin Ilveksellä ei oululaisilta nähty. Ilves ei myöskään pysty tulemaan viivelähdöllä vastustajan alueelle ollenkaan, mikä tietysti rajoittaa taktisia vaihtoehtoja aika paljon. Näitä asioita pitää jumpata, että keväällä voidaan taistella siitä kirkkaimmasta.

Totuus on myös se, että paine pukukopissa kasvaa jokaisen tappion myötä. Siinä mielessä olisi äärimmäisem tärkeää saada niitä voittoja kaivettua nyt hinnalla millä hyvänsä. Se toisi työrauhaa joukkueelle. Perjantaina on tähän jälleen varsin hyvä mahdollisuus.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Ei peli ole yhtään niin sekaisin kuin Pendon ajan ekoissa tappiopeleissä, nythän siellä jopa näkyi selvää ideaa pelissä aika-ajoin. Se toki sekosikin sitten nopeasti, mutta siellä se pinnan alla jo muhii tullakseen kunnolla pintaan, kunhan saavat toisteisuutta ja treeniä alle. Pakka menee siis vielä sekaisin turhan helposti, mutta se korjaantuu ajan kanssa.

Nyt vaivaa tehottomuus joka johtunee itseluottamuksen puutteesta joka taas johtuu ainakin osittain siitä, että pelisysteemiä opetellaan. Ei yhtään niin huono peli kuin numerot antaa ymmärtää, olihan vastustajakin huippuluokkaa ja hyvä maalivahti vastassa. Nyt vaan onnistumisia yksilöille, jolloin peli vapautuu ja samalla Pendo pitää videosulkeisia bussireissuilla joilla saadaan peliä pysymään paremmin kasassa seuraavassa pelissä.

Hyvä tästä tulee.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Ei peli ole yhtään niin sekaisin kuin Pendon ajan ekoissa tappiopeleissä, nythän siellä jopa näkyi selvää ideaa pelissä aika-ajoin. Se toki sekosikin sitten nopeasti, mutta siellä se pinnan alla jo muhii tullakseen kunnolla pintaan, kunhan saavat toisteisuutta ja treeniä alle. Pakka menee siis vielä sekaisin turhan helposti, mutta se korjaantuu ajan kanssa.

Nyt vaivaa tehottomuus joka johtunee itseluottamuksen puutteesta joka taas johtuu ainakin osittain siitä, että pelisysteemiä opetellaan. Ei yhtään niin huono peli kuin numerot antaa ymmärtää, olihan vastustajakin huippuluokkaa ja hyvä maalivahti vastassa. Nyt vaan onnistumisia yksilöille, jolloin peli vapautuu ja samalla Pendo pitää videosulkeisia bussireissuilla joilla saadaan peliä pysymään paremmin kasassa seuraavassa pelissä.

Hyvä tästä tulee.
Joo ja onhan Kärpät vieraissa paha vastustaja. Muutenkin tuo peli nyt ei mikään ylijuoksu ollut vaikka tulostaulu näyttääkin tylyltä. Tasaista kiekkoa ja peli ratkesi nyt muutamaan hienoon yksilösuoritukseen ja parempaan maalivahtipeliin, sitä sattuu.

Perjantaina vielä tulossa varmasti vaikea peli HIFKiä vastaan. Tämän jälkeen lauantaina (levännyt) Sport ja sitten ensi viikolla Jukurit, JYP ja KooKoo ennen maajoukkuetaukoa. Kyllähän tämän vierasputken aikana voi vettä vielä tulla myllyyn mutta tässä kun pään pitää kylmänä ja muistaa että nyt on kuitenkin lokakuu niin kyllä tästä vielä hyvä tulee. Brutaalihan tämä sarjaohjelma on Pennasen alkutaipaleella mutta tulee nyt muistaa kuitenkin että kuten muutkin niin Ilves pelaa 30 peliä kotona ja 30 peliä vieraissa. Tällä hetkellä pelattuna 15 peliä joista 7 kotona. Vieraspelejä kun tässä on tulossa kasapäin seuraavan kuukauden sisään niin sen jälkeen alkaa Ilveksellä aikamoisen mukava kotiputki. Joulun aikaan sitten Ilveksellä taas on laajan rosterinsa ansiosta iso etu monen joukkueen suhteen ketkä menettävät runkopelaajiaan Nuorten MM-kisoihin.

Ihan hyvällä mielellä tässä voidaan edelleen jatkaa, vaikka nyt sattuisi luisumaan vielä pari sijaakin. Ollaan kuitenkin edelleen ihan alkutaipaleella tässäkin matkassa. Vaikeuksia tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa kautta ja se on hyvä asia että ne tulevat tässä vaiheessa. Pennaselle ainakin pitäisi tämän tappioputken aikana tulla selväksi nuo ongelmakohdat (heikot ottelun alut, paletin täydellinen hajoaminen kun menee yksi omiin jne) jotka ovat olleet täällä Kiven ajoista alkaen. Niitä sitten korjailemaan niin että paletti on kunnossa maaliskuussa kun ne pelit alkavat missä Pennasen arvoa oikeasti mittaillaan.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Itse en varsinaisesti (vielä) ole huolissani, mutta aivan kuten vuosi sitten (jolloin tuli pisteitäkin) ihmettelen katsoinko palstaveljien kanssa samaa peliä? Ilveshän oli eilen ihan paska. Karmeaa ylipelaamista ja iso kasa junnutason virheitä. Viisikon etäisyydet venähti ja kapteenikin kuljetteli kiekkoa miten sattui. Alaspäin ei syötetty hyökkäyssinisen alapuolella lainkaan ja pelistä puuttui rytmitys. No, kolmoserässä Kärppien keskittyessä puolustamaan päästiin peliin hieman mukaan.

Peli on sanalla sanoen surkeassa jamassa, mutta ehkä tämä on osa prosessia. Myrrä onnistui viime kauden mittaan joitain osa-alueita kehittämään, mutta suuri osa jäi tekemättä. Nyt Pennanen/Helminen on pistänyt lähes kaiken toimivan sivuun ja taas pusketaan.

Yhä edelleen olen sitä mieltä, että nyt vedetään Helmisen opeilla ja Pennanen ottaa toivottavasti isompaa ruutua seuraavalla tauolla.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Karmeaa ylipelaamista ja iso kasa junnutason virheitä. Viisikon etäisyydet venähti ja kapteenikin kuljetteli kiekkoa miten sattui. Alaspäin ei syötetty hyökkäyssinisen alapuolella lainkaan ja pelistä puuttui rytmitys.
Kaikista näistä samaa mieltä. Siitä huolimatta toimivia elementtejä oli riittävästi, että peli olisi voitu voittaa. Maalipaikoille päästiin niin vastaiskuista kuin hyökkäysalueen hyökkäyspelin kautta. Puolustusalueen puolustuspeli oli sekin pääosin hyvää.

Mun mielestä "ihan paska" tarkoittaa sellaista peliä, jossa mikään ei toimi eikä ole toivoakaan pisteistä muuta kuin säkällä. Ilveksen peli on kaukana siitä.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Kaikista näistä samaa mieltä. Siitä huolimatta toimivia elementtejä oli riittävästi, että peli olisi voitu voittaa. Maalipaikoille päästiin niin vastaiskuista kuin hyökkäysalueen hyökkäyspelin kautta. Puolustusalueen puolustuspeli oli sekin pääosin hyvää.

Mun mielestä "ihan paska" tarkoittaa sellaista peliä, jossa mikään ei toimi eikä ole toivoakaan pisteistä muuta kuin säkällä. Ilveksen peli on kaukana siitä.

Samaa mieltä, Ilveksen tehottomuus oli tässä pelissä suurin syy tappiolle tai ainakin pisteittä jäämiselle. Paikkoja oli ja ne oli sellaisia mistä olisi rokotettu varmasti normaalilla tasolla pelatessa.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
En ole tarkistanut maalipaikkoja saati -odottamia, mutta kyllä Kärpilläkin oli paikkoja useampaankin maaliin kuin kolmeen.

Vuosi sitten Myrränkin aikaan tilannetta puolusteltiin sillä, että paikkoja tulee, mutta jostain ihmeen syystä ei vain uppoa. Kyllä eilinen peli oli todella heikkoa pelaamista ja on hyvin erikoista, että Pennasen aikana peli on ottanut näin pahasti takapakkia. Tarkoitan nimenomaan pelin rakennetta, joka ei Myrränkään aikana ollut erityisen vahvalla pohjalla, mutta nyt se on vielä heikommalla.

Mulle on ihan sama kuka penkin takana heiluu, kunhan joukkue pelaa hyvin ja voittaa pelejä. Vielä löytyy toki uskoa, että Pendo pystyy homman kääntämään. Viimeistään maajoukkuetauon jälkeen odotan näkeväni pelissä rakenteellisesti sellaisia elementtejä, ettei illasta toiseen tarvitse toivoa onnipomppuja ja muita apuja pelien voittamiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Pelitavan prosessi on imo kyllä nähtävissä. Nopeaan kiekotteluun pyritään ja hyökkäykset ovat pitkiä hyökkäyksiä kiekossa pysyen ja maalipaikkaa hakien. Se, että avaukset menee välillä täysin metsään, johtuu siitä, että miehet on väärissä paikoissa ja rytmeissä. PAPP:ssa on miehiä hukassa jatkuvasti, eli omia vastuita omalla alueella ei osata lukea.

Kärppiä vastaan luotiin aivan riittävästi paikkoja pelata ottelun voitosta, mutta oman pään merkkausvirheet (ja tietty Tikan harhasyöttö) kostautuivat. Ja siis niitä Kärppäpelaajia oli vapaan aika tiuhaan omalla alueella, eli siinä mielessä pelin voisi todeta olleen sekaisin.

Mutta selkeitä muutoksia Myrrän viivelähtöihin ja hyökkäysten päättämiseen on näkyvissä. Pelitapamuutos vie aikansa, mutta Ilveksen materiaaleilla tuon pitäsi tuosta kääntyä.

Se ei poista tosiasiaa, että nyt peli ei toimi lähelläkään optimaalia ja että muutamat pelaajat alisuorittavat, Tuulola nyt selkeimmin.

Mutta mihinkään pelaajakaupoille ei ole syytä lähteä, ennekuin Pennanen oppii tuntemaan pelaajien ominaisuudet ja tavan toimia, koska vasta sitten tietää millaisia pelaajia tarttetaan ja ketkä ei sapluunaan sovi.


Panikointi on ihan ennenaikaista ja varsinkin Myrrään vertaaminen on aika heikkoa, sillä Myrrä pyrki itse peluuttamaan viivelähtöjen ja rytmien kautta, mutta rakenteista ei ollut kauheasti näkyvissä. Jos olisi jatkettu nopeasti pystyyn ja kiekkoa vapaalle jäälle edelliskausien tapaan, niin ero olisi selkeämpi, mutta mitä ilmeisemminpelitapamuutos ei ollut Myrrän haluama tai ainakaan sen toteutukseen ei johto ollut tyytyväinen. Nyt muutosprosessi tehdään kesken kautta, ja se ottaa aikansa
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On siellä nyt jotain ollut Myrrän aikana aika isosti perseellään, jos Pennanen kertoo, että on tullut yllätyksiä (ilmeisesti pelaajilta) ja pelaajille pitää nyt (vasta?) luoda turvallinen ympäristö.
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
On siellä nyt jotain ollut Myrrän aikana aika isosti perseellään, jos Pennanen kertoo, että on tullut yllätyksiä (ilmeisesti pelaajilta) ja pelaajille pitää nyt (vasta?) luoda turvallinen ympäristö.
Jutteleeko Pennanen tässä nyt siitä miksi Ilveksen pelaajilla tuppaa olemaan aika paljon loukkaantumisia? On kyllä mielenkiintoinen juttu.
 
On siellä nyt jotain ollut Myrrän aikana aika isosti perseellään, jos Pennanen kertoo, että on tullut yllätyksiä (ilmeisesti pelaajilta) ja pelaajille pitää nyt (vasta?) luoda turvallinen ympäristö.

Pelaajat eivät ole kestäneet henkisesti liigakärjessä olemisen paineita? Ja Pennanen otti asiakseen luoda turvallisemman ympäristön.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tästä turhakkeesta on annettu rikepiste
Pelaajat eivät ole kestäneet henkisesti liigakärjessä olemisen paineita? Ja Pennanen otti asiakseen luoda turvallisemman ympäristön.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Myrrä ei ehkä ollutkaan niin suuri sankari, mitä monet luuli. Jotain tuloksia saatiin, mutta millä keinoilla...
Haisee melkolailla Pennasen selittelylle paskan alun jälkeen. Heittämällä kauden paskimmat selitykset -kategoriaan, mutta ei lähellekään meidän Villen ”pitää saada miehiä ja kiekkoa maalille että voitetaan” junttiheittoa.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Haisee melkolailla Pennasen selittelylle paskan alun jälkeen. Heittämällä kauden paskimmat selitykset -kategoriaan, mutta ei lähellekään meidän Villen ”pitää saada miehiä ja kiekkoa maalille että voitetaan” junttiheittoa.

Joo, Pennanen on paska jätkä. Vaati vielä bonuksena soppariinsa Myrrän ulostamista hänen tieltään ja päälle vielä julkisen kaltoinkohtelun jos pyytää saada käydä moikkaamassa joukkuetta potkujensa jälkeen, tai muuten menee Tapparaan euron palkalla.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Haisee melkolailla Pennasen selittelylle paskan alun jälkeen. Heittämällä kauden paskimmat selitykset -kategoriaan, mutta ei lähellekään meidän Villen ”pitää saada miehiä ja kiekkoa maalille että voitetaan” junttiheittoa.

Tuossa ollut mitään selittelyä vaan rehellistä puhetta.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myrrä ei ehkä ollutkaan niin suuri sankari, mitä monet luuli. Jotain tuloksia saatiin, mutta millä keinoilla...
Mitä se Myrrä on tehnyt? Jos viittaat Iltasanomien juttuun niin kerro ihmeessä mitä se tarkoitti? Itse en ymmärtänyt mitään "turvallisemmasta" ja "yllätyksistä". Pennasen tai toimittajan mutinaa, mutta outoa tekstiä.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Nää arvailut vois (mun mielestä) jättää kyllä omaan arvoon, jos ei ole suoraan kuultu sekä Myrrä/Ojasen että Ripa/Tillun suusta, mitä tuskin on tapahtunut.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
HIFK:ä vastaan pelatiin aika Myrrän opein heittämällä kiekkoa avoimelle jäälle ja kääntämällä pystyyn.. tämä varmaan toki taktinen valinta (valmennusketju), kun tiedettiin että HIFK viisikko on niin repaleinen. Ja niin siitä sitten mentiinkin läpi oikeelta ja vasemmalta.

Omassa päässä oli silti miehiä jälleen pahasti hukassa monta kertaa. Huonompi peli kuin Oulussa.. tai no, "myrrempi" peli kuin Oulussa. Saas nähdä miten Sporttia vastaan tänään. Viisikko on trapissa mutta kamppailupelaaminen näytti eilen toimivan, joten siitä avaimet voittoon
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkoittiko Pennanen tuolla Myrrän toimintaa? Silloinhan Pendo teki hieman sovellettuna ns. Lolat (setämiehet muistaa), eli heitti exän bussin alle. Suoraselkäinen lätkäjätkä pitäisi turpansa kiinni noista asioista median edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös