Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Veikkaus: Alle vuorokauden sisään Marjamäki lähtee Jokereista. Ja loppuviikosta Ilves solmii merkittävän sponsorisopimuksen venäläisomisteisen yhtiön kanssa.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ei tässä mitään käsittämätöntä ole. Kivi on vetänyt monta kertaa syksyn aivan vihkoon, mutta kun materiaali on ollut sellaista tasoa että kukaan ei menestystä edes odota, niin sillä ei ole ollut niin suurta merkitystä. Mutta nyt on rosterissa paalua aika paljon kiinni, ja on saatava tulosta. Pari samalla asenteella pelattua ottelua ja kausi olisi ollut siinä.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tietämättä taustoja, tämä tuntuu ihan KHL-touhulta. Vaikka olisi mennyt kuinka surkeasti alkukausi, niin antakaa nyt herranjumala hieman enemmän aikaa. Varsinkin kun Kiven kyvyt on tiedossa.

Uskomaton ratkaisu.

Edit. Olisivat edes sitten ottaneet jonkun ulkopuolisen koutsin vetään kauden loppuun. Nyt saman orkesterin kaveri nousi ykköseksi. Muuttaako yhtään mitään?
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves ei pelannut yhtään hyvää peliä. Mitään muutosta seitsemän katastrofin aikaan ei tapahtunut. Viisikkopuolustus on paskaa, se oli sitä jopa ainoassa voitetussa pelissä. Aikaa muutoksen tekemiseen on Karrilla ollut ja kun ei kerran maistunut niin ulos. Tasan oikea ratkaisu johdolta. Samalla toki paljastui että Salo jatkanee keväällä matkaa. Mielenkiintoista on nähdä miten Jokke saa nää pojat pelaamaan, yhteistä historiaa kun on aina A.n mestaruudesta saakka.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ihmettelijöille kannattaa sanoa, että katsokaa niitä pelejä. Liigan sivuilta löytyy maalikoosteet.

Kivi on nimenomaan loistava turnausvalmentaja. Saa kyllä yleensä porukan pelaamaan hyvää kiekkoa sitten lopuksi, mutta nyt takamatkasta on tulossa aivan liian pitkä. Pidän Kiven boheemista persoonasta, mutta joskus pitäisi ne työhanskatkin jostain löytää ja laittaa käteen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voiko päätökseen olla vaikuttanut se, että Kivellä on sopimus ensi kaudesta johonkin toiseen (liiga)joukkueeseen, ja nähtyjen peliesitysten lisäksi tämän tiedon ilmitulo on vaikuttanut luottamuspulan syntymiseen. Mietin mitä joukkueita sitä sitten onkaan, Lukon lisäksi?
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Väkisin tulee mieleen, kun Helminen ja Pajuoja ajautuivat valmennuksessa toistensa kanssa solmuun. Tai kun Kiven soppari julkistettiin vielä, kun Tuokkola kuvitteli olevansa ns. pelissä mukana.

Ilveksellä on tosiaan historiaa hieman vastaavanlaisista tilanteista ja joka kerta on mennyt homma päin seiniä.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jokipakka, Niinimäki, Keränen
Kivelläkin oli koko Ilves-ajan omat, ainakin kannattajan silmään, perusteettomat näkemyksensä pelaajavalinnoista. Paikoin meininki oli myös totaalisen kaavoihin kangistunutta. Myrrä on tuttu koutsi etenkin omille kasvateille. Aika paljon pelottaa, mutta ei tää paljon paskemmaksi voi muuttua.

Salo siis palaa todennäköisesti Hämeenlinnaan.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Peli on kuraa ja seitsemään peliin yksi voitto. Eihän tuossa nyt paljoa vaihtoehtoja ole, vaikka päävalmentajana olisi Faarao.
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voiko päätökseen olla vaikuttanut se, että Kivellä on sopimus ensi kaudesta johonkin toiseen (liiga)joukkueeseen, ja nähtyjen peliesitysten lisäksi tämän tiedon ilmitulo on vaikuttanut luottamuspulan syntymiseen. Mietin mitä joukkueita sitä sitten onkaan, Lukon lisäksi?
TPS on joidenkin hallitonttujen mukaan jo saanut nimen papereihin ensi kauden uuden koutsin kanssa. Pitäisi olla ns. kovan luokan nimi, joihin Karri Kivi eittämättä kuuluu. Saapa nähdä jne.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kannattaa huomata se, että meillä on tällä kertaa eri johto. Ja tämä johto ei varsinaisesti ole tunnettu hätäilystä missään asiassa, vaan hommaa on rakennettu määrätietoisesti jopa siinä määrin, että kannattajia on tämä "vitkuttelut" vähäsen jo päässyt vituttamaankin. Olen täysin vakuuttunut siitä, että ainakaan Risto Jalo ei tee paniikkiratkaisuja, on hieman liian kovissa liemissä keitetty mies siihen.

Koska muu valmennusryhmä jatkaa, niin looginen selitys asialle on se, että Kivellä ei nyt oikein ole ollut työmoraali kunnossa. Työmoraali on sellainen asia, että se valuu herkästi johdosta suorittavalle portaalle. Ja totisesti nähty peli on näyttänyt siltä, että työmoraalia ei ole (katsokaa esimerkiksi vaikka Rautiaisen haahuilua Kärppien kolmannessa ja viidennessä häkissä).
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Näin asiasta mitään tietämättömänä sanoisin, että yhtä idioottimaista toimintaa, kuin Korpisalolta aikanaan Ässissä. Kokeneen huippukoutsin tilalle noviisi. Yli kolmen vuoden nuosujohteinen työ vedetään pöntöstä alas, heti kun on vähän vaikeaa. Todella surullista sekä ilveksen, että Karrin kannalta. Kuten aina valmentajan vaihdoksen jälkeen, ilves voittaa pari seuraavaa matsia ja sitten jatkuu arki.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kunnon röhönaurut Ilvekselle täältäkin. Jos taustalla ei ole mitään henkilödraamaa, niin aivan käsittämättömän päätös antaa Kivelle potkut näin aikaisessa vaiheessa kautta. Vaikka pelit eivät olekaan sujuneet, niin onhan tuo otteluohjelmakin ollut todella kova. Olisivat nyt katsoneet vielä pari peliä että lähteekö homma nousuun.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tämä ratkaisu olisi pitänyt tehdä jo keväällä tai sitten jättää tekemättä. Niin kauan on Kivi tuolla jo ollut että tämä ajankohta tuntuu kyllä kovin oudolta ja melkoiselta paniikkiratkaisulta. Itse en ole Kiveä koskaan pitänyt minään taktiikka osaajana tai jääkiekkoa eteenpäin vievänä valmentajana vaan enemmän hyvän ilmapiirin luojana.
Olisikohan tosiaan koko kansan ”rakastama” Marjamäki seuraava kokelas ? Voisi jopa sopia tuohon nuorehkoon ryhmään pitemmällä aikavälillä
 
"Ei tuu lasta eikä paskaa,
kun ottaa e-pillerin ja imodiumin."

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Oikea aika vaihdokselle olisi tosiaan ollut kevät. Nähtävästi kuitenkin haluttiin antaa Kivelle mahdollisuus näyttää kunnollisella pelaajamateriaalilla, että homma lähtee toimimaan. Mutta nyt meni niin väärille urille, että muita vaihtoehtoja ei ollut.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Erikoinen juttu, ellei tosiaan taustalla jotain muutakin. Painetta toki saattoi tulla myös sponsseilta yms. Lätkä kuitenkin raakaa bisnestä.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Aika hätäillyltä ratkaisulta vaikuttaa kaiken kaikkiaan. Toki emme voi tietää, mitä organisaatiossa on tapahtunut, mutta pelillisesti seitsemän peliä on aika vähän.

Isona pointtina heittäisin myös epäonnistuneen maalivahtipelin. Toki pomo vastaa, niinkuin Kivi sanoi, mutta penailulta haiskahtaa, semminkin kun korvaaja ei ole mielestäni uskottava vaihtoehto.

E: Ilveksen kannattajakunnalle iso käsi täältä. Kenkää Kivelle -ketjua ei koskaan perustettu! Arvostan.
 
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.
- Jimi Hendrix -​

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tietenkin maalivahtipelissäkin on toivomisen varaa, mutta sekin näyttää huonommalta kuin on, jos maalin edessä ei yritetä estää syöttölinjoja, yritetä pitää mailoja tai edes oteta kontaktia hyökkääjiin. Tuo on ollut aivan käsittämätöntä nähtävää eritoten siksi, että siellä on aivan tarpeeksi kiloja tällä kaudella pakistossa. Totaalinen haluttomuus tehdä työtä on ollut se nimittäjä tekijä, joka voi johtua vain joko valmennusjohdon heikosta sitoutumisesta, tai aivan täydellisestä kokovartalokipsistä koko pelaajistossa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan se nyt selvää, että taustalla on jotain mistä me ei tiedetä (vielä) mitään. Ripa ei ole tunnettu minään tempoilijana.

Kaikkea hyvää Karrille jatkoon. Palautit uskottavuuden, mutta tämä kauden alku oli surullinen luku Ilveksen lähihistoriassa.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kaikkea hyvää myös minulta Karrille jatkoon, toivottavasti saa paketin kasaan vielä jossakin. Kuitenkin vielä nuori mies, jolla on paljon annettavaa lajille.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere
Kaikkea hyvää Karrille. Oikea ratkaisu mikä olisi pitänyt tehdä aikaisemmin eli ennen tätä kautta. Kuitenkin niin, että Olli Salo jatkaisi valmennustiimissä pitempään joko päävalmentajana tai 2-valmentajana.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Katoavaista on maine ja kunnia. Kivi hilasi miltei yksin Ilveksen takaisin uskottavan organisaation polulle ja maineeseen. Nyt sitten nuori joukkue, median ja oman toimistoväen luomat paineet molaritwiitteineen yms., heikko alku ja heti kenkää. Mietin vielä Oulun ottelun jälkeen, että nyt on Kivellä helppo työ luoda tuhkimotarina kevättä kohti, kun menestyspaineet rupeaa nuorelta joukkueelta karisemaan tappioputken saattelemana. No, ilmeisesti toimiston Penoilla olikin jo paniikki päällä. Nyt on Myrräkin kovassa paikassa sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy