Vaasan Sport 2013–2014: Kohti unelmaa!

  • 1 059 707
  • 2 993

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Elättelen pientä toivoa, että näin voisi käydä jo vaikkapa lauantaina Jukurit pelissä, kunnon persraiskaus Jugurteille luvassa? Kuka tietää..

Kuka ties? Sportilla viime viikon tapaan lepoa perjantai ja vastustajalla peli. Jukureilla 22 tuntia aikaa pelin päättymisestä seuraavan alkuun jona aikana pitäisi vielä istua 5 tuntia bussissa. Oma pää on alkanut nyt toimimaan kohtuu hyvin pitkälti Kuuselan parantuneiden otteiden vuoksi, joten nyt vain maalinteko kuntoon. Se on hyvä juttu, että pelissä ei ole mitään vikaa, vaan viimeistelyssä. Se osa kun on aika helppo saada kuntoon. Yleensä se loksahtaa ihan itsestään kohdilleen.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hattunen ja Nyholm ovat tämän joukkueen kulmakiviä - eikai nyt niitä lähdetä pois laittamaan. Saatte muuten nähdä niin keväällä voimaraaataja Nyholm on se pelaaja, joka ratkaisee pelejä Sportille. Mitä Iloviitaan tulee niin hänellä ei tällä hetkellä kulje kovin vahvasti edes Suomi-sarjassa.

Kyllä tuo joukkue on hyvin rakennettu. Räpsää ja Ereä ei mielestäni passaa hirveästi kritisoida. Nyt tulosvastuu on näillä tänne hankituilla laadukkailla ja kokeneilla hyökkääjillä laittaa sitä limppua pussiin. Nollille jääminen kotona tai vieraissa ei tuolla materiaalilla ole mitenkään selitettävissä/puolustettavissa. Jos toisella ketjulla on huono päivä niin sitten pitää toisten onnistua. Materiaalipulaa on puolustuksessa. Alakerran tarpeet on selvasti alimitoitettu. Sentteritilanne on uhkaava korkeintaan siinä tilanteessa, että Kujanpää ei tuosta piristyisikään. Jos valmennus on sitä mieltä, ettei Laaksosta raaski sentterinä peluuttaa niin tuen sitä päätöstä. Olisihan se aivan huikeaa saada Kauvosaari vaikkapa koko kaudeksi Vaasaan, mihin en kuitenkaan usko, kun puhutaan Lukon sopimuspelaajasta.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Magnumilla samoilla linjoilla, juuri näin. Jos nyt ei saada kiekko häkkiin, vaikka siellä kurvailee Luomala, Kivimäki, Kokkala, Hattunen, Halava ym ym, niin onhan se nyt aika mission impossible Rässylle (tai Erellle) mennä tonne jäälle ja maila kädessä näyttää pojille miten laitetaan limppu ylä-klyykaan.

Mutta, nou hätä, kyllä tämä tästä!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Odotukset on kovat tämän illan Jukurit kamppailusta. Nimenomaan kamppailusta sanan varsinaisessa merkityksessä, eiköhän tänään ole aika kovaa kamppailupelaamista ja tilaa/aikaa ei tule olemaan kovin paljoa.

Kuten jo tuolla otteluketjun puolella mainitsinkin, niin onhan tuo meidän hyökkäysarsenaali aivan järkyttävän kova Mestikseen, kun kentällisiä katsoo.
Esim. meidän 4. kentällinen voisi olla samassa muodossa monessa liigajoukkueessakin. Erityisesti tykkään yhdistelmästä Luomala-Kokkala-Hattunen, joka on nyt ensimmäistä kertaa yhdessä tuossa muodossa. Voiko tuolta kentälliseltä odottaa muuta kuin maaleja ja dominointia?!

Toivottavasti ketsuppipullot aukeaisivat tänään kunnolla. Toki haaste on kovinta mahdollista luokkaa. Yleensä kun on odotukset ladattu taivaisiin, niin tuloksena on pannukakku :)

Eikä se kausi toki vielä tähän iltaan kaadu tai liigaan nousta.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Peliä näkemättä joku tais vähän näpäyttää palstaveljiä... Yksi apina ainakin toivottavasti karistettiin tänään. Toivottavasti se Lutikin osuisi pian. Sitäkin tarvitaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Hyvältä näyttää! Moneskohan hyvä peli tämä oli jo putkeen, yksi heikompi (Hokki) peli taitaa olla välissä. Etenkin alakerta ja koko viisikon puollustuspeli on mennyt valovuoden eteenpäin sitten alkukauden. Tänäänkin Jukurit pidettiin todella tehokkaasti pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta. Ehyt esitys kaikinpuolin!

Peliä näkemättä joku tais vähän näpäyttää palstaveljiä... Yksi apina ainakin toivottavasti karistettiin tänään. Toivottavasti se Lutikin osuisi pian. Sitäkin tarvitaan.
Jep, kyllähän Mirri pelasi tänään kauden parhaan pelinsä, sitä ei käy kiistäminen. Hienoa, toivottavasti nyt aukesi kaverinkin peli kunnolla.

Vielä tosiaan Lutilta apina pois selästä maalin muodossa. Harmi että kaveri ei saanut tänään(kään) sitä palkintoa, vaikka hyvin väänsi ja pelasikin, muutama tonttikin mahtui mukaan. Mutta eipä tuo jaksa huolestuttaa milläänlailla, meillä materiaalin leveys riittää eikä ole yhden kaverin maaleista kiinni. Lutia tarvitaan muutenkin kuin pelkkien maalien muodossa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvää peliä 2 erää. Hallittiin täysin ja ensimmäisessä erässä taisi olla Kuuselalla 2 torjuntaa. Ei silti pysynyt paketti kasassa 60 minuuttia, mitä olisi kyllä toivonut. Olisi ollut kiva tehdä muutama maali lisää, jotta oltaisiin saatu vähän tuota meidän surkeaa maalisuhdetta parannettua. Kaksi erää kuitenkin dominointia ja lukemat ihan oikeutetut, vaikka vastustajan Similät ja kumppanit vähän auttoivatkin.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Jukureiden karvauksesta tultiin kyllä hienosti ohi hyvällä syöttöpelillä. Hyökkäyksissä oli paljon tilaa, kun kolme Jukuripelaajaa oli jo selän takana. Ilahduttavaa myös, että koko joukkue onnistui hyvin. Ei osunut silmään huonoja suorittajia. Kolmannessa erässä nähtiin hyvä näyte siitä, mikä olisi pelin luonne, jos oma peli ei toimisi. Yksin yritettiin kuljettaa ja karvaajat pysäytti järjestään hyökkäykset. Sportilla on usein ollut vaikeuksia kovaa karvaavia joukkueita vastaan ja Jukurit oli ehkä koviten karvannut joukkue tähän mennessä. Loistavaa, että pärjättiin näin hyvin.

Kauvosaarta ei paljoa näkynyt kentällä, mutta hyvin se kyllä sijoittui oikeastaan joka tilanteessa. Kerran veti hienosti pakin kahville ja syötti Nyholmille(?), joka ei kuitenkaan onnistunut.

Kujanpäälle tuli nyt onnistumisia ja muutenkin pirteää pörräämistä. Tuli siellä ainakin yksi typerä kiekon menetys yv:llä maalintakana, mutta koko ajan on suunta parempaan.

Hattuselle myös onnistuminen, vaikka imurointi olikin. Kovaa työntekoa koko pelin ajan ja tuntui myös vähän suoraviivaistaneen peliään.

Kuuselalla ei mikään helpoin peli. Ei kovin paljoa paikkoja Jukureille tullut, mutta hyvin otti pari läpiajoa, eikä ripareita tullut. Toinen maali vähän lipsahti, mutta laukaus tuli kuitenkin todella hyvästä paikasta. Ensimmäisessä ei mitään hajua, mistä se kiekko ylipäätään siihen maalineteen pomppasi. Huomasin vain yhtäkkiä Kalliolan lätkäisemässä kiekon tyhjiin. Kolmannessa erässä nähtiin myös aika koominen tilanne, kun Jukurit pääsi aivan maalinviereen myllyttämään ja Kuusela liukui ensin vasemmalta tolpalta ohi, sitten ryntäsi jo oikealle ja maali oli monta sekuntia tyhjänä, kun Jukuripelaaja piti kiekkoa maalintakana. Hyvin puolustettiin tämäkin tilanne ja maali jäi syntymättä.

Yleisömäärä päälle 2900. Ihmettelen vain mihin ne 1000 puuttuvaa muka mahtuisi. Katsomossa tosi hyvä meininki ja saatiin vielä koko seisomakatsomo innostumaan uuteen chanttiin.

Nyt sitten viikontauko ja uusi yritys valloittaa Kajaani. Kotona vähän helpompi peli tällä kertaa LeKiä vastaan, joka pitää voittaa. Sitten taas viikon tauko ja revanssiviikonloppu Tutoa vastaan. Melkoinen viikonloppu on siitäkin tulossa.

Mihin on hävinnyt 30.10.2013 merkitty Tuto vieraspeli? Vissiin siirretty jonnekin, kun vielä viimeksi kun katsoin, oli se sinne merkitty.
 

Pedrola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Katsomossa tosi hyvä meininki ja saatiin vielä koko seisomakatsomo innostumaan uuteen chanttiin.

Löytyykö tämän tekstit jostakin? aika heikosti sai selvää toisessa päässä hallia..

Edit
Jaa löytyikin jo Sportin foorumilta

"Ei oo yleisöö
eikä ole faneja
mut ootte liigakunnossa
jatka valehtelua
Toivakka!"
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
En tiedä, kuuluuko oikeasti (vielä) tähän ketjuun, mutta Asplövenillä oli eilen vierasottelu Södertäjessä ja Jussi Tapio hilluu Sport - Jukurit matsissa. Mitä voimme tästä päätellä? Olisikohan ihan oikeasti neuvottelut menossa?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mikäli Mesti.fi sivuihin on luottamista, Sportin pistepörssi top-5 on tällä hetkellä muotoa:

Kivimäki 10+5 = 15
Kokkala 7+7 = 14
Kristof 3+11 = 14
Heikkinen 3+11 = 14
Kujanpää 3+8 = 11
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Nyt loppukauden sopimuksella / lainalla oma mies Kauvosaari tai Kangasmäki sisään. Kelpaisi kyllä Alex Leavitt mikäli Oskarshamn on vielä purkamassa sopimusta. Ja Tapio tottakai. Voidaan katsoa kunnolla puolustajan hankintaa. Siihen ottaisin myös jonkun kanadalaisen/jenkin. Kerran pelaajabudjettia on käyttämättä niin tätä ei tule ryssiä.

Ensi vuonna sitten liigaan ja joukkueessa on jo runko valmiina. Miksei koko joukkue muutamalla kovan luokan vahvistuksella.

Michal Kristof - Leavitt/Kangasmäki/Kauvosaari - Samuli Kivimäki
Jussi Tapio - Mika Kujanpää - Mika Halava
Marko Luomala - Lassi Kokkala - Jarkko Hattunen
Jere Laaksonen - Nico Aaltonen - Robert Nyholm
Piispanen, Kiviniemi ym.

Eetu Heikkinen - Uitto
Kristian Tuohilampi - "kanukki"
Mikael Aaltonen - Joni Haverinen
Gröndahl ym.

Joonas Kuusela
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En tiedä, kuuluuko oikeasti (vielä) tähän ketjuun, mutta Asplövenillä oli eilen vierasottelu Södertäjessä ja Jussi Tapio hilluu Sport - Jukurit matsissa. Mitä voimme tästä päätellä? Olisikohan ihan oikeasti neuvottelut menossa?

Tuli minuakin vastaan käytävällä. Asuu varmaan Vaasassa kunnes saa sopimuksen johonkin. Lähtö Asplövenistä lienee jo aika selviö ja varmasti miehellä on halua palata Sportiin, joten uskon, että pallo on nyt Sportilla. Jos koetaan, että Tapio tulee olemaan tärkeä pala Sportia tällä kaudella niin tervetuloa. Jos budjettiakin on vielä huomattavasti jäljellä, niin luulisi, että Tapion hankinnankin jälkeen on varaa vielä ainakin siihen sentteriin.

Kelpaisi kyllä Alex Leavitt mikäli Oskarshamn on vielä purkamassa sopimusta.

Olen kuullut jotain juttua, että Leavitt olisi vähän huono jätkä kopin puolella. Ei semmoisille ole tilaa mun Sportissa. Kauvosaari kelpaisi ja olisi ehdottomasti vahvistus, mutta tällä hetkellä en näe kiirettä sentterihankinnalle. Jos kaikki sujuu hyvin, niin voidaan huoletta selata markkinoita huolellisesti ja yrittää sitten ennen siirtorajaa hankkia joku. Toivotaan kuitenkin, että Kauvosaari saisi meillä jatkaa.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Kyllä Leavitt olis kärkisentterinä ihan eri tasoa mitä Kauvonsaari. Olen taas ymmärtänyt, että Leavitt olisi ollut pidätty pelaaja ja useamman vuoden Euroopassa pelanneena ei olisi edes kovin suuri riski. Tiedättäisiin kyllä mitä saadaan. Pelasiko jopa Makun kanssa samaan aikaan HPK:ssa?

Toisaalta kärkisentteri olisi hyvä saada nyt niin oli hyvää aikaa hitsautua joukkueeksi eikä olisi niin suuri riski mitä siirtorajalla hankittu.
 

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Tuli minuakin vastaan käytävällä. Asuu varmaan Vaasassa kunnes saa sopimuksen johonkin. Lähtö Asplövenistä lienee jo aika selviö ja varmasti miehellä on halua palata Sportiin, joten uskon, että pallo on nyt Sportilla. Jos koetaan, että Tapio tulee olemaan tärkeä pala Sportia tällä kaudella niin tervetuloa. Jos budjettiakin on vielä huomattavasti jäljellä, niin luulisi, että Tapion hankinnankin jälkeen on varaa vielä ainakin siihen sentteriin.

Olen kuullut jotain juttua, että Leavitt olisi vähän huono jätkä kopin puolella. Ei semmoisille ole tilaa mun Sportissa. Kauvosaari kelpaisi ja olisi ehdottomasti vahvistus, mutta tällä hetkellä en näe kiirettä sentterihankinnalle. Jos kaikki sujuu hyvin, niin voidaan huoletta selata markkinoita huolellisesti ja yrittää sitten ennen siirtorajaa hankkia joku. Toivotaan kuitenkin, että Kauvosaari saisi meillä jatkaa.

Leavittin sopimus ostettiin ulos lauantaina ja mies on jo matkalla takaisin del2-liigaan. Asplöven ilmoitti vieraskiertueen ennakossa Tapion sairaaksi ja otti 18-vuotiaan junnun mukaan hänen tilallaan. Tapio asuu 100% varmuudella Haaparannassa tai Torniossa, koska vetää joukkueen treenit siellä mutta itsenäisesti, jotta lähtisi joukkueesta ilman ulosostoa. Samasta syystä Asplöven ei päästä miestä lainalle mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Asuu varmaan, mutta ainakin (taas) eilen 100% varmuudella hillui Sportin pelissä. Eikä kyllä vaikuttanut kovin kipeältä. :)
 

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Asuu varmaan, mutta ainakin (taas) eilen 100% varmuudella hillui Sportin pelissä. Eikä kyllä vaikuttanut kovin kipeältä. :)

En epäile yhtään, että viettää kaiken "vapaa ajan" muualla kuin tornio-haaparanta akselilla, jossa ei ole yhtään mitään muuta tekemistä kuin nuuskan hakeminen ja viinan juonti. Olisit kysynyt mistä Asplövenissä homma kiikastaa tai sporttiin tulosta? olisit varmaan jonkun kommentin asiasta saanut, koska sportin magazinetissakin antoi aikanaan hyvin suoria kommentteja tps:n toiminnasta ennen sportiin tuloa. itseä ainakin olisi kiinnostanut ruotsin hommien taustat ja siirtokuviot.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Noniin, jätetäänpä Osalan suunnitelmien spekuloiminen hetkeksi ja palataan jälleen Mestiskauden 13-14 runkosarjaan. Matka jatkuu.

Jälleen edessä vaikea vieraspeli Kajaanin kylmässä ja kaukaisessa ladossa. Viime kerralla Sport vei peliä ensimmäisessä erässä ensimmäiset 10 minuuttia melko suvereenisti, mutta kun ei maistu niin kaveri tekee jossain vaiheessa maalit. Hokin tehtyä kahteen nollaan alkoikin puolustaminen viidellä ja saatiin Sportin takaa-ajo torpattua turhauttamalla pelaajat pelaamalla maailman tylsintä kiekkoa. Mutta maalintekopelissä ei tyylipisteitä jaeta.

Ennustan, että Kajaani tulee Turun ohella olemaan pahimpia vieraskaukaloita tällä kaudella. Viimekertaisesta 4-0 tappiosta ei voi kuin parantaa, ja Rässyn tuleekin miettiä, miten säilyttää fokus pitkän ja todella arkisen jälkeenkin. Nimim. kokemusta Kajaanin matkoista löytyy aivan liikaa.

Sportille elintärkeää tulee olemaan ottelun avauserä sekä se, että onnistutaan ottamaan johtoasema toiseen erään lähdettäessä. Pitkässä juoksussa en usko Sportin vieraissa Hokille pärjäävän huomenna. Ennustan pitkin hampain 4-3 Hokille.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Miksi liigaan pyrkivä Spora mainostaa tämän illan Hokki vääntöä "vaikeaksi". Tuolla ennakkoasenteellahan pelistä tulee just niin vaikea kuin se etukäteen kaavaillaan vaikeaksi ? Eikös sinne Kajaaniin vois lähteä päättäväisellä voittamisen asenteella: "tää matsi voitetaan, koska joukkue on a) kunnolla levännyt b) flow-tilassa c) materiaaliltaan tän sarjas kokenein ja taitavin"d) otetaan kolme pinnaa pois kuleksimasta ja piste. Vähän nyt asennetta peliin, samaan malliin kuin kuparisaaressa
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Miksi liigaan pyrkivä Spora mainostaa tämän illan Hokki vääntöä "vaikeaksi". Tuolla ennakkoasenteellahan pelistä tulee just niin vaikea kuin se etukäteen kaavaillaan vaikeaksi ? Eikös sinne Kajaaniin vois lähteä päättäväisellä voittamisen asenteella: "tää matsi voitetaan, koska joukkue on a) kunnolla levännyt b) flow-tilassa c) materiaaliltaan tän sarjas kokenein ja taitavin"d) otetaan kolme pinnaa pois kuleksimasta ja piste. Vähän nyt asennetta peliin, samaan malliin kuin kuparisaaressa

Koska se on vaikea. Ei Sportilla ole mitään ylivoimaista joukkuetta tähän sarjaan, jolla voitettaisiin joka peli. Voisihan sitä sanoa, että "tää matsi voitetaan, koska paras materiaali jne.", mutta silkkaa itselle valehtelemistahan se olisi.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Olis kyllä kiva tietää mitä puhuttiin Kuparisaaressa Jukurttipelin ekalla tauolla. Kuka sanoi ja mitä sanoi ja mikä vaikutti siihen että "päätettiin voittaa joukkueena". That´s it. Havuja perk...ja siihen malliin. Katotaa pelin jälkeen oliko tahtoa vai ei
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Havuja perk...ja siihen malliin.

Repesin kyllä ihan täysin tästä. :D

Tänään sivussa N. Aaltonen. Ripulipaskahalvaus, vai muuten vaan popparivuoro? Osaako joku sano?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ehyt vieraspeli tänään äijiltä ja tärkeät kolme pinnaa himaan, hienoa! Puolitoista erää Sport oli aika suvereeni, mutta sitten Hokki pääsi halvan maalin kautta peliin mukaan. Muutenkin ehkä tänään Kuuselalta vähän heikompi peli, mutta hyvä että pystytään siitä huolimatta voittamaan.

Kaukalossa homma toimii jo varsin mallikkaasti, mutta Liiganousun kannalta hieman tummia varjoja taivaalla kaupungin persaukisuuden takia (=ei halliremppaa). Hiltunen tuota asiaa myös hieman kommentoi tuola Sportin omien sivujen foorumilla "kysymyksiä seuran johdolle" -ketjussa. Hiltunen sanoo mm. "Pohdimme asiaa Kuntayhtymän / kaupungin kanssa lähitulevaisuudessa ja mietimme onko tähän ratkaisua löydettävissä vai pitääkö liigahaaveet haudata." Mikä tottakai hieman huolestuttaa näin kannattajankin näkökulmasta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vieraspeli Hokkia vastaan on ehkä vaikein peli Sportille tässä sarjassa. On siis erittäin hienoa, että pystyttiin 3 pistettä ottamaan ja vielä ilmeisesti varsin hienon peliesityksen jälkeen. Huomenna LeKiä käkeen ja sarjakakkoseksi, jolloin ero neljänteen sijaan olisi jo 5 pistettä. Ensi viikolla tulee jokainen piste olemaan kiventakana, joten tältä viikolta maksimipisteet tekisi terää.

Nyholmilta 1+1 tänään ja alkaa vihdoin onnistumaan myös tehojen muodossa. Paluunsa jälkeen on ollut kuin uudestisyntynyt ja Kauvosaaren kanssa peli on toiminut. Nyt vain jännitetään, saadaanko Kauvo meille pidemmäksi aikaa.

Edit:
Kaukalossa homma toimii jo varsin mallikkaasti, mutta Liiganousun kannalta hieman tummia varjoja taivaalla kaupungin persaukisuuden takia (=ei halliremppaa). Hiltunen tuota asiaa myös hieman kommentoi tuola Sportin omien sivujen foorumilla "kysymyksiä seuran johdolle" -ketjussa. Hiltunen sanoo mm. "Pohdimme asiaa Kuntayhtymän / kaupungin kanssa lähitulevaisuudessa ja mietimme onko tähän ratkaisua löydettävissä vai pitääkö liigahaaveet haudata." Mikä tottakai hieman huolestuttaa näin kannattajankin näkökulmasta.

Tämän päivän Pohjallisessa valtuuston edustajat olivat sitä mieltä, että kaikkia hankkeita ei voitaisi lykätä vain tulevaisuuteen, vaan pitäisi saada ainakin yksi hanke/vuosi käyntiin. Näin voitaisiin ajatella, että halliremppakin saataisiin ehkä jopa 2016. Vähän ihmettelen noita Hiltusen puheita liigahaaveiden hautaamisesta. Tuollaiset jutut kannattaisi ehkä pitää itsellään, kun uskoisin, että noilla voi olla vaikutuksia negatiivisessa mielessä yleisömääriin, joukkueen motivaatioon ja uusien yhteistyökumppanien hankkimiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös