Vaasan Sport 2011–2012: Kohti parempaa – osa 2

  • 583 934
  • 1 738
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mutta ei Kangasmäen tasoisen pelaajan palkka Suomessa puolikkaasta kaudesta ole noin paljoa.
Kiitos asiantuntevasta korjauksesta. Mielestän kuitenkin kirjoitin kaudesta, enkä puolikkaasta kaudesta. Eikä mulla ole hajuakaan, mitä Kangasmäen tasoinen pelaaja oikeasti tienaa. Kyseessä oli arvio. Sen kuitenkin tiedän, että paskemmillekin on maksettu enemmän kaudesta... Tarkoitus oli tuoda kuitenkin esille se, että ei noita pelaajia ilmaiseksi saada joukkueeseen.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sami Blomqvist Sporttiin. Näin just bongasin Sportin omilta sivuilta. Jatketaan lisää jahka selvitellään tilannetta.

Eli kyseessä toisen polven nuori kiekkoilija. Pelannut Pelicansissa ja Peliitoissa. Pelaa joukkueessa todennäköisesti jo Sapko pelissä keskiviikkona. Sami tullut joukkueeseen siis sen vuoksi kun Aki jatkaa Raumalla.

Sami pelannut aiemmin myös Bluesissa ja Kiekko-Vantaalla. On Räsäsen Pasille tuttu pelaaja ilmeisestikin Pelicans ajoilta.

Aika pienikokoinen pelaaja on kyseessä: 174/77. Toivottavasti liike ja kuti on kunnossa. Mielikuvia ei hirveästi jampasta ole.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Räsäsen tuttuja Sportiin. Ei saatu Kangasmäkeä, Kivimäkeä, vaan Blomqvist. Kait ihan OK-haku.
 

Rocco

Jäsen
Hetkinen, ei kai täällä nyt aleta yhden miehen perään itkemään???
Ei tässä itketä pelaajan perään, koska se oli jo kauden alla 99,5% varmaa, että Aki ei täällä jatka. Kyse on isommasta asiasta, eli lainapelaajaruletti. Parempi se on nostaa myrsky vesilasiin heti kun tätä ilmiötä alkaa tapahtumaan, ennenkuin olemme yhtäkkiä täysi farmiseura. Jos tällaista katsellaan sormien läpi hiljaa hyväksyen, varmasti jatkossa tällaista tehtäisiin enemmänkin. Parasta on heti ilmoittaa, että me emme tällaista hyväksy, ja seurajohto sen tietää.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Jees, Blomqvist kelpaa meikäläiselle vallan mainiosti. Olen kaksi Peliittojen peliä nähnyt missä Blomqvist on tällä kaudella ollut mukana, ja molemmissa selvästi kentän näkyvin pelaaja. Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, mielummin tänne Blomqvistin otan kuin Kivimäen.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Christiano Ronaldoa taidettiin joskus haukkua yhden tempun näyttelyponiksi. No, Blomqvistilla on rannelaukaus ja ei sitten oikein muuta, liigapelien perusteella. Lämäriä ei tunnu käyttävän koskaan, ranne lähtee napakasti ja nopeasti, voima tai tarkkuus ei sitten ole liigassa riittänyt isompiin lukemiin. Suikkanen ei vissiin oikein digannut B:sta, jotain asennevammaa huhuiltiin syksyllä. Pienen koon takia tietty aika vikkelä liikkeissään, mutta muuten aika aseeton ja köykäinen. Toisaalta jäi erittäin pieneen rooliinkin ja ilman yv-aikaa. Pelisilmä rajoittuu ehkä vähän siihen "rannari suorasta luistelusta" tai "maalin edestä onetimer", mitään jalkakyniä ja kaksinkamppailuvoittoja ei ainakaan liigakehissä nähty, joista olisi voinut tilanteisiin päästä. Mestiksessä voi silti breikata vaikka saman tien jos löytyy joku hyvä jakelija vierelle.
 
Viimeksi muokattu:

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Blomqvist on kyllä selvää tähtiainesta Mestikseen. Fyysisyys ja röyhkeys ei tällä hetkellä vain riitä SM-liigaan, mutta uskoisin, että Sportissa tulee maaleja vähintään joka toisessa pelissä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Varmasti hyvä kaveri, eikä mitään miestä vastaan, mutta jotenkin tulee sellanen maku suuhun, että kunhan nyt jotain ostetaan.

Se nyt näyttäsi olevan kuitenkin tämän laiturin saapumisen myötä selvä, että Mestiksen viime kauden paras sentteri ottaa oman paikkansa ykkösen keskeltä. Mihin sitten tämä uusi kaveri istutetaan? Ykköseen suoraan?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Parempi se on nostaa myrsky vesilasiin heti kun tätä ilmiötä alkaa tapahtumaan, ennenkuin olemme yhtäkkiä täysi farmiseura. Parasta on heti ilmoittaa, että me emme tällaista hyväksy, ja seurajohto sen tietää.

Jotenkin en jaksa uskoa, että Sportin tai minkään muunkaan seuran johto toimisi minkään foorumin purnaajien tahdon mukaan... Tottakai se muakin nyppii, mutta me ollaan tältä vinkkeliltä edelleen VAAN Mestis-seura. Miksi se on niin kamalaa, jos esimerkiksi Kangasmäki kävi pelaamassa parikymmentä peliä tällä kaudella? Ei se ainakaan ole joukkueen peliin kamalasti vaikuttanut.
Johtuuko se siitä, että eräät nimimerkit ovat aikojen saatossa käyneet toisten osioilla v****ilemassa lainapelaajista ja nyt ollaan siinä samassa tilanteessa? Mut jos ollaan tehty joka paikassa selväksi, että säästöliekillä mennään nyt muutama vuosi, niin ei kai silloin voi odottaakaan muuta??? Jos suunnitelmissa on jäädä ikuiseksi Mestis-jyräksi, niin sit kannattaa nousta niille barrikaadeille ja vaikka tehdä jotain radikaalimpaa kuin kerätä nettiadressi, tai ilmaista mieltään täällä foorumilla. Toki avautuminen on sallittua kaikille ja jopa suotavaa, mutta muistetaan ne tosiasiat, joiden kanssa johto painii. Sit kun on lompakko kunnossa, niin ne isot kalat haaviin kerralla ja uusi yritys ylöspäin!!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Mihin sitten tämä uusi kaveri istutetaan? Ykköseen suoraan?
Kai Räsäsellä on visioita mihin Blomqvist sopii, kun kumminkin tuntee pelaajan vahvuudet ennestään. Vaikuttaa mielestäni aika harkitulta hankinnalta eikä miltään hätäostokselta.

Tervetuloa Vaasaan, Sami!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, mielummin tänne Blomqvistin otan kuin Kivimäen.

Tähän on kyllä pakko sanoa, että mitä vittua? Näet mielummin espoolaisen jannun Sportissa kuin oman kasvatin? Statseissa ei ole juurikaan eroa, pikkuisen Kivimäen hyväksi. Blomqvist on taas nuorempi. Kahdesta samanlaisesta pelaajasta valitset espoolaisen. Sanattomaksi vetää.

Tämä tarkoittanee, että Suonpää pelaa loppukauden sentterinä. Ei haittaa ainakaan mua.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Joukkue lienee nyt sitten tässä... Blomqvist on mielestäni aivan hemmetin hyvä haku tähän paikkaa. Haaveilin jo viime kaudeksi häntä tänne, mutta Pelicans vei voiton. Henkilökohtaisesti on aika kovat odotukset kaveria kohtaan, toivottavasti ei petä.

Oijoi... ei malta odottaa seuraavaa kotipeliä...

Suurta peukkua kyllä Jämsän ja Räsäsen suuntaan.
 

Fordél

Jäsen
Sportilta todella hyvä haku laituriosastolle. Saitte hyvin laukovan laiturin eli maalintekovoimaa. Blomqvist haluaa taatusti urallaan eteenpäin, joten asennekin on varmasti kunnossa. Uskoisin, että tulee olemaan hyvä vahvistus Sportille.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Tähän on kyllä pakko sanoa, että mitä vittua? Näet mielummin espoolaisen jannun Sportissa kuin oman kasvatin?

Pointtina oli se että Kivimäki ei ole juurikaan tällä kaudella pelannut. Enkä missään vaiheessa ajatellutkaan että Samppa tänne tulis, oli kokoajan täyttä utopiaa edes saada koko miestä tänne. Ja ilmeisesti päästiin halvemmallakin kun otettiin Blomqvisti, niin siinä mielessä mulle on yks ja sama että onko se Kivimäki vai Blomqvist joka tänne tuli. Joten tähän väliin Blomqvist oli loistava haku tänne. Älä nyt hernettä nokkaan vedä.. Vielä ei ole vaan Sampan aika palata tänne.

Tulikin mieleeni kun käväisin katsomassa tämän kauden ensimmäisen Peliitat-Sport pelin... Silloin jo katselin tota Blomqvistia ja ajattelin että: "Perkele kun on kova jamppa, kelpais Sporttiinkin koska vaan".
 

chrisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tässä vaasalainen vs. espoolainen pelaajataistossa kannattaa otta huomioon hintaero. Pohjalaisen jutussa Räsänen sanoi että Lukko yritti saada isoa rahaa Kivimäestä ja uskon että jos Blomqvistin ja Kivimäen hintalappu olisi edes hieman saamaa suuruutta niin Kivimäki olisi meillä eikä Blomqvist.


PS. Toivottavasti Kivimäellä on liigapykälä että voi pelata Vaasassa ensi kaudella. *hymiö*
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Ei tässä itketä pelaajan perään, koska se oli jo kauden alla 99,5% varmaa, että Aki ei täällä jatka. Kyse on isommasta asiasta, eli lainapelaajaruletti. Parempi se on nostaa myrsky vesilasiin heti kun tätä ilmiötä alkaa tapahtumaan, ennenkuin olemme yhtäkkiä täysi farmiseura. Jos tällaista katsellaan sormien läpi hiljaa hyväksyen, varmasti jatkossa tällaista tehtäisiin enemmänkin. Parasta on heti ilmoittaa, että me emme tällaista hyväksy, ja seurajohto sen tietää.

Täysin allekirjoitan ylläolevan! Nyt vain Suonpää takaisin keskelle ja ketjut jotenkin näin:

Tapio-Suonpää-Blomqist
Halava-Kujanpää-Piispanen
Virkkunen-Kolkkala-Perkkiö

Tai miten kukin haluaa.

P.S Ei pahat tehot tältä kaudelta "jätkällä": 17 ottelua mestistä 7+8 tehot= 0,88 pistettä per ottelu
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tervetuloa - Sami Blomqvist

Erittäin hyvä haku tähän kohtaan. Kun Kangasmäki ja Kivimäki menivät ohi, niin kyllä tuolla rosterissa juuri yhden miehen kokoinen aukko oli. Tämä herra oli korvaajaksi varmasti yksi parhaista saatavilla olevista, eipä nyt hirveästi tule hinta/laadultaan tähän hätään parempia kavereita mieleen - olettaen että tuskin oli mikään hirmukallis haku.
Nyt saadaan kaksi erittäin terävää nyrkkiä + kolmonen, jolla on myös ihan mukavasti maalinteko taitoa. Nelonen sitten tekee sitä mitä neloskenttä yleensäkin tekee.

Nuori ja urallaan eteenpäin pyrkivä nuori kaveri. Ei kuitenkaan mikään aivan raakile, sillä kokemusta on miestenkin peleistä liiga/mestis jo ihan mukavasti. Tehnyt pisteitä mukavasti sarjatasosta riippumatta, liigassakin ihan kohtalaisesti alempien kenttien roolista tehnyt jonkin verran pojoja. Hyvin liikkuvana ja vikkelenä kaverina luulisi sopivan mukavasti tuohon meidän pelitapaankin.

Tamin aikoihinhan sieltä olisi tullut vastaavassa tilanteessa joku "hyvän ystävän ystävä" rapakon takaa mallia 38w jäähdyttelevä alasarjajyrä.

Kolmikosta (Kangasmäki, Kivimäki & Blomqvist) olisin toki ensimmäisenä ottanut Kangasmäen, mutta sitten kuten joku yllä sanoi, niin itsekin olisin ehkä valinnut heti seuraavana Blomqvistin. Ensinäkin hintalappu on varmasti aika paljon pienempi, ja toiseksi Kivimäellä on takana erittäin repaileinen kausi loukkaantumisineen ja ei ole oikein ollut lennossa. Niin hieno pelaaja kuin onkin, ehkä sitten Sportin aika on joskus myöhemmin.

Tapio - Suonpää - Blomqvist
Halava - Kujanpää - Piispanen
Virkkunen - Kokkala - Mörsky/Perkkiö
Mörsky/Perkkiö/Kiviniemi - Riska/Hakomäki - Mörsky/Perkkiö/Kiviniemi

Mörsky ollut kyllä viime aikoina, kun vain on päässyt pelaamaan, Perkkiötä näkyvämpi/parempi kentällä. Righteja on rosterissa hyvin - ylivoimiin enemmän variaatioita ja kätisyydet kentissä muutenkin kohdillaan.

Tasapainoinen ja hyvä nippu kyllä loppukaudeksi. Kunhan vain kärkipään jätkät, etenkin sentterit, säästyvät isommilta loukkaantumisilta. Toki alakerrankaan kärki ei kovia pelejä ajatellen juuri ainuttakaan loukkaantumista kestä. Noh säästöliekeillä kun mennään, niin kai sinne on enään turhaa yhtään äijää hankkia.

EDIT:
Sen verran pitää vielä sanoa, että vaikka tapaus Kangasmäki nostikin hitusen verenpainetta, niin nyt kun järjellä ajattelee, niin ei tämä nyt niin huonosti mennyt. Saatiin osin Kangasmäenkin avittamana hyviä voittoja ja pisteitä sarjataulukkoon, sekä toki tukun hienoja suorituksia tuolta kentältä. Mikä tärkeintä tämä kaikki tuli varmasti puoli-ilmaiseksi! Nyt kun siihen paikalle otettiin korvaaja loppukauden sopparilla, niin tämä kaikki tuli varmasti yhteensä halvemmaksi, jos meillä olisi ollut siinä ns. ostettu oma pelaaja koko kauden. Sanon nyt tämän, vaikka en näitä lainaruletteja kannatakaan, kun ei tämä tosiaan niin huonosti mennyt.
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Erittäin hyvä haku tämä Blomgvist, varmasti kova tekijä Mestikseen. Nämä haut (Blomgvist, Laitinen) osoittavat kyllä, että ei olla jääty odottelemaan lainapelaajien kohtaloa, vaan harkitusti löydetty hyvät paikkaajat (jopa paremmat?). Ei sentään tullut mitään Tamin "löytö" Pruddeneita.
 

HyperX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kattelin tuos Blues A-jun. kokoonpanohistoriaa, niin Gröndahl, Lehtinen ja Piispanen oli samaan aikaan Bluesin A-jun joukkueessa tämän Blomqvistin kans..
Luulisi tuosta olevan hyötyä, jos kerran jotenkin tuntevat toisensa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yhdyn edellisten puheisiin. Blomqvistilla on ilmeisesti ollut jonkunlaisia asenneongelmia, mutta luulisi tässä tilanteessa ja Räsäselle tuttuna terästäytyvän. Voi olla kevään kovimpia maalitykkejä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Rocco kiteytti tilanteen hyvin. Olihan se syksyllä jotakuinkin kaikille selvää, ettei Kangasmäki täällä koko kautta tule pelaamaan, ja lähtökohtaisestikin Aki tuntui aluksi lähinnä täytemieheltä Sportissakin. Mutta luonnollisesti kun hän osoittautui parhaaksi sentteriksi sitten Ian MacNeilin niin kirveltäähän se, kun joukkueesta lähteekin ratkaisupelien alla yksi terävimmistä syömähampaista. Tämmöistä tämä on. Ainakin kaikista lainoista saatiin laatua irti ja saatiin runkosarjasta mm. heidän ansiostaan revittyä irti pisteitä. Kangasmäki pelasi itsensä kyllä isoilla kirjaimilla kaikkiin papereihin. Sportissa hän oli se täydellinen sentteri, jollaisia enää harvoin on Mestikseen edes mahdollista saada. Nöyrä joukkuepelaaja, tsemppaaja ja älykäs pelinrakentaja ja maalintekijä, joka kuitenkin hakeutui ryöhkeästi myös sinne maalin eteen. Ei muuta kuin onnea ja menestystä Akille Lukossa. Hän lyö kyllä itsensä vielä läpi, sen verran vähän on vasta ikääkin mittarissa.

Blomqvistilta on varmasti tehoja odotettavissa. Kaikki on mahdollista tänäkin keväänä, paitsi liiganousu.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Helskatti.

Onnea Sportille Blomqvistin hankinnasta.

Pehmeäkätisen ja vikkelän kaverin saitte laituriosastolle. Alkukaudesta oli SELVÄSTI Peliittojen paras pelimies, iski kyllä varmasti maalin kun siihen paikan sai. Harmittaa, kun ei miestä saatu Heinolaan loppukaudeksi, mutta toisaalta hyvä Samin kannalta, että pääse tahkoamaan hieman kovempia pelejä Mestiksen play offeja Vaasassa, kuin play outeja Heinolassa.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä viikko on Sportille oikea testiviikko ennen kevään pleikkareita. Ensin keskiviikkona lörtsyjen luvattuun maahan Sapkoa haastamaan, reissu jatkuu perjantaina etelään jokerithifkiläisten farmijoukkueen Kiekko-Vantaan haastajaksi ja heti lauantaina Kouvostoliitossa pojat vetävät Kiprusoffia takatukasta. Sport taitaa olla koko tämän ajan palaamatta Vaasaan vasta kuin sunnuntaina mikä on helvetin järkevää. Toivotaan että kundit jaksaa vielä lauantaina haastaa sillä mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa niin silloin saatetaan pelata vähän kuin pudotuspelikiekkoa. Ja se ottelu on tietenki lähdettävä katsomaan. Tyytyväinen olisin 2/3 suoritukseen ja toinen näistä olisi suotavaa tulla Kouvostoliittolaisten kustannuksella. Tätä tavoitetta kohti.
 

Rocco

Jäsen
Blomqvist oli jäänyt jotenkin mieleen Peliittojen viime vierailulta. Oli hanakka hyökkäyspäässä, ja yksi harvoista jotka pärjäsi Sportia vastaan kiekollisena. Tämä tosiaan tarkoittanee sitä, että Pete Suonpää palaa tutulle sentterin paikalle, mikä ei ole yhtään huono asia se. Onneksi tämä lainarulianssi Iilahti/Kangasmäki näyttää päättyvän aika tasan, kun Blomqvist/Laitinen tulivat tilalle. Jos ei näitä kavereita oltaisi saatu niin... Silti, ottaa päähän tällainen lainapelleily aika raakasti.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ohoh kovan kaappauksen teitte. Aika kovat on nyt kaksi ensimmäistä ketjua, ja tämä taisi nostaa teidät kevään ennakkosuosikiksi ohi Jukureiden. Kaverista tulee mittojen, skillssien ja statsien perusteella mieleen toinen Blues-peluri Roope Ranta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös