Vaasan Sport 2009–2010

  • 815 961
  • 2 673

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ei Sportissa mitään muutenkaan osata laskea, joten menkööt tämäkin saman "harjoittelun" piiriin.

Niin tai sitten rahaa on sen verran niukasti että ne on todella nopeasti laskettu ja lopputulos on, liian vähän palkkojen maksuun. Eli valitettavasti tilanne voi olla se että toiminnan varmistamiseksi kauppoja on tehtävä. Ehkäpä seuran johto tällä kertaa ymmärtää pelata varman päälle eikä ota sitä riskiä, että pleijareiden eka kierroksella käy huonosti ja tulee noutaja myös kaukalon ulkopuolella. Siis en tiedä, mutta heitin muutaman mahdollisen skenaarion.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
4-5 pelaajaa on myyntilistalla, nimiä en ole saanut tietooni. Immonen se ei ainakaan voi olla koska hänhän on siffan järjestämä Hela-Kiekon mies. Eli ulkkarit veke ja muut kallispalkkaisimmat (Takala,Sihvonen jne.)
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
Eli nyt alkaa tämä palapeli hamottumaan. Sportin johto teki sen mikä täällä oli jo lähes kaikkien muiden tiedossa paitsi siffan eli luopuu kovista tavoitteistaan, josta esimerkkinä on tämä pelaajien myynti


Elikä ent. paattimyyjä Niemi korosti Pohjalaisen nettiversiossa että pelaajakaupossa huomioidaan joukkueen menestystavoite.

Iltalehden eilen Aasiasta tavoittama Hiltunen totesi kysymykseen, Onko Vaasassa haudattu liiganousuhaaveet tämän kevään osalta?

-Ei tietenkään tavoitteet ovat ennallaan, ei niistä tässä vaiheessa luovuta.

Sitten myydään parhaat pelaajat pois ennen kauden tärkeimpiä pelejä, ei kai nuo äijät voi olla noin pihalla ja kuvittele että noita juttuja joku uskois, talous on aivan ruikulla lähes miljoona velkaa ja aina vaan puhutaan liiga noususta, herätkää nyt pahvit jo!

Hiltuselta olisi pitänyt kysyä pelataanko Vaasassa seuraavalla kaudella mestistä vai jotain Suomi sarjaa.

Toivottavasti Mestistä
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Ensisijaisesti näyttäisi Sport olevan tarjoamassa ulkkareita liigaseuroihin, vaan aika hiljaista taitaa olla. Ilves voisi ottaa toisen, mutta ymmärtääkseni haluaisivat samaan seuraan. Voin olla väärässäkin, mutta aika hyvää pataa ovat olleet. Ai pataa...

Pahinta Sportin kannalta ja parasta Mestiksen kannalta olisi, jos ulkkarit haluaisivat siirtyä KooKoon riveihin. Se kun taitaa olla ainoa mahdollisuus päästä liigakarsintoihin ja antaa niissä näyttöjä ensi kauden mahdollisiin diielihin.

Enivei, sukulaispojille kerrottiin jo toissa viikolla että Tamille haetaan ja annetaan mahdollisuus siirtyä vapaaehtoisesti ja kauniilla tavalla syrjään; muutenhan tuolla egolla varustettu tyyppi olisi ihan piruuttaan jatkanut katkeraan loppuun asti.

Vai mitä siffa. Cheers!
 

Rocco

Jäsen
Sportillahan on pakko olla tavoite kunnossa, eli päästä liigakarsintoihin. Pudotuspeleistä saadaan mahdollisimman paljon rahaa paikkaamaan taloutta, ja siksi on Sportille tärkeää että kausi venyy mahdollisimman pitkälle. Liigaan ei varmastikaan tulla nousemaan, mutta edes karsintapeleihin pääsy olisi taloudellisesti lähes kuin lottovoitto. Jos matka katkeaa vaikka ekalla pudotuspelikierroksella pelein 3-0 ja saadaan vain yksi kotipeli, se voi olla lappu luukulle ens kaudella...

Sportillahan on se ikävä ongelma, että ainoat pelaajat joista voidaan saada kaupat aikaiseksi ovat juuri McGregor ja Dickenson. Muut pelaajat ovat niin kalliita, ettei edes Liigassa kukaan heitä tuolla rahalla osta, etenkään kun paikka olisi jossakin kolmos-nelosketjussa. Ensi kaudelle ehkä voi muutama kaveri Liigaan siirtyä, mutta se tulee olemaan normaalia kauden jälkeistä sopimusneuvottelua.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ei mitään järkeä myydä. Syyt ovat edelleen:

a) Katsojatulot tipahtavat sillä sekunnilla, jos myydään kaksikko Dickenson-McGregor.
b) Junnuilla on tärkeämpiä pelejä edessä, kuin tulla höntsäilemään edustuksen peleihin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Eiköhän jengi tule kuitenkin pääasiassa katsomaan Sportia kuin Dickenson-McGregor-kaksikkoa? Maakuntalaiset jää varmasti kotiin nyt, kun Tamminen on poistunut. Muuten näkisin, että Sport-kannattajat yhdistyvät tässä vaikeuksien keskellä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Eiköhän jengi tule kuitenkin pääasiassa katsomaan Sportia kuin Dickenson-McGregor-kaksikkoa?
Mutta se tarkoittaa vaan sitä, ettei ainakaan julkisesti tavoitella liiganousua tällä kaudella. Gloryhunterit (En ole sellainen) jäävät kotiin ja yleisömäärä alkanee ykkösellä. Kuitenkin vielä viisi peliä (Siihen päälle pleijarit) jäljellä, niin nopeasti ollaankin miinuksen puolelle.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onhan tämä ainutlaatuinen tilanne Sportissa. Aina ennen on tammikuussa arvuuteltu, että kuka tulee.

Jos tuo tehokaksikko lähtee. Siis heistähän tässä on kyse. Vaikea uskoa että kukaan muu olisi lähdössä. Niin siinä tapauksessa jotkut muut saavat ne 20-22 minuuttia/peli jotka he ovat pelanneet. Potentiaalia kyllä on muissakin.

Mutta onhan se totta, että nuo ovat Sportin kaikkien aikojen ulkomaalaishankinnat. Harmi jos lähtevät mutta pakko tehdä jotain.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mutta se tarkoittaa vaan sitä, ettei ainakaan julkisesti tavoitella liiganousua tällä kaudella. Gloryhunterit (En ole sellainen) jäävät kotiin ja yleisömäärä alkanee ykkösellä. Kuitenkin vielä viisi peliä (Siihen päälle pleijarit) jäljellä, niin nopeasti ollaankin miinuksen puolelle.

Julkisestihan puhutaan myymisestä, jonka minä ainakin miellän muuksi toiminnaksi kuin "annetaan mennä". Palkkasäästö+muut kulut tuskin ovat kovin suuret, mutta jos joku rikas eurooppalaisseura olisi valmis antamaan rahaakin... Voisi olla kannattavaa. Tokkopa Sport noita ilmaiseksi esim. KooKoolle antaa. Eihän siinä olisi mitään järkeä.

Liiga on ollut utopiaa jo viime tk:n tuloksen julkistamisesta. Hiltunenhan puhuu edelleen liigatavoitteesta. Jos ei ymmärrä näiden asioiden päälle niin ymmärtääkö edes tulla hallille?

Ehkä sä nyt pikkuisen yliarvioit kaksikon Dicky-Braikku.? Ai että ykkösellä? Heh.

Toistan vielä mielipiteeni, että Sport ei kaadu tälläkään kaudella yksilöihin (poislukien Suomalainen). Pelimiehiä toki ovat ei siinä mitään.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
The Kausi

Joo-o hienosti menee, mutta menkööt. Kyllähän tuo, ettei Tami jatka, enteilee pahasti myös sitä, että pelaajia lähtee. Niin kuin täälä on moneen kertaan todettu, mitä me sitten enää säästetään. Rahaa tuskin vastineeksi pahemmin saadaa, sen kuukauden parin palkan saattaa säästää. Epäilen vain, että pienet yleisömäärien pudotukset ja kenties pelillisten esitysten lasku tulee jopa kalliimmaksi, kuin äijien pitäminen. Mene ja tiedä, mutta kertakaikkiaan surullinen on tilanne tällä hetkellä.

Eniten ihmetyttää, että eivätkö nämä raudanlujat yritysmaailman johtajat ja ammattilaiset (lainattu erästä toista nimimerkkiä) hahmottaneet ennen kauden alkua, mitä sielä ne luvut näyttää. Osiltaan toki juuret tämän kauden sopimuksista juontavat jo kauemmas. Eiköhän sielä ole Tami saanut jotenkin puhuttua päät ympäri. Nyt näyttää ilmeisesti edes Niemi olevan sellainen, joka on laittanut edes vähän vastaan.

Ei mitään järkeä myydä. Syyt ovat edelleen:

b) Junnuilla on tärkeämpiä pelejä edessä, kuin tulla höntsäilemään edustuksen peleihin.
A-junnuilla on tosiaan erittäin tärkeät omat pelit menossa. Ainakin karsintasarjapaikka olisi käytännössä selviö, jos sieltä lähes kentällisen verran tulee kärkeä edustukseen. Niinhän se toki pitää olla, että omiakin junnuja pääsee koittamaan ylhäällä, mutta tässä tilanteessa tuo taitaisi mennä kohtuuttomaksi.
Olisi myös erittäin suuri sääli, että A-junnujen kovalla kovalla työllä vihdoin saavutettu SM-liigapaikka menisi tämän soosauksen seurauksena, vaikka heille ei ole tähän osaa eikä arpaa.

Muuten näkisin, että Sport-kannattajat yhdistyvät tässä vaikeuksien keskellä.
Tuo on varmasti totta. Ja jos sieltä hallilta jää pois porukkaa, niin kyllähän ne etunenässä nämä gloryhuntterit ovat. Toki jos nyt pelaajia myydään ja joukkue sukeltaa syvemmälle, niin tietenkin se vaikuttaa aikalailla paljonkin yleisömääriin.

Jos saadaan pidettyä paketti kasassa, tai vaikka muutama äijä lähtisikin, mutta jos peli kulkee, niin se varmasti tosiaan yhdistää mm. kannattajia erittäin paljon. Eiköhän fanipäätykin anna entistä enemmän tukea joukkueelle nyt, kun joukkue on Tamiton.

Mutta onhan se totta, että nuo ovat Sportin kaikkien aikojen ulkomaalaishankinnat. Harmi jos lähtevät mutta pakko tehdä jotain.
Sääli tosiaan olisi. Voisi sanoa, että kerrankin meille on hankittu oikeasti ulkomaalaisVAHVISTUKSET. Ja ilmeisesti vielä hiukan järkevämpään hintaan, kuin mihin on totuttu. Muun muossa Suutari olisi saanut olla palkkalistoilla jo aikapäiviä sitten! Sielä on Tami etunenässä neuvotellut pelaajille nämä Siffankin mainitsemat Mestistason huippusopimukset. Ei ihme, että tilillä on - merkkinen luku, ja monta nollaa perässä.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Ei mitään järkeä myydä.

Puhtaasti lehtijuttujen ja haastattelujen varassakin voinee sanoa, että tilanne taitaa olla se, että enää ei ole muuta mahdollisuutta. Kuntayhtymä voi olla pitkämielinen osapuoli velkojana, mutta esimerkiksi verottaja ja moni muu ei ole. Ja jos/kun tilanne on se, että kotiotteluiden tulot ovat ainoa tulolähde eikä tukijoilta enempää tipu tälle kaudelle, pelkästään palkkojen kerääminen on työn takana. Ja silloin muutaman pelaajan palkkakin sivukuluineen voi olla iso raha. Onko yhteensattumaa, että tiukka talouskuri tuli julkisuuteen samoihin aikoihin kuin tieto johdon takaamista lainoista? Muiden rahojen ja "omien" rahojen käyttö on kuitenkin eri asia riippumatta siitä, miten menestyneitä bisnesmiehiä takaajina on. Tai juuri sen vuoksi, aiempi menestys tuskin on tullut löysällä talouskurilla.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aivan niin, jos nuo kaksi lähtevät niin meillä on kasassa hallitseva Mestis-mestari miinus Tami, Erholtz, Nabb ja Kivimäki.

A-junnujen valmentajille vittumainen tilanne jos kaupat tehdään. Kentällinen pelaajia nousee Mestikseen.

Koskahan Pahkala ja Pernaa palaavat kaukaloon? Heidän paluu vapauttaisi pari pelaajaa junnuihin.

EDIT: Ai niin, onhan siellä Bergman uutena vrt. viime kausi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ai vittu tätä paskaa! Mä kidun tän nykytoiminnan kanssa, kuin kala kuivalla maalla. On tää vaan niin helvetimoista paskaa, että oksat pois.

Jos rahat on nyt niin vitun loppu, että pitää säästää jotain tonneja kuukaudessa, että selvitään eteenpäin, niin eikö se saatanan orava ja töysin jonninjoutava turisti venekauppias nyt vois ihan ekana kerätä luunsa sieltä toimistolta ja lähtee meneen ja vielä ihan vitun kauas Vaasasta?

Ja sille yhdelle, vitun hihittelijälle. Kyllä se Niksi oikeassa on, kun heitti alle 2:lla alkavia katsojalukuja loppukaudeksi. Kun vastassa on LeKi, SaPKo, Jukurit ja Roki. Ja taas omllaa, hajuttomalla, mauttomalla ja puukäsiä vilisevällä maalaisjoukkueella ei ole penniäkään kiinni loppukaudesta, tulee luvut todellakin alkamaan ykkösellä. Nauti sinä sitten siellä tästä meidän näivettymisestä, kun kerran se vahingonilo ja jälkiviisaus on niin vitun ihana laji. Tee palavelus ja vaihda suosikkijoukkue vaikka vitun LeKiin.

Ja siellä toimistolla. Repikää ny jo vittu ne kädet sieltä perseestä ja ruvekkaa tekeen duunia. Te saatanan rotat tuhoatte meidän Sportin. Kiva se on Niemienkin siellä hihitellä ja lukea Jatkoaikaa, että tuolla ne tosikot manaa, hihi hihi. Saatanan tonttu. Tiedoksi, että tätä lajia tehdään rakkaudesta. Ei rahasta!

Vittu! Kyllä teki hyvää avautua!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Herra Tuuliviiri,

Minulle on tärkeämpää, että seura on olemassa kuin, että näen loppukaudella Sport-paidassa pari palkkasoturia pelamassa itselleen. En ole lainkaan vakuuttunut, että seurapamppumme osaavat laskea tässäkään tilanteessa toimistolla oikein. En silti viitsi tyrmätä pelaajakauppoja suoralta kädeltä, kun faktoja ei ole saatavilla. Tässä on menty kulli pystyssä valheiden voimalla vuosia. Se seisokki on ohi nyt. Sen kanssa on vain elettävä.

Ja mikä vahingonilo? Vituttaa, että olin oikeassa. Ei lämmitä sitten yhtään.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Patilta hieno viesti. Arvostan.

PS. Hiltunen, kaiva nyt helvetin nopeasti se Vaconin lompakko esille ja hoida tämä seura kuiville. Raumalla on RTK, Jokereilla Hjallis ja kun jopa KooKoolla on neljä pientä ryssää, niin miksei meillä voisi olla omaa rahoittajaa?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Minulle on tärkeämpää, että seura on olemassa kuin, että näen loppukaudella Sport-paidassa pari palkkasoturia pelamassa itselleen.

Ootko sä vaan noin saatanan tyhmä, vai heitätkö sä vaan ihan provolla näitä sun juttujas? Vittu, antakaa kakkua, antakaa, mutta onhan tää nyt jo ihan naurettavuuden huippu. Meillä on Mestiksen paras jengi ja omat fanit alkaa vaatimaan toiminnan taannuttamista. Ethän sä spede voi väittää silmät auki ja korvat heiluen, että koko vitun pohjanmaa tulee toisiaan sivuun työntäen kattomaan jotain turstikiekkoa? Ja samalla sä olet sitä mieleltä, että kiitos vaan kun ostitte kausikortin liigahinnoilla. Tossa on teille palkkioksi 2-divarijengi, jolta ei voi odottaa mitään. Että tervetuloa vaan uudelleen.

EDIT: Ja älä! Älä viitti edes vastata. Tää oli mun osalta tässä ja sun nimimerkki nauttii täst edes ignorelistaa. Vittu, tätä spedeilyä ei vaan jaksa.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ja samalla sä olet sitä mieleltä, että kiitos vaan kun ostitte kausikortin liigahinnoilla. Tossa on teille palkkioksi 2-divarijengi, jolta ei voi odottaa mitään.
Tästä olen erittäin samaa mieltä. Ja kun Dickensonin ja McGregorin palkat eivät ole luokkaa ~50k€, kuin esim. viime kauden Collins(Prudden)-Aikins kaksikolla oli, niin ei säästöä kummemmin tule. Se on tietenkin eri asia, jos tänne päin annettaisiin rahaa ja paljon, mutta kuka siihen lähtisi? Korkeintaan ryssät...

Erittäin kovan luokan pyllistys katsojille ja varsinkin kausikortin omistaville henkilöille. Vittu, kaivatkaa ne rahat esille ja mennään näillä loppuun asti. Jos konkurssiin mennään, niin sitten mennään. Päästään paskasta johdosta eroon ja Red Duckseista tulee Sport (Onko mahdollista?), jossa on valmiina niitä henkilöitä, joilla on suuri Sport-sydän.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ethän sä spede voi väittää silmät auki ja korvat heiluen, että koko vitun pohjanmaa tulee toisiaan sivuun työntäen kattomaan jotain turstikiekkoa? Ja samalla sä olet sitä mieleltä, että kiitos vaan kun ostitte kausikortin liigahinnoilla. Tossa on teille palkkioksi 2-divarijengi, jolta ei voi odottaa mitään. Että tervetuloa vaan uudelleen.

Täysin samaa mieltä. Ihan yhtä älyttömältä kuulostaa pelaajien myynti tässä tilanteessa kuin nämä menneiden kausien ylipitkät sopimukset lapasten kanssa tai huippupalkkojen maksaminen kaikenmaailman Sainomaa-osaston hepuille.
Ihan normaalia Sport-kauraa siis.
Ei juuri ketään (paitsi n. viittäsataa fanaatikkoa) kiinnosta lähteä hallille katsomaan kun jotkut Kinoksen kaltaiset puukädet ja vanha pappa Sihvonen vääntää jotain hemmetin HeKi:ä vastaan - JOS joukkueesta myydään paras osaaminen pois.
Eikä siinä auta selostaa, että lähes sama jengi siellä vääntää, kuin viime kauden liigakarsinnoissa. Ihan varmasti, mutta kuka sitä muistaa. Jos myydään kaksi mehupurkkisarjan pistepörssin kärkilinkoa, niin väki hallilla vähenee ihan saletisti.
Pitäkää nyt ihmeessä ne kaverit joukkueessa, taloudellinen hyöty loppukaudeksi tuskin on niin merkittävä, että sen takia kannattaisi. Ehkä ainoastaan siinä tapauksessa, että jostain ulkomailta tosiaan maksettaisiin kavereista ihan kylmää käteistä, näkisin myynnissä jotain järkeä.
Muuten kyse on lähinnä (taas kerran) katsojien, eli maksavan yleisön silmään kusemisesta. Vaikka sitähän tämä Sportin touhu valehteluineen on ollut jo pitkään. Että mitäpä tuosta.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ei tämä ole mun mielestä kovinkaan vaikeaa. Jos ei ole varaa niin ei ole varaa. Seura on lähenyt kauteen liian kalliilla joukkueella ja nyt se kusee kannattajiaan silmään. Se on vittumainen juttu, tietenkin. Sen kanssa on vain elettävä. Elvytys olisi pitänyt aloittaa jo ajat sitten. Olen kyseenalaistanut tämän kauden joukkueen hinnan siitä päivästä saakka, kun viime tk:n loppusumma julkistettiin. Ei ole vittu rahaa!

Pidän sitä hyvänä asiana, että tälle pelleilylle ollaan nyt laittamassa stoppi. Viimeisellä hetkellä, mutta silti.

Edelleen Niemi puhui Pohjalaisessa pelaajien myymisestä. Näin järjellä ajateltuna kovin moni jengi ei ole valmis ostamaan Sportista yhtään sopimusta.
 

Iso Punakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
Ootko sä vaan noin saatanan tyhmä, vai heitätkö sä vaan ihan provolla näitä sun juttujas? Vittu, antakaa kakkua, antakaa, mutta onhan tää nyt jo ihan naurettavuuden huippu. Meillä on Mestiksen paras jengi ja omat fanit alkaa vaatimaan toiminnan taannuttamista. Ethän sä spede voi väittää silmät auki ja korvat heiluen, että koko vitun pohjanmaa tulee toisiaan sivuun työntäen kattomaan jotain turstikiekkoa? Ja samalla sä olet sitä mieleltä, että kiitos vaan kun ostitte kausikortin liigahinnoilla. Tossa on teille palkkioksi 2-divarijengi, jolta ei voi odottaa mitään. Että tervetuloa vaan uudelleen.

Ei kannata hermostua. Ihan oikeassa hyvä ystäväni mendieta on jälleen kerran. Jos toinen tai molemmat ulkomaalaiset haluavat lähteä niin sille ei voi sitten mitään. Kahdesta pelaajasta homma ei jää kiinni jos peli alkaa toimia Kenan johdolla. Tuskin siellä mitään joukkopakoa on tulossa koska tällä hetkellä maailmasta ei löydy sellaisia joukkueita joille Sportin pelaajat kelpaisivat nykyisillä palkoilla.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Tajusimpa tuossa että yksi kauden eniten odottamistani matseista saattaa lässähtää kasaan, ja komeasti.

27.2.2010 klo 17:00 Jokipojat - Sport

Tässä matsissa olisi pitänyt taputella play off -parien ratkaisut. Jos nyt käy pajatsot siellä päässä, niin eipä kyllä kiinnosta tulla katsomaan jotain junioriSporttia joka koittaa pitää päätä pinnalla loppukauden. ts. pelataan vääristä syistä.

Toivotaan, ettei tule pahaa mahalaskua, kohta täällä on jäljellä muutama wanha ja liuta farmeja.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
PS. Hiltunen, kaiva nyt helvetin nopeasti se Vaconin lompakko esille ja hoida tämä seura kuiville. Raumalla on RTK, Jokereilla Hjallis ja kun jopa KooKoolla on neljä pientä ryssää, niin miksei meillä voisi olla omaa rahoittajaa?

Toistetaan nyt sen miljoonannen kerran, että osakeyhtiölle ei juurikaan ole mahdollisuutta lähteä lisäpanostelemaan tai ostelemaan jääkiekkojoukkuetta. Siellä nousee osakkeenomistaja barrikaadeille välittömästi ja Hiltusella on monon kuva perseessä samalla sekunnilla. Ottaisiko pörssiyhtiön varatj. vittu yhtään riskiä Sportin takia? Voin vastata itse: ei ota.

Kutsu apuun edes yksityishenkilöitä (Rauniolla ja Karppisella on rahaa kuin roskaa *vink vink*) niin et vaikuta noin dorkalta.

Anteeksi suorapuheisuus.
 

juudas

Jäsen
Mendieta on täysin oikeassa.

Sportin johdon on nyt aika kantaa vastuu.

Siellä on pitkä rivi paikallisia vaikuttajia, jotka kuvittelevat nimensä jäävän Vaasan historiaan yritystoiminnan tai muiden toimien ansiosta. Eivät jää. Ei sellaista kukaan muista, eikä ketään kiinnosta.

Nuo nimet ovat jäämässä historiaan Sportin alasajajina. On aivan turha vetäytyä joidenkin sopimusteknisten vastuukysymysten taakse. Jos valtaa haluaa, täytyy kestää vastuu. Nyt sitä pitäisi kantaa ja onhan se epämiellyttävää. Nyt kuitenkin katsotaan kenestä siellä on miestä tekemään oikeita ratkaisuja ja korjaamaan jälkensä.

Useimmille lienee selvää, että monet nykyisistä vastuunkantajista eivät olleet tekemässä kaikkia niitä virheitä, jotka nyt ovat kasaantuneet. Silti nykyinen johto on tiennyt, mihin ryhtyy ja ollut viemässä tilannetta tähän pisteeseen.

Nyt ei ole aika erota, eikä pistää päätä pensaaseen. Pelastakaa seura!

ps. ei muuten ole sitten kovin miehekästä sanoa, että Tamminen vaati sitä ja tätä ja tilanne on siksi tämä. Ei kannata itse tehdä itsestään kynnysmattoa, jos sitä joku jo epäilee muutoinkin.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kutsu apuun edes yksityishenkilöitä (Rauniolla ja Karppisella on rahaa kuin roskaa *vink vink*) niin et vaikuta noin dorkalta.
Mahtaisivatko nämä kaksi sen verran laittaa fyrkkaa omista taskuistaan, ettei Vaasassa sentää konkkaa tarvitsisi pelätä?
Ajattelin vain, että haluaisivatko nämä rahamiehet jäädä historiaan miehinä, jotka rahoineen istuivat Sportin hallituksessa sen mennessä konkkaan? Ei olisi kovin kiva varmaan Vaasan kaduilla liikkua, jos noin kävisi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös