Vaasan Sport 2005-2006

  • 362 789
  • 1 713
Tila
Viestiketju on suljettu.

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tästä tuli sittenkin hyvä päivä meille kaikille.

Kiitos Juhani! Kiitos Sport!

Nollanolla heitti hyvän pointin. Ei tässä ole muita häviäjiä, kuin Mestis ja Suomen jääkiekkoilu. Mestis menetti tässä paljon.

Mutta yhden asian Tamminen toi. Voittamisen kulttuurin Vaasaan. Nyt voitetaan kaikki kotona ja hävitään vieraissa. Aurinkokuningas on erittäin tehokas, sillä myös lentopalloliigan Kiisto voittaa kaikki kotona ja häviää kaikki vieraissa.

Eteenpäin on menty.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eihän sitä Tami nyt noin tosissaan olisi tarvinnut ottaa, jos Jukureille häviää 7 - 2...

Värikäs persoona poistuu Mestiskuvioista, sinänsä harmi juttu. Siihen en ota kantaa, onko Sportille ikävä juttu...en ainakaan vielä.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kylläpä oli aikamoinen paukku,kertoo kyllä aika paljon Tammisen sitoutumisesta Sportin liiga tulevaisuuteen yms.
Ei tainnut tarkanmarkan linja oikein Tamia Kiinnostaa?
Sääli , liian moni saa nyt sanoa ;''mitä mina sanoin''
Sport tässä loppujen lopuksi voittaa ,toivottavasti.
Mestikseen Tami toi uutta säpinää ja väriä, vaikka menikin välillä lausunnoissaan hieman naurettavuuden puolelle.
Tästä on Sportin hyvä aloittaa todellinen ja pitkäjännitteinen työ maltillisesti tulevaisuuteen tähdäten
Tsemppiä Vaaasaan
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Toivottavasti Tami ei ota Westerbackia mukaansa Sveitsiin...
 

Brian DePalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VIFK, Liverpool
pekutti kirjoitti:
Värikäs persoona poistuu Mestiskuvioista, sinänsä harmi juttu. Siihen en ota kantaa, onko Sportille ikävä juttu...en ainakaan vielä.

Juuri näin, kyllä Manner hoitaa Sportin kuviot vähintään yhtä hyvin. Eri asia on sitten miten paljon mestis ja sen tulevaisuus (lue karsinnat) kärsii tästä ?

Kiitokset muuten vaan Tamille täältäpäin...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Spofani kirjoitti:
Toivottavasti Tami ei ota Westerbackia mukaansa Sveitsiin...

Päivän paras heitto - suuret onnittelut siitä!

Omituinen veto, tai enemmänkin omituiseen paikkaan (heti jatkosopimuksen perään), mutta kaikkea hyvää Tamille.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Onneksi olkoon, Vaasa!

Uskon, että Sportille urheilullisesti Tamin lähtö kääntyy positiiviseksi jutuksi. Kaukalossa homma rauhoittuu ja pelaajat pääsevät ansaitsemaansa isompaan rooliin. Talouspuolellakin tulee loppukauden osalta säästöä, sillä eiköhän kuluvan kauden sponsorisopimukset ole jo pääosin tehty ja nyt ei tarvitse Tamille liksaa maksaa.

Kukapa sitä kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse, joten: Taisin Tamin 2-vuotisen pahvin julkaisun aikaan tällä palstalla todeta, ettei mies Vaasassa pysy sopimuksen loppuun asti. Osuu sitä näköjään vanhakin joskus oikeaan...!

Tami on persoona, joten Mestiksen kannalta ei välttämättä hyvä juttu, mutta toisaalta enpä jää Aurinkokuningasta kaipaamaankaan...
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Ohhoh!!!

Aikamoinen uutinen. Mielenkiintoista nähdä, miten Sportin peli lähtee toimimaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Helvetin ikävä juttu meidän muiden Mestis-seurojen kannalta. Tämän jälkeen Sport on oikeasti KOVA JOUKKUE...

Jos totta puhutaan, tätä päivää olen odottanut lähes yhtä paljon kuin jouluaattoa. Yliarvostettu valmentaja, joka on sitonut median pikkusormensa ympärille - ei tule ikävä, ei todellakaan. Ehkä nyt muut sarjan päävalmentajat, osaavat sellaiset, jotka tekevät työnsä eivätkä leiki mediapelleä, saavat nyt enemmän osakseen ansaitsemaansa huomiota.

Vaikka mitä vetoa, että Tami sai oikeasti potkut (hallitus vittuuntui Sportin vieraspelaamiseen) mutta taas kerran se käännettiin näin. Että Tami "olisi" itse päättänyt lähteä. Omaan haluun ei usko Erkkikään, viimeksi viime perjantaina mies kovasti uhosi että katotaan keväällä millainen joukkue Vaasasta tulee...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Spofani kirjoitti:
Toivottavasti Tami ei ota Westerbackia mukaansa Sveitsiin...
Tamminen ja Westerback eivät ole koskaan olleet missään hyvissä väleissä. Päinvastoin. En usko, että Westerback mihinkään lähtee. Kannattaa myös muistaa nuo rajoitetut määrät ulkomaalaispelaajia Sveitsissä ja Zürichissä on jo McTavishin ja Petrovickyn kaltaisia jamppoja, joten Westerbackia tuskin sinne edes huolittaisiin.

Kyse on kuitenkin yksi Euroopan suurimmista lätkäjengeistä.

Joukkueessahan pelaa suomalaisista Ari Sulander.

http://www.zuerinord.ch/content/con_gallerie/detailansicht.php?id=273
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Tammisen naamari on kuluvaa sorttia, joten ainakin jos olisi vielä pitkään jatkanut puikoissa, niin olisi saattanut ruveta tulemaan yhtä jos toistakin ongelmaa. Mutta nyt on puhdas baana edessä.

Toivottavasti jollain on nyt tahtoa ja karismaa ottaa Tamin rooli Mestiksen puolustajana, sillä muuten ollaan pian (yhä pahemmassa) liemessä koko kööri.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
jälleen kerran jäi Tammiselta yksi projekti kesken. Niitähän on jo ennestään Porissa Ässät mitaleille 2007, Suomen Naisten 3 vuoden projekti, Kärpät liigaan ja nyt Sport liigaan.. Ei taida oikein miehellä kärsivällisyys riittää. No hyvää työtä Tami Sportissa teki ja toivottavasti näemme Sportin liigassa parin vuoden kuluttua. Ja onnea Mestiksen mestaruuden tavoitteluun!
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
HCM kirjoitti:
Helvetin ikävä juttu meidän muiden Mestis-seurojen kannalta. Tämän jälkeen Sport on oikeasti KOVA JOUKKUE...

Omaan haluun ei usko Erkkikään

Puhutko Raunion Erkistä...
 

peruspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
voi helvetin helvetti!

No en tiedä onko tämä loppupeleissä hyvä vai huono asia Sportille, jotenkin tuntuu että Tamminen on itse ollut suurempi kun seura viime aikoina. Mutta miksi mulla on sellainen fiilis että missään ei onnistuta Sportissa, aina osataan sählätä omat asiat.

Onkohan Tammisella enään vähän aikaan ollenkaan kysyntää Suomessa lätkäympyröissä, vähän liian usein tuntuu hommat jäävä kesken?

Onneksi Vepsussa osataan (tällä hetkellä ainakin) tehdä hyvää työtä!
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Onneksi olkoon Vaasan Sport. Nyt alan uskoa sportin liigaprojektiin. Nyt teillä on todella mahdollisuus nousta sinne kun mr. ego jätti joukkueen.

Jopa Forssan Lehden kolumnisti kramppi oli oikeassa muutama viikko sitten kun Tammisen jatkosopimus julkistettiin. Kramppi kirjoitti, että on valmis lyömään isomman summan vetoa siitä, ettei Tamminen ole Vaasassa sopimuskauttansa loppuun asti.
 

Klinga

Jäsen
Harmi vaan, että valmentaja lähtee kesken kauden. Luultavasti raha oli suurin tekijä tähän.
Tietysti nyt säästetään yhden valmentajan palkan verran rahaa, saisiko sillä yhden uuden pelaajan, uskoisin näin. Mutta mistä ja kenet?

Suurin häviäjä tässä kyllä on Mestis. Näkyvyys ja Tammisen seuratut kommentit ovat nyt jääneet taakse. Kuinka käy nyt liigan aukeamisen, kun ei ole ketään enään kovasti sen perään kuuluttamassa Mestiksen puolelta.
Vai oliko Tammisella vielä jotain insider-tietoa ja päätti lähteä, ennen kuin pommi pudotetaan niskaan?

Millä nyt vastustajat myyvät otteluitansa, kun "Tammisen Sport" ei enään tulekaan käymään. Nyt ne ovat vaan ne "saatanan hurrit" vaasasta.
Mielenkiinto lopahtaa huomattavasti.
Vastustajan kannattajatkin joutuvat miettimään huutonsa nyt uusiksi, kun "kävele Tami kävele" menetti merkityksensä.

Kyllähän tästä nyt jotain huumoriakin pitää repiä.

Manner ja Minste ovat jo tuttuja hahmoja penkin takana muutaman vuoden takaa. Toivotaan nyt, että pojatkin innostuisivat pelaamaan vieraissa, kun enään ei tarvitse pelata kovasti kuulutetulla "piste-vieraissa" -taktiikalla.
Kuinka tämä valmentajan vaihdos sitten vaikuttaa pelaajiin muuten. Monesti sillä on ollut positiivinen vaikutus, mutta vanhojen metodien poistaminen kuvioista vie pitkän ajan.
Toivotaan nyt, että 60-minuutin paine kotona ja 60-minuutin säheltäminen vieraissa tasapainottuisi hieman.

Kaikkeen, mihin Tammisen lähtö vaikuttaa, ei tule vielä esiin, mutta luultavasti ensikaudella tullaan näkemään uudenlaisia kokoonpanoja, kun osa pelaajista jättävät Sportin.

Kyllä tämä tästä, kun saadaan miehet sairasosastolta taas peliin mukaan.
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Vaikka Tamin aikana saavutettiin paras sijoitus tällä tasolla vuosikymmeniin ja vaikka Tami nosti Sportin kiinnostavuuden Vaasassa, pohjanmaalla ja ympäri Suomeakin moninkertaiseksi, oli nyt kenties oikea aika päästä eroon hänestä. Toivottavasti vetää hyvät rahat Sveitsistä eläkepäivien varalle.
 

rage

Jäsen
Suosikkijoukkue
T:mi Porin hitsaus ja rengas
Onnea Vaasa!

Lämpimät onnittelut Vaasaan! Olin Sportin sympatiakannattaja, kunnes Tami siirtyi sinne. Nyt voin taas toivoa menestystä teillekin.

Muutamia syitä miksi pidin/pidän Tamia turhana:

-Uskomaton ego. Miten ihminen voi rakastaa itseään niin paljon? Itseluottamus on ihan terve piirre mutta Tamilla menee pahasti överiksi.

-Valehtelu. Mies puhuu työkseen paskaa enemmän kuin Irakin propagandaministeri. Äijä hokee sanaa sitoutuminen enemmän kuin epätoivoinen sinkkunainen. Todellisuudessa Tami ei pysty sitoutumaan yhteenkään projektiin pitkäksi aikaa. Tami osaa herättää joukkuueen mutta ei pysty rakentamaa pitkällä tähtäimellä menestyvää joukkuetta. Mies ei ikinä ajattele joukkueen etua, vaan ainoastaan omaansa. Hän kyllä väittää toimivansa joukkueen eteen mutta Tamin tavoitteena on saada ainoastaan itselle joko valtaa ja/tai rahaa.

-Prinsiipit. Miten ihminen voi puhua niin paljon sanomatta kuitenkaan mitään? Tamin alaisuudessa pelanneet pelaajat ovat kuulemma sanoneet, että pidemmän päälle nämä prinsiipit alkavat vituttamaan. En ihmettele! Totuushan on, ettei Tami ole näillä opeillaan tuonut mitään uutta jääkiekkoon.

-Vastuun siirtely. Jos joukkue häviää, pelaajat hävisivät. Jos joukkue voittaa, Tami voitti. Tami ei ole ikinä väärässä. Tami haukkuu aina kaikki muut: pelaajat, tuomarit, yleisön, lehdistön, vastustajan jne.

Väitän että Vaasassa on nyt parempi rakentaa liigatasoista joukkuetta, kun tämä yksi kaveri lähti taas kohti uusia seikkailuita. Mies tuo joukkueelle näkyvyyttä ja helpottaa sponsorineuvotteluita, sitä en kiistä. Pitkällä tähtäimellä: täysin turha mies!
 
Viimeksi muokattu:

eld i räven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tamin media-arvoa ei voi kiistää. Vaikka koko homma tuntui uskomattomalta kun Tami tuli sportiin ja tiesimme että yhteistyö ei ole iänkaikkista niin p..maku jää tästä rupeamasta ja varsikin siitä miten se loppui.
Nyt sitten vaan katse kohti jokereita ja Currea....
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
rage kirjoitti:
Tami haukkuu aina kaikki muut: pelaajat, tuomarit, yleisön, lehdistön, vastustajan jne.

Loistava kirjoitus Ragelta. Lisäisin tuohon listaan vielä jääkoneenkuljettajan sekä kenttämestarin...
 

P.Sihvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
rage kirjoitti:
Väitän että Vaasassa on nyt parempi rakentaa liigatasoista joukkuetta, kun tämä yksi kaveri lähti taas kohti uusia seikkailuita. Mies tuo joukkueelle näkyvyyttä ja helpottaa sponsorineuvotteluita, sitä en kiistä. Pitkällä tähtäimellä: täysin turha mies!

Ilman sarvia ja hampaita - vaikka vain huumorilla - olisi kiva joskus tietää, että kukahan "tärkeä mies" (turhan vastakohta) tämänkin yllä lainaamani viestin kirjoittaja on. Tiedän, että täällä ei saa arvuutella nimimerkkien henkilöllisyyttä. Mutta tässä tapauksessa ei liene mitää arvuuteltavaakaan. Kyseessä lie vain joku tosi tärkeä mies. Tai nainen. Mistäs sen tietää.

Ja mitä Tamiin ja suomalaiseen jääkiekkoiluun tulee: Ei hän nyt ihan turha mies sentää ole edes pitkällä tähtäimellä. Tietysti kaikki on niin suhteellista. Jonkun tosi tärkeän miehen rinnallahan Tamikin on aivan turha mies.
 

kakes

Jäsen
Onnittelut minunkin puolestani. Manner on ihan pätevä valmentaja ja Vaasalainen, se on tärkeää. Pörröstä tuossa taisi olla kyse. Sveitsistä päin heitettiin vain yksinkertaisesti niin hyvä tarjous josta ei voinut kieltäytyä. Ajoitus vain ei ollut alkuunkaan hyvä.

Yllätysten aika ei ole näemmä ohi.
 

rage

Jäsen
Suosikkijoukkue
T:mi Porin hitsaus ja rengas
P.Sihvonen kirjoitti:
Ilman sarvia ja hampaita - vaikka vain huumorilla - olisi kiva joskus tietää, että kukahan "tärkeä mies" (turhan vastakohta) tämänkin yllä lainaamani viestin kirjoittaja on. Tiedän, että täällä ei saa arvuutella nimimerkkien henkilöllisyyttä. Mutta tässä tapauksessa ei liene mitää arvuuteltavaakaan. Kyseessä lie vain joku tosi tärkeä mies. Tai nainen. Mistäs sen tietää.

Ja mitä Tamiin ja suomalaiseen jääkiekkoiluun tulee: Ei hän nyt ihan turha mies sentää ole edes pitkällä tähtäimellä. Tietysti kaikki on niin suhteellista. Jonkun tosi tärkeän miehen rinnallahan Tamikin on aivan turha mies.

Jos Tami saa käyttää huikeita ylisanoja jokaisesta kehäraakista, jonka joukkueeseensa hankkii, niin minulla on oikeus käyttää ilmaisua: täysin turha mies. Ihan sama mikä eläkeläisturisti on kyseessä, niin Tami mainostaa miestä nimikkeellä Euroopan paras _________. Viivan voi täyttää jollakin älyttömällä kuvauksella. Esimerkiksi: Euroopan paras Irlannin länsirannikolla syntynyt vasenkätinen eskimo sentteri.

Tamista voi todellakin sanoa, että mies on täysin turha pitkällä tähtäimellä. Mies ei ole vienyt ainuttakaan projektia loppuun asti! Ei ainuttakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös