Välierät kevät 2011: JYP - Blues

  • 134 411
  • 605

Fordél

Jäsen
Ei Tuokkolan piikkiin voi maaleja laittaa, mutta luulisin että Myllykoski aloittaa huomenna, kun on perättäiset pelipäivät.

Mielestäni voi, ainakin osaksi. Ensimmäisessä ylipelasi, toinen tuli toki läheltä, mutta olisi ollut otettavissa ja sama pätee kolmanteen maaliin. Jotenkin torjunta-asento ei pysynyt kasassa ja sitä kautta niitä aukkoja löytyi kahteen viimiseen maaliin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pelaajilla ainakin oli hyvin tunnetta pelissä. Meni ajoittain jopa ylikin. Kaikki tämä lupaa viihdyttävää sarjaa. Blues nappasi vielä kotiedunkin joten huomenna täytyy JYPin napata se takaisin ettei kyyti ole liian kylmää heti alkuunsa.
 

veispe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Olen aavistellut JYPiä viime aikoina katsellessa että joukkue ei ehkä jostain syystä saa Play Off -virettä päälle tänä vuonna. Se että Asplund on ollut jo jonkin aikaa parhaita pelaajia kertoo jostain jumista niiden pelissä joiden pitäisi kantaa päävastuu. Asplund on loistava pelaaja mutta pitäisi siellä olla muitakin.

JYPin vireen horjuminen näkyy puolustuspäässä laaduttomissa purkukiekoissa ja oman maalin heikossa puolustamisessa. Tänäänkin raivon ero Bluesin ja JYPin välillä oman maalin edessä oli valtava. Bluesin maalit tulivat ihan liian helposti. Vireen horjuminen näkyy myös hyökkäyspään laaduttomissa syötöissä.

Aavistan että Blues vie tämän sarjan henkisen draivinsa paremmuuden takia. Play Off on henkisen tilan taistelua jos joukkueet ovat suunnilleen samassa fyysisessä kunnossa niin kuin ne nyt ovat.

JYP oli runkosarjassa ylivoimainen eli se pystyy pelaamaan erittäin hyvän pitkän sarjan. Jos jääkiekkosarja pelattaisiin jalkapallosarjan tapaan JYP olisi ihan omasa luokassaan. Näyttää siltä että JYP ei pysty pelaamaan oman tasonsa ylärajalla cup-tyylisessä väännössä kuten Blues on nyt tehnyt. Vaan eipä jalkapallosarjan voittajakaan usein pysty voittamaan cup-pokaalia.

Tällä hetkellä JYPiltä puuttuu toiminnaksi kanavoitunut raivokas kiihko voittaa jostain syystä. Onko vatsa täyttynyt kauden aikana vai onko jotain muuta esteenä. Saattaahan jännitys ja odotuskin mennä yli niin että homma jäätyy ja jumittuu. Ilves-sarja oli jo melkoisen takkuinen vaikka menikin 4-0. Ihan kuin olisi jäänyt junnaava vaihde silmään.

Bluesin vireen takuumies on Tarkki joka pysäyttää lähes kaiken. Helppoja maaleja ei mene yhtään. Tänäänkin laukauksen piti olla mahdoton torjuttava sisään mennäkseen.

JYPin pitäisi löytää jokin uusi vaihde silmään. Peli ei näytä ollenkaan vakuuttavalta.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Vasta pelin juuri katsoneena voin (taas) ylpeänä röyhistää Espoolaista lätkärintaa, KÄDETTÖMÄT SPARTALAISET AJOKOIRAT TEKI SEN TAAS!!!
Tai eihän se ollut kuin 1 voitto lisää mutta kuitenkin. Ei ne Oulun Kärpäset ja Porin hitsaajaÄssät tainneet kaatua tuurilla ja vastustajan huonoon vireeseen, vai voisiko avausvoitto Jyväskylän robottitraktoreista mennä vielä samaan piikkiin, hmmmm.... Pikkuhiljaa aletaan Espoon spartalaiset noteeraamaan varteenotettavaksi vastustajaksi ympäri valtakunnan, luulisi ainakin.

Tässä ketjussa (ainakin Jypin kannattajat) näytetään olevan sitä mieltä että Jyp on huomenna vahvolla? Viimeisen erän raivoisa painostus vaikuttaa kallistavan vaakaa Jyväskylän suuntaan, väitän että menee metsään menee. Kyllä, Jyp jyräsi ja Blues viki... pelasi passiivisesti. Espoolaisten värilasien takaa kehtaan sanoa että ei ollut missään vaiheessa hätää ja kun Jyppiläiset kuormittivat kärkipelaajiaan ja keräsivät piimää pohkeisiin Espoolaiset rauhassa peruuttelivat. näkyykö kommentissa värilasit? ;) Enihau, Jypin "ylivertaisesta" hyökkääjäkaartista voi huomiseen peliin laskea enemmän tai vähemmän epävireisiksi nimet Perrin, Hytönen, Louhivaara ja Riska, onhan tuo tasoitusta meille.

Ja mikä vire miehillä maaleilla? Tänään Tarkki otti YPV:n (painitermi) Tuokkolasta mutta kuinkas huomenna menee? Maalivahti on kliseisesti puoli joukkuetta, näissä peleissä vielä enemmän.

Espoon jatkislaiset ovat ainakin omiin silmiini osuneissa kommenteissa olleet erittäin pidättyväisiä vouhotuksen ja muun jatkoonmenohehkutuksen kanssa (johtuuko osittain siitä että moni hylkäsi jengin runkosarjan lopulla ja sylki palstalla Matikaisen naamalle?), hyvä näin, jalat maassa, mutta itse väitän että 1. pelin perusteella ollaan huomenna vahvoilla ja Jyskälässä jatketaan 2-0 tilanteesta. GO SPARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni voi, ainakin osaksi. Ensimmäisessä ylipelasi, toinen tuli toki läheltä, mutta olisi ollut otettavissa ja sama pätee kolmanteen maaliin. Jotenkin torjunta-asento ei pysynyt kasassa ja sitä kautta niitä aukkoja löytyi kahteen viimiseen maaliin.
Ensimmäisessä Tuokkola liukui luonnollisesti peittämään takatolppaa kun kiekko sinne päädyn kautta heitettiin, eikä enää ehtinyt takaisin toiselle tolpalle, kun Bluesin kaveri sai sen kiekon täydessä vauhdissa. Virhe tuli Jypin laitahyökkääjälle, joka ei paineistanut kiekollista viivapelaajaa tarpeeksi, vaan antoi vastustajan syöttää kaikessa rauhassa.
Toinen maali meni helpon näköisesti, mutta laukauksesta, jota ei pitänyt antaa. Brutaalia puolustamista omalla alueella enemminkin, mutta tuo olisi kyllä pitänyt torjua. Siitä siis osin samaa mieltä.
Kolmas puolestaan taisi olla ohjaus viivavetoon kahden miehen alivoimalla. Aika vaikea pistää maalivahdin syyksi.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
tuo "hyvä Blues" asenne on ehkä vähän alentuvaa.

Noh, joukkue lähti kuitenkin säälipleijareista ja vastaan tuli liigaa käytännössä dominoinut joukkue. Noista lähtökohdista on vaikeata nähdä tuota asennetta alentavana, sen verran suuri ero joukkueiden välillä oli kuitenkin runkosarjassa jos pelkästään tuloksellisuutta mitataan.

Ja tosiaan, mahtava homma sarjan kannalta ettei Jyp vienyt tänään pottia. Kummasti jopa lähes neutraali kannattaja herää siitä, kuinka altavastaajana sarjaan lähtenyt joukkue näyttää heti alussa kyntensä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jypi vie 4-0!!! Eiku 4-1...tai no 4-2...no 4-3 sitten... täh? No Lukko ainakin vie sitten finaaleissa ajopuukoirakäsispartamjötööhähläisiä 4-0! Tai sitten ei...

-AASIAN TUNTIA Sihvonen-
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin Blues pelasi hyvän pelin, ei siinä mitään. JYP ei ollut lähellekään sitä tasoa mitä pitäisi ja mihin pystyisi. 3. erä antoi jo vähän osviittaa sille miltä pelin pitäisi oikeasti näyttää (laukauksia Bluesilla 0?), tietenkin vaikutti Bluesin varmistaminen ja JYPin yritys kaventaa jne. mutta huomasi kyllä, että ensimmäinen ottelu viikkoon. Samoin sen, että Blues on liekeissä.

Mutta itse en hätääntynyt yhtään. Ensimmäinen ottelu vasta ja parempi nyt tulla se häviö kuin mahdollisessa ratkaisu pelissä. Tuomaripeli oli mitä oli, pari-muutama tilannetta missä tuomarit toimivat hieman kyseenalaisesti omasta mielestäni. puolin ja toisin. Tuo Louhivaaran päähänkohdistunut taklaus, oikea tuomio. Ei tahallinen vahingoittamisyritys, mutta ei Jääskeläiselläkään Ilves sarjassa ja sai myös 5+20.

Oma ennustukseni on, että seuraava peli on JYPiltä jo huomattavasti parempaa, mutta ei siltikään päästä vielä sille ns."omalle tasolle" ja peli on tiukka, mutta kääntyy JYPille niukasti. Blues ottaa korkeintaan yhden voiton vielä tässä sarjassa. Pelit ovat tiukkoja, mutta JYP vie joko 4-1 tai 4-2 ottelut.

PS: Huomas kyllä että tunteet kuumenivat puolin ja toisin pelissä. Se on vain hyvä juttu kuin pleijjareita pelataan. Itseäni varsinkin huvittaa Miika Lahti joka rohkeasti jakelee säännönmukaisia, mutta helkutinmoisia tällejä ja ärsyttää pelaajia. Ainiin ja huvittavaa oli myös se mikä toistui pelissä kokoajan, Blues taklasi, mutta yleensä Bluesin taklaaja itse oli se joka lopulta horjui. Mielenkiintoinen sarja edessä. Jos Blues menee jatkoon niin toivon todellakin että voittaa mestaruuden.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ensimmäinen ottelu vasta ja parempi nyt tulla se häviö kuin mahdollisessa ratkaisu pelissä.

Tähän kyllä sanoisin että kaikki pelit alkaa 0-0:sta ja yleensä parempi ettei tappioita tule missään vaiheessa. Bluessilla kuitenkin huomenna n. 40-45% mahdollisuus pistää sarja 2-0.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tietenkään, mutta se että JYP selviäisi finaaleihin ilman häviötä olisi jo kummallista (en nyt tarkoita sitä, että JYP olisi jo selvinnyt tai edes pääsisi finaaleihin) joten parempi ottaa ekassa pelissä turpaan, missä muutenkin odotettiin JYPin olevan kujalla.
 
No nythän on Espoon pojat villinä. Hyvä, kerrankin jotain tunnetta sinnekin suuntaan. Odotan henkilökohtaisesti huomiseksi sitä, että loputkin JYPin pelaajat heräävät pelaamaan playoffeja. Osa pelaajista on tajunnut että nyt pelaataan kannusta (Asplund, Lahti, Pesonen) ja osa taas vetelee kuin jotain Pelicansia vastaan marraskuun räntäsateessa (Perrin, Hytönen, Koskinen, Pihlström).
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"JYP kärsi takaiskun aikana Olli Malmivaaran kakkosen lisäksi Filip Riskan ottamaa ottelurangaistusta, minkä hän sai tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Tilanne oli vahinko, mutta säännöt ovat selvät."

Videolta katottuna vahinko on ehkä hieman väärentävä sana.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minäpä murahdan tähän väliin.

Nytkö, yhden tappion jälkeen, JYP on jo hävinnyt tämän sarjan? Ehei.

Tämä kertoo aikalailla vain muutaman asian. Minun mielestäni, luonnollisesti:

- JYP ei ollut valmis ensimmäiseen välieräotteluun. Se oli varmasti latautunut, mutta olisiko ollut jopa ylilatautunut? Valmiilta joukkue ei silti näyttänyt. Perinteisesti vahvat pelaajat olivat täysin varjojen mailla

- JYP ei ole tällä kaudella joutunut vielä pelaamaan elämästä ja kuolemasta. Ilves-pelit kääntyivät kaikesta huolimatta varsin perusrutiinilla vähän liian helposti JYPille, kovaa hätää ei tullut.

- Bluesin pelirohkeus oli erinomaisella tasolla tässä pelissä. Bluesin pakit kykenivät harkitusti avaamaan peliä, puuduttaen samalla JYPin aktiivista karvausta. Bluesin pelirohkeuden pettäessä kolmannessa erässä, JYP otti selvän hallinnan pelistä. Kykeneekö Blues jatkamaan tuolla kahden ensimmäisen erän pelillisellä tasolla?

- Helppoa sarjaa tästä tuskin kukaan JYPissä uskalsi odottaa. Mutta on silti muistettava pari faktaa. Vaikka runkosarjalla ei ole tässä vaiheessa käytännössä mitään merkitystä, on se kuitenkin jonkin sortin indikaattori, mihin joukkue kykenee. JYP kykenee sataprosenttisen varmasti voittamaan minkä tahansa joukkueen, jos pelaa itse omalla tasollaan. Jos paras seitsemästä-sarjat eivät ole kovinkaan sattumanvaraisia, myöskään 129 pistettä runkosarjassa ei voi olla sattumaa.

JYPillä on tasan yksi peikko selätettävänään.

Sen nimi on JYP.
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Loistava avauspeli Bluesilta. JYP oli kaksi erää yössä, kolmas lupailee parempaa tälle päivälle. Tuokkolalle meni kyllä pari ekaa helpon oloisesti. Saas nähdä aloittaako Myllykoski tänään.

Luulen myös että Perrinillä on jotain vammaa, ei ole peli sen näköistä että pystyisi joka tilanteessa täysillä menemään.

Uskon että JYP tulee tänään aivan eri ilmeellä kuin eilen, ja vierasvoitto haetaan. Eipä tartte RD:n muuten mietiä kuka jätetään katsomoon, kun telamiehistä joku on vuorollaan aina pelikiellossa. Riskaa olis kyllä tarvittu kentälläkin. Varsinkin juuri tässä sarjassa, mistä tulleepi kokolailla fyysinen.

Edelleen sama usko kuin ennen sarjan alkua, 4-2 JYPille. Paljon täytyy kyllä parantua. Blues pelaa erittäin hyvää playoffhokia.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen aavistellut JYPiä viime aikoina katsellessa että joukkue ei ehkä jostain syystä saa Play Off -virettä päälle tänä vuonna. Se että Asplund on ollut jo jonkin aikaa parhaita pelaajia kertoo jostain jumista niiden pelissä joiden pitäisi kantaa päävastuu. Asplund on loistava pelaaja mutta pitäisi siellä olla muitakin.

JYPin vireen horjuminen näkyy puolustuspäässä laaduttomissa purkukiekoissa ja oman maalin heikossa puolustamisessa. Tänäänkin raivon ero Bluesin ja JYPin välillä oman maalin edessä oli valtava. Bluesin maalit tulivat ihan liian helposti. Vireen horjuminen näkyy myös hyökkäyspään laaduttomissa syötöissä.

Aavistan että Blues vie tämän sarjan henkisen draivinsa paremmuuden takia. Play Off on henkisen tilan taistelua jos joukkueet ovat suunnilleen samassa fyysisessä kunnossa niin kuin ne nyt ovat.

JYP oli runkosarjassa ylivoimainen eli se pystyy pelaamaan erittäin hyvän pitkän sarjan. Jos jääkiekkosarja pelattaisiin jalkapallosarjan tapaan JYP olisi ihan omasa luokassaan. Näyttää siltä että JYP ei pysty pelaamaan oman tasonsa ylärajalla cup-tyylisessä väännössä kuten Blues on nyt tehnyt. Vaan eipä jalkapallosarjan voittajakaan usein pysty voittamaan cup-pokaalia.

Tällä hetkellä JYPiltä puuttuu toiminnaksi kanavoitunut raivokas kiihko voittaa jostain syystä. Onko vatsa täyttynyt kauden aikana vai onko jotain muuta esteenä. Saattaahan jännitys ja odotuskin mennä yli niin että homma jäätyy ja jumittuu. Ilves-sarja oli jo melkoisen takkuinen vaikka menikin 4-0. Ihan kuin olisi jäänyt junnaava vaihde silmään.

Bluesin vireen takuumies on Tarkki joka pysäyttää lähes kaiken. Helppoja maaleja ei mene yhtään. Tänäänkin laukauksen piti olla mahdoton torjuttava sisään mennäkseen.

JYPin pitäisi löytää jokin uusi vaihde silmään. Peli ei näytä ollenkaan vakuuttavalta.
Olipa hienosti poimittu ne havainnot joita olen itsekin tehnyt, allekirjoitan ko. pointit täysin.

Tahtotilan ero näkyi tosiaan päivänselvästi esim. maalinedustapelaamisessa. JYP on runkosarjassakin pelannut paljon vahvemmin oman maalin edessä.

Kuinka moni olisi muuten kauden alussa arvannut, että välierissä hehkutetaan miten Asplund on loistava pelaaja? Onhan Turre ottanut kyllä valtavan harppauksen eteenpäin ja näyttää olevan kovissa pudotuspeleissäkin kuin kala vedessä. Mainiota touhua, josta muidenkin soisi ottavan mallia.
 
Viimeksi muokattu:

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

En lainaa heti perään pitkää viestiä uudestaan, mutta totean vain, että näen asiat juuri näin! Loistavia huomioita.

Blues oli eilen kova, yritteliäs, varma ja taisteleva. Juuri nämä elementit puolestaan olivat JYPiltä hakusessa. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta aikamoista pakkopullaa nämä kaikki 5 pudotuspeliä tällä kaudella ovat JYPiltä olleet. Jos ei tänään saada konetta käyntiin ja paranneta peliä huomattavasti, niin loppuu kausi neljänteen sijaan hyvin nopeasti.

No mitä sitten pitäisi tehdä? Puolustuksen on tiivistyttävä. Maalille ei saa päästää ketään ilman mustelmia, kiekot on siivottava varmasti sekä mieluummin siten, että ne menee omille ja saadaan oma hyökkäys käyntiin. Ihailin eilen Bluesin alakerran toimintaa, kun ei tyydytty heittämään kiekkoa laseihin, vaan syöttelemällä saatiin kiekko pois omista. Tuotahan se KalPakin vissiin ennen on Jyväskylässä yrittänyt, mutta ei niitten pakit ole ikinä saaneet sitä noin menestyksellä toteutettua. Aina on tullut hasardeja, Bluesille ei eilen tullut, vaikka JYP kyllä karvasi ylhäältä. Toki myös Myllärin ja Pekin tulee nostaa tasoaan, koska molemmille on nyt sattunut yksi huono peli jo näissä 5:ssä pelissä.

Toisena asiana on hyökkääjien herääminen. Missä on Perrin ja Hytönen? Todella todella vaisua pelaamista. Vammoja voi olla, mutta ei niiden taakse voi mennä, parempaan on pystyttävä. Tuppurainen pörrää hyvin, mutta suoraviivaisuutta kaipaa. Pilhström edelleen keskittyy ihan muuhun, kuin kiekon laittamiseen maaliin. Huolestuttavaa.

Tänään ollaan Baronalla paikalla ja toivon kyllä näkeni tämän kevään parhaan pelin JYPiltä, mikään muu ei nyt kelpaa, eikä todennäköisesti edes riitä voittoon. Taitaa olla häkki täynnä tänään?

Vittu taistelkaa nyt saatana!!! JYBI!
 

dytr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kings
Karsintahumusta selvinneenä kommentoin näkemääni peliä lyhyesti.

Blues oli 2 erää niin paljon parempi ja halukkaampi joukkue, että voitto oli täysin ansaittu.

Missä Hytönen? Missä Perrin? Jopa RD tuntui keskittyvän tuomareihin (jotka muuten omasta mielestäni vihelsi hyvin) enemmän kuin peliin.

Herää JYP, nyt on kevät.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Jopa RD tuntui keskittyvän tuomareihin (jotka muuten omasta mielestäni vihelsi hyvin) enemmän kuin peliin.

Onko tuossa jotain uutta? Siinä vaiheessa kun JYP on häviöllä/häviää, niin RD:hän keskittyy aina mollaamaan tuomareita tai sitten keksimään jotain paskaa vastustajasta, itkemässä silti aina. Kestäis tappiot kun mies.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huvittavaa lukea kommentteja Dufvasta! Hänhän tosiaan on ainut valmentaja SM-liigassa joka raivoaa tuomareille ja kun hän kerran räjähtää niin hän on SM-liigan eniten valittava valmentaja. Huhhuh. Hauskaa.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Hänhän tosiaan on ainut valmentaja SM-liigassa joka raivoaa tuomareille ja kun hän kerran räjähtää niin hän on SM-liigan eniten valittava valmentaja. Huhhuh. Hauskaa.

Niin siis eihän Dufva ole ainut valmentaja joka raivoaa tuomareille, suhteessa vaan sama äijä raivoaa paljon useammin. Kerran räjähtää (montako kymmentä kertaa?), huhhuh, hauskaa...
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko tuossa jotain uutta? Siinä vaiheessa kun JYP on häviöllä/häviää, niin RD:hän keskittyy aina mollaamaan tuomareita tai sitten keksimään jotain paskaa vastustajasta, itkemässä silti aina. Kestäis tappiot kun mies.
Kaikilla joukkueilla ei vain ole yhtä suoraselkäistä ja hyvin käyttäytyvää valmentajaa kuin teillä.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Kaikilla joukkueilla ei vain ole yhtä suoraselkäistä ja hyvin käyttäytyvää valmentajaa kuin teillä.

Ei se Karikaan osaa käyttäytyä kuin mies, mut eihän se nyt liittynyt mitenkään mun ensimmäiseen postiin. Turha raahaa nokkaa tähän, nythän puhuttiin teidän Ristosta ja ketjukin on JYP-Blues.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Montako kymmentä kertaa kun olet varmaan laskenut? Ei ainakaan sen enempää kuin kukaan muukaan, no toivottavasti ei tänään hiilly kun espoolaiset siitä niin kovasti säikähtävät. Eihän jääkiekko ottelussa sellaista voi suvaita.
 

Handyy

Jäsen
Niin siis eihän Dufva ole ainut valmentaja joka raivoaa tuomareille, suhteessa vaan sama äijä raivoaa paljon useammin.
Taitaa olla ennemminkin niin, että suhteessa huomioit Dufvan "räjähdykset" useammin, kuin muiden valmentajien. Jos jaksaisit tutkia menneiden lehdistötilaisuuksien kommentteja, huomaisit ettei Dufva räjähtele sen enempää kuin kukaan muukaan valmentaja. Toisaalta ihan hienoa, että näin ajatellaan - se tuo lisää tätä JYP vs muut -vastakkainasettelua, joka tarkoittaa lisää tunnetta SM-Liigaa seuraaville. Draamaa ja rytinää, väittävät.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
no toivottavasti ei tänään hiilly kun espoolaiset siitä niin kovasti säikähtävät.

Koominen hahmo tuo RD on, eihän sitä voi kukaan säikähtää. Eilenkin sain hyvät naurut kun juomapullo sai kyytiä ja Riston huulilta sai lukea kirosanoja. Ei muuta kuin jalkapallon sisäkumi päähän ja matsiin. Alkais jo illan peli.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös