Välieräsarja kevät 2010: JYP - TPS

  • 124 433
  • 547

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kyllääääääääääääh!!!

Ei jukolauta, tajuaako nuo edes mitä ne on menneet tekemään tänä keväänä? Kymmenen ottelua, kahdeksan voittoa ja millä tyylillä! Runkosarjan kolmonen ja ykkönen laulukuoroon ja dominoinnilla finaaleihin.

Kiitos TPS ja onnea JYP:lle pronssiotteluun, oli hieno sarja ja loistava päätös.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäköhän tässä sanoisi, en helvetti tosiaankaan tiedä. Ainut järkevä asia, joka mieleen tulee on vissiin tässä:

Upeaa TPS, Upeaa Suikkanen, Upeaa Turku.

Joukkue, joka sijoitettiin kauden alussa sijoille 12-14, taistelee nyt kannusta - ei helvetti sentään.
 
Muutama pointti tästä sarjasta:

- Kuten Suikkanen sanoikin, TPSin peli parani ja JYPin huononi. Itse en uskonut tähän lopputulokseen vielä muutama ottelu takaperin. Tosin sanoin että Tepsin pitää parantaa reilusti, ja niinhän siinä kävi ainakin suhteessa vastustajaan.

- Väsymys on varmasti yksi selkeä tekijä, mutta mielestäni JYP ei voi täysin sen taakse mennä.

- JYPin olematon kiekollinen taito, erityisesti sentteripelissä oli sarjan ratkaisu. En tiedä onko Makkosen terveystilanne 100%, mutta olkoon mies kuinka veltto ja hidas tahansa, olisi Jussin paikka ollut kentällä. Viimeisessä pelissään Makkosen kenttä kuitenkin loi muutamia tekopaikkoja. Jos Jussi on täydessä pelikunnossa niin tästä iso miinus RD:lle. Hytösen kenttä on aivan liian yksipuolinen ja alemmissa kentissä ei pelintekotaitoa ollut ensinkään, jolloin potentiaaliset laitahyökkääjät menivät hukkaan.

Onpahan vaikea finaalipari etukäteen arvioitavaksi. Onnea kuitenkin Turkuun hienosta saavutuksesta jo nyt.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Loistavaa peliä Tepsiltä, ei voi muuta sanoa. Katsomossa oli mahtava tunnelma, kädet on rikki ja ääni poissa.. FINAAAALIIIIIIN!!!!!!!!!! EI VOI USKOA, FINAALIIIN!!!!!! KIITOS TEPSI!
AIVAN USKOMATON KAUSI!

Suikkanen osaa kyllä rakentaa joukkueen pelin vastustajan mukaan. Selvästi joka ottelussa ote parani, tämä matsi oli sitten se kruunu. Jo näkee maalintekijöistä, voi vinetto että on hyvää peliä! Jypiltä yksinkertaisesti loppui usko ja voimat. Lisäksi maalinteko tökki pahasti, onneksi..

Tällä kertaa toivotaan että tauko todellakin tekee hyvää eikä näy peliotteissa. :) Huomenna pitää olla nopea, että saa lipun varattua lauantaiksi.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Itkisin, jos tajuaisin mitä on tapahtunut.

Sama olotila täälläkin, tämä on aivan uskomaton fiilis, ei voi tajuta tätä, toivottavasti jo torstaihin mennessä tajunnut mitä on tapahtunut!

Kiitoksia Jyp-faneille ja joukkueelle taistelusta, itse olin melko varma että jossain vaiheessa rupee luistin painamaan, kuitenkin "kahdeksan" peliä Kärppiä vastaan on paljon, ja me pääsimme latautuneina mukaan, tietysti pelituntuma oli aluksi kateissa, mutta mitä pidemmälle mentiin, sen paremmalta näytti, tänäänkin vielä jännitti kavennuksen jälkeen, mutta sitten rupesi rivimiehet heiluttamaan verkkon, en olisi uskonut että Hämäläinen joka ollut koko sarjan ihan kuutamolla tekisi maalin, ja vielä Makko, huhhuh, on se hurja joukkue! Kiitos TPS ja kiitos Kaitsu, sekä pelaajat ja huoltajat!

-Stouni-
 

Sparta

Jäsen
Hienoa TPS! Tämä tulos oli loistava näpäytys ylimielisille jyväskyläläisille. Ei varmaan ainakaan ihan heti kannata alkaa askartelemaan "Finaalit 2011" pahviläpysköitä.

Toivottavasti peli-ilme säilyy samana finaaleissa. Sitten vaan pystyttämään Suikkaselle patsasta Aurajoen rantaan :)
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Onnittelut Turkuun! TPS oli täysin suvereeni kaksi viimeisintä ottelua. Valtra alkoi sitten putputtaa loppusuoralla ja sinne ojanpenkkaanhan se lopulta jäi. Jätkillä on nyt nelisen päivää aikaa ladata akkuja pronssimatsiin, joten eiköhän sieltä se mitali myöskin oteta. Pitäkäähän siellä Turussa sitten Pojasta hyvää huolta, ensikaudella JYP hakee sen takaisin kotiin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
En nyt haluaisi tulla sanomaan että "mitäs minä sanoin", mutta...Eikun mitä helvettiä. Tottakai haluan tulla sanomaan noin. Duh.

Uskon että jos mennään yli viiden matsin niin sitten alkaa viimeistään tuo pitkä Kärpät-sarja näkymään Jyväskyläläisten otteissa ja luistin alkaa painaa tosissaan.

Tilastoniilot saavat heitellä tarkemmat statsit, oma veikkaus on että sarja menee TPS:lle luvuin 4-2.

Näiden varmojen tietojen lisäksi kolmeen viimeiseen matsiin molemmat Palloseuran maalivahdit nostivat selkeästi tasoaan ja pelasivat todella varmasti, kun taas Tuokkola oli kahdessa viimeisessä Turun ottelussa aika epävarma. Harmi juttu, tykkään jampasta aika paljon, hieno maalivahti.

Puolustuspelikin kääntyi loppujenlopuksi jopa selkeästi TPS:n puolelle, ensin vierasvoitossa molemmat maalit tulivat pakeilta kun samaan aikaan iso ja kankea Malmivaara istui boksissa. Sitten katkaisupeliin, TPS puolusti todella hyvin (kuten tuossa vierasvoitossakin Jyväskylässä) ja hyökkäyspäässäkin tuli tehoja, Jens Skålberg periaatteessa ratkaisi tuon ottelun Palloseuralle. Tai sanotaanko että oli ainakin mukana maaleissa jotka ratkaisivat pelin. Kuitenkin tuo omassa päässä pelaaminen oli mielestäni TPS:n pakeilta parempaa, ja varsinkin Vittasmäki-Järvinen pakkipari oli aivan kurko jokaisessa Turun matsissa sekä tuossa Jyväskylän vierasvoitossa.

Hyökkääjät menivätkin sitten aika tasoihin kuten ennakoinkin, mutta tuo uusittu nelonen oli ihan tajuttoman kova. Sai lähes joka ikisessä vaihdossa ainakin jonkunsortin hässäkän JYP-päätyyn, ja nuo Suikkasen ketjumuutokset sarjan alkupuolella (en edes muista koska tuo ketju koottiin) onnistuivat täydellisesti. Kolu-Plihal-Mäkinen on tämän vuoden Kolu-Töykkälä-Suominen, siellä ei ole vastustajalla kiva olla samaan aikaan jäällä näiden jamppojen kanssa. Muutenkin kaikki ketjut hoitivat osansa pirun hyvin, ehkä Filppulan ketjulta voisi toivoa tehoja enemmän. Peli kuitenkin luistaa tuoltakin kolmikolta siihen malliin että tehoja on varmasti tulossa vielä ja isosti.

Suikkanen vs. Dufva, aika helppo jopa arvioida. Suikkasen ketjumuutokset toimivat, Dufvan ei alkuunkaan. Siinä missä Suikkanen sai sarjan loppupuolella koottua neljä hyvin toimivaa ketjua, ei JYPillä ollut kuin oikeastaan Hytösen vitja jota sai "pelätä".

On kivaa olla hyvä. Nyt voi palata asialliselle linjalle taas.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
On kivaa olla hyvä. Nyt voi palata asialliselle linjalle taas.

Pakko myöntää, että olit helvetin hyvä maanantai-aamun pelinrakentaja. Propsit sitä.

Tosiasia on se, että paras-seitsemästä sarjasta, paras joukkue menee aina jatkoon.

Tepsille onnittelut.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Tepsille ja ennenkaikkea Suikkaselle veretseisauttavasta kaudesta. Jäätävää jälkeä on mies saanut puolessatoista kaudessa aikaan. Osoitus esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, että tuppusilla ja töppösillä pystytään menemään vaikka kuinka pitkälle, kun osataan joukkuetta summeerata suuremmaksi, kuin osiensa summa. Suikkanen on jotenkin peruskaru kiekkoäijä, jolle suo kaiken sen, mitä hän nyt Turussa saa aikaan. Jannulla taitaa olla työpaikka taattuna aika hyvin ehdoin aika pitkään - jos ei Turussa, niin esim pk-seudulla. Ette se sitä kuitenkaan pysty kautta kahta pidempään siellä pitämäään.

Kun tämä jännitys tältä kaudelta alkaa olla jo grillauksen puolella, jään suurella mielenkiinnolla odottamaan, Nykäsen Jyväskylässä viitoittamaa mesteruusjuhlaanne, jossa Matti ja Teppo torillanne joukkueen kanssa hoilaamassa jurripäissään - kaapin takana on nainen - kaikilla tietty kekeruusberi-malliset peilipintaiset aurinkolasit päässä.

ps tietääkö joku Veikkaaja-niilo, mikä oli kerroin vedonlyönnissä finaaliparille Tepsi-HPK?
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
JYPin joukkue oli yhtä paska kuin kotiyleisö Jyväskylässä. Sitä saa mitä tilaa. Ehkä pronssiottelussa uskallatte jo kannustaa.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Huhhuh, ei olisi kyllä varsinkaan kauden alussa uskonut Tepsin pelaavan finaalissa, lukkosarjan jälkeen tuli sellainen tunne, että finaaliin voisi jopa päästä ja nyt siellä ollaan ja fiilis on loistava.

Ainoa asia mikä ehkä vähän harmittaa on se, että Matti Nykäseltä meni nyt keikka sivusuun, kun ei jypin mestaruusjuhliin pääse joikaamaan.
 

Morgoth

Jäsen
Jannulla taitaa olla työpaikka taattuna aika hyvin ehdoin aika pitkään - jos ei Turussa, niin esim pk-seudulla. Ette se sitä kuitenkaan pysty kautta kahta pidempään siellä pitämäään.

Se voittaa meille pari mestaruutta ja sitten tulee ylihintaa rahastamaan rahat teiltä pois ja floppaamaan siellä. Usko pois vaan, teidän organisaatiossa valmentaja ei voi kuin flopata. Liputan edelleen J. Tammista teille. Tai ottakaa Jortikka Jokereista, kun nyt teillä on nyt kierroksella yksi jämä-ex-TPS valmentaja Jalonen.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Tämä tuntuu kyllä niin mahtavalta. Täytyy tunnustaa etten kyllä kauden alussa uskonut tähän. Toki haaveilin mitalipeleistä, mutta että finaaleissa... Eka Lukko, jonka piti hoitaa Tepsi selvästi ja nyt kaatui JYP. Tätä ei voi sanoin kuvailla. Kiitos TPS. Nyt täytyy kyllä sanoa, että harmi kun ei ole autoa. Asun Raumalla ja menisin kyllä katsomaan finaaleita, mutta kun kyyti on se ongelma. No täytyy kokeilla kaikki mahdolliset keinot, mitä on. Finaaleihin täytyy päästä
 

Vilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivitaskut
JYPin joukkue oli yhtä paska kuin kotiyleisö Jyväskylässä. Sitä saa mitä tilaa. Ehkä pronssiottelussa uskallatte jo kannustaa.

Mikäs sua kaihertaa? Onko tamponi huonosti?

Joka tapauksessa onnittelut Turkuun. Menkää perille asti.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Uuh :) Eiköhän tämän päivän tulos kerro ihan tarpeeksi että kaihertaako joku. Olitte huono kotiyleisö, ei mulla muuta.

ei ole oksettavampaa, kuin huono voittaja.

viimeisestä pelistä sen verran, että tasainen peli tiettyyn pisteeseen asti, joka ratkesi aivan molempien oman pelin vahvuuksiin ja heikkouksiin. Peli ei ratkennut väsymykseen.

TPS pystyi ylittämään keskialueen laadukkaasti.
TPS käytti maalipaikat tehokkaasti.
TPS:n maalivahtipeli onnistui.

JYP:n perisynti koko ottelusarjassa oli kädettömyys. periaatteessa siellä käsiä olisi, mutta tähdet nukkuu ja vänttiset ei saa sisään.
JYP:n maalivahtipelistä jäi kuitenkin sellainen maku että parantamisen varaa jäi. vaikka jyp ei mv-peliin kuitenkaan kaatunut.

Parempi voitti. Kerta kaikkiaan!
 
Viimeksi muokattu:

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Ehdotan että Suikkilantie muutetaan Suikkasentieksi.

Kannatan!

Jotenkin epätodellinen fiilis jäi ottelusta! Odotin tiukkaa matsia, mutta täähän ratkesi käytännössä jo toisessa erässä. Aiemmista voitoista taisteltiin viimeiseen sekuntiin asti, mutta tänään ei kolmannessa erässä enää hirveästi tarvinnut jännittää. Nyt on pari päivää aikaa laskeutua maan pinnalle ennen kuin torstaina aloitetaan finaalit.

Ikävä päätös Sinuhen uralle kun joutui maaliin tilanteen oltua jo lähes toivoton, mutta ei voi mitään. Me haluttiin tämä voitto!
 
Viimeksi muokattu:

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Aivan ensimmäiseksi suuret onnittelut TPS:n hienolle joukkueelle finaalipaikasta. Ei tuossa todellakaan jäänyt sanansijaa, kuka oli tässä sarjassa parempi.

Vaikka, vaikka 2-1 oltiin aluksi otteluvoitoissa johdossa ja 3-1 otteluvoitot häämötti todella, todella lähellä. Kolmen minuutin päähän se jäi, ja jälkikäteen sanottuna, kolmen minuutin päähän jäi myös JYPin finaalipaikka. Jälkiviisasta on kiva olla, ja mielestäni tuon neljännen pelin voitto oli, syystä tai toisesta, se hetki, kun JYPin tahtotila selätettiin. Ei kuulunut 'naks', mutta kuului 'huoh'.


Ja jälkiviisaana jatketaan. Kärpät oli itse asiassa yksi osasyy siihen, mikä johti tähän tulokseen. Ottamatta edelleenkään kunniaa TPS:lta, joka todellakin oli hyvä joukkue, ja ehdottomasti parempi kuin JYP. Silti haluan sanoa tämän (jo itse asiassa ennen kuin luin Jatkoajan raporttia tämän maanantai-illan pelistä, minulla tuli sama mieleen): vaikka jalka ei olisi niin paljoa painanut, Kärpät kulutti JYPin henkisiä voimavaroja. Piti voittaa, piti voittaa, piti voittaa. Viime vuonna JYP pääsi liian helpolla. Tänäkin vuonna päästiin runkosarjassa loppujen lopuksi aika helpolla, eikä se runkosarjan voittaminen ollut kuitenkaan sellainen juttu, jota aivan ensisijaisesti tavoiteltiin: oltiin varmistettu pudotuspelipaikka, joten erityisen suurta painetilaa ei tarvinnut runkosarjan voitosta kehitellä. JYP venyi vielä Kärppiä vastaan, mutta TPS:aa vastaan ei enää mentaalinen venyminen riittänyt.

Vatanen pelasi tänään mielestäni epävarmimman pelinsä, mitä olen häneltä tähän mennessä nähnyt. Nyt tuli ekaa kertaa vasta mieleen, että siellä on A-junnuikäinen pakki pelaamassa. Mutta ei häntäkään voi mistään syyttää: uskomaton pelaaja, ja valehtelematta pitkään aikaan sellainen pelaaja, jonka heti ensi näkemältä uskoisin olevan seuraava suomalainen NHL-tähti. Tämä on minun mielipiteeni, kritisoikaa jos haluatte, mutta vaihdetaan sitten foorumia/ketjua.

JYP oli jokaisella osa-alueella loppupeleissä TPS:a huonompi. Huonommalla joukkueella ei käy myöskään tuuri, joten rouva fortuna oli oikealla puolella.

Nyt lyhyesti turkulaisiin. Todella hyvää ja kypsää peliä, nelosketju aivan uskomattomassa iskussa. Filppulaakin haluan hehkuttaa: kaveri vei JYPiä niin vaivattoman näköisesti, että toivoi, ettei hää koskaan olisi JYPistä lähtenytkään.

Enpä tiä. Nyt se on meidän vuoro sanoa, että ensi kauteen. Ainiinjoo. Koska jokainen ei-jyväskyläläinen haluaa saada sitä mitä meiltä JYP-faneilta tilaa: kyllähän me nyt jokku helevetin kalakukot pestään ronssipelissä, mehän ollaan vielä reilun viikon ajan hallitsevia mestareita, ylivoimaisia sellaisia.

Finaalipotta päähän... Pronssimitalit Jyväskylään... Ostetaan kultatussit... KEULII KEULII VRUMVRUM... sitten ensi kaudella taas...

En enää aio seurata finaaleja, koska olen opportunistikusipääpaskiainen ja hurrailen vain silloin kun JYP voittaa ja kun JYP häviää - aivan sama.

Summa summarum:

Vilpittömät onnentoivotukset TPS:lle finaaleihin!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Semmoista. JYP ei yksinkertaisesti enää jaksanut henkisesti eikä fyysisesti näissä kahdessa viimeisessä pelissä. Kertoo kaiken joukkueen terveydestä/jaksamisesta, jos puolikuntoista Pihlmania peluutetaan väkisin kotipeleissä.

Ero tämän ja viime vuoden JYPin välillä oli oikein roolitettu ykköskenttä. Vaikka Hytönen ja Louhivaara ovatkin ykköskentän kavereita JYPissä on tuo kuorma alivoimineen ihan liian suuri. Viime vuoden ykköskenttä ei pelannut tosiaan muuten kuin ylivoimalla ja tasakentällisin.
Hankinnat Pihlström, Kariya ja Makkonen eivät saaneet käytännössä mitään aikaiseksi TPS-sarjassa. Makkonen toki oli floppi toki koko pleijareitten ajan, mikä lie vamma sitten tulikaan jo ekassa pelissä Kärppiä vastaan. Steve Kariya joka hankittiin maalintekijäksi onnistui tekemään kokonaisen yhden maalin pleijareissa ja senkin vain Tuomas Tarkin avustuksella lukuisista selvistä maalipaikoista huolimatta. Jos näiltä kakkoskentän kavereilta olisi saatu edes hieman apua maalinteossa JYP olisi tänäkin vuonna finaaleissa.

Jos jotain niin osaapa arvostaa viime vuoden mestaruutta taas paljon paljon enemmän.

Onnittelut toki niille turkulaisille (asiallisille) faneille, jotka löysivät tiensä hallille myös syksyllä.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Satuinpa kirjoittelemaan osuvasti sarjan kolmannen ottelun jälkeen, joten nostanpa itseni jalustalle ja lainaan koko tekstin sopivia osia korostaen. :)

Tilanne 2-1 ja heitellään jo pyyhettä kehään. Paska peli, ei siinä mitään, mutta ei varmaan ihan nappiin mennyt HPK:ltakaan HIFK-sarjan kolmas peli. 7-0 ja homma taputeltu.. vaan ei ollutkaan. Nukuttu yö välissä ja kolme voittoa putkeen.

Tepsi näyttää jatkavan samaa rataa kuin runkosarjassakin. Hyvällä pelillä voittaa kenet tahansa, huonolla häviää kenelle tahansa. Ja näitä sitten tietenkin aina muutama putkeen samaa sorttia.

Eiköhän siitä lähdetä, että Vahalahti ja tsekkikaksikko iskevät huomenna pari kolme maalia ja suurin tuska hellittää. Engren napsii kiekot ja pari gamesaveria. Voitto kotiin ja itseluottamus takaisin. Sitten vaan marssitaan finaaleihin.

Antero Mertarantaa lainatakseni:
Ei tällaisia miehiä kannata täällä pitää, jotka eivät usko siihen, että suomalainen jääkiekkoilija voisi tällaista vielä tehdä.. Se on siinä!
No niin, nyt ne tervat ja höyhenet viimeistään esiin niille jotka eivät uskoneet, että suomalainen jääkiekkoilija voisi tällaista vielä tehdä!

Ehdotuksia Kai Suikkasen kunnianosoitukseksi:

- Kai Suikkasen patsas Aurajoen varteen
- Linnankatu nimetään Kai Suikkasen kaduksi
- Turun linnasta nimetään korkein torni Kai Suikkasen torniksi
- Turkuhalli nimetään Kai Suikkasen areenaksi
- Varvintori nimetään Kai Suikkasen aukioksi
- Tuomiokirkkoon Kai Suikkasen kappeli

Wuhuu, on ne huikeita jamppoja kaikki. JumantSuikkanen minkä tekivät!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
JYP:n perisynti koko ottelusarjassa oli kädettömyys. periaatteessa siellä käsiä olisi, mutta tähdet nukkuu ja vänttiset ei saa sisään.
JYP:n maalivahtipelistä jäi kuitenkin sellainen maku että parantamisen varaa jäi. vaikka jyp ei mv-peliin kuitenkaan kaatunut.

Parempi voitti. Kerta kaikkiaan!

Pieni jatke vielä, ennen kuin en kirjoita mitään hetkeen. Todennäköisesti ennen syksyä(?).

Juuri näin. Kaikki tämä minunkin piti sanoa vielä JYPin pelistä, mutta innostuin turhuuksissani kirjoittamaan "jotain muuta shittii".

JYP oli todellakin kädetön, ja me oltaisiin tarvittu se-joku-immosen-jakke, vaikkei maaleja olisikaan tehnyt. Ennemmin sen takia, että se kykeni kuitenkin luomaan omalla taidollaan sellaista uskoa joukkueeseen, että kun tuo kykenee, niin kyllä me muutkin kyetään. JYP oli aivan liian tasapaksu, ja kun Pihlmankin vielä loukkaantui, uudet korvaajat eivät kuitenkaan kyenneet enää paikkaamaan tuota aukkoa.

Maalivahdit (tai tällä kertaa: maalivahti) eivät olleet niin hyviä. JYPin puolustus alkoi rakoilemaan = myös Pekin peli rakoili.

Ja Kärppäfanille tosiaan tunnustus: kiitti vaan vitusti kun tekin pelasitte JYPiä vastaan niin hyvin.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
En oikein ymmärrä tällaisia juttuja:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2010041911505821_jk.shtml

Ilmeisesti Pekka Jalonen ei tajua itse pelistä mitään kun pitää kirjoittaa tyhjänpäiväisyyksiä pelin ulkopuolelta. En ole niitä JYPin finaalikypäriä nähnyt, mutta jotenkin tuo ylimielisyydestä syyttely menee överiksi. Näillä keskustelupalstoilla henkinen sodankäynti käy välillä ylikierroksilla puolin ja toisin, mikä meille sallittakoon, mutta ammattitoimittajan jutuilta pitäisi voida vaatia jotakin asiasisältöäkin.

Käsittämättömintä on, että Pekka Jaloselle ilmeisesti maksetaankin kirjoittamisesta, vaikka täällä moni kirjoittaa ilmaiseksikin parempia juttuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös