Välierä Suomi - Venäjä pe 24.2.2006

  • 76 198
  • 443
Tila
Viestiketju on suljettu.

alapesa

Jäsen
Olipas viileetä toimintaa kolmas erä. Ei mitään hätää missään vaiheessa! 3. ja 4. kenttä pelasi lähes täydellisen pelin. Mahtavaaa!!!

p.s. Erkalle kenkää
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rontti kirjoitti:
Niin, haluaisin nyt tässä vaiheessa turnausta muistuttaa innokkaimpia Leijona-faneja siitä, että Venäjä ei ole millään muotoa mikään tason mittari. Kaksipäisen kotkan porukat olivat liikkeellä aikas heppoisella porukalla.

Varsinkin Suomen ylivoimapelistä löytäisin paljon korjattavaa.

Tai jotain. Or something.

Mä oon sanaton....
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Dasvidania losers

Ai että oli loistava esitys suomalaisilta ! Etukäteen hehkutetut vastapuolen maailmantähdet olivat pelkkää paperia leijonien edessä ja venäläiset jäävät yhä haaveilemaan menestyksestä näissä suurturnauksissa - pelattiin sitten Euroopassa tai ei.

Hämmästyttää todella tämä Suomen pelitatsin pysyminen ottelusta toiseen. Ikäänkuin puskista edustukseen noussut Niittymäki on ollut sensaatio. Konkariykkösketju + Ville P. jyrää edelleen ja OJ nostaa profiiliaan vuosi vuodelta. Puolustus yllätti tiiviydellään - jopa Numppa ja AJ Niemi eivät olleet riskejä omassa päässä. Nyt on osoitettu myös se, ettei Summanen ollutkaan korvaamaton.

On se kova fiilis, kun kerrankin kaikki natsaa. Nyt saa nauttia ! Ja korjatkaa se kulta kotiin, kun olette noinkin pitkälle tappioitta edenneet. Kiitos !
 

miskaa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Ei riitä sanat kuvaamaan tätä tunnetta. Ei kerta kaikkiaan riitä. Kuka Ovechkin? Kuka Kovalchuk? Suomi finaalissa! Kävi miten kävi siinä, niin kaikkien aikojen kovin pommi Suomalaisessa jääkiekkohistoriassa on juuri hetki sitten tapahtunut, kukaan ei voi sitä kiistää! On upea olla Suomalainen tänään.

Edit: Tiedän, että Suomi pääsi finaaliin vain, koska Aake Kalliala puuttui venäjän vahvuudesta :D
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Oli aivan pakko kaivaa "roskiksesta" vuonna 1999 julkaistu "ihanaa leijonat ihanaa" biisi kuunteluun juuri nyt. Hyvin potkii :-)
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Se oli kyllä hieno kosto Burelle,Venäjälle ja Naganon haamut on nyt poistettu.
Suomen joukkuepeli oli parempaa kuin USA pelissä. Nitty kukisti Nabbyn. Jeah, tästä on hyvä jatkaa Ruotsin kaatoon. Ruotsi ei edes ansaitse voittoa kaiken keplottelunsa jälkeen ja Suomi on sitä paitsi ainoa Joukkue, joka on voittanut kaikki pelit. No, se nähdään sitten.

Hei, onhan tämä nyt hieno hetki. Yllätys, paitsi joukkueelle, joka tiesi itse mihin pystyy, onhan mukana World Cupin pelaajia. Mietinkin, onko niin että valmennuksella ei ole väliä tällä tasolla, vaan kyllä kaikki on pelaajien käsissä. Westerlund on ottamassa Summasesta selkävoittoa?
Hopea Olympialaisista varma ja hienolla pelillä. Kultaan on täydet mahdollisuudet. Kyllä nyt meille suomalaisille kiekkofaneille annetaan makeaa.
Tänään en minä ainakaan löytänyt Joukkueesta yhtään heikkoa lenkkiä. Niemikin pysyi hyvin mukana eikä jäänyt venäläisrakettien jalkoihin.
 

vanhapak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, ja nyt kaikki tappion lietsojat täällä: hävetkää! ;)
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Loistavaa! Lataan saavutuksen kiekkohistoriamme kovimmaksi saavutukseksi.

Suomen peli pysyi paketissa ihailtavalla tavalla. Roolitus toimi täydellisesti ja jokainen täytti tehtävänsä.

Näillä mennään.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
IHANAA LEIJONAT, IHANAA!!!

Uskomattoman ehjä peli Suomelta! Jotenkin on ihan epätodellinen olo, kun kaikki näytti niin helpolta... Onneksi tänään alkoi viikon loma, niin saa sitten nauttia nestemäistä joko iloonsa tai vitutukseensa... ; ) Iloon juodaan- siitä lähdetään!!! =))

KIITOS LEIJONAT!
 

Viljuri

Jäsen
Loistava joukkuepelin näytös. Yksilötaidon palvojat voinevat siirtyä katsomaan vaikkapa taitoluistelua.

Toisaalta, Ruotsille häviämistä finaalissa ei kyllä enää kestäisi kukaan. Sen murehtimisen aika ei ole nyt, eikä sitä myöskään tule. Johtajuutta on kentällä pelaajien toimesta tarpeeksi.

Teemu Selänteen viimeinen peli maajoukkueessa tulee päättymään olympiakultaan. Saku Koivu saanee viimein sen arvostuksen, mikä hänelle yhtenä suurimmista oikeutetusti kuuluu.

Sunnuntaina on kyllä vedettävä jotakin alkoholipitoista kohtuullisissa määrin, oli sitten henkilökohtainen tilanne töiden tai perheen suhteen mikä tahansa.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ei sanat riitä kuvaamaan tätä valtavaa pettymyksen tunnetta.
Aivan sama pelataanko pronssipeliä ollenkaan, ei tuollaisella joukkueella kuulu pelata pronssista. MM-kisoja ja Vancouverin kisoja odotellessa...
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ovechkin vs 6 suomalaista = Ei riitä!
Kovalchuk vs 6 suomalaista = Ei riitä!

Sooloilemalla ei kukisteta joukkuetta joka ei päästä tasakentällisin edes maaleja.

Nyt saa huutaa... joka jaksaa. Minä lähden nukkumaan. Sunnuntaina tulee se kultainen kruunu suomalaiselle jääkiekkoilulle ja Sundinin ja kumppaneiden aikaisemmat temput unohtuvat.

Ottelusta:

- Aloitukset vietiin erinomaisella prosentilla.
- Keskialueen katkoja otettiin älyttömästi.

bla bla bla... ei pysty vielä. SUOMI!!!!
 

punisher

Jäsen
Parasta suomalaista lätkää mitä koskaan on pelattu. Pelaajille vastuuta jotka ammattimiehet ovat kantaneet paremmin kuin koskaan. Hieno ilta. Sunnuntaina lisää. Kirkkain kruunu odottaa. Muutama Rami rotsi- on jo varmaan kääntynyt...
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Mitenkäs noin kovan ja taitavan maan voitto voi näyttää noin helpolta, ei voi muutakun nostaa hattua illan esityksestä ja alkaa kasvattamaan kynsiä sunnuntaita varten.

Ja mikä finaali Suomi-Ruotsi. Koska on suomi aikasemmin lähtenyt olymppia finaaliin ennakko suosikkina? No nautitaan nyt tätä voittoa täysin rinnoin..
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen joukkueesta on ihan turha poimia yksilöitä Niittymäen lisäksi, siellä on nyt sellainen joukkue, joka menisi vaikka läpi harmaan kiven. Ruotsi tarvitsee kaiken mahdollisen Hannu Hanhien onnen kaataakseen Suomen sunnuntaina, sillä Suomi tulee ja kovaa.

Kiitokset kaikille pelaajille ja valmennusjohdolle, te teitte tämän!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Käsi sydämellä kiekkoasiantuntijat (joihin en itse todellakaan kuulu) oliko Venäjällä _yhtään_ vaarallista, eli sitä kuuluisaa tuhannen taalan paikkaa ottelussa? Mun mielestä ei ollut. Prove me wrong.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Tämä on jo kaikkien aikojen kovin suoritus Suomen jääkiekkomaajoukkueelta. Hienoa nähdä, että kaikilla alueilla ollaan menty eteenpäin, niin valmennuksessa kuin pelissäkin. Suuri kiitos Westerlundille. Teoria on muuttunut käytännöksi ja tehokkaaksi sellaiseksi.

Toivottavasti sunnuntaina suoritus kovenee asteen verran.
 

Jindebyne

Jäsen
Suomi teki kyllä hienon tempun. Suomi pelasi koko 60min todella kurinalaista joukkuepeliä, kun venakot alkoivat pelaamaan itselleen, joukkueen sijasta. On tämä niin hienoa voittaa juuti venäjä välierissä ja varmistaa pääsy täten kaikkienaikojen olympiafinaaliin Ruotsia vastaan! Uskomattoman hieno homma!

Vietä TOJ huomenna kiva ilta lätkän parissa, kun siellä sohii kai jotkut mikämikämaat kiekon perässä. Me muut katsellaan sunnuntaina kun kaksi tämän hetken parasta jääkiekkovaltiota taistelee olympiakullasta!
 

V.V

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomi pelasi varmasti eikä päästänyt Venäjää hyviin maalintekopaikkoihin.Jokainen osa-alue toimi hyvin.Niittymäeötä rauhallinen ja varma peli,mutta toivoisin,että se eteen torjuminen vähenisi.Onneksi vastusjat eivät ole päässeet siitä iskemään,koska puolustus on hoitanut hommansa hyvin,muuten Niittymäki loistava!


Ja Ruotsi voitetaan sitten 5-1
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Individual kirjoitti:
Käsi sydämellä kiekkoasiantuntijat (joihin en itse todellakaan kuulu) oliko Venäjällä _yhtään_ vaarallista, eli sitä kuuluisaa tuhannen taalan paikkaa ottelussa? Mun mielestä ei ollut. Prove me wrong.

Samanlainen paikka kuin mistä OJ:n maali tuli, Niittymäki otti sen luistimella takatolpalta - tietenkin!
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokisen maali

Huomasiko kukaan, kuka oli Venäjän mies, jonka piti pitää Jokista 2-1:sessä? Olihan peli jo silloin melko selvä, mutta mitä helvettiä se oikein pystyi ajattelemaan. Otanpa jätön pois ja jätän pelaajan maalin kulmalle vapaaksi?
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Joukkueen yhteenlaskettu virheiden määrä = 4, joista joukkuekaverit pelasti kaikki. Siis joka ikinen pelaaja pelasi huippuottelun. Aivan uskomatonta. Neljä kentällistä on ottanut vastuuta koko turnauksen ajan. Kaikki tietää tehtävänsä ja kaikki toteuttaa Professorin suunnitelmaa pilkulleen. Upeata.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Rontti kirjoitti:
Niin, haluaisin nyt tässä vaiheessa turnausta muistuttaa innokkaimpia Leijona-faneja siitä, että Venäjä ei ole millään muotoa mikään tason mittari. Kaksipäisen kotkan porukat olivat liikkeellä aikas heppoisella porukalla.

Varsinkin Suomen ylivoimapelistä löytäisin paljon korjattavaa.

Tai jotain. Or something.
Olisitkin oikeassa. Siinähän tapauksessa finaalista tulee täysin läpihuutojuttu Suomelle, tämä heppoinen Venäjä kun jyräsi Ruotsin 5-0.

Tosin en jaksa uskoa että olisit vakavissasi.

Mutta joo, olipahan upea peli. Aika aseettomalta näytti Venäjä viisikkopuolustusta vastaan. Tuolla pelillä pitäisi kyllä Ruotsinkin kaatua, varsinkin kun ei kuulemma mikään tason mittari ole sekään. Rontti voisi kyllä kertoa mikä maa on riittävä tason mittari...
 

M10

Jäsen
Veikkasin Venäjän selvää voittoa ja pielee meni, onneksi.

Suomen taktinen kypsyys näissä kisoissa (lukuun ottamatta USA pelin 3.erän katastrofi-yv:tä) on ollut häikäisevää. Venäjällä ei oikeasti ollut edes sen enempää paikkoja tänään, kuin Suomella. Tai ehkä oli, mutta Suomi ei ollut pinteessä muuta kuin ehkä kerran, kaksi. Tuo on uskomaton suoritus Leijonilta, kun ajatellaan minkä tason joukkue oli vastassa.

Leijonien äärimmäisen hyvä viisikkopeli, syöttöjen katkot, maalivahtipeli ja tehokkuus maalintekopaikoissa on sellainen yhdistelmä, mitä Ruotsin on mahdotonta päihittää. Niin siis jos peli meillä kulkee yhtä hyvin sunnuntainakin.

Suome unsung hero oli tänäänkin Niko Kapanen. Siinä on Leijonien yksi tärkeimmistä pelaajista.

*** Saku Koivu
**Antero Niittymäki
*Niko Kapanen ja Ville Peltonen

Ihanaa leijonat ihanaa!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös