Uutisvuoto

  • 77 072
  • 272

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kauhajoesta ei - tietenkään - mainittu tänään sanallakaan. Ei mainittu viime marraskuussa Jokelastakaan. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta se on hyvä juttu. Ei ihan joka ohjelman tarvitse mässäillä tapahtuneella.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mari Turunen oli tänään Uutisvuodossa vieraana. Kovin montaa kertaa tuossa ohjelmassa ei noin sanavalmista ja esiintymään tottunutta naista ole vieraillutkaan.

Jossain Kummeli-haastattelussa totesi ajan Kummeleissa muuttaneen Mari Turusta jonkun verran. Oppi kuulemma selkeästi nauramaan itselleen.

Tuo on jo aika hyvä lähtökohta, kun vierailee Uutisvuodossa (en tosin nähnyt eilistä jaksoa). Plussaa on vielä kohtuullinen suoritus yhdestä suosituimmista koomikkokerhoista. Turusellahan ei ollut varsinaista pääroolia Kummeleissa, mutta mielestäni meni siellä aivan helposti seassa hauskuuttelemassa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kauhajoesta ei - tietenkään - mainittu tänään sanallakaan. Ei mainittu viime marraskuussa Jokelastakaan. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta se on hyvä juttu. Ei ihan joka ohjelman tarvitse mässäillä tapahtuneella.

En itse ohjelmaa katsellut, mutta haluan silti kommentoida. Minkä vuoksi Kauhajoesta olisi pitänyt edes mainita jotain? Ohjelman suolahan kuitenkin taitaa olla se, että heitetään huuomoria viikon uutisista, ainakin näin olen ymmärtänyt? Ei taida kuitenkaan Kauhajoen tragedia olla sellainen mistä julkisuudessa kukaan huumoria haluaa heittää.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kuka sanoi, ja missä, että olisi pitänyt?

Ei kukaan missään, kunhan toin oman mielipiteeni esille asiasta. Jos tekstissäni saa sellaisen käsityksen, että joku olisi sanonut että siitä olisi pitänyt jotain ohjelmassa olla, niin se ei ollut tarkoitus. Ehkä vain sitten ilmaisin mielipiteeni huonosti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kauhajoesta ei - tietenkään - mainittu tänään sanallakaan. Ei mainittu viime marraskuussa Jokelastakaan. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta se on hyvä juttu. Ei ihan joka ohjelman tarvitse mässäillä tapahtuneella.

Tämä on ihan hyvä juttu että Kauhajoki jätettiin pois. En hetkeäkään ennen ohjelmaa edes kuvitellut että verilöylyllä olisi irvailtu.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään on Uutisvuodossa toisena vieraana kansanedustaja Minna Sirnö.

Jos oli Mari Turunen aika hauska viikko sitten, niin tämä ämmänkuvatus nimeltä Sirnö edustaa sitten taas sitä toista ääripäätä. Huumorintajua ei ole pätkääkään, ja seuratkaapa hänen raktiotaan kun hän huomaa kameran suuntautuvan itseään kohti: jostain alkaa kuulumaan tappurin ääntä muistuttava korvia vihlova nauru, joka katkeaa kuin veitsellä leikaten kameran taas siirtyessä pois edustajan naamaa kuvaamasta.

Näin siis Sirnön (tai pitäisikö kirjoittaa Sirnöön?) aiempien esiintymisten perusteella tulee Uutisvuodossa tänäänkin käymään.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uutisvuoto palaa tänään Yle tv1:n lauantai-iltojen ohjelmistoon. Vieraina ovat kansanedustaja-runoilija Tommy Tabermann ja toimittaja Arto Nyberg. Aiheita ei ole vaikea arvata. Vaalirahat varmasti saavat kyytiä, ehkä myös Jari Tervon uutuuskirjasta voidaan joku sana poimia. Odetettavissa siis "huikeaa settiä".
 

PuTi

Jäsen
Peter Nyman lähtee sitten ankkuroimaan maikkarin kymppiuutisia. On kyllä sääli että lähtee uutisvuodosta, mä todella pidin Nymanin huumorista ja olemuksesta lauantai-illan huumoripläjäyksessä. Vaikea kyllä kuvitella ketään yhtä hyvää Peterin tilalle.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Vaikea kyllä kuvitella ketään yhtä hyvää Peterin tilalle.

Samaa tuumiskelin myös ajellessani.

Toisaalta kuitenkin aikalailla yhtä ja samaa Uutisvuotoa on nyt katsottu jo ties kuinka kauan, yli 10 vuotta tai jotain. Nyt on aika sitten Uutisvuodonkin uusiutua. Näin siinä väkisinkin käy, kun uusi kaveri astuu piikkipaikalle.

Arvelen, että tuomariksi katsotaan ja kokeillaan nyt muutamaa vaihtoehtoa. Näinhän tehtiin silloinkin, kun Tabermann lopetti kapteeniutensa. Alkuun en oikein päässyt heti Stan Saanilan höpötyksiin mukaan, mutta alkukangertelujen jälkeen voin tunnustaa että hänen nallekarhumaisuutensa ja lapsenomaisuutensa sopii kyllä tuohon hommaan.

Nyt sitten vain veikkauksia uudesta ylituomarista. Itse veikkaan, että siinä saatetaan kokeilla kansakunnan suosituimpia stand-up- koomikoita, vrt. Saanila, tai sitten haetaan joku nouseva, karismaattinen kyky, jollainen Nymankin oli aloittaessaan. Kunhan eivät sille paikalle mitään tamperelaista ota.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Nyt sitten vain veikkauksia uudesta ylituomarista.
Janne Kataja...

Kuitenkin ottavat tasa-arvovouhotuksen nimissä siihen jonkun naisen, vaikka tuohon porukkaan ei nainen passaa tuomaroimaan. Olisihan se Vappu Pimiäkin vapaana, nuohan ne vakionimet kiertävät...

Vakavasti puhuen, vaikea arvata, että kuka sinne tulisi. Ilari Johanssonissa olisi ainesta johonkin tuommoiseen.

No ok, Tapio Liinojan ne sinne ottaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uutisvuoto on edelleen minulle yhtä kuin ketju Tabermann-Nyman-Tervo. Kohta on kaksi kolmasosaa jo tuosta poistunut, eikä varmaan Tervokaan jaksa kuin yhden kauden ajan.

Vaikka Stan Saanila olikin aluksi piristävä ilmestys niin minua on ohjelman kuluessa ruvennut vituttamaan se huuto ja melskaus ja hirnuminen.

Sama koskee kyllä maisteri Frangeniakin, jota ei missään tapauksessa pitäisi edes ohjelmaan kutsua vieraaksi, saati että hänestä edes ajateltaisiin kapteenia.

Jos ohjelman vanhoista kilpailijoista ajatellaan uutta juontajaehdokasta, niin oikeastaan neljä nimeä nousee ylitse muiden: Tapio Liinoja, Seppo Ahti, Jope Ruonansuu sekä Uutisvuodon historian ainoa hauska naisvieras Mari Turunen.

En tiedä, ei varmaan kukaan noista neljästäkään juontajaksi sovi. Jope Ruonansuu on aika lailla samanlainen kuoliaaksinaurattaja kuin Frangenkin (paitsi että Jopen jutut sentään naurattavat meikäläistäkin). Juontajan ei välttämättä pidä ollakaan sellainen, eihän Nymankaan ole.

Andre Wickström voisi olla hyvä juontaja.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyman on ollut koko ohjelman historian ajan UV:n tärkein hahmo, mutta silti jossain määrin aliarvostettu. Tuomari ei tietenkään voi samalla tavalla roolissaan pelleillä, jotta ohjelmassa säilyisi joku tolkku, mutta Nyman on kuitenkin pystynyt olemaan samaan aikaan asiallinen ja rento. Toisinsanoen (huomattavasti) parempi versio Petteri Ahomaasta.

Ja kukas sitten tilalle?
Uskoisin korvaajan olevan hieman erilainen ja jossain määrin muuttavan ohjelman runkoa näköisekseen. Olisiko Tervosta dumariksi? Ehkei sentään. Saanilasta nyt ei ainakaan, vaikka hänen tulonsa ohjelmaa selvästi paransikin.

Worst case scenario, mikä saattaa olla jossain määrin jopa mahdollinen, on Arto Nyberg. Please, no no no!
Toinen asia mikä pelottaa on se, että tuomarin paikalle hankitaan joku nainen - vain siksi että hän on nainen!

Jokerikortteina heitetään Jussi Heikelä tai Kata Kärkkäinen
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Todella sääli että noinkin hieno mies kuin Peter Nyman, alentuu maikkarille töihin. Mutta kaikki muuttuu, myös Uutisvuoto. Toivonkin nyt, että YLE pysyy asiallisella linjalla, eikä ota tuomariksi ketään umpisurkeaa väkisinnaurattajaa, karrikoituna esimerkkinä: Janne Kataja tai Vappu Pimiä.
Toivonkin että Uutisvuoto saa tasoisensa ja arvokkaan juontajan. Minusta tuohon hommaan sopisi kaikista parhaiten Arto Nyberg. Siinä on mies joka osaa olla asiallinen ja samalla hauska!
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Todella vaikea Nymania on korvata. Erittäin tärkeä palanen Uutisvuodon kokonaisuutta.

Tärkeintä olisi välttää sellaiset viihteen parissa työskentelevät vaihtoehdot, joille on muotoutunut vahvasti oma tyyli. Tarkoittaa selkeää eitä muun muassa Simo Frangenille, Janne Katajalle ja Jope Ruonansuulle.

Tässä ketjussa esille tulleista Tapio Liinoja olisi riskitön veto. Samoin Seppo Ahti. Mutta halutaanko juontajaksi kokenutta kehäkettua vai vähän tuoreempi kasvo? Itse toivoisin tuoreutta ainakin juontajan tehtävien suhteen. Joku joka saisi tv-kasvona profiloitua Uutisvuodon kautta ilman aiempia vahvoja mielikuvia viihteen puolelta. Näyttelijöiden puolelta tällaisia voisi löytyä. Mielikuvia on, mutta suurelta osin roolihahmojen puolelta. Ehkä pitää olla tyytyväinen, että Mikko Leppilampi ehdittiin viedä tanssimaailmaan.

Jos nyt jokeria haetaan, niin Ylen omista riveistä löytyisi Arto Nybergin lisäksi Tapio Suominen. Näyttöjä Tapsan takahuoneesta, ja lisäksi suorissa studio-osuuksissa ja selostuksissa hionut nopeaa reagointikykyä.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos nyt jokeria haetaan, niin Ylen omista riveistä löytyisi Arto Nybergin lisäksi Tapio Suominen.

Tuo Tapio Suominen on kyllä ihan mielenkiintoinen nimi, ja kyllä minä pystyisin kuvittelemaan hänet UV:n vetäjänä. Häneltä kyllä sujuu tuo "uskottava mutta pilke silmäkulmassa" -tyyli hyvin. Siitä osoituksena paitsi Tapsan takahuone, myös taannoinen Kuudes aisti sekä Mertarannalle kuittailut yleisurheiluselostamossa. Jotenkin vain epäilen Tapsan halukkuutta tehtävään, ellei sitten ole kypsä urheilutoimittajana matkusteluun.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Nymania on äärettömän vaikea korvata, ellei jopa mahdotonta. Mutta koska joku on sinne otettava, niin ei mielellään mitään "koko kansan" stand-up koomikkoa tyyliin Andre Wickström (vai miten nimi kirjoitetaankaan) tai Jaakko Saariluoma tms. Ennemminkin tällainen Nymanin tyylinen "hillitty" ja ehkäpä mielellään jopa tuntematon kaveri, joka sitten saisi luotua oman tyylinsä tuohon hommaan. Näissä hyvin tunnetuissa kavereissa on se ongelma, että ovat liian profiloituneet ainakin meikäläisen silmissä tiettyyn muottiin eivätkä siten olisi ainakaan minun mieleen Nymanin tilalle. Tapio Liinoja tosin voisi tehdä poikkeuksen ja toinen Tapsa, Suominen nimittäin, olisi hyvinkin mielenkiintoinen nimi, mutta ihmeitä pitää tapahtua että tuo toteutuu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Keskustelu aiheesta voidaan lopettaa, sillä uusi juontaja on löytynyt ja hän on...

...Timo T.A. Mikkonen.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Arvonta on päättynyt. Voittaja on: Jani Toivola.

15 vuoden unelmasopimus sisältää mahtavaa -sanan käytöstä bonuspalkkiot. Sentterinä erittäin älykäs kyky ja on todistetusti kova lempeiden nallekarhujen ruokkija. Taitosentterin fanipaidat myyntiin ensi viikolla.

Varmaa tietoa, lähiviikkoina asiasta lisää tiedotusvälinessä.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oletko nyt tosissasi vai onko tämä erittäin raaka pila?

En yhtään ihmettele vaikka Tedi tosissaan olisikin ainakaan enää sen jälkeen kun ylempänä joku ehti jo väittämään Arto Nybergiä hauskaksi. HPK-puolelle en edes uskalla mennä. Mistä saa noita samoja sieniä mitä niin moni jatkislainen on vetänyt?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jep. Uutisvuoto ainakin oli loistava ohjelma vielä silloin, kun Nyman sitä juonsi, ja häntä on kyllä erittäin vaikeaa korvata. Viimeisenä toivoisin mitään teinien idolia, tyyliin Janne Katajaa tai Vappu Pimiää. Tai yleensäkään naista, tuo on yleensä ollut niinkuin miesten ohjelma.

Tapio Suominen voisi olla ihan kova nimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös