Uusi kausi lähestyy...koveneeko?

  • 8 768
  • 127

FlyingFinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + muut turkulaiset
Kyllähän kautta aina yhtä innolla odottaa, kausikortti tuli haettua muutama päivä sitten. Alkukauden tosin missaan syövän takia, mutta jos siinä Bergin kanssa samoihin aikoihin tulisi kuntoon... Ei tämä TPS-kannattajan elämä kylläkään mitään helppoa ole; kovin sitä yrittää ajatella positiivisesti, mutta vilkaisu rosteriin tipauttaa aina tylysti maan pinnalle. Vielä enemmän pistää mielen matalaksi kun ajattelee lokakuisten tiistai-iltojen TPS - KalPa/Saipa/Pelicans ym. - otteluiden yleisömääriä, mahtaakohan siellä Turkuhallissa kaikua?

Ja kiitokset vielä toimittaja Hiitelälle näistä myötätunnon sanoista taannoisessa kolumnissa. .

"Entisistä isoista se yksi on tehnyt täydellisen mahalaskun, mikä tosin tekee hyvää. Nenä pystyssä kulkeneille turkulaisille tekee hyvää opetella nöyryyttä, sama koskee seuran kannattajiakin."

Lyökää nyt vielä lyötyä.

Mutta ehkä tämä vielä joku vuosi iloksi muuttuu, huoh.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Kyllähän alkava kausi saa täällä ainakin pulssin kohoamaan ja kämmenet hikoamaan. Varsinkin kun on SaiPan kohadalla ilmassa niin monia kysymysmerkkejä: Miten käy lentävän lähdö? Kuka aloittaa maalissa? Kuinka nopeasti loukkaantuneet paranevat?

Eli kyllä kovenee.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
On kovana!

Kyllä tässä odotetaan kuin kuuta nousevaa HPK:n kauden alkua ja tuota ensimmäistä tv-peliä. Mielenkiintoinen kausi kun on varmasti myös HPK:n näkövinkkelissä tulossa. Jälleen rosterissa potentiaalia omaavia nuoria pelaajia, Nurmisen kaltaisia tähtiä, Chiodo loistamassa maalissa, uusi valmentaja ja rosterissa taas ollut rajua vaihtuvuutta. Saas nähdä miten äijien käy!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös