USA:n presidentinvaalit 2020 – demokraatit sotajalalla?

  • 758 376
  • 6 909
Tämä oli odotettavissa kun kuunteli livenä sen aamun puheen, omille vakuuttelua voitosta ja vastapainoksi vastapuolen mustamaalausta.

Trumpin kampanjatiimillä on kuitenkin data-analytiikkaa sen verran paljon käytössä, että todennäköinen lopputulos oli silloin jo kampanjalla tiedossa.

Samoihin aikoihin toki Chris Christie vielä uskotteli ABC:n studiossa, että Trumpin porukka uskoo niukkaan voittoon. Toki siellä varmaan 50/50 saanut Trumpin jo painamaan kaasua.

Täällä ollut tosiaan todella hyvä seuranta. Ei ole ollut sitä monessa paikassa yöllä näkynyttä ilkkujien määrää, joka nyt kadonnut.
 

Tuamas

Jäsen
Kuinkas varma tuo Michigan nyt on, kun ero näköjään kaventunut noin 9k, kun se jo jossain vaiheessa taisi olla yli 20k Bidenille?

Varma.

Isoin piirikunta Wayne eniten kesken (70% laskettu ja 300k ääntä tulossa) ja siellä Biden on ollut erittäin vahva.

Isoista myös Kalamazoossa laskenta kesken (82%, Biden +10), joka tasoittaa Kentin (83%, Trump +4) keskeneräisyyden vaikutuksen.
 

Liitteet

  • Sieppaa.JPG
    Sieppaa.JPG
    120 KB · kertaa luettu: 121

Baldrick

Jäsen
Kyllä se on höperyyttä kun ei kesken puheen muista ketä pitää kiittää tai ei löydä lavalta pois puheen jälkeen.

Tai kun vaihtaa mielipiteensä kesken lauseen? Tai kun ei osaa ääntää edes perussanastoa? Tossa pari linkkiä, jotka puoltavat sitä, että Trumpilla vähintään jotain aivovauriota on:









 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joku voisi selittää Mr Trumpille, miten vaalit ja äänenlaskenta toimii. Mutta ennemmin toki kyseessä on taikuus ja huijaus, koska Trump sellaiseen uskoo. Ilmeisesti ihan tosissaan.
Kyllä siellä kampanjaporukka varmasti tietää totuuden, mutta eihän se hyvältä näytä, että ensin posti hukkaa 300 000 kirjettä ja sen jälkeen kun ne löytyy niin kääntyilee äänestykset. Ja johan ne jonkun 45 000 ääntä haastoivat oikeuteenkin. Toi homma ei vaan toimi kun otetaan järkyttävä kasa täysiä idiootteja jotka uskoo kaikkiin ancient alienseihin ja salaliittoteorioihin ja sitten yhdistetään ne ekaa kertaa nopeasti läpi ajettuun postiäänestykseen missä kaikilla vielä omat sääntönsä. Hölmöihin uppoaa salalliittona älyttömän helposti, Trumpin taas helppo tällä ratsastaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tai kun vaihtaa mielipiteensä kesken lauseen? Tai kun ei osaa ääntää edes perussanastoa? Tossa pari linkkiä, jotka puoltavat sitä, että Trumpilla vähintään jotain aivovauriota on:

Eikai tässä nyt Trumpista puhuttu tai eikai kukaan kiistänyt sitä etteikö koskisi myös Trumppia?

Kysehän oli siitä että eikö tosiaan löydy ketään muita?
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
En nyt sanoisi. Kertoo jotain ihmisestä, että lähtee tällaiseen lietsontaan, vaikka fyysiset ja jopa aseelliset yhteenotot ovat realistinen uhka. Oma napa, vitut muista.

Juu ehdottomasti. Ajattelin että olisi vielä jyrkemmin tullut FRAUD ja I’m the real president viestiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös