Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 312 339
  • 6 480

aficionado

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lonkalta voisin heittää, että ainakin joskus on näkynyt, mutta epäilen suuresti, että ei sieltä kyllä nyt mitään tule. Toki olisihan tuo aika peliliike, ja uskoisin että varsinkin lauantain matsien yhteydessä porukka voisi jäädä hallille katsomaan matsin ottelun jälkeen ja sitä ennen. Luulisi ainakin, että maksavat asiakkaat kiinnostaisi ja näin saataisiin ottelutapahtumaa pidennettyä. Tällä hetkellä on kyllä ollut positiivista tekemistä ottelutapahtumien yhteydessä, joten en näkisi tuota joskus mahdottomana.

Samaa mieltä. Tässä tapauksessa kun hallille tarvii mennä aikaisin joka tapauksessa, ei olisi pahitteeksi jos siellä voisi odotellessa seurata myös futista.

Eipä tuolla kukaan tunnu lauantaina vastaavan puhelimeen, eli jää nähtäväksi.
 

tutzba

Jäsen
Eiliseen ottelutapahtumaan: kuulosti aika hienolta se yleisön huudatus pelaajia esiteltäessä. Itse tosin ehdin paikalle kuulemaan vain pari viimeistä hyökkääjää ja valmennuksen, mutta ainakin Suikkasen kohdalla yleisö sai palkeistaan aika hienosti huudettua Suikkasen.

Samaa kokeilivat tänään ja tältä se kuulosti. Päävastuun huudoista taisi kantaa tuo ns. fanipääty, mutta mukavalta se silti kuulosti. Tuossa vaiheessa katsomo ei kuitenkaan ollut läheskään täynnä, eli hyvä suoritus kaiken kaikkiaan.

En sitten tiedä erosiko tuo kuinka paljoa edelliskerrasta.

Oma koostevideo illan matsista tulee kohta puolin jos kiinnostaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tuli tuossa mieleen, että tämän ketjun voisi lukita pikku hiljaa? Homma on nykyisellään synkkiin vuosiin verrattuna paketissa (kuten joukkueen pelaaminenkin) eikä matsitapahtuman "sparrauskeskustelu" vanhalla yyberironisella otsikolla välttämättä ole kauhean osuvaa enää. Kissat ovat kehissä, mutta urkuharmoonit ja avaruuspojat heitetty hiuksista kvittoon. Uusi aika on alkanut. Mitä mieltä ollaan?
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli tuossa mieleen, että tämän ketjun voisi lukita pikku hiljaa? Homma on nykyisellään synkkiin vuosiin verrattuna paketissa (kuten joukkueen pelaaminenkin) eikä matsitapahtuman "sparrauskeskustelu" vanhalla yyberironisella otsikolla välttämättä ole kauhean osuvaa enää. Kissat ovat kehissä, mutta urkuharmoonit ja avaruuspojat heitetty hiuksista kvittoon. Uusi aika on alkanut. Mitä mieltä ollaan?

Älä ny Pb ala pehmenemään
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Urut - nevö forget. Otsikko on sitä varten ettei totuus unohtuisi ja tehtäisi samoja virheitä uudestaan. Tosin äskettäin NHL:n pudotuspeleissä oli ihan hauska hetki kun kanttori skulasi lady gagaa.

Paitaepisodi oli ihan jees, tosin kaikkien olisi minusta pitänyt olla valkoisia (white out) eikä ne ihan tasan menneet, joillain oli useampia, kaverilla ei yhtään. Itsellä kävi tuuri vaikka myöhässä (lue: jonossa) tulinkin.
 
Viimeksi muokattu:

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Paitaepisodi oli ihan jees, tosin kaikkien olisi minusta pitänyt olla valkoisia

Tätä VMP:kin halusi, mutta tuhkahässäkän takia paidat piti hankkia Suomesta, eikä täällä vitun albaniassa ollut 12000:tta valkoista t-paitaa.

Joka tapauksessa helkkarin upea tempaus joka ,ellei muuta, niin ainakin toi lisää yhteisöllisyyttä. :peukku ylös:
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tuli tuossa mieleen, että tämän ketjun voisi lukita pikku hiljaa?
Tuli tuossa mieleen, että miksi tämä ketju pitäisi lukita?

TPS:n ottelutapahtumasta ja sen järjestämisestä voisi varmasti pikku hiljaa avata uuden ketjun, jolloin keskustelu ja kiinnostuneet lukijat siirtyisivät sinne ja tämä saisi vaipua rauhassa unholaan. Kun nyt otit asian puheeksi, niin "ole hyvä". Siitä vain uuden ketjun avausviestiä väkertämään!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
En nyt ole ihan varma onko tämä ketju paras mahdollinen kommentilleni, mutta enpä parempaakaan ketjua tähän tarkoitukseen löytänyt.

Eilen vierailin ensimmäistä kertaa Turun hallissanne ja täytyy kyllä sanoa, että pettymys oli melkoinen. Tähän pettymykseen ei vaikuta kyseisen ottelun lopputulos millään tavalla.

Lähinnä Turun hallin palvelut eivät itseäni miellyttäneet. Ensinnäkin halliin jonottaessa tuntui kuin olisi Venäjän tullissa jonottanut. Sisäänpääsyjonot olivat melkoisen pitkät ja jossain välissä tuli mieleeni ajatus, että olen täällä jonottamassa vielä joulunakin. On totta, että 12 000 menemässä sisään on eri asia kuin esimerkiksi meidän halliin menossa sisään 5000 ihmistä, mutta jos on kaksinkertainen väkimääräkin menossa sisään niin mielestäni silloin pitäisi olla kaksinkertaisesti enemmän sisäänpääsyjäkin, että hommat toimisivat. Ikinä en ole vastaavanlaista jonotusta halliin sisään kokenut. Missä sitten vika? Kestikö turvatarkastukset niin kauan vai mikä mätti?

Baarissa myös palvelu oli hidasta ja jonot tämän vuoksi pitkiä. Itse lähdin oluelle heti kun toinen erätauko alkoi. Missasin kokonaan puolet kolmannesta erästä sen takia, että ensin jouduin odottamaan, että sain juomani ja sen jälkeen tietenkin piti vielä juoda se anniskelualueella. Päästin yhden HPK-fanin ohi vielä ennen omaa vuoroani tilaamaan juoman itselleen, koska hän oli jo tiskillä odottanut puoli tuntia omaa vuoroaan! Ja ensin jonotin toisella tiskillä vuoroani. Täältä kuitenkin myyjä lähti käymään jossain ja antoi ymmärtää, että hänen palattuaan juomaa saa ostettua. Kun hän sitten vähän ajan päästä palaa niin ilmoittaa vain, että tämä baari on suljettu. Siis eikö tuotakin olisi voinut ilmoittaa jo siinä vaiheessa kun lähti pois? Ei olisi sillä puolella tarvinnut turhaan odotella?

Eikä tässäkään vielä kaikki. Juomathan sieltä myös loppuivat kesken. Yksikin oli tilannut kolme lonkeroa ja yhden oluen, mutta joutunut tyytymään yhteen lonkeroon ja kolmeen olueeseen, koska lonkero oli loppunut kesken!

Tämä ei ole katkeraa tilitystä vaan palautetta jäähallinne palveluiden tasosta. Ymmärrän sen, että on paljon väkeä, mutta tämähän on ollut etukäteen jo tiedossa. Minkä vuoksi siihen ei olla varauduttu kunnolla? Myyjiä enemmän? Juomaa enemmän varastoon? Eihän alkoholijuomat pilaannu avaamattomina vaikka niitä olisi yli tarpeenkin varastossa.

Turku on yksi legendaarisimmista Suomen jääkiekkokaupungeista niin luulisi, että myös palvelut Turun jäähallissa olisi hyvällä tasolla. Nyt tuo puuhastelu on melko amatöörimäistä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tiivistetysti sanottuna hallin palvelut kusevat koska niitä johtavat lätkäniilot. Eivät ravintola-alan tai tapahtumajärjestämisen ammattilaiset. Siksi tulee yllämainitun kaltaista tarpeetonta häröilyä. Tässä on työsarkaa vielä, lajitausta ei todellakaan takaa moniosaamista.

Viihdepuoli on nyt ihan OK. Tosin miettiä tässäkin voi, miksi tehtiin useamman vuoden seikkailu pohjamudissa. Nythän ollaan enemmänkin takaisin lähtöruudussa kuin selvästi kehitytty ottelutapahtumassa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tätä VMP:kin halusi, mutta tuhkahässäkän takia paidat piti hankkia Suomesta, eikä täällä vitun albaniassa ollut 12000:tta valkoista t-paitaa.

Joka tapauksessa helkkarin upea tempaus joka ,ellei muuta, niin ainakin toi lisää yhteisöllisyyttä. :peukku ylös:

Juu on todettava, että Tepsissä ja sen sidosryhmissä on VIHDOIN herätty. Nämä playoffit ovat olleet vakuuttavaa touhua organisaatiolta ja toivottavasti tällaisia tempauksia nähdään myös seuraavassa pelissä (toivottavasti ei tarvitse kuitenkaan sen jälkeen sitten Turussa nähdä enää tempauksia tänä keväänä) ja lisätoiveena myös Tepsin organisaatio pysyy hereillä finaalien jälkeenkin.

Jos nyt tulisi kausarilappua kotiin postilaatikosta, voisin kiekkohuumassani pistää Visan vinkumaan. Vink vink.
 

tutzba

Jäsen
Viihdepuoli on nyt ihan OK.

Viihdepuoli on mielestäni enemmän kuin ok. On Facebookia, YouTubea, Twitteria, sekä siihen päälle ottelutapahtumakin on kunnossa. Jaetaan finaalipaitoja, yleisöllä huudatetaan pelaajien nimiä ja muuta mukavaa.

TPS yrittää oikeasti luoda vuorovaikutusta kannattajiensa kanssa ja tarjota viihdettä myös matsien ulkopuolella. Tärkeimpänä kuitenkin se, että rahalle tarjotaan vastinetta. Toki vilperin esittämiä ongelmia on, mutta väittäisin Palloseuran systeemin olevan kokonaisuutena SM-liigan paras.
 

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
Turhaa rutinaa.

12 000 ihmistä ajamassa hallille viime tipassa ja tunkemassa sisään yhtä aikaa, on tietysti hiukan haasteellista, mutta ennakointi ja maalaisjärjen käyttö on suotavaa tässäkin asiassa. Hallille voi tulla jo aiemmin, lauantaina ovet avautuivat jo klo. 15.00. Rahvas pääsee hallille 3:a kautta, etuvista, vasemmalla olevasta lippupisteestä ja hallin oikean sivun sisäänkäynnistä. Aidattu takaosa parkkiksineen on pelaajille ja henkilökunnalle. Mikä sitten olisi HPK-miehen vaihtoehto? Kokonaan seinätön halli? Niin no, eihän se sitten enää olisi halli, vai mitä?

Ruuhkaa syntyy väkisinkin myyntikojuihin ja ravintoloihin, kun 12 000 ihmistä tunkee yhtä aikaa käytäville summerin soidessa erätauoille. Monessa yhteydessä on toivottu, että jengi varaisi käteistä, jotta maksutapahtuma nopeutuisi. Osa myös arpoo vielä kahvia ostaessaan, että ottaisko viinerin, munkin vai meniskö peräti lihis? Miettikää ostoksenne jonossa valmiiksi. Yhteen pieneen kioskiin ei juuri kahta enempää myyjää voi laittaa, koska muuten ne törmäilee toisiinsa tai jonottavat itse kassanäppäimille.

Sama koskee baaritiskiä, voihan sinne laittaa 10 tyttöä tiskin taakse, mutta ei se siitä ainakaan nopeudu. Tavaran loppuminen on tietysti kamalaa, mutta on se nyt p-kele, jos ei sitten keksi vaihtoehtoa ostokselleen. Koko sen erätauon ajan on taatusti ahdasta, ikävää ja joka paikkaan jonoa, mutta erätaukoa pidempää aikaa sen 12 000 asiakkaan ruokkimiseen ja juottamiseen ei ole. Jäikö sanomatta, että kaikki todella tunkevat sinne yhtä aikaa?

Koska ihan jokaisessa massatapahtumassa taistellaan tämän saman ongelman kanssa, epäilen, että myös Hämeenlinnan hallissa on ruuhkaa erätauon aikana? Saattaapa joku joutua jonottamaan sielläkin, jos oikein rohkeasti veikkaan? Noh, toivottavasti Tps hoitaa homman siististi ja nopeasti ettei Vilperin tarvitse ylettömän montaa kertaa tulla Suikkasen baaria ihmettelemään.

Sha la laala laala la la, sha la laala laala la la, Turun Palloseura!
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
TPS yrittää oikeasti luoda vuorovaikutusta kannattajiensa kanssa ja tarjota viihdettä myös matsien ulkopuolella. Tärkeimpänä kuitenkin se, että rahalle tarjotaan vastinetta. Toki vilperin esittämiä ongelmia on, mutta väittäisin Palloseuran systeemin olevan kokonaisuutena SM-liigan paras.

Tärkeintähän tässä on nimenomaan se, että seuraa kiinnostaa nykyisin kyseinen vuorovaikutus ja sen luonti, eikös tuo paitaideakin mainittu löydetyksi facebookista.

TPS on herännyt tähän päivään, markkinointiinkin on saatu meininkiä, ennen sekin hoidettiin kiekkomiesten kesken ammattitaidottomalla perstuntumalla. Ote asioihin on aivan eri kuin 10 vuotta sitten.

Eilen jonot taisivat muodostua paitojen jakamisesta. Baareissa henkilökunta on kyllä pelislmätöntä, töihin pitäisi saada hiukan kokeneempia baarimikkoja.
 
Viimeksi muokattu:

hammerhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kupittaan TPS
12k ihmisiä ostamassa kaljaa, makkaraa ja kahvia samaan aikaan on aikamoinen logistinen ongelma. Kuitenkin näkisin, että ei se paranisi vaikka siellä olisi Suomen Parhaat (tm) katering ja baariäijät taustalla. Ongelma on anniskelulaki mikä ei yksinkertaisesti veny tämän tyyppiseen myyntiin. Kaljaa pitäisi ehdottomasti saada viedä penkeille ja kaataa valmiiksi tonneittain.

Holhous tässä on ongelma, sujuvat järjestelyt ovat nykylain puitteissa lähestulkoon utopiaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
12k ihmisiä ostamassa kaljaa, makkaraa ja kahvia samaan aikaan on aikamoinen logistinen ongelma. Kuitenkin näkisin, että ei se paranisi vaikka siellä olisi Suomen Parhaat (tm) katering ja baariäijät taustalla. Ongelma on anniskelulaki mikä ei yksinkertaisesti veny tämän tyyppiseen myyntiin. Kaljaa pitäisi ehdottomasti saada viedä penkeille ja kaataa valmiiksi tonneittain.

Holhous tässä on ongelma, sujuvat järjestelyt ovat nykylain puitteissa lähestulkoon utopiaa.

Jos VMP:lla on varaa kustantaa paidat kaikille katsojille niin luulisi olevan varaa ottaa muutama baaritarjoilija enemmän tiimiin ja varsinkin antaa koulutus näille. Sky Barissa oli laskettu oluita valmiiksi erittäin pieni määrä pelin aikana ja sitten kun kaikki ryntäsivät kaljalle niin silloin vasta alettiin tekemään hanaduunia. Siellä olisi pitänyt olla valmiina muutaman kymmentä isostobea. Tosin meikäläistä ei ihmetytä tää Varamiespalvelun toiminta vuokratyövoiman välittäjänä. Niin paljon kuraa ovat tuottaneet.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Saako Suomessa kaataa valmiiksi? Minulla on sellainen mielikuva, että ei. Voin olla väärässäkin.
Yläkerran käytävällä olevassa kärryssä tuota on harrastettu jo jonkin aikaa. Laitonta tai ei.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen vierailin ensimmäistä kertaa Turun hallissanne ja täytyy kyllä sanoa, että pettymys oli melkoinen. Tähän pettymykseen ei vaikuta kyseisen ottelun lopputulos millään tavalla.

Ennen peliä hyvin sai tuopin kouraan, kickoffiin oli tasan tunti aikaa kun ekan bissen hallilla join. Jokaisella erätauolla sai tuopin ihan hyvin kun yksi jannuisata uhrautui ja lähti 2 minsaa ennen erätaukoa virvoikkeet hakemaan.

Jos vituttaa niin älä tule koskaan enää, onpahan yksi perunankylväjä vähemmän kusemassa vessa lattioille :)
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Hmm... Aika raaka vastaanotto täällä nimimerkki vilperin viestille, vaikka toi ihan hyviä pointteja esiin. Vai onko näin isot vihat tällä hetkellä TPS ja HPK-fanien kesken, jottei voi asiallisesti asioista keskustella. Kehitettävää joka tapauksessa ottelutapahtumassa tai siis kokonaisuudessa on paljon, ei saa tyytyä tähän tasoon vaan aina pitäisi pystyä parantamaan.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan tutuista asioista vilperi huomautti. Onhan täällä usein kritisoitu mm. kioskien vajaata käyttöä, pitkiä jonoja tuopille yms. Jonoista ei kyllä todennäköisesti ikinä pääse eroon kun käytäville ryntää se 10000 ihmistä. Silti kaikki mahdollinen on tehtävä jonotuksen vähentämiseksi.

Jatkoajasta olen aiemmin lukenut, että olutta ei tosiaan saisi kaataa valmiiksi. Turhauttavaahan se varmaan on, kun baareissa tiedetään mitä tuleman pitää mutta asialle ei voi paljoa tehdä.

Sisäänkäynnin luona olen muistaakseni jonottanut viimeksi keväällä 2005. Taisi olla Sakun ensimmäinen tai toinen peli Tepsissä. Usein tulen hallille viimeistään puoli tuntia ennen ottelun alkua, eikä silloin ole tarvinnut jonottaa ainakaan runkosarjapeleissä. Pudotuspeleissä kannattaakin tulla vaikka tuntia ennen jotta välttää ruuhkat.

Ottelutapahtuman aallonpohja taisi olla kausi 07-08, jolloin pelkkä sisääntulobiisin soittaminen ilman ongelmia oli todella vaikeaa. Useampaan kertaan taisi musiikki katketa tyystin, ja joukkue luistelu jäälle hiljaisuuden vallitessa. Nyt on selvästi ammattimaisempi ote ja kaikki perusjutut on kunnossa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Huomenna on mahdollisesti koko kauden viimeinen kotiottelu ja ehkä jopa viimeinen ottelu, sekä mahdollisesti mestaruusjuhlat. Edellisissä otteluissa on ollut ainakin televisiosta seurattuna huumaavaa, joten mitään pystyttäisiin vielä parantamaan siitä? Esimerkiksi liinat voisivat olla ihan mukavat?

Olisikohan se ollut radiossa, kun kuuntelin, että ne "Kiitos Tepsi" -huudot kuuluivat todella hienosti, joten ainakin, jos huomenna tulee voitto, niin kaikki mukaan siihen huutoon! Samoin yhteislaulua voisitte koittaa, sekin kuullosti hienolta jossain ottelussa.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Olisikohan se ollut radiossa, kun kuuntelin, että ne "Kiitos Tepsi" -huudot kuuluivat todella hienosti, joten ainakin, jos huomenna tulee voitto, niin kaikki mukaan siihen huutoon!

Veikkaanpa, että jos kultaa tulee, niin porukka lähtee kyllä lujaa mukaan ilman erillistä potkimista. Perkele, vetää ihan kananlihalle ajatus siitä fiiliksestä, mikä hallilla on, mikäli Tepsi johtaa lopussa ja kellossa on aikaa minuutti pari... oi joi. Kellään nitroja lainata?

Jos matsi nyt tosiaan päättyy kuten tässä toivotaan, niin toivon mukaan halli baareineen pidetään auki surutta ainakin jonnekin klo 23 asti. En tiedä yhtään onko tämä vuokra- ja työsopimusten näkövinkkelistä edes mahdollista, mutta ainakin ajatuksena olisi hienoa juhlia porukalla kotiluolassa ennen mahdollista keskustaan siirtymistä. Tiistai toki viikonpäivänä rajoittaisi humua, mutta silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös