Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 318 314
  • 6 498

tutzba

Jäsen
Olin eilen katsomassa matsia C2:ssa ja olin jo lähdössä pois, kun tuo trio tuli viihdyttämään ja kiittämään.

Idea tuohon lähti Nordlundilta, kuten Leggio videolla paljastaa.

Mutta ottelutapahtumasta sen verran, että sehän näytti jo jääkiekolta. Olin hallilla heti kun ovet aukaistiin ja jo silloin oli kioskeja auki ja baarit tarjoilivat nesteytystä. Kehitystä on tapahtunut, koska muistaakseni ÄIJÄ-pelissä esim. kioskit eivät auenneet vielä puoltatoista tuntia ennen matsia. Voi olla että muistan väärin.

Aika priceless-tilanne oli erätauolla kun joku kaveri pyöritteli pitsataikinaa kentällä. Matsin alkuun alle minuutti ja vieläkin jotain Kotipitsan pöytiä jäällä. Aika hyvin aikataulutettu kun pystyi noin viime tippaan jättämään.
 

shutout

Jäsen
Vaikka ei viikonloppu peliä saada, niin ainakin toivon tosi lujaa, että halliin saataisiin tulevana maanantaina täysi yleisö. Itse tulen kavereiden kanssa paikalle toteuttamaan tätä tavoitetta.

Toivoisin myös vielä lujempaa, että edes yhdessä ottelussa tällä kaudella, heivattaisiin ne helvetin rasittavat mainokset, joita on kauden ensimmäisestä pelistä lähtien toistettu hallissa, pois kokonaan ja täytettäisiin tämä aukko asiallisella musiikilla, edes kerran. Siitä nauttisi aivan tajuttomasti yleisö ja aivan varmasti myös itse pelaajat. Tästä ei ole epäilystäkään.

Toivoisi todellakin nyt jonkun sortin heräämistä siellä Turkuhallissa ja jos tosiaan on niin heikko tilanne, että mainossopimukset estää todellisen kiekkonautinnon toteutumisen ja koko budjetti kului esittelyvideon editointiin, niin laittakaa nyt hyvä jumala niiden desibelimittareiden tilalle edes jotain soittolistasta, nykyisin löytyy jo se Torspon aina sisään-mainoskin!

Hieman tämän iltaisen pelin fiiliksissä viestiä kirjoiteltu ja anteeksi hyökkääminen, mutta niin kuin toivottavasti kaikki ymmärrätte, tarkoitan vain hyvää. Nyt on kolme päivää aikaa suunnitella tulevaa ja lisäillä siihen nykyiseen noin 15 kappaletta sisältävään soittolistaan edes toiset 15 kappaletta.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vaikka ei viikonloppu peliä saada, niin ainakin toivon tosi lujaa, että halliin saataisiin tulevana maanantaina täysi yleisö. Itse tulen kavereiden kanssa paikalle toteuttamaan tätä tavoitetta.
Paskanmarjat!

7000+ on jo hyvä lukema SM-liigaan. Pelipäivinä ma-ti vetävät aina huonommin yleisöä kuin pe-la -ottelut. Rättiä G-katsomoiden ylle vain; ei ne turkulaiset viikonloppujuntit kuitenkaan hallille ma-iltana löydä! Näin mulle ainakin todisteltiin muutama päivä sitten.
En nyt kyllä näe minkäänlaista murhetta TPS:n yleisömäärissä.

+7000 on SM-liigassa erinomainen lukema ja seuraavassa kotipelissä ollaan varmaankin taas 10k lähettyvillä. Takana on kolme ottelua ja ka on 9292 katsojaa.

Heti kun muuallakin käy saman verran tai selvästi enemmän, niin ollaan sitten allapäin. Alkuviikon pelit(ma-ti) nyt eivät vaan vedä väkeä kuten pe-la vetävät. Noinhan se aina on ollut, siis muistaakseni.

No joo, ihan tosissaan. Olen sitä yrittänyt takoa ihmisten päähän, että mitä vitun väliä sillä viikonpäivällä on, kun pelataan SM-liigan pudotuspelejä. Joskus marraskuussa perusrunkosarjaväännöissä sen vielä ymmärtää, mutta että vielä huhtikuussakin. Suoraan sanottuna jokainen, joka ensi maanantaina menee hallille, eikä ollut viime maanantaina saa kyllä mennä helvetin syvälle itseensä. Mitä te oikein haluatte tuolta joukkueelta? Jos oikeasti tuolla viikonpäivällä on väliä, niin ei siellä ensi maanantainakaan pitäisi olla kuin max.7200 katsojaa. Jotenkin on sellainen tunne, että tuo tulee ylittymään ja komeasti.

Ettei menisi ihan täysin näiden turkulaisten glory huntereiden ja viikonloppujunttien nälvimiseksi, niin esitän yhden toiveen hallin musiikkivalikoimaan. JOS ja KUN se voitto raavitaan lauantaina Jyväskylästä ja maanantaina päästetään Valtra kevätkyntöihin, niin Make... kaivele wanhoja 90-luvun alkupuolen suomirap-levyjäsi. Sun on pakko muistaa sellainen poppoo kuin Murkulat. Levyltä löytyy niin hyvin teemaan sopiva biisi! Voisin vaikka lainata oman CD:ni sulle, mutta valitettavasti en ole enää Turussa.

Onneksi biisi löytyy sentään Youtubesta! Olkaa hyvät:

Murkulat - Traktori
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Käsittämätöntä kitinää

On kyllä uskomatonta valittamista ja syyllistämistä sen suhteen miten väki käy katsomassa TPS:n pelejä, kun kuitenkin sitä porukkaa SM-liigan mittapuulla on paikalla ihan mukavasti.
Joka ainoasta katsojasta on syytä olla kiitollinen -niinpä- jopa niistä Glory huntereistakin.

Itselleni on aivan sama koska ja milloin joku muu päättää viimein tulla katsomaan peliä, sillä hienoa on että yleensäkään tulee. TPS tuskin nyt on kovin monelle henki ja elämä, vaikka intohimoisesti tai vähemmän suurella tunteen palolla kannattaisikin paikallista kiekkojoukkuetta. Ja osa vain haluaa seurata kiekkoa.

TV:n erittäin hyvä ja runsas tarjonta vaikuttaa aivan varmasti nykyään yleisömääriin. Ainakin niihin hiukankin kauempaa tuleviin katsojiin, joilla maksukanavia löytyy.

Paikan päällä on tietysti parasta seurata, se nyt on sanomattakin selvää.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sama. Eihän Turku voi olla joku ihmeen pesäke missä halli (iso) olisi loppuunmyyty joka pelissä kun muualla ei saada edes pikkuhalleja täyteen. Nyt play-offsien yleisökeskiarvo huitelee jossain 9000 paikkeilla, ja se ei todellakaan ole vähän. Urheilun tarjonta on nykyään todellakin niin valtavaa ettei ole realismia odottaa joka matsiin täyttä tupaa.
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Turkuhallin saa täyteen. Kyse on halusta, tahdosta ja ammattitaidosta. Tai sen puutteesta.

Mutta ihan turhaa on syyttää jotain joka ei ole tullut paikalle otteluun.

Kysymys: Kiinnostaako Tepsiä mitenkään erityisen paljon, että halli on täynnä? Miksi markkinoida SM-Liigalle meneviä lipputuloja? (OK joku % tulee takaisin).
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katsojamääristä vielä. Omalta kohdalta on vasta yksi playoffpeli nähty, mutta maanantaina aion olla lähes varmasti paikalla. Olisin muitakin pelejä ollut jo katsomassa, mutta työvuorot ei sovi sitten millään. Futisharkatkin/pelit monesti samaan aikaan. Tässähän sitä kuvausta onkin siitä ettei kaikki vain aina pääse paikalle vaikka kuinka mieli tekisi. Jopa ne, jotka oikeasti haluavat. Tai kait sitä vois tepsin takia vapaata töistäkin hakea.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Kysymys: Kiinnostaako Tepsiä mitenkään erityisen paljon, että halli on täynnä?
Täh?

Tietenkin kiinnostaa.
Kiinnostavaa tuotetta on "hiukan" helpompi myydä sponsoreille. Oheismyynnninkin voisi olettaa olevan suurempaa, jos asiakkaita on enemmän.
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täh?

Tietenkin kiinnostaa.
Kiinnostavaa tuotetta on "hiukan" helpompi myydä sponsoreille. Oheismyynnninkin voisi olettaa olevan suurempaa, jos asiakkaita on enemmän.

Kiinnostaa ja kiinnostaa. Mutta erityisen paljon? Jos käyttää ottelun markkinointiin 10.000€ (siis extraa), niin se ei ilman pääsylipputuloja, yhdestä playoff ottelusta ihan helposti takaisin tule! Pääsylipputuloilla tuo on pikkuraha.

Kyllä se tuotteen kiinnostavuus on yleisesti ottaen jo tiedossa, koska sponsorit maksaa pääosin runkosarjasta(?), sillä Playoffia ei edes välttämättä tule. Ja onko ostetun mainoksen hinnassa/halussa ostaa mainos iso ero jos katsojia on 8000 tai 11.000? Oheistuotteita nyt varmasti jonkin verran enemmän myydään, mutta tuotto on silti iso kysymysmerkki.
 

tutzba

Jäsen
Tuli tuossa Crosbyn ja Spezzan kissa-hiiri-leikkiä katsoessa mieleen, että onnistuisiko tuollainen kauttaaltaan katsomon pukeminen valkoiseen myös Turkuhallissa? Eihän se nyt kauhean monimutkaista voisi olla.

Huomiseen matsiin ei enää mahdollisuuksia ole, mutta oletetaan, että TPS johtaisi huomista peliä 4-1 ja peliaikaa jäljellä minuutti. Siinä vaiheessa finaalipaikka olisi noin 99 prosenttisen varma, joten taululle voisi hyvällä omallatunnolla iskeä jonkinlaisen mainoksen, jossa kehotettaisiin pukeutumaan valkoiseen ensimmäistä Turkuhallissa käytävää loppuottelua varten. Se jäisi ihmisten mieleen ja osa varmasti toteuttaisikin idean ihan vaan tuon mainoksen pohjalta, loput empisivät. Noh, sitten Turun Sanomiin mainos, jossa hoetaan samaa mantraa, pukeudu valkoiseen. TPS:n nettisivuille sama homma, Jatkoajassakin porukka puhuisi.

Tai sitten vaihtoehtoisesti tuollaiset valkoiset lakanat, joita videollakin heilutellaan. Saisi Joukkue olemme me -slogan taas vähän enemmän merkitystä.

Kyllähän sen pitäisi kaiken järjen mukaan onnistua. Ei Suomi niin takapajuinen maa voi olla, eihän?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tuli tuossa Crosbyn ja Spezzan kissa-hiiri-leikkiä katsoessa mieleen, että onnistuisiko tuollainen kauttaaltaan katsomon pukeminen valkoiseen myös Turkuhallissa? Eihän se nyt kauhean monimutkaista voisi olla.
Eiköhän nuo liene sponsoroituja kahden taalan T-paitoja, joita jaetaan ilmaiseksi jokaiselle halliin saapuvalle? Itsellänikin on ilmaiseksi jaettu Florida Panthers -lippis, jossa on sivussa jonkun paikallisen pankin (?) logo. En jaksa uskoa siihen, että nuo ovat mitään jo kotona puettuja T-paitoja. Täysin vastaava toteutus kuin Dufva-kypärä - toteutus vain on amerikkalainen.

Jokohan DJ Make on kaivanut levyarkistoistaan Murkulat - Traktori -biisin huomiseksi esiin?
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Sinänsä kannatettava idea, mutta miksi valkoiseen? Toki se on toinen seuran väreistä, mutta musta/tumma olisi helpompi (vrt. esim. kotifanipaita). Lause voisi olla tyyliin mustaan tai valkoiseen, eiköhän molempia värejä löytyisi.
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
HPK:han tempaisi tällaisen tässä noin vuoden sisällä. Paitoja taidettiin jakaa ennen peliä, toki jaettavaa olisi Turussa hieman eri määrä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Erään huhun mukaan joku yhteistyökumppani olisi tarjoutunut jakelemaan noita valkoisia paitoja ilmaiseksi yleisöön, mutta toimistolta oli ilmoitettu "ei kiitos, valkoinen on mielestämme luovuttamisen väri"
 

Jazzy76

Jäsen
Erään huhun mukaan joku yhteistyökumppani olisi tarjoutunut jakelemaan noita valkoisia paitoja ilmaiseksi yleisöön, mutta toimistolta oli ilmoitettu "ei kiitos, valkoinen on mielestämme luovuttamisen väri"

Tiedän jonkin verran asioita ja tämä on huhu ja pysyy sellaisena. Ei pidä paikkaansa
 

Hufsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Pingviinien poff-peleissä olen itsekin näitä whiteout-tempauksia television välityksellä kadehtinut. Suomessa vastaavaa taitaa olla vain hieman hankala toteuttaa, kun ihmiset istuvat kuitenkin pääsääntöisesti ulkopalttoot päällä katsomossa, ja harvalla taitaa olla kaapissa omasta takaa valkoista päällystakkia. Jos taas jaetaan t-paitoja, niin ne pitäisi joko vetää ulkovaatteiden päälle tai sitten tunkea rotsi penkin alle jemmaan tms. Ehkä sponsoreiden tuella jaettavat valkoiset "tiskirätit" vois olla siinä mielessä käytännöllisempi ratkaisu.

NHL:n puolella on muuten kielletty turvallisuussyistä mustan käyttö näissä katsomovärityksissä, ja juuri tästä syystä esim. kotipaitanaan mustaa käyttävä Pens käyttää niissä valkoista. Kuulemma voi kiekko kadota maalivahdeilta ja muilta pelaajilta. Olisihan se toki myös esteettisesti vähemmän vakuuttavaa kun koko halli on "pimeänä".
 

kohomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FC Liverpool
Mites on, saako hallille vielä nykyään viedä sumutorvia? Että kannattaako raahata tänään mukaan vai korjataanko se heti porteilla parempaan talteen?? Itse en muista enää vuosiin kuulleeni kyseisen tuotteen ääntä ainakaan Turussa.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Ainakin TPS:n Facebook -sivut uhkailevat, että halli on tulossa täyteen maanantaina. Tosin ainakin seisomapaikkoja pitäisi olla vielä vapaana.

Silloin tällöin löytyy myös yksinäisiä istumapaikkoja, joten kannatta klikkailla lippupalvelu.fi, mutta eiköhän sitä päivän aikana halli loppuun myydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös