Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 318 243
  • 6 498

Malaco

Jäsen
Tulee täältä pk-seudulta harvemmin käytyä Turussa katsomassa pelejä, mutta huomenna on taas sellainen päivä. Haluaisin vaan tietää, että näkeekö esim. G3-katsomon 1. riviltä ihan hyvin, vaikka siinä tulee se kaide eteen?
Ostaisin pari riviä ylempää, mutta Lippupalvelu ei anna valita riviä ja paikkaa, vaan parhaan paikan tarjoaa.

Toivottavasti tuonne eilen myyntiin avattuun G-katsomoon saadaan eilisestä tappiosta huolimatta populaa, ettei olisi vähän toispuoleinen fiilis hallilla.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Haluaisin vaan tietää, että näkeekö esim. G3-katsomon 1. riviltä ihan hyvin, vaikka siinä tulee se kaide eteen?

Tuo 1-rivi on ihan ok, ylempänä voi tulla jo kuollutta kulmaa sen verran, että et näe koko kaukaloa, tuossa voit sentään vaikka nousta seisomaan kaiteen vierelle.

Meitäkin tulee autokuormallinen pk-seudulta, ja toki F2:seen, jota myydään nyt seisomakatsomona, sieltä on hyvät näkymät ja helposti paras fiilis.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Haluaisin vaan tietää, että näkeekö esim. G3-katsomon 1. riviltä ihan hyvin, vaikka siinä tulee se kaide eteen?

Makuasioista tietysti puhutaan, mutta omasta mielestäni G3:n alin rivi on suorastaan erinomainen paikka katsoa peliä. Jos olisit ylempänä, niin kuollut kulma ja/tai edessä istuvat tyypit saattaisivat aiheuttaa ajoittain ongelmia. Tuossa sen sijaan näet koko kaukalon hyvin (kaide ei juurikaan haittaa) ja G3 sijaitsee lisäksi lähempänä sitä maalia, johon Palloseura hyökkää kaksi erää. Juuri noihin yläkatsomon alimpien rivien paikkoihin on usein tullut itse hyökättyä, tosin tilanteesta riippuen.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
http://hc.tps.fi/index.php?page=be0974dc269d5d278125673bee08829

Tällaista siis luvassa tänään, erittäin hyvä idea mielestäni. Toivottavasti sama meno jatkuu myös ottelussa, joten videokamerat hallille ja matsku Youtubeen.

Sen enempää tietämättä, niin parhaimmillaan tuo on siinä tilanteessa, jos satuttaisiin johtamaan ja laittettaisiin lopussu, kun porukka seisoo ja laulaa. 20-min ottelua tuskimpa katsomot pullistelee, mutta varmasti ihan hauska idea.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täyttä tulee olemaan, tällä hetkellä lippupalvelu antaa yläkertaan maksimissaan 5 vierekkäistä paikkaa ja nekin G4:seen riville 18.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Mielestäni tämä ottelutapahtumakokonaisuus on hyvässä jengassa. Kollektiivista hurmosta stimuloiva, yhdessä joukkueen pelisuoritusten kanssa. Ja mikä vähintään yhtä tärkeä, ottelutapahtumankin kehittäminen on selkeä signaali, että oikeasti jotain halutaa tehdä tämän botskin nostamiseksi pois kölikosketuksesta. Hyvä hyvä!
 

tutzba

Jäsen
Tulostaulun käyttö HIFK-matsin kaltaisesti. Tämä siis tarkoittaa sitä, että entistä enemmän kaikkea yleistä rekvisiitta, kuten sitä TPS-huudatusta nostattavaa settiä.

Kuuluttajan, tai mikä nyt onkaan, kannattaisi "keskustella" enemmän yleisön kanssa. Pitäisi innostaa tekemään aaltoa, ynnä muuta vastaava.

Enter Sandmanin volyymi helvetisti lujemmalle. Ennen sisääntuloa taululle myös TPS-logo. Siis se, joka sykkii kuin sydän. Samalla volyymia lujemmalla niissä sykkeissä, että sen oikeasti tuntee!

Ennen matsia pitäisi soittaa kaikkia legendaarisia TPS-biisejä, niitä kun löytyy. Pääpaino kuitenkin tällä uudella Mustaa ja valkoista -kappaleella.

Nähtiinkö siellä mitään tämänkaltaista? Varmaan muutkin ovat antaneet palautetta samasta asiasta, joten en mitään kunniaa lähde itselleni hakemaan. Ainakin radiosta kuultuna kuuluttaja kannusti ja herätteli yleisöä, joten siitä plussaa.

Sisääntulosta haluaisin erityisesti tietää jos muutosta on tapahtunut. Onko se nyt todella niin, ettei tekniikka salli ääntä yhtään voimakkaammalle? Luulisi nyt kaikkien tajuavan, ettei siinä ole mitään järkeä jos intro on hiljainen. Sillähän sitä tunnelmaa yritetään parhaimmillaan luoda!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Nähtiinkö siellä mitään tämänkaltaista?

Kyllähän siellä pyörii jos jonkinmoista tekstiä, kuten: "Ja kaikki huutaa: T-P-S!!", "TPS tarvitsee kannatuksesi" tjs. jne.

Myöskin ääni kajareista kehottaa entistä enemmän huutamaan ja välillä ruudulle tulee sellainen hassunhauska huutomittari.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sisääntulosta haluaisin erityisesti tietää jos muutosta on tapahtunut. Onko se nyt todella niin, ettei tekniikka salli ääntä yhtään voimakkaammalle? Luulisi nyt kaikkien tajuavan, ettei siinä ole mitään järkeä jos intro on hiljainen. Sillähän sitä tunnelmaa yritetään parhaimmillaan luoda!
Tänään sisääntulossa oli osa valoista päällä, ja se laimensi aika lahjakkaasti joukkueen jäälle tuloa. Tiedä sitten mistä tuo johtui.

Hieman tunteeltaan vaisussa matsissa kuuluttaja oli omaan makuuni ehkä hieman liian aggressiivinen kannustamiseen yllyttämisen kanssa, tosin loppua kohti kun jännitys nousi, yleisön spontaanit kannustukset alkoivat hienosti.

Karaoke oli liian suuri palakakkua, kuka nyt selvinpäin rupeaa hoilaamaan jotain biisiä ennen matsi? Saija taas takuuvarma myötähäpeän kuningatar, tosin Kultarannekiertue ja liukas matto (--> jäälle kaatuilevat osanottajat) pääsivät lähelle.
 

12961

Jäsen
Tänään sisääntulossa oli osa valoista päällä, ja se laimensi aika lahjakkaasti joukkueen jäälle tuloa. Tiedä sitten mistä tuo johtui.

Nämä valothan oli ne wanhat koff-mainosten päällä olevat valot. Jossette huomanneet, oli koff otteluisäntä tänään, mielestäni valot olivat ihan ok. Tuli enter sandmaneineen jo ihan muistot mieleen ja kyyneleet silmäkulmaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Hieman tunteeltaan vaisussa matsissa kuuluttaja oli omaan makuuni ehkä hieman liian aggressiivinen kannustamiseen yllyttämisen kanssa
Oli. Vaikken mikään ujo piimä matseissa olekaan, päin vastoin, niin tuli jotenkin vaivautunut olo joinain hetkinä. Noh, ehkä parempi näin kuin koko alkukauden kestänyt toinen ääripää.

Kioskeja oli ylhäällä auki kolme. Ei riitä. Itse bisseni sain hyökkäämällä heti jonoon ja uhraamalla puoli erää. Mutta jos joka erätauko on joka kioskilla alusta loppuun jonoa, niin paljon jäi vielä myymättä. Se on 100-varma. On se vittu kumma kun kaikki kassat imevät rahaa sisään maksiminopeudella, niin miten vitussa joku on niin saatanan TYHMÄ, ettei ymmärrä hyödyntää tuota myyntipotentiaalia. Saatanan urpo jumalauta, että vituttaa koko seuran puolesta se minulle tuntematon persereikä, joka tuon kioskitoiminnan lamaannuttamisen on järkeillyt. Tuollaisesta jatketusta ryssimisestä pitäisi laittaa kiven sisään.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuohan näyttää siltä, että 11.000 ja rapiat on taas paikalla. Jopa täysi tupa on mahdollisuuksien rajoissa.

Ihan tuohon ei päästy. Vaikka halli oli muuten melkoisen täynnä, niin aitiot ammottivat tyhjyyttään. Taantuma vienyt firmat hallilta? Harmi, että seuraava peli on niinkin kiihkeänä päivänä kuin maanantai. Kaipa siellä siltikin tuo 10000+ hahmoa on.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika helppo arvata, että ainakin istumapaikat myydään loppuun. Jos lauantain pelistä tulee voitto, kaikki seisomapaikatkin menevät sen jälkeen nopeasti.
Näissä peleissä ei pelipäivällä enää ole mitään merkitystä. Kun sarja on toiselle joukkueelle katkolla, on tässä turkulaisessa hurmoksessa tuo matsi jo loppuunmyyty aika saletisti. Epävarmaa on ainoastaan aitioiden myynnin kohtalo. Se on käsittääkseni Hietarinnan hommia, joten töihin siitä Kari. Pari soittoa Sukarille ja kumppaneille, niin aitiotkin ovat täynnä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
1. TPS 10 050

Tällaista näyttää SM-liigan sivujen yleisömäärien ykkösjoukkue tilastoineen. Siis meidän ikioma Turun Palloseuramme on yleisökeskiarvolla mitattuna liigan tämän hetken paras joukkue!

Kiitos TPS:n organisaatio, kiitos koko joukkue jokaista tomassinisaloa myöten, kiitos Kai Suikkanen ja muu valmennusjohto. Kiitos ennenkaikkea turkulainen yleisö, kun pelastitte tämän seuran uskottavuuden, tosin joukkue siinä suurimman työn teki. Kiitos kaikille.

Etäkannattaja kiittää kaikkia ja kuittaa. Paikanpäälle on pakko jossain välissä päästä. Nyt on taas hienoa olla tepsiläinen, eipä kukaan koulussakaan enää auo päätä Tepsin takin vuoksi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Epävarmaa on ainoastaan aitioiden myynnin kohtalo. Se on käsittääkseni Hietarinnan hommia, joten töihin siitä Kari. Pari soittoa Sukarille ja kumppaneille, niin aitiotkin ovat täynnä.

Sukarilla taitaa olla muuta pohdittavaa just nyt. Melko tyypikäs lama-ajan ajolähtötilanne siellä suunnassa. Aitioissa saattaa olla hiljaista jatkossa.


PS. Hey mod, hey mod! Your wife sucks pussy. She's a lesbian, I know!
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Hallia myydään ihan jäätävällä nopeudella tällä hetkellä. Alakatsomot alkavat olla näillä hetkillä loppuunmyytyjä ja yläkatsomoissakin mennään yli 50% asteella reippaasti.

Joten jos liput matsiin kiinnostaa, niin kannattaa olla suhteellisen nopea. Lippuja mennyt nyt enemmän kuin oli mennyt torstai aamulla illan otteluun.
 
Viimeksi muokattu:

MaroqC

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki A ja C katsomot ovat täynnä, kun kävin ostamassa lippuja tuossa kahden aikaan. Päädyin loppujen lopuksi B3-katsomoon. Ei tullut mieleen tarkistaa yläkatsomoiden tilannetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös