Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 316 726
  • 6 498

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
@Knutsen ja @Jay Low :n kanssa samoilla linjoilla. Ei se mutkan tilanne mainostamalla ehkä olisi muuttunut. Mutta yleinen lipunmyynti olisi ehkä keikahtanut vielä paremmaksi. Raumalla hienoa oli just se, että omatoimimatkaajat lähti reissulaisten messiin kannustuksessa. Sitä toivotaan tänäänkin.
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Mikä mainos olisi pitänyt laittaa? Radio? TV? Printti? Mikä tahansa niistä maksaa enemmän kuin mitä potentiaalinen liikevaihto noista toistaiseksi tyhjistä paikoista.

En väitä olevani markkinoinnin asiantuntija, mutta on Seura aiemminkin näitä perhepelejä ja muitakin ihan vaan somessa mainostanut että nyt on 6000, 7000 jne lippua myyty. Samaa olisi pitänyt nytkin harrastaa ja mutkan laajennuksen hypettämistä kans. Somessa muutamien julkaisujen vääntäminen ei nyt kai mitään extraa maksa. On se nyt maallikon silmään vähän farssi ettei Seura mainosta tärkeää poffi peliä edes omissa someissaan näkyvästi.
 

O.K!

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, COL, sympatiat Coyotes-faneille
Bussi oli muuten aivan piukassa, hädin tuskin mahduin mukaan. Hyvä merkki, pääsispä kottikkin vielä bussilla.
Oma bussi taas seisoo kohta kymmenettä minuuttia valoissa ruuhkassa kääntymässä Messukentänkadulle. Paljon myös autoja tulossa, mikä lupailee hyvää.
 

Pensasmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä vähän kaukaata haettu juttu mutta esim kaikki tietää mitä coca-cola on ja mistä sitä saa, mutta silti sitä mainostetaan? Miksi edes mainostaa jos kaikki ketkä haluaa ostaa niin ostaa ilmankin mainosta, kai siinä joku syy on?
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Parisen sataa istumapaikkaa vielä myymättä. Jos pari tuntia ennen peliä oli 400 seisomapaikkaa mennyt niin hieman päälle kasin luulisi olevan tänään yleisömäärä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten liikenne voi seisoa näin saatanasti?
Jos hallille pyrkii ns. kaupungista päin, niin liikenne toki ruuhkautuu jo sataman Nesteen kohdalla, tukossa on myös länkkärin suunnasta tuleva Suikkilantie tai mikä nimeltään onkaan. Raisiosta päin tullessa motariliikenne puuroutuu sekin jo hyvissä ajoin ennen Härkämäkeä ja sama käänteisesti hallilta poistuessa. Vaan ruuhkat molempiin suuntiin välttää aika lailla kokonaan, kun tulee pienempiä teitä ja toisesta suunnasta, eli lähtee siitä Raision Lidlin kohdalta ylös Vaisaareen ja sieltä Ihalan tai Metsäaron läpi suoraan hallin viereen Artukaisiin. Tuo on se reitti, jota itse olen suosinut jo vuosikausia, ihan siitä saakka kun joku tietäjä asiasta vinkkasi.

Toki reitin järkevyys on suuresti kiinni siitä mistä on tulossa/mihin on menossa, mutta kuitenkin. Parhaimmillaan olen pelin jälkeen ollut samassa ajassa kotona Aurassa, kuin mitä toisella kerralla kesti madella Länsikeskuksen läpi Kärsämäkeen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihaiantien reitti on vetänyt hallille nyt kohta 33 vuotta...
Ja silti siitä tunnutaan tietävän verrattain vähäisesti, ei se tosiaan omassakaan tiedossani ole ollut kuin vajaat kymmenen vuotta eikä siitä tunnu tietävän edes taksikuskeista juuri kukaan. Toki matsireissuihin käyttämäni taksit ovat pääsääntöisesti paikallisia maalaistakseja täältä Pöytyän suunnilta, joten ehkä se selittää Turun ja Raision paikallistuntemuksen puutteita.

Vaan jaksaa se silti ihmetyttää, kun välillä on syystä tai toisesta jumissa olevalla Suikkilantiellä tullut madeltua, että miksi Raisiosta ja sieltä päin tulevat tunkevat hallille sieltä Härkämäen vierestä, mistä kaikki muutkin tulevat. Toisaalta sama asia hymyilyttää aina, kun matka taittuu ruuhkatonta ja (lähes) liikennevalotonta Ihala- tai Metsäaro-reittiä pitkin. Siinä voi hallilta lähtiessä pysähtyä vaikka Pernontien varteen Aito Grillille pizzalle, ja silti on kotona reilusti aiemmin, kuin mitä olisi jos olisi tullut Suikkilan ja Länsikeskuksen läpi.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
Naurattaa myös sekin, että miks porukka ei oikaise tuosta starkin pihan kautta, vaan jää ehdoin tahdoin odottamaan tohon Hansa Printin risteykseen?
 
Ratapihaprojekti on suoranainen rikos Turun Palloseuraa vastaan. Ei missään muussa hallissa 7000 katsojaa tee tälläistä tunnelmaa. Jokainen voi ottaa täyden Nokia-areenan hautausmaa-akustiikan verrokiksi. Tepsillä on ainutlaatuinen kuudes kenttäpelaaja Turkuhallissa. Aivan huikea tunnelma tänään. Turkuhallissa on omat puutteensa, mutta jyrkkä rakenne ja huikea akustiikka mahdollistavat sarjan vaikeimman kotihallin.

Toistan: huikea tunnelma. Yleisö saa ottaa kyllä oman osuutensa tästä voitosta.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tämä C katsomoon mutkan laajeneminen otti hyviä askeleita. Ekassa ja tokassa erässä vähän väljempää, mutta kolmannessa hyvin porukkaa
Joo. Toimi hyvin. En ihan täyttä odottanutkaan. Kolmannessa erässä sinne valui hyvin jengiä tosiaan.

Ei ole ihan mitätön asia, että katsomossa oli paljon junnuja, jotka näkee myös pelin.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

rs2681

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi
Sinänsä pettymys sen jälkeen kun arvioita oli, että ainakin yli 8000 mentäisiin. Mutta sitten voi miettiä, että työ on silti päälle 1,5k enemmän mitä oli Hifkiä vastaan pari vuotta sitten ja tunnelma aivan loistava. Ei harmita.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Olin pysäköinyt ihan portin viereen ja pääsin parissa minuutissa ulos. Pansion kautta keskustaan ei montaa minuuttia mennyt. Yleisömäärä rapiat 7200 oli ihmetys, sillä halli kyllå näytti suurin piirtein täydeltä. Ehkä juuri 200 oli tyhjien penkkien lukumäärä. Mutta hämäsikö uusi seisomakatsomo kokonaisluvussa! Mikä oli sen seisomapaikkojen suhde siihen kuin jos ko. lohko olisi ollut istumapaikkoina? Tunnelma oli loistava, ja miettiä sopii, mihin hallissa ängetään 3000 lisäkatsojaa, kuten maksimikapasiteetti on.
 

Aserty

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Aitioissa ja Aura loungessa näytti olevan aika tyhjää, mutta yllättävän pieni luku silti kuulutettiin siihen nähden miten vähän tyhjiä penkkejä näkyi.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Aitioissa ja Aura loungessa näytti olevan aika tyhjää, mutta yllättävän pieni luku silti kuulutettiin siihen nähden miten vähän tyhjiä penkkejä näkyi.
Tuolla oli noin istumakapasiteeti on noi 7300 noin 300 jäi myymättä - c1 ja -E1 +tapsuriinit . seisomalippuja meni yli 500 ja tuohon päälle seurakorttilaiset. Klassinen yleisömäärä kusetus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös