Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Pressiboxi, 16.09.2005 klo 10.24.

 1. Lucic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt räpsähti seuraavanlainen tiedote sähköpostiin:

  Lainaus:
  Eli ilmeisesti nyt nämä jo mainitut rivit 1-2. "Jee"... Kai tuolla vielä joku vahtii millä rivillä sitä lipun ostanut pelissä istuu?

  Mutta lippu alariveille maksaa siis 25e ja kausikorttilaisen "upgrade" tähän katsomoon 20e? Mitä helvettiä? Kunnon puuhastelua kyllä.
   
 2. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  25 ja 35 euroa on jäkevämmät hinnat kuin mitä tähän mennessä on ollut, mutta koskee vain alarivejä niin siinä mentiin vikaan sillä olisi pitänyt olla koko katsomo noihin hintoihin niin porukka olisi voinut alkaa löytämäänkin tiensä katsomoon. Tuo alarivien alemyynti ei poista sitä ongelmaa joka katsomon osalla on eli ylihinta vaan ne jotka sinne ovat jo menossa muutenkin ostavat vain ne lippunsa sieltä alariveiltä. Ja vaikka kaksi alinta riviä saataisiinkin täyteen katsojia niin muu katsomo tulee noilla nykyisillä hinnoilla ammottamaan tyhjyyttään yhä edelleen.
   
 3. Laiska pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei vaan vieläkään voi käsittää tuota intoa velottaa ravintolakatsomopaikoista ekstrahintaa, ei ainakaan niin kauan kun se on tyhjillään. Jos se myytäisiin ottelusta toiseen loppuun, ymmärtäisin hinnannostopaineet, mutta tällä hetkellä tässä ei ole järjen hiventäkään. Pelkään, että purkavat tai pienentävät ravintolakatsomoa ennemmin kuin laskevat hintoja myyvälle tasolle...
   
 4. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, #24
  Itse olen miettinyt myös tätä hinnoittelua. Esim. HPK myy K-18 kausikorttejansa samalla hinnalla kuin parhaiden paikkojen kausikortteja eli 670e/kausi. Pohjakartasta katsottuna ainoana erona on, että nämä E1-E5 katsomot sijaitsevat A-katsomoiden yläpuolella Hämeenlinnassa, kausikortin hinnan ollessa kutienkin sama.

  Ihan pelkästään HPK:hon verrattuna on ainakin omasta mielestä järjetöntä, että TPS pyytää vielä ekstrahintaa kausikorttilaisilta tuohon anniskelukatsomoon. Hämeenlinnassa katsomo on sijoitettu yläsivukatsomoon, joten voisi kuvitella sieltä näkevän hieman paremmin peliä kuin Turun päätykatsomossa.

  Sitten voi myös meittiä, että kuinka moni A-katsomon kausikorttilainen oikeasti haluaa maksaa vielä 10e ekstraa, jotta saisi siirtyä huonommille paikoille päätykatsomoon? Myöskin tämä ajattelutapa, että suomalaiset maksavat siitä, että saavat juoda on kyllä omaan silmään hieman hämmentävä markkinaidea.
   
 5. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itse menossa katsomaan marraskuun alussa Lukko -matsia paremman puoliskon kanssa, ja ideallisin paikka olisi juurikin tuo anniskelualue koska tällöin erätauon aikana ehtisi näyttämään hallia vähän muutenkin, eikä vain oluen merkeissä. Mutta tuo hinta on niin posketon, että en todellakaan harkinnut sekuntiakaan paikkojen ostoa tuolta.

  Kaksi lippua runkosarjan matsiin huonoilta paikoilta tuohon hintaan - juuei kiitos. Pisti jopa harkitsemaan että etsin kuppilan josta matsin näkee televisiosta.
   
 6. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Vaikka omastakin mielestä D-päädyn hinnoittelu on tehty väärin, niin eikö edelleen voi katsoa matsia muki kädessä niin Giganttilla kuin uutena F-katsomon takana? Ei siellä D-päädyssä ennenkään ollut, kuin vapaalippuja ja vieraskannattajia lähinnä.
   
 7. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Onhan tuokin vaihtoehto, mutta ggantti-mestat 38e/kpl, en tiedä mitä ovat ennen olleet mutta jopa aina kalliina pitämääni A-katsomoon (paremmalla näkyvyydellä) pääsee samalla hinnalla. 76e+kuljetukset + oheisostokset hallilla kahden hengen runkosarjapelistä on mun mielestä liikaa.

  Mutta turha näistä on marista, ne menevät jotka menevät ja haluavat tuosta maksaa. Nyt kun katsoo täyttöastetta, ei kovin moni ole tuosta valmis maksamaan.

  Onko tuo F-katsomon takana oleva paikka tuo seisomakatsomo?
   
 8. -TMA- Jäsen

  Lainaus:
  Eli näillä seisomapaikoilla voi nauttia pelistä myös oluen kera. Linkki Gatorade Centerin virtuaalikierrokseen.

  Tuo on F-katsomosta, mutta sama lienee toisessakin päädyssä eli H-katsomon takana.
   
 9. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Lainaus:
  Ainakin ennen Giganttiin on päässyt seisomalipullakin. Toki jos penkin haluaa varata, niin sitten voi maksaa paikasta.
   
 10. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  "Gold ja Silver -kortilla päivitys 10 € ja muilla kausikorteilla 20 €"
  Onhan tämä nyt ihan vitsi... eli maksan siis yhteensä 40 euroa siitä, että pääsen paskempaan katsomoon juomaan olutta?
  No ehkä tämä on nyt se ensimmäinen askel ja seuraavaksi ilmoitetaan, että istumapaikkakausikortilla pääsee tuonne ihan veloituksetta. Ennen sitä - no thanks!
   
 11. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Lainaus:
  Seurakortilla tulee alle 5e per matsi ja siihen tuo parikymppiä ei nyt kovin paha ole, mutta samaan hintaa sinne taitaa päästä muutenkin. Toki ainakin jossain otteluissa kannattaisi kokeilla tuota katsomoa toisiaan kokonaan ilmaisena, vaikka niin, että rajaisi siihen tuon D-katsomon. Muutenkin ilmainen kahvi ja limsa taitaa harmittaa lähinnä asiakkaita, koska niitä kukaan siellä käytä. Jos katsomo ei olisi k-18, niin ilmaisella popparilla, limsalla ja jäätelöllä voisi perheitä sinne saada syömään ja muutaman oluen nauttimaan. Onko katsomoon myyty kausikortteja kovaan hintaan vai kenen päätöstä kovin vaikea kumota. Jos nyt lauantaina Tapparaa vastaan karsina ole suhteellisen täysi, niin luulisi muutoksia tulevan.
   
 12. Lucic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Katsoin kristallipallosta ja voin kertoa, että ei ole. Ticketmasterin mukaan ihan yksittäisiä lippuja myyty, lähes kaikki siis vapaana. Siksi ihmetyttääkin tämä, koska taas tullaan menettämään todella paljon mahdollista olutmyyntiä, verrattuna siihen jos hinnoittelu olisi korjattu jo nyt ennen Tappara-matsia.
   
 13. TRILX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Köyhänä en muutenkaan peleissä käy, mutta jos kävisin, niin en todellakaan maksaisi extraa tuosta. F*ck off!
  Kausareille ilmaiseksi tai bissen/sidukan hinnalla sisään (sen voi sitten hakea tiskiltä), miksi ei sama muillekin lipuille.
  Playoffeja ajatellen voi sitten miettiä uusiksi tuota juutalointia.
   
 14. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Lainaus:
  Suhteellisen väljältä toistaiseksi näyttää, mutta on tuo kyllä kaikken täysin tähänastisista otteluista. Muutenkin hallintäyttöaste näin torstaina näyttää aika hyvältä. Sinällään on kyllä huvittavaa, että tuo olutkarsina herättää kanssakannattajissa huomattavan määrän jopa raivoa.
   
 15. Laiska pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Raivosta en tiedä, mutta on vaan niin kovin surkuhupaisaa, miten tuon koko ravintolakatsomon annetaan vain olla tyhjillään ottelusta toiseen, varsinkin viikonloppumatseissa, joissa alakerta on sentään muuten hyvin miehitettynä. Eikö tuo nyt oikeasti kannattaisi yrittää saada täyteen ihmisiä? Onko parempi pitää anniskelukatsomo miltei tyhjänä, kuin että myisi ne liput normaalien katsomolippujen hintaan?
   
 16. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Onko TPS:llä jotain aitiotarjouksia isommalle porukalle tällä kaudella?
   
 17. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Lainaus:
  Aika usein tietyt asiat vaatii aikansa, varmaan oikeasti siellä pohditaan mitä pitäisi tehdä. Onko sillä loppujen lopuksi väliä onko ihmiset yläkatsomossa vai vieraspäädyssä? Kuten sanottu nyt jo voi juoda olutta ja katsoa matsia millä tahansa lipulla. Totta kai se kannattaisi käyttää, mutta itse en näe ongelmaa mitenkään kovin suurena. Edes myyntiin tuskimpa sillä kovin suuria eroja on. Yleisesti pääasiasa varmaan olisi saada hallille porukkaa.
   
 18. -TMA- Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole tainnut varsinaisesti olla vuosiin mitään aitiotarjousta ns. isommalle porukalle, mutta joitain kampanja-aitioita on. Tällä hetkellä voimassa on tuo lauantain Roosa nauha -ottelun kampanja eli 10 henkilön aitio lippuineen ja Roosa nauhojen kera 380 € sis. alv., josta vielä 100 euroa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

  Suunnitteilla on muutamaan otteluun ruoka + aitiopaketti Karjala Hockey -aitioon. Jos on jokin tilaisuus tai matsi mielessä, niin voi laittaa yksityisviestiä, suoraan spostia, aitiosivulta tai vaikka halliyhtiön kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

  Linkit Turku-Areenoiden sivulle.
   
 19. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Silloin kun tästä ravintolakatsomosta ensimmäisen kerran puhuttiin niin Tepsin puolelta asiaa perusteltiin nimenomaan sillä, että D-päätyyn myydään yleensäkin niin vähän lippuja, että ns. kaljakatsomolla saataisiin tilanteeseen vähän parannusta. Ymmärsin ainakin itse, että tarkoitus oli nimenomaan parantaa täyttöastetta eikä välttämättä luoda tuollaista "premium" katsomoa. En tiedä muuttuivatko suunnitelmat hankkeen aikana, mutta ei tuo nyt nykyisellään ole ainakaan lisännyt täyttöastetta D-päädyssä.

  Periaatteessa ymmärrän Tepsin halun kerätä hyviä katteita, myydä ravintolapalveluita yms. tuollaisella vähän kalliimmalla tuotteella. Toivon edelleen, että ihmiset innostuisivat, koska auttaisihan se Tepsiä taloudellisesti. Epäilin vain alusta lähtien sitä, riittääkö tuollaisella kysyntää nykyisessä tilanteessa. Ei tuo oluenjuontimahdollisuus nyt niin tärkeä asia ole, että sen vuoksi maksaisi kaksinkertaista hintaa tavallisesta D-päädyn lipusta. Jossain kohtaa täytyy nähdäkseni nöyrtyä ja tunnistaa tosiasiat. En oikein usko, että pelkällä odottelulla tilanne tästä miksikään muuttuu.
   
 20. Oddmanrush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun joukot,Leijonat,Colorado, MinnenOta.
  Nyky-TPS ja lipunmyynti kantaa taakkaa pitkästä tarpomisesta liigan keskikastissa ennen näitä viime kausia. Siihen lisäksi hallin huono sijainti, edullinen kotisohvalähetys sekä korkea lipun hinta on johtanut siihen ettei tuote ole ollut kunnossa aikoihin eikä ole sitä vieläkään. Liekö tuleekaan ennen uutta hallia. Aika monella lipun ja palvelujen kova hinta on syy siihen ettei lähde Gatoraden lauteille lämmittelemään. Edelleen mielestäni on jäänyt käyttämättä sellainen lipunmyyntikeino, että edellisen pelin lippu omalla nimellä " palkittaisiin" seuraavan ostossa - x € summalla. Se saattaisi houkuttaa ainakin joitakin lisäkatsojia. Lipun hinta voisi laskea vaikka pari kertaa ja jäisi sitten siihen. Joka tapauksessa kuluttajat eli tässä tapauksessa katsojat/fanit katsovat lipun hintaa ja pienikin haju siitä ,että fania viedään kaffel punssin hinnalla ei jätä hyvää makua. Mielestäni nyt olisi korkea aika oikeasti ravistella lipunhintapolitiikkaa ja saada ihmiset liikkeelle antaen samalla tukea uudelle hallisuunnitelmalle "Katoraidelle" keskustassa. Uskon, että hallin keskeinen sijainti toisi fanit arkipäivien treeneihin turisemaan kaverien kanssa yhdessä kera kaffen ja lähentäisi tepsiä fanien kanssa. Toisessa ketjussa kyseltiin parhaita muistoja tepsistä. yksiä mukavia muistoja oli käydä pikku poikana kuppiksella katsomassa treenejä ja keräämässä yli menneitä kiekkoja. Niitä sitten on jo käytössä ties kuinka monella treenavalla junnulla ja omalla joukkueella. ja olihan se kiva kun mal davis tuli moikkaa ja antamaan mailan ku muisti lähi ulkojäiltä. Niin. Miksi muistankaan hänet.
   
 21. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Lainaus:

  Kiitti, laitoin yv:tä ja jatketaan siellä/omin päin. Aition hinta tuollaisena on mielestäni erittäin halpa.
   
 22. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Tätä hiukan tuolta lakiteksteistä kaivelin kun sitä jo aiemmin ihmettelin. Kuitenkin erilaisilla festareilla ym. tapahtumissa tuo oluen salliminen ei aiheuta mitään K-18 rajoitetta... Tämä meidän upea uusi laki, joka salli mm. A-oluen myynnin vähittäiskaupoissa, asetti tähän vielä rajoitteen: anniskelualueeksi voidaan hyväksyä uuden lain mukaan yleinen katsomotila, jos se on varattu 18 vuotta täyttäneille.
  Ja tästä syystä tuo katsomo ei tule (ainakaan tämän lain myötä) koko perheen katsomoksi... Kiitos sääntö-Suomen!
   
 23. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tänään ilmeisesti rikotaan kuluvan kauden yleisöennätys, 7200 katsojaa. Ennätys on.. hetkinen.. sehän on vittu Tepsin nimissä. Oho.
   
 24. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Lainaus:
  Hyvin tosiaan halli näyttää täyttyvän, joten eiköhän kauden ennätykset laiteta tiskiin. Muutenkin Tepsi on liigan eniten katsojamääriä nostanut joukkue. Alkaa hyvin KIIMA heräämään.
   
 25. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt sen jään on sitten oltava kunnossa.

  En viimeksi kysyessäni saanut vastausta, mutta tietääkö joku kuka tuosta jään tilanteesta on vastuussa?