URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 635 949
  • 11 960

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin turhan vaikeaksi ja kalliiksi yksittäisien pelien katsominen tehty.. 6-7 euroa voisi ehkä mennä, mutta 9 euroa sonnasta?

Eikös hinta alunperin ennen kautta ollut 7 euroa, mutta juuri kauden kynnyksellä tapahtui tuo nousu 9 euroon? Muistaakseni näin oli ja tuo olisi kyllä ollut huomattavasti parempi hinta laatuun nähden. Toki mielestäni liikaa tuokin. Esimerkiksi AHL-pelin näkee hintaan $6,99 joka on siis on noin 5,50€. Ja laatu on kaikin puolin moitteeton ja jopa selostuksessa voi valita koti- tai vierasselostuksen. Kuvanlaatuun liittyvistä eroista en jaksa alkaa edes puhumaan. Ymmärrän toki, että tämä touhu on täällä vasta ihan lasten kengissä, mutta tuon pitäisi mielestäni näkyä myös hinnoissa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Eikös hinta alunperin ennen kautta ollut 7 euroa, mutta juuri kauden kynnyksellä tapahtui tuo nousu 9 euroon?
Hinta oli alunperin 5e. Nyt siis 9e ja laatu on aivan samaa kuin alussa. Suurimpana erona se, että nykyään kukaan ei taida saada hyvitystä paskoista lähetyksistä.

edit. Täällähän naurettiin viime kauden alla tälle Iltalehden mollausjutulle, jossa kauhistelivat 5e:n hintaa. Missä IL ja muut lehdet ovat nyt?
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saisi kyllä iltalehti tai joku vastaava lehti tehdä jutun tuosta Urhon paskuudesta. Ehkä sielläkin sitten herättäisiin. Yhden ottelun hinta on ihan järkyttävä, kun miettii laatua. Lähetykset tuppaa vähän väliä pätkimään, selostajat ovat välillä niin hirveän kuuloista, että pitää laittaa äänet pois koko paskasta. Lisäksi hallien ääniä ei välillä kuule juuri lainkaan jne. Kuvan laatu nyt sentään on parantunut siitä alun pixeli mössöstä, mutta mitään muuta parannusta ei juurikaan ole tapahtunut.

Parastahan tässä on se, että jos kuva pätkii ja bufferoi, niin kun ilmoittaa Urholle vaativansa jotain korvausta, tai rahojen palautusta, niin nykyään voi olla jo varma, että mitään et saa takaisin. Siellä on pistetty hyvityskoodit jäihin ja syytetään asiakasta.
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
Suomi web lähetysten Albania

Itse katsoin tuossa joulun alusviikoilla HIFK Jokerit pelin ja aika paskaa oli kuva välillä. Nyki niin että alkoi välillä oikein oksettaa. Laitoin palautetta asiasta, mutta mitää ei kuulunut, ei ole yllätys nyky Suomessa. Kuvan laatu on mielestäni paskaa tuohon hintaan nähden. Itse en aio tilata ennen kun olen 100% varma että saan tuolle rahalle vastinetta.

Tilasin leijonien web katselu paketin mtv3:sen netti sivuilta ja samaa paskaa urpon kanssa. Vuoden vaihteen pikkuleijonien matsia katsellessa oli huono kuva, nykykimistä ja kaiken kukkuraksi tuli kaksi kertaa black out, jossa äänet kuului mutta mustaa ruutua tuijotin hetken. Sitten kun kävi koneella refressaamassa niin alkoi taa ne typerät mainokset pyörimään kunnes pääsi taas live lähetykseen. Tuostakin paskasta piti maksaa 20€, jos olisin etukäten tienny minkä tasoista kuva on niin en olisi tilannut. Kankkulan kaivoon meni nekin rahat.
 

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
Näkyykö muilla Ässät-Tappara pelin kuva? Täällä toimii äänet, mutta kuvaa ei näy. Osaako joku sanoa mistä johtuisi?
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Täällä sama vika, mutta pelissä Pelicans - SaiPa. Toivottavasti saavat kuvan pian toimimaan, että ei tarvitse kirjoittaa vihaista sähköpostia.

Koko erä oli sellaista pätkimistä ettei mitään rajaa. Nyt alkoi erätauko ja mitä, enää ei pätki yhtään. *korjaus* Ei sentään, pari kertaa on pätkässyt, mutta nyt lähetystä on pystynyt suht järkevästi järkevästi seuraamaan. *korjaus osa 2.* pätkiihän se taas urakalla.

Laitoin viikko pari sitten palautetta kun peli pätki ja ottelukelloa ei näkynyt. Mitään eivät ole kuitenkaan urholta vastanneet.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Itellä toiminu nyt monen pelin ajan moitteettomasti ja sen verran luottamus jo kasvoi, että 10 ottelun sarjakortin menin tilaamaan tänään. No aivan normaalisti (tämän puljun kohdalla) luottamus palkitaan paskalla. Ensimmäinen erä meni muutamalla bufferoinnilla ja tokaan erään niitä mahtui jo yli 20. Perkele mitä skeidaa. Ja vittu ei voi olla kokoonpanossa vika, kun esim maikkarin kautta pelit toiminu aina moitteettomasti ja tähän peliin asti useat pelit urpotv:ltäkin. Toivottavasti se MEGAURPO koodinimellä "jp" saisi tälle asialle joskus jotakin tehtyä. Onko aivan mahdotonta esim. sopimusteitse vaatia yhteistyökumppaneilta tiettyä tasoa? Sanktioiden tai oikeuksien menetyksen uhalla?
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mitä valitusta...

itsellä toimii ihan ongelmitta... Mitä nyt suosikki häviää
Elisan 4v vanhat piuhat
OS: Windows 2000
Selain: Firefox versio joskus
PC: Ei kykene kun 1024 x jotain resoluutioon tai muuten pätkii.

Päivittäkää laitteenne!!!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei jaksais edes valittaa urhosta kun onhan se jo hiton hyvä että näkee noi pelit töllöstä kotitv:llä, olkoon sitten selostus luokkaa Ö. Mutta mikä vittu noita ääniä vaivaa? Onko se oikeesti niin vitun vaikeeta vääntää sitä yhtä namikkaa oikealle ja saada volumea siihen touhuun? Pelin aikana AINA joudun laittaan sekä boksin että töllön volumet kaakkoon ja sitten erätauoiks on PAKKO pudottaa digiboksista jotain 8 pykälää kun tauoilla on taas volumet normaalit. Saati jos vääntää hetkeks lähetyksen "pää kanavalle" niin kuulee naapurit muuten 200 metrin pääsäkin että "jaahas se kattelee taas Urhoo tuolla". Uskomatonta.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Päälähetys Kalpa-Kärpät oli paikoin ihan hauska. Palaverissa oli päätetty matsin teema, eli Kärppien surkeat ulkkarit lahdataan hinnalla millä hyvänsä. Peltomaa oli niin loukkaantunut Rosan surkeudesta, että melkein suuttui. Vanhan porkkanatakki-Jutilan perintö siis elää vielä.

Jos Kuusela olisi ollut esim. Kristian Krusifics ja Mäkkäri Tony MacIntosh, niin ehkä heidätkin olisi voinut valkata tuolta silmätikuiksi.

Sitä en tosin huomannut mainitsiko rautainen studio kertaakaan, miten avutonta Kärppien pakkien avauspeli oli. Siinä on hyökkäys kuin hyökkäys tuskaista nimistä riippumatta. Menee OT, mutta on kyllä käsittämätön tuo Kärppien pakisto. Miten noin kokeneessa organisaatiossa joukkue kootaan noin?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Päivittäkää laitteenne!!!
Näitä yksittäisiä ritareita on tässäkin ketjussa tasaisin välein jo sen verran, ettei enää tiedä kuka pelleilee ja kuka on Lipponen. Oli tämäkin viesti vitsi tai ei, niin kaksi faktaa ei muutu.
1. Kuka tahansa suomalainen voi ostaa normivehkeillä, norminettiliittymillä ja mm. flash-versiostaan välittämättä edullisemmin pelillisesti parempaa lätkästreamia toiselta puolelta maailmaa, eikä ne töki ikinä. Vain paikallinen Urho ja Ylen Itsenäisyyspäivälähetys tökkii.
2. Enemmistöllä Urhon nettilähetyksiä ostaneista on jatkuvasti ongelmia riippumatta siitä, että jollain lähetys joskus toimii.

Tässä mallia Urholle: Kenellä tökkii (Vimeo)?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2. Enemmistöllä Urhon nettilähetyksiä ostaneista on jatkuvasti ongelmia riippumatta siitä, että jollain lähetys joskus toimii.
Itse olisin vähän toista mieltä. Ne joilla on ongelmia jaksavat asiasta kyllä pitää meteliä. Niillä taas keillä homma toimii moitteetta eivät juurikaan jaksa siitä palstoilla avautua. Niin se vaan on asiasta riippumatta.

Itsellä nettilähetykset ovat toimineet loistavasti koko kauden ja lähes jokainen Lukon vieraspeli on tullut katsottua. Tuo hinta 5,6e 25-sarjakortilla on mielestäni varsin sopiva. Ehkä pyöreä 5e olisi sopivin, mutta en tästä nykyisestäkään hinnasta valita. (Näköjään 50 pelin sarjakortilla hinta tippuisi jo alas 4,4 euroon)
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tällä kaudella olen 16 peliä katsonut Urhon web-tv:stä ja ongelmia striimissä on ollut ehkä 2-4 pelissä. Viimeiset kymmenen peliä toimineet täysin moitteetta.


Koti-TV:n puolella sattui muuten tuossa toissa viikolla aika vittumainen tapaus. KalPa-SaiPa peli venyi aina voittolaukauskilpailuun asti. Ja voi sitä vitutuksen määrää kun kellon viisari naksahti osoittamaan tasan yhdeksää. Lähetys loppui ja ruutuun ilmestyi iso Urho Totalin logo. Ja ei muuta kun tekstitv:ltä jännäämään että kumpiko sen sitten voitti.
 

Tinppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, F1, WRC, Kokudo Keikaku, Cleveland Crusaders
Itse olisin vähän toista mieltä. Ne joilla on ongelmia jaksavat asiasta kyllä pitää meteliä. Niillä taas keillä homma toimii moitteetta eivät juurikaan jaksa siitä palstoilla avautua. Niin se vaan on asiasta riippumatta.

Täysin samaa mieltä ja olen myöskin tästä samasta asiasta pari kertaa maininnut. Minulla toiminut myös moitteetta kaikki tämän kauden lähetykset.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
12 matsia Urho play ja yksi Soneralta.

hinta sarjakortilla 7e/peli, mielestäni edullista vierasmatsien katsomista. Alkuun oli FPS nykimistä, joka johtu Flashvideon koodekista (lähettävän pään ongelma), ja Espoon kuvan reso oli huono.

Muuten ei valittamista, ei pätkimistä eikä bufferointeja. Yhteys on about 10bm ADSL omakotitalossa, johon se tulee ilmajohdolla!

Niinpä ihmetyttää tämä hirveä valitus "paskasta". Täydellinen palvelu ei ole, mutta ei se kalliskaan ole (tai tästä ketjusta päätellen pitäs olla ilmanen). Näkee kaikki viarasmatsit, eikä täydy tyytyä radioon.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Turkka Toloselle tai Mikael Kutkaniemelle olisi eilisessä Ässät-pelissä voinut joku kertoa, että se on Ilvonen eikä Iivonen.

Ja vaikka kuinka siellä selostusääntä säädettiin, niin eipä ne edelleenkään olleet normaalitasolla verrattuna mihin tahansa ei-Urpo-kanavaan. Muutenkin lähetysten äänimaailma on joka pelissä ollut ihan hanurista: selostusääni hiljaisella ja vielä hiljaisemmalla ovat kaukalon sisä- ja ulkopuoliset äänet.
 

GoldenWrist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tamin itkuraivarit
Turkka Toloselle tai Mikael Kutkaniemelle olisi eilisessä Ässät-pelissä voinut joku kertoa, että se on Ilvonen eikä Iivonen.

Sama "selostaja" sekoitti myös jatkuvalla syötöllä UusiTALON ja UusiKARTANON, ei sillä että lipsahduksia sattuu kaikille mutta jotain rajaa näihin urhon jämäselostajiin. Mieluummin sitten pelkkiä hallin ääniä kuin tällaista tuubaa. Muutamassa tilanteessa myös Zaborsky oli Toporowski, Mikko Malkamäestä nyt puhumattakaan. Onko todella liikaa vaadittu että selostajat perehtyisivät joukkueisiin edes siinä määrin että tietävät pelaajien nimet saati nyt sitten jotain muutakin taustatietoa...
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Turkka Toloselle tai Mikael Kutkaniemelle olisi eilisessä Ässät-pelissä voinut joku kertoa, että se on Ilvonen eikä Iivonen.
Koomista oli kun kesken pelin Zaborsky muuttuikin Toporowskiksi. Ja veilä useampaan ertaan.

Muuten kyllä olen erittäin tyytyväinen UrhoTv Totalin hinta/laatusuhteeseen.
Arvosana Uhrolle 9-.
Vajaa vuosi sitten kun Totalin tilasin heti kun siitä kuulin, niin oletin ettei ole mitään selostuksiakaan, joten positiivinen yllätys.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Niinpä ihmetyttää tämä hirveä valitus "paskasta". Täydellinen palvelu ei ole, mutta ei se kalliskaan ole (tai tästä ketjusta päätellen pitäs olla ilmanen). Näkee kaikki viarasmatsit, eikä täydy tyytyä radioon.
En minä epäile, etteikö joillain toimisi, enkä myöskään epäile tänne kirjoittavien keksivän ongelmiaan ja sitä en ainakaan usko, että omia onnettomia katselukokemuksia olisin voinut mitenkään omalla toiminnalla enempää parantaa. En lähde tässä luettelemaan, että montako eri konetta, eri nettiyhteyttä (toimittaja, laite, laitteen asetukset), eri selainta, eri flash-versiota ja kaupunkia olen itse kokeillut huonolla menestyksellä.

Jos kuitenkin katson mitä tahansa muuta, kuten Ylen Areenan tai ESPN360-palvelun livelähetystä, niin ne toimivat ja lähetys on hyvälaatuista ilman sen kummempaa säätöä. Joku ihmeellinen tuntematon muuttuja tässä siis vielä on ja se on aika varmasti Urhon päässä.

Ei voi täällä katsojan päässä kuin arvailla, että voisiko vaihtelevat kokemukset johtua vaikka siitä, että
1. Mitä yksittäistä ottelua, minkä joukkueen pelejä ja minkä hallin peliä katsoo. Ottelukohtaiset erot katsojamäärissä on varmasti huimia. Tuolta tv-lähetysten seurannasta välipäiviltä voi katsoa miten homma toimii. Ainakin Ilves-Tappara tökki jollain. Oliko Tarinankertoja silloin hallissa?
2. Tuurista, esim. liittyen siihen milloin katsoja tulee mukaan lähetykseen. En voi tietää Urhon palvelinpäästä mitään, mutta aivan kuin jokainen "slotti" ei olisi teknisesti samanarvoinen. Jos ongelmia tulee, niin näkyykö se heti kaikilla samalla tavalla? Tuntuisi, että aina ei.
3. Alueellisista eroista monella tavalla. Esim. voisiko jonkun isomman tai pienemmän solmun takana olla ihan sattumalta niin monta Urhon käyttäjää ja p2p-warettajaa, että verkko yksinkertaisesti ylikuormittuu paikallisesti? Tähän en oikeasti usko, koska muut palvelut kuitenkin toimivat.
4. Jotkut ei näe ongelmia. Tämä on jo todistettu tälläkin palstalla. Kun lähetykset tulivat jossain kohtaa n. 15fps ruudunpäivityksellä (tuleeko edelleen?), niin täällä oli muutama ihan tyytyväinen.

Ei ole helppoa. Minusta tässä ei tarvitse mitään puolia ottaa ts paheksuvaan sävyyn ihmetellä miten jollain ei toimi.

Tyhjensin juuri selaimen välimuistin ja kirjoitin osoiteriville www.urhotv.fi Mainosvideo oli hyvälaatuinen, mutta bufferoi ajassa 0:11, 0:27 ja 0:44. Klikkasin videon lopussa "play again" ja bufferoi taas kohdissa 0:11, 0:27, 0:31 ja 0:45. Kun seuraan heti perään tuota edellisessä viestissä laittamaani Vimeo-pätkää jostain lätkäpelistä, niin se ei töki yhtään. Miksi? Vastaukseksi ei kelpaa pelkkä ihmettely, jos jollain ei nyt Urhon mainos bufferoi. Ainakaan katsojamääristä ei pitäisi olla tähän aikaan kiinni :)

9 euroa on kyllä niin järkyttävä hinta kokeiluille, että en enää sitä maksa. "Onneksi" oma suosikkijoukkue on tällä kaudella siinä jamassa missä on, niin ei tule suurta tuskaa skipata pelejä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Sä et vain ymmärrä. Sen pitää riittää, etteivät porkkanatakit tai oranssitakit enää selosta. Äänten säätäminen on esimerkiksi pirun vaativaa hommaa.
 

lexicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, THFC

Kyseisissä lähetyksissä ei kuitenkaan ole ollut mitään häiriöitä. Kokemasi ongelma on voinut johtua käyttämäsi internet-yhteyden ongelmista, laitteistostasi tai ohjelmiston ongelmasta.

Teitkö mitään toimenpiteitä koneeltasi kun ongelma sinulla ilmeni? Sammutitko modeemin ja käynnistitkö koneen uudestaan? Kokeilitko toisella selaimella tai otit väliaikaisesti palomuuria tai virusturvaa pois käytöstä?

Valitettavasti URHO ei voi vaikuttaa sellaiseen ongelmaan, joka ei johdu itse lähetyksestä. Ylläolevia toimenpiteitä kannattaa tehdä heti ensimmäiseksi jos lähetyksen katselussa ilmenee ongelmia.

Vakavasti puhuttuna olen täysin samaa mieltä kanssasi ja myös kohtalotoveri. Sehän voi olla, että tietyt matsit ovat ongelmallisia, mutta mulla on ainakin tökkinyt Urhon lähetyksistä kaikki noin kuusi edellistä siihen pisteeseen, ettei niitä ole oikeastaan voinut katsoa. Uusi kone, cachet tyhjät, Chrome/Firefox/Explorer kaikki koetettu. Vituttaa kyllä tämä touhu, varsinkin kun nyt eivät sitten ilmeisesti edes vastaa viesteihin. Viimeksi lähettivät mun asialliseen viestiin ylläolevan lainauksen sisältävän sähköpostin. Tämän jälkeen väänsin vielä rautalangasta, kuinka monessa paikassa ja millä koneilla ja millä yhteyksillä olen yrittänyt katsoa, ja kuinka kaikki muu audio ja video toimivat täydellisesti...tähän eivät mitään vastanneet.

Voisi nyt joku Iltalehden noheva toimittaja vaikka copy-pasteta näitä kommentteja ja tehdä jonkun laadukkaan jutun jossa ihmetellään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös