URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 638 736
  • 11 960

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erittäin pettynyt olen kyllä Urhon toimintaan. Nettisivut ovat esimerkki tuubasta, tv-kanavan nettisivut, joilta ei löydy selkeää tietoa näytettävistä ohjelmista ! Tämä on mahdollista vain Urholla, onneksi tilauksen voi aina lopettaa.

Meillä kaapeli tv asiakkailla ei edes tuo lopettaminen ole mahdollista, kun oli pakko tehdä vuoden soppari!
 

Crank

Jäsen
Voi olla, et on aiemmin ketjussa jo mainittukin, mutta oliskohan mitään hyötyä jos tekis porukalla kuluttaja-asiamiehelle (tms) kantelun tästä Urhon toiminnasta?

Lupaukset oli suuret, mutta niitä ei oo pystytty lunastamaan. Ja kuluttajat kuitenkin maksaa rahaa palvelusta, mikä ei toimi niinkun pitäs.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Käsittääkseni Urhon koodit eivät käy tuolla Soneran Total-sivuilla. Itselläni oli Soneran omia koodeja, joita jaettiin roppakaupalla Veikkausliiga-otteluissa. Kävisitte vaan katsomassa sitä Veikkausliigaa! :)

Minulla ne eivät toimi edes Urpon omilla kotisivuilla eli voidaan puhua jostain edistyksestä jos joku on ne siellä saanut toimimaan ;)

Viime kaudella tilasin kaksi peliä ja koko kesän väänsin korvauksien takia (halusin rahana, koska Blues oli tippunut), kun eivät paskat toimineet (toinen heitti ulos ja toinen alkoi toimimaan joskus kolmannen erän aikoihin). Kauden alettua sitten ilmoitin, että antakaa nyt herranen aika sentään jotain koodeja sitten, kun taloudellinen tilanteenne on niin huono, että 12 euron palauttaminen on ylitsepääsemätön ongelma. Noh, nyt sitten piti koodeilla katsella pelejä.. ja kuinkas kävikään! Koodit on kyllä hienoja numeroyhdistelmiä, mutta jos niillä vielä näkisi pelin niin kyllä tässä alkaisi hunajaa kusemaan.

ps. Toinen koodi kyllä toimi (jos paska laatu, selostus, kuvaus, lataaminen, jne.. lasketaan toimimiseksi. Kiekko jos näkyisi niin se olisi hyvä.).
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Totean tähän muiden haukkujen lomaan, että itsellä toiminut UrhoTV:n nettilähetykset kiitettävästi. Kuva tietokoneelta HDMI:n kautta TV:lle välittyy hyvin eikä pätki. Käytännössä kuin katsoisi "normaalia" TV-lähetystä. Selostajat ovat toki paikallisradio-tasoa, mutta tämä ei ole suuri ongelma. Tokihan Urho voisi lähettää vaikka HD-laatuista streamia, mutta tämä vaatisi jo valtavasti kaistaa. Tämäkin toteutunee luultavasti jossain vaiheessa tulevaisuutta kun yhteydet nopeutuvat.

Tulee väkisinkin mieleen, että suurin osa ongelmista Urhoon liittyen ovat nimenomaan käyttäjien omilla koneilla / yhteyksien nopeudessa tai sitten lähetyksissä, joille on valtavasti kysyntää.

Täytyy vielä todeta, että tällainen nettipalvelu mistä voi katsoa kaikki ottelut on todellista edistystä millä tahansa mittapuulla, mutta varsinkin jos vertaa vaikkapa MTV3:n Saukkonen-Jutila -sunnuntailähetyksiin. Miettikääpä sitä!
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Itsehän vastustan holhousyhteiskuntaa loppuun asti, mutta kyllä tällaisessa tilanteessa toivoisi että esimerkiksi Kuluttajavirasto antaisi tiedotteen, jossa se suosittelisi pysymään kaukana UrhoTV:n nettipalveluista.

Asia on hyvin yksioikoinen. UrhoTV:llä ei ole resursseja lähettää otteluita netissä ja koska toimivuutta ei pystytä mitenkään takaamaan ei tuollaista tuotetta saisi myydä. Lisäksi rahojen saaminen takaisin on todella hankalaa.

Kaiken tämän päälle asiakaspalvelu on maksullista ja jonotusajat ovat erittäin pitkiä. Kuluttajaviraston näkemys maksulliseen asiakaspalveluun operaattorien osalta, mielestäni pätee tähän suoraan: http://www.kuluttajavirasto.fi/Page...cementId=a308fd97-ce50-486c-aef0-c6280353d9c8

Anja Peltonen kirjoitti:
Asiakkaan ei pidä joutua maksamaan siitä, että hän yrittää selvittää esimerkiksi laskutuksen virhettä tai muuta operaattorista johtuvaa vikaa. Siksi operaattorin pitää hyvittää asiakkaalle palvelun virheen selvittelystä aiheutuneet puhelinkulut. Operaattorit eivät myöskään voi käyttää maksullisuutta näppäränä keinona, jolla vähentävät kuluttajien intoa ottaa heihin yhteyttä ja saavat samalla jonotusaikansa näyttämään paremmilta
Toisin sanoen UrhoTV toimii juuri tämän lausunnon vastaisesti ja käyttää asiakaspalvelun jonottamisen maksullisuutta näppäränä keinona vähentää yhteydenottaja ja kaiken lisäksi tienaa tällä vielä lisää. Lisäksi kaikki tiedämme ettei tuolta asiakaspalvelusta mitään ongelmanratkaisua tule, ehkä jotain hyvityskoodeja voi saada. Ei ratkaisuja.

Tilanne on täysin kaoottinen ja hommalle pitäisi pistää stoppi. Et sä voi myydä tuotetta joka toimii jollain ja joskus. Ei tuo vaan voi olla mahdollista. Ja rahojahan ei saa takaisin muuta kuin aivan hirveällä duunilla, jos silläkään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Lisätään nyt pieni, mutta tärkeä uutinen. Anssi Ritari liittyy Urhon selostustiimiin lätkän puolella. Erittäin hienoa että asiantunteva ammattilainen liittyy tuohon porukkaan mukaan. Nyt kun vain saisi sen taustatyön toimimaan ammattimaiseen tapaan... Siis ei Anssi vaan Urhon tiimi.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Lisätään nyt pieni, mutta tärkeä uutinen. Anssi Ritari liittyy Urhon selostustiimiin lätkän puolella. Erittäin hienoa että asiantunteva ammattilainen liittyy tuohon porukkaan mukaan. Nyt kun vain saisi sen taustatyön toimimaan ammattimaiseen tapaan... Siis ei Anssi vaan Urhon tiimi.

Saisi selostaa kyllä joka kierroksella, jotta näitä Total-tomppeleita olisi selostuspuuhissa vähemmän. Selostustaso on kyllä ala-arvoista ollut Totalin puolella, mutta kaikkeahan ei voi saada ja siihen on tyytyminen. Olisi kiva, jos saisi valita lähetykset ilman selostusta. Ottaisin ilomielin tällaisen vain kenttä-äänet sisältävän lähetyksen.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tulee väkisinkin mieleen, että suurin osa ongelmista Urhoon liittyen ovat nimenomaan käyttäjien omilla koneilla / yhteyksien nopeudessa tai sitten lähetyksissä, joille on valtavasti kysyntää.
Jollain yksittäisellä käyttäjällä on varmasti koneessaan ongelmia, heikko prossu, vähän muistia, vanha flash, viruksia, haittaohjelmia, p2p-softaa päällä tai muuta urpoa. Näillä käyttäjillä varmasti tökkiikin ja näillä pitäisi sitten tökkiä aivan kaikki muutkin stream-palvelut, eikä pekästään Urho. Minä en kuulu noihin.

Jankkaan edelleen, että tuo diakuva tulee palvelinpäästä. Tiedän olevani stream-palveluiden hevijuuseri, jolla vain Urhon fps on luokaton. Kun kuva ei pätki, se on kyllä hyvälaatuinen, mutta kuvia sekunnissa on kertakaikkiaan aivan liian vähän. Ainakin 1/2-2/3 frameista puuttuu. Kuvaa joutuu katsomaan yhdellä silmällä toisen levätessä ja sekin mieluummin pikkuruudulta kuin koko näytöltä.

"Tulee väkisinkin mieleen", että suurin osa näillä, joilla homma mukamas toimii, on jotain sen suuntaista häikkää näköaistissa, etteivät yksinkertaisesti havaitse kuvan nykimistä. Tämä ei ollut loukkaus, vaan samanlaisia tapauksia on jo vuosia nähty mm. pelihommissa, kun joku on säätänyt asetukset kaakkoon, eikä välitä tai huomaa, kun fps:t tippuvat kahteenkymppiin ja alle.

Jos me maksamme livevideosta, niin vaadimme livevideota, emme kuvasarjoja.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tulee väkisinkin mieleen, että suurin osa ongelmista Urhoon liittyen ovat nimenomaan käyttäjien omilla koneilla / yhteyksien nopeudessa tai sitten lähetyksissä, joille on valtavasti kysyntää.

Edelleen, eivät ole. Piste. Oikeasti, täällä palstalla on ihmisiä, jotka ymmärtävät, miten tietokoneet ja tietoliikenne toimivat. Ei tässä tarvitse lähteä mitään noitatohtoria kutsumaan paikalle, nämä ovat selviä ja loogisesti pääteltäviä kuvioita.

Siinä olet oikeassa, että katsojien määrä on vaikutustekijä, mutta lähinnä sen takia, että puitteet eivät ole alunperinkään riittävät. Tällaiset laajamittaiset ongelmat, joissa näin alhaisen tason streami pätkii ja nykii näin monilla käyttäjillä ja samaan aikaan firman sivut heittävät ruuhilmoitusta, johtuvat yksiselitteisesti ja 100% varmasti siitä, että Urholla ei riitä kapasiteetti.

Ja se stream todellakin on laadultaan onneton. Kun olen täällä todennut, että monet laittomat piraattistreamit ovat parempilaatuisia, en liioitellut tai vitsaillut. Urho kusee asiakkaitaan linssiin kympillä ja tuntuu valitettavasti selviävän kuin koira veräjästä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
No tulee ääntä tai ei, niin ainahan voi kääntää Eeron selostuksen päälle :D

Muistaakseni kokeilin tuota, mutta taisi Taurun selostus tulla sekunnin/kaksi edellä kuvaan nähden. Ei oikein katselun ja kuuntelun harmonia toiminut.

Sen verran pitää antaa kiitosta Urhon pojille, että oli todella mukava kuulla kenttä-ääniä Kuopion pelistä ja eritoten Pekka Virran ohjeistus kentälle oli hauskaa kuunneltavaa.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saisivat jotkut lehdet ehdottomasti tehdä enemmän juttua tästä luokattomasta toteutuksesta. Iltapulut, Hesari tai mikä tahansa. Hieman painetta tuohon puuhasteluun.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja minä väitän että sinä tajuat tietoliikenteestä yhtä vähän kuin kissa astrofysiikasta. Eivät liity.

Tämä ei ole mitään salatiedettä. Ongelmat eivät johdu ...

- selaimesta
- käyttöjärjestelmästä
- koneen keskusmuistin määrästä
- prosessoritehosta
- "ohjelmista"
- koneella olevista fiktiivisistä vioista.

Ongelmat johtuvat tasan ja ainoastaan siitä, että Urho yrittää lähettää liikaa dataa ulos liian pienellä kaistalla. Ratkaisut ovat helppoja: joko vähemmän katsojia tai enemmän kaistaa.
Väitän olevani alan ammattilainen ja täten väitän tietäväni asiasta taatusti sinua enemmän.

Enkä väittänyt missään välissä kaikkien ongelmien, tai edes suurimman osan johtuvan käyttäjistä tai heidän laitteistaan. Väitin vain, että merkittävä osa ongelmista johtuu niistä.

Sinä taas väität että kaikki ongelmat johtuvat Urhon kaistasta ja täten väitän että olet pahasti metsässä tämän väitöksen kanssa.
 

Karhuvaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy nyt sen verran Urhoa kehuakin, että Ilves-Lukko pelissä äänimaailma oli aivan mahtava. Kaukalon äänet kuuluivat todella selkeästi. Äänentoisto oli jo melkein NHL-luokkaa.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy nyt sen verran Urhoa kehuakin, että Ilves-Lukko pelissä äänimaailma oli aivan mahtava. Kaukalon äänet kuuluivat todella selkeästi. Äänentoisto oli jo melkein NHL-luokkaa.

Oho! Et kai nyt huijaa? Eihän tuo voi olla meidän Urpoilta mitenkään mahdollista? :o

Mitä muuten tulee, niin eipä heru enää "hyvityskoodeja". Ei vaikka pelit ei toimisi. Eivät vastaa enää yhtään mitään.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Oho! Et kai nyt huijaa? Eihän tuo voi olla meidän Urpoilta mitenkään mahdollista? :o

Mitä muuten tulee, niin eipä heru enää "hyvityskoodeja". Ei vaikka pelit ei toimisi. Eivät vastaa enää yhtään mitään.
Aamulla pääsin nopeasti läpi asiakaspalveluun ja kyllä sieltä pari koodia lueteltiin hyvitykseksi. Hienoinen ajanpeluun maku oli koko hommassa mutta näkyihän nuo HPK-KalPa pelin maalit suurinpiirteinen nykimisen seasta. Torstaina ei taas paljon Urhot kiinnosta...
 

Burton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy nyt sen verran Urhoa kehuakin, että Ilves-Lukko pelissä äänimaailma oli aivan mahtava. Kaukalon äänet kuuluivat todella selkeästi. Äänentoisto oli jo melkein NHL-luokkaa.

Pakko sanoa samaa tämän iltaisesta Jyp-Blues pelistä.
Urho (total) parantanut selvästi äänimaailmaa.Pelistä kuului jopa yksittäisten ihmisten ivahuudot tuomareille.
Ensimmäisessä ottelussahan ei kuulunut hallin ääniä periaatteessa ollenkaan joten suunta todellakin oikea.

Selostaja oli kyllä tänään luvattoman huono.Paljon vääriä pelaajien nimiä ja "pelin luku" aika huonoa.
Yks illan kohokohdista oli kun pelin alussa Blues heitti pitkän kiekon.Selostaja sanoi että Blues valmentaja taktikoi kun jättää edelleen ykköskentän jäälle.Tais kehua vielä tuota valmentajan hienoa vetoa:)
 
Meillä kaapeli tv asiakkailla ei edes tuo lopettaminen ole mahdollista, kun oli pakko tehdä vuoden soppari!

Ei kyllä ole järkeä lopettaa, kun maksaa vain 5 euroa kuussa. Ainakaan minun kaapeli-lähetyksissäni ei ole ollut sen kummempia ongelmia. Muutamassa nettilähetyksessä on ollut jonkin verran, mutta enpä niistä elämää suurempaa stressiä ole ottanut.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Pakko sanoa samaa tämän iltaisesta Jyp-Blues pelistä.
Urho (total) parantanut selvästi äänimaailmaa.Pelistä kuului jopa yksittäisten ihmisten ivahuudot tuomareille.
Ensimmäisessä ottelussahan ei kuulunut hallin ääniä periaatteessa ollenkaan joten suunta todellakin oikea.
Mutta tällä kertaa taas selostus tuntui olevan vähän liiankin hiljaisella hallin muihin ääniin nähden. Varsinkin hallin kuuluttajan ja selostajan puhuessa samaan aikaan ei selostajan äänestä saanut oikein mitään selvää. Tosin eipä tuon jutuista oikein muutenkaan saanut tolkkua.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Voitaisiin pikkuhiljaa päivittää noita mainoskatkojen videoita. Ykköskakkoskierrosten maalit ja taklaukset siellä pyörii, aluksi olin innoissani että onpahan jotain katsottavaa, mutta näköjään samaa näytetään. Päivitystä otaksun jonnekin joulutauon tienoille.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Katsoin tänään JYP-Blues -peliä suht tehokkaalla PC:llä ja uusimmalla Flashilla kun "jostain" syystä jo tänä syksynä olen onnistunut saamaan yhdestä pelistä pari ilmais-koodia... Kotona on IPTV Koti-TV (joka toimii moitteetta!) ja kausari JYPiin. Olin vaan tänää rivitanssi-reeneissä ni ei kerenny jäähallille, saatanan ilta-vuorot!

Se Urhon web-TV on kyllä yhtä kuraa, täytyy sanoo. No tänää se ei puskuroinu kertaakaan, mutta kyl nyki koko lähetyksen kun pulun niska! Ja sekin muuttu aina selainta vaihtaessa!

Joku täällä Jatkoajassa sano et jos ostaa sen nettipeli suoraan Soneralta ni toimii. En tiedä, mut tästä: www.sonera.fi/viihde
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Totalin äänistä: Katselin reilun jälipuoliskon Oulusta ja selostaja ainakin tällä kertaa eläytyi, mikä oli positiivista. Itse en huomannut otteluseurantaketjussa mainittua kotiinpäinvetoakaan kummoisemmin. Ehkä sitä sitten tuli ottelun alussa. Tuli tai ei, parempi näin kuin monotoninen hälläväliämeininki.

Myös taannoisesta TPS-Jokerit matsista pitää kehua Talosen selostusta: Mäkisen kommentoinnin kanssa toimi jo huomattavasti paremmin. Muissakin länsirannikon matseissa on tainnut Talonen olla kehissä. Toivottavasti löytyy seuraa selostamoon jatkossakin. Tuo tosin taisi olla normi-Urhon puolella?

Saa nähdä selostaako Ritari sitten JYPin pelejä. Onkohan näissä joku alueellinen magiikka ja connection?

Kieltämättä hallin äänetkin tulevat jo paremmin, hyvä niin.
 

Burton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta tällä kertaa taas selostus tuntui olevan vähän liiankin hiljaisella hallin muihin ääniin nähden. Varsinkin hallin kuuluttajan ja selostajan puhuessa samaan aikaan ei selostajan äänestä saanut oikein mitään selvää. Tosin eipä tuon jutuista oikein muutenkaan saanut tolkkua.

Totta että selostus oli pienellä mutta eipä ollut väliä kun selostus oli mitä sattuu.

Anssi Ritari olisi mukava lisä Jyp peleihin urholle.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ostin eilen viimeistä kertaa jotain UrhoTV:n nettipalvelusta. Katsoin JYP-Blues-peliä ja esitys oli täysin luokaton. Puskurointia tapahtui käytännössä parin minuutin välein, vaikka koneeni on takuuvarmasti riittävän tehokas kaman pyörittämiseen. Nettiyhteyteni on nopeudeltaan 40 mbps, joten siitäkään ei ole kyse.

Surkean kuvanlaadun ja 15-freimisen kuvankin voisi vielä antaa anteeksi jos hinta olisi kohdallaan (mitä se ei ole), mutta tuo lähetyksen jatkuva keskeytyminen puskurointiin on jotain, mitä vuonna 2010 ei vain saa enää tapahtua.

UrhoTV on sen luokan roskafirma, ettei pahemmasta väliä. Toivottavasti edes ymmärtäisivät hävetä omaa osaamattomuuttaan.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mutta tällä kertaa taas selostus tuntui olevan vähän liiankin hiljaisella hallin muihin ääniin nähden. Varsinkin hallin kuuluttajan ja selostajan puhuessa samaan aikaan ei selostajan äänestä saanut oikein mitään selvää. Tosin eipä tuon jutuista oikein muutenkaan saanut tolkkua.

Ei haitannut itseäni pätkääkään, ennemmin kuuntelin pelin ja hallin ääniä kuin tuota torvea. Voisi käydä katsomassa pari matsia ennen kuin alkaa selostamaan... Melkein olisi voinut olla puhumatta kokonaan, olisi ollut parempi.

Puskurointia tapahtui käytännössä parin minuutin välein, vaikka koneeni on takuuvarmasti riittävän tehokas kaman pyörittämiseen. Nettiyhteyteni on nopeudeltaan 40 mbps, joten siitäkään ei ole kyse.

On todella merkillistä, miten kokemukset UrpoTV:n nettipalvelusta vaihtelevat. Kuten itse olen jo aiemmin kirjoittanut, minulla kuva ei puskuroinut kertaakaan ja olen varma, että minulla on huonompi kone ja hitaampi netti kuin sinulla. Ainoa asia, mikä aiheutti pientä nykimistä oli se, kun hääräsin koneella jotain muuta samaan aikaan kun peli oli käynnissä (esim. kirjoittelin tänne). Voisiko asuinpaikalla olla mitään merkitystä tämän kanssa? Tai alueen nettikäytön ruuhkautumisella? En mä tiiä mitään, kunhan arvailen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös