Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Urheilusanomat vastaan Tappara

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 15.01.2015 klo 20.32.

 1. Veri Jäsen

  Oli huvittavaa, kun siinä luki "Iltalehti kirjoitti asiasta jo viime keväänä."

  Tarkoitat kai Santtu, että sinä kirjoitit asiasta viimeksi viime keväänä. Ja sitä ja sitä edelliselläkin kerralla se olit sinä joka asiasta kirjoitti. Eihän muut tuosta ole vinkunutkaan.
   
 2. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Oliko tämä Santtu sama joka silloin 2015 keväällä kirjoitteli että pelaajat yrittävät savustaa Tapolan ulos kun Lukko johti sarjaa 1-3 tai 1-2?
   
 3. Karvanoppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Kings
  Varma en asiasta ole, mutta mätsäisi kuvaukseen paremmin kuin hyvin.

  Santulta on muutama ihan hyväkin kirjoitus tullut koskien Tapparaa mm. Mikko Leinosesta koskeva juttu, mutta pääsääntöisesti pelkkää oksennusta sieltä ulos tulee.
   
 4. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ollut Santtu vaan Solmu Salminen.
   
 5. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ipa-mies myöskin?
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Siitä ukosta ei ota erkkikään selvää. Voi olla iha kumpaa hyvänsä, molemmat joukkueet on suhtautunut Solmuun aika nihkeästi, jonka vuoksi miestä ei enää niin paljoa tuolla teknisillä alueilla Hakametsässä nähdä.
   
 7. Lainaus:
  On. Ja aivan suoraan tuon toisen SS:n kopio. Eli paskoja juttuja, huonoilla otsikoilla ja vielä kehnommilla sisällöillä. Eli ei mitään annettavaa.
   
 8. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuon mukaan Lukon päävalmentaja on muuten Ari Vuori. Saako nuo kaksi ääliötä muuten palstatilaa minkä takia? Joskus aamulehteä työmatkalla lukenut ja sellaista Tapparan mollaamista kummaltakin, vailla sisältöä tai lähteitä, vedotaan "lähteisiin joukkueen sisältä"
   
 9. Lainaus:
  Vaikea sanoa. Ilmeisesti ei ole tulijoita sen paremmin Ilta- kuin Aamulehteenkään. Salminen kirjoittaa molempiin, Silvennoinen vain iltaroskaan. On kyllä käsittämätöntä, millä eväillä tämä parivaljakko saa jatkaa. Varmaan jotain törkyä saaneet tietää päätoimittajista, jolla kiristävät. Muuta syytä en keksi. Mitään journalistista annettavaa heillä ei ole missään kohtaa ollutkaan. Jos vertaa vaikka Salmista Lauri Lehtiseen, joka hänen kanssaan täällä Jatkoajassa kirjoitteli juttuja, on Lehtisellä huomattavasti ammattimaisempi ote tekemiseen, vaikka hänkin samoihin medioihin kirjoittaa.