Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Urheilusanomat vastaan Tappara

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 15.01.2015 klo 20.32.

 1. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mista Niemisen filmista?

  Siis siita taysin peliin kuulumattomasta torkeasta poikittaisesta harkitusti suojaamattomaan kohtaan, jota teipattiin vaihtoaitiossa ja Nemoa haastateltiin kauhea jaapussi ranteessa pelin jalkeen? Siita "filmista".

  Ainoa mita siita "filmista" pitaisi tulla, on filmin lahettaminen kurinpitajalle ja Dixonille vahintaan yhden ottelun pelikielto taysin jarjettomasta teosta jossa oli suuri todennakoisyys Niemisen ranteen murtumiseen.

  Aivan saatanan jarjeton kanta puolustaa tuollaista taysin vastuutonta ja peliin kuulumatonta toimintaa. Saattaa tulla sinulle yllatyksena kun Dixon istuu seuraavan pelin katsomossa Nemon "filmin" vuoksi. Kenellekaan muulle ei varmasti tule yllatyksena, tuollaiset ei jaakiekkoon kuulu. Vastuuttomampi ja tahallisempi temppu kuin esim. Tuppuraisen pelikieltoon johtanut huitaisu, joka sentaan tuli pelitilanteessa eika johtunut kostamisesta.
   
 2. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Niin, kyllä tuo oli oikein mallikas heitto kreikkalais-roomalaiseen. Edessä luistelevaa kiekotonta miestä vyötäisiltä kiinni ja tantereeseen. Eihän se tietenkään tuomarilinjan mukainen jäähy ollut, tai siis tuomarittomuuslinjan.
   
 3. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Tässä tiivistyy suurimpien tappara-itkijöiden ongelma= ei nähdä mitään muuta kuin vastustajan rikkeet. Lahti kyllä rikkoi kun heitti sääntörikkojan tatamiin kuin räsynuken. Molemmat rikkoivat tilanteessa sääntöjä mutta te ette näe kuin Lahden rikkeen.
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Siella oli muuten toinenkin tilanne jossa Lahtea rikottiin ja olen aivan varma etta siinakin tilanteessa Tapparan fanit nakivat Lahdelle jaahyn paikan. Maalin takana irtokiekon tavoittelussa Lahti paasi kiekon puolelle ja Tapparan pelaaja nappasi Lahden mailan kaksin kasin syliinsa ettei Jaska paassyt kiekkoa pelaamaan mailalla. Lahti vaansi sitten koukkua taaksepain puoli kierrosta ja tapparan pakilta meni tasapaino ja joutui irrottamaan Lahden mailasta otteen.

  Sekin oli varmaan Lahden torkea koukkaaminen...
   
 5. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Nieminen loukkaantui - Ex-porilainen murhaaja selvisi ilman rangaistusta:"Oikeusmurha!"

  Legendaarinen ja suuresti ihailemamme Ville Nieminen joutui julkean tappoyrityksen kohteeksi viettäessään rauhallisissa merkeissä iltaa Hakametsän jäähallissa. Likaisena pelaajana tunnettu Steven Dickson syöksyi aivan arvaamattomasti, silmät leiskuen tilanteen ulkopuolelta ja oli survaista, IS:n tietojen mukaan alumiinisella, mailallaan Niemisen oikean käden irti. Täysin vastuuttomasti ja vastustajaa kunnioittamattomasti toiminut Dickson, joka muuten edustaa kahvausperinteistään tunnettua Tapparaa, ei osoittanut pelinjälkeisessä haastattelussa minkäänlaisia katumuksen merkkejä. "Ei siinä minusta paljoa ollut", kusipää-Dickson vastasi kierosti.

  Onneksi kaikkien rakastama Lukko-ikoni Ville Nieminen, jonka sydämessä asuu pieni raumalainen kuten meillä kaikilla, pystyi jatkamaan ottelun loppuun tehden erittäin arvokasta työtä joukkueelleen. Velliperseinen kahva-nökö-Tappara sai ansionsa mukaan, ja jäi täysin Lukon äijien jyrän alle lukemin 1-2. Nyt pelataan miesten lätkää ja Kahvaran nöösipojilla ei näihin peleihin ole asiaa. Paskavasaran kausi saa ansaitsemansa lopun, kun Rauman Lukko seuralegenda-Niemisineen kävelee sen yli vastustamattomasti 4-1. Tulevaisuudessa ei meidän kaikkien riemuksi tarvitse moista iljettävää Kahvaraa välierissä katsella, sillä Jormakka menee Jokereihin, Palola Vitjaziin, Erkinjuntti Pelicansiin, Malineen KooKooseen, Metsola Amuriin, Green Hermekseen ja Kuusela Pallo-Karhuihin. Lisäksi joukkueen valmennusvastuun ottaa Karri Jalonen.

  Rasa Ventanen
  I-P -Urheilu
   
 6. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:

  No, vastaavasta tuli edellisessä pelissä jäähy, kun Komulainen nappasi Tömmernesin mailasta susikädellä kiinni ja meni perseelleen. Että sinänsä olihan se Lahdelta törkeä koukku.
   
 7. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Ja tuo "hassuttelu" tekee Dixonin tempusta jotenkin hyvaksyttavamman?
   
 8. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lukkolaisten mielestä kaikki tapahtumat pelissä(paitsi maalit) on sääntöjenvastaista sikailua tai tuomarivirheitä jos pilli ei soi. Sama Tapparan(itse myös) kannattajilla.
  Nimimerkit täällä syyttelee trolleiksi toisiaan ja omaa näkökulmaa ainoaksi oikeaksi totuudeksi.

  Mitä järkeä tässä on, yhtä suurta farssia häh!
   
 9. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:
  Ehkä Nieminen ei kentällä esiintynyt tapahtuman jälkeen koska hän on niin uskomattoman hidas ettei hänestä olisi ollut apua enään kentällä? Hän oli jo hämmennyksensä tehnyt, Jääpussia voi myös pitää kädessä vaikkei siinä kovin pahaa pipiä olisikaan...
   
 10. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Ja tama on mielestasi todennakoisempi versio tapahtuneesta?
   
 11. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kannattaa muuten aloittaa kyseinen klippi ja seurata miten Lahden maila "joutuu" Saravon syliin. Kahva on kyynerpäitä myöten kiinni. Saravo laskee kätensä ja kas, vartalon ja käsien väliin jää maila, jolla Lahti kaataa Saravon. Ja sinä viheltäisit vain Saravolle mailasta kiinnipitämisen? Toisessa päädyssä sen sijaan et huomaa esim. Niskalan loistavaa puolustuspeliä. Jos se ei ole kädellään vetämässä kypärää päästä, ottaa se susikädellä vastustajan mailanvarresta kiinni.

  Eli raumalaisten laulua voisi laulaa ja todeta samojen otteiden olevan käytössä molemmissa päissä?
   
 12. Lainaus:
  Käsittääkseni tavoittelutilanteessa edellä oleva saa vaihtaa luistelulinjaansa, eikö? Saravo edelläolevana kiilasi Lahden eteen, Lahti otti syliotteen ja kaatoi Saravon. Eihän tuossa nyt jumaliste ole mitään epäselvää. Tälle taas jäähyn arvoisena vastineena voisi tuoda melkein minkä tahansa Tapparan heittämistä päätykiekoista, joissa sen jälkeen Lukon puolustaja ei edes pyri kiekkoon, koska on rintamasuunta toisinpäin, useimmiten ottaa käsin kiinni kiekon perään pyrkivän Tappara-hyökkääjän ja vie tämän laitaan, ja jää pitämään kiinni. Jos Lukko-pakki kääntyisi ympäri, luistelisi kohti kiekkoa ja pysyisi Tappara-hyökkääjän edessä, ei siinä olisi mitään väärää.
   
 13. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lueskelin ajan kuluksi Tappara.infoa ja siellä taas kerrottiin, että liiga (sisältäen tuomaritoiminnan) on ollut 2000-luvun alusta asti jo Tapparaa vastaan.

  Liiga, tuomarit, media..ei taida olla helppoa Tampereella? Lukon isot äijätkin kiusaa.
   
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Ja sitten vielä se, että kuka murhasi Kennedyn ?
  Tämä Tapparan vastainen salaliitto ei ole mitenkään ainutlaatuista Maailmanlaajuisesti katsottuna.
  Kyllä nyt on jossain kabineteissa päätetty, että Tapparaa ei kolmatta kertaa peräkkäin hopealle päästetä, tästähän on olemassa ihan päivän selvät todisteet.
  Tappara tosin teki itsekkin pienen virheen siinä, ettei patentoinut kahvaamista ja nyt se sitten on kaikkien käytettävissä. Tästä huolimatta foliohattuni sisällä kuohuu.
   
 15. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Lainaus:
  Lukko on sen luokan vitsi historian kirjoineen ettei koskaan ole kiusannut yhtään ketään.
   
 16. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Ite veikkaan, että kun IS/US tuolta poterostaan esiin kaivautuu, niin ei puhuta tuomarilinjasta ("molemmille sama, kaikki tiesi tämän"), vaan kärki kohdistuu tähän meidän itkuun ja valitukseen, johon ei koko muun maailman yleisen mielipiteen mukaan olisi edes mitään syytä! Enpä ihmettelisi, vaikka tehtäisiin vuoden takaisen videokoosteen tapainen uusinta, jossa tyhmille Tappara-faneille osoitetaan, että kattokaa ny kuinka teidän oma joukkuekin tätä linjaa käyttää hyväkseen.
   
 17. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Täysin huumoripalsta ja sellaisena se kannattaa myös ottaa. Varmaan jo sielläkin huomanneet, että Tapparan voitot tässä ottelusarjassa on jo otettu.
   
 18. Foreman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Meidän Ville
  Lainaus:
  Mikäs tyyppi tää JMJ muuten on kun noin kovasti suuttuu? Isot pojat käy vähän tönimässä ja temmeltämässä, onhan tommonen tosi tyhmää ja ilkeää!
   
 19. Pascal Lemoix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mun muistaakseni V. Rantanen ei Tapparan pelin ylimpiä ystäviä ollut silloin 2001-2003, kun oli edellinen kukoistuskausi. Nyt Tapparan kahvakiekkomaine on Rantasen mukaan edelleen se, joka aiheuttaa jäähyjä. Maine, jota Rantanenkin osana mediaa on ollut ruokkimassa ja kasvattamassa.

  Alun perinhän maine oli JYPillä ja sitten kun paljon siirtyi jyväskyläläisiä pelaajia ja valmentajia, niin mainekin hyppäsi Tapparan riesaksi.

  Ehkä Suomen liigan tasosta sitten kertoo tuo, että 15-20 vuotta vanhat maineet edelleen vaikuttavat siihen, mitä tuomarit viheltävät.

  --

  Nythän media on ihan totaalisesti nielaissut Ville Niemisen joka ainoa syötin ja yrittää sekin olla kaatamassa ilkeää Tapparaa. Ymmärrän Niemisen kostoidean, mutta ei kauheasti haittaisi, jos vaikka se paidan kattoon vetäminen vähän "viivästyisi" tämän kevään tapahtumien vuoksi. Esimerkiksi noin 6-8 vuodella.
   
 20. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Menee jo hieman ohi aiheen, mutta omasta mielestäni Niemisen meriiteillä ei olla pääsemässä Hakametsän tai mahdollisen uuden hallin kattoon missään vaiheessa. Hakametsän katossa roikkuvilla nimillä ja numeroilla on kaikilla vähintään kolme mestaruutta Tapparan paidassa ja Niemisen uran parhaimmat otteet on nähty ihan toisissa seuroissa kuin Tapparassa. Pelkällä rakkaudella seuraa kohtaan ei toivottavasti olla pääsemässä kattoon, kun jonossa on vielä parempiakin pelaajia odottamassa vuoroaan.
   
 21. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Molemmissa paissa, molemmilla joukkueilla. Toinen vaan on vahvempi.
   
 22. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Myönnän kyllä, että iltapulut eivät ole Tapparan ystäviä. Vastaavasti kukaan Nelosen selostajista ei voi sietää HIFK:ta. Grönman oli pudottamassa HIFK:ta ja Zaborskya alimpaan helvettiin juuri Tappara-sarjan kolmannessa matsissa. En tiedä kenen muroihin Tappara-organisaatio on virtsannut? Mutta ei sen väliä, hommat ratkotaan kaukalossa.
   
 23. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Nyt taisi unohtua Mika Kortelaisen olemassaolo palstatoverilta.
   
 24. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Joo, pointti! Tarkoitin oikeastaan enemmän ihan selostajia, mutta eihän Grönmankaan ole selostaja, vaan kommentoija. Ja kuten Tapparankin tapauksessa, fanit kuulevat ja näkevät muita herkemmin omien mollausta. Mutta ei se poista sitä, etteikö juuri tämä Urheilusanomat olisi nihkeä Tapparalle. Ja siis Aamulehdessä lätkästä kirjoittava on tunnettu Ipa-fani? Sehän on perseestä. Yhtä perseestä olisi se, että hän olisi Tappara-fani. Median ei ole tarkoitus olla fanijorinaa, vaan kliinistä uutisointia.
   
 25. Lainaus:
  Eniten perseestä on, että tämä räkäpallero on käsittämättömän paska toimittaja. Lööppihakuista kaakelia, jota ei edes saa paskoilla haastatteluillaan niitä aikaiseksi, vaan keksii täysin päästä.