Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Myynnissä olisi Bauerin maalivahdin lätkäkassi. Elämää nähnyt ja risainen, kahdesta kulmasta irvistää, pohjasta irronnut tukimuovit ja ties mitä. Kuitenkin hyvin toimittanut virkaansa ihan viime päiviin asti. Vaihto kahvipakettia vastaan, kunhan suostuu Eurasta hakemaan tämän.
 

Liitteet

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Vähän pelipaitoja kaupan:

Glen Metropolit Game-Worn Philadelphia Flyers Musta #13 (Kausi 08-09) - 220€
Glen Metropolit Game-Worn St. Louis Blues Valkoinen #22 (Kausi 06-07) - 250€
Glen Metropolit Washington Capitals Valkoinen #21 (Ehkä 01-02 kaudelta) - 130€
Anaheim Ducks Musta. Ei nimeä tai numeroa. (Kausi 13-14) - 60€

Jos joku kiinnostaa, mutta hintapyyntö ei kohtaa maksuhalukkuuden kanssa, niin tarjousta kehiin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Myydään aloittelevan Liverpool FC-fanin starttipaketti, eli vauvalle vaatteita: 3 kpl bodyja ja pipo vastasyntyneelle, hieman vanhemmalle (noin 1-vuotiaalle) löytyy farkut, huppari+housut. Saattaa kaapista löytyä jotain muutakin. Kuvia saa yv:llä. Hinta 20€+toimituskulut.

Lisäksi vastasyntyneille Ässä-faneille olisi myynnissä t-paita ja body. Kuvia ja lisätietoja yv:llä. Hinta 10€+toimituskulut.
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

RinkMasterJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, NY Rangers
Myydään Derek Dorsettin NY Rangers gameworn pelipaita. Paita on sininen kotipaita viime kaudelta (set2). Muutama pelissä tullut jälki ja olkapäässä korjamaton reikä. Aitoustodistus.

H: 340€ sisältäen postituksen Suomessa.
Kuvia saa pyytämällä.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Ostetaan lähes mitä tahnsa Detroit Lions fani tavaraa. YVllä yhteyttä. Kiitokset jo etukäteem.
 
Winning isnt everything, but wanting to win is

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Jos jollakin on tarjota Jutilan, Niinimaan, Koivun, Peltosen tai muun MM95 joukkueen leijona-pelipaitaa niin olisin kiinnostunut ostamaan. Saa olla myös uudempi tai vanhempi kuin 1995. Kokona L.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Myynnissä jälleen NHL paitoja:

Teemu Selänne "A" Anaheim Ducks 2013-2014 Reebok kotipelipaita. Musta siis päävärinä. Koko XL. Made in Kanada. Hinta: 65€
http://aijaa.com/QtVKFq
http://aijaa.com/hQ0y12
http://aijaa.com/4UV9Sw
http://aijaa.com/g5uKkk

Paidat on erittäin laadukkaita, et taatusti tule pettymään. Kaikki paidat on uusia/liput ja laput paikoillaan. Virheettömiä siis täysin!
Ihan pakko nyt hieman ihmetellä - ei muuten, mutta kun nyt olet jo kolmannen kerran kahden sivun sisään kauppaamassa (erilaisia) uusia Selänteen pelipaitoja, että onko sulla himassa tehdas. Sanot myös että "et taatusti tule pettymään". Taatusti tulisin itse pettymään, jos/kun haluaisin kiinnittää vähänkään huomiota aitoihin yksityiskohtiin. Otetaan nyt vaikka vertailuksi tuo kyseinen Selänteen paita.

Ensimmäisessä linkissäsi etupuoli, vrt oikea Anaheim-paidan etupuoli. Jo pienellä silmäyksellä näkee että a)logo on liian pienellä b)kaulus on väärän mallinen c)varakapteenin merkki on väärän mallinen
Toisessa linkissäsi takapuoli paidasta, vrt oikea Anaheim-paidan takapuoli.
Siitä huomaa (kuten kuvasta 3), että fontit ovat vähän sinnepäin. S-kirjaimen pyöristykset puuttuvat, N-kirjaimet ovat liian paksuja kun taas muut kirjaimet liian ohuita ja muutenkin sinnepäin. Myös numero on liian lähellä pelaajan nimeä. Numero yllätykseksi on kyllä aika aidon näköinen.

Mutta all in all, kyllähän nämä ns. Kiina-piraatit ulkopeleissä varmaan menee ja sen sellain jos välttämättä haluaa, mutta mielestäni näissä tulisi selvästi mainita mistä nämä ovat peräisin. Syön hattuni, jos nämä ovat "made in Canada" muuta kuin vain paidan pesulapussa. Ja vähän toin muutenkin näkökulmaa tähän, kun nyt kiekkopalstalla ollaan - ei siis huutonetissä, että ei ehkä vitriinin arvoisia kyseiset mestariteokset ole - moni kun ei varmaan osaa arvailla nykyistä pelipaitaväärennöksien isoa osuutta.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@stiflat entäs jos pitäisit omista asioistasi vain huolen? Eikä mulla tehdasta ole ja mitä se sulle edes kuuluu kuinka paljon pyöritän paitoja? Yksinkään, korostan yksikään ei ole pettynyt paitaan minkä on minulta ostanut. Voit noita tutkimuksiasi tehdä niin paljon kuin huvittaa, ei se minulle kuulu eikä haittaa millään lailla, mutta ihmettelen tuota sun kovaa tarvetta tulla sohimaan asioihin mitkä ei sinulle kuulu. Paitoja on jokainen kehunut, se on tietysti mitä paidalta vaatii, sinä ilmeisesti game worneja, mutta kun sanotaan palautteessa, että paita on niin hieno ettei tiedä pystyykö lahjaksi luovuttamaan (eli pitäisikö itsellään) niin ainakin minulle tulee siitä hyvä mieli ja tiedän, että ostaja on erittäin tyytyväinen. Harmi homma kun sinua häiritsee noin kovasti bisnekseni.

Onko sulla muuten tietoa siitä missä päin maailmaa on esim. Reebokin tehtaita? Selvitäpä tuo niin tuut hämmästymään. Otetaan vaikka tuo Kiina esimerkiksi niin jos Reebokilla on tehdas Kiinassa, niin onko se silloin aito fanipaita mitkä sieltä tulee? Onko sen tehtaan fyysisellä olinpaikalla se suurin merkitys? Vrt. vaikka Kanada, niin onko ne Kanadan paidat erilaisia kuin Kiinan vaikka molemmissa on Reebokin tehdas?

Niin ja paidathan tulee Reebokin tehtaalta, uskotko? Uskon ettet usko, mutta mulle se on ihan sama koska sinunlaisen puutun-toisten-asioihin-mitkä-ei-minulle-kuulu -ihmistyypeille en paitojani edes lähetä, mutta eipä se mitään, meitä on joka junaan ja toisinaan osa jää asemalle. Mutta ei millään pahalla sua kohtaan, joskus se pää teettää juttuja ;) Ihan hauska olet ja tässä lähinnä nauranut sun salapoliisityöllesi ja puuttumista, mutta harmittaahan se kun omat bisnekset vissiin jäässä ja toisella kulkee ;)

Ps. Taidat olla vain kateellinen ja tekemisen puutetta tuntuisi olevan, mutta keep up the good work :)
 
Viimeksi muokattu:
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
No ei mulla mitään kovaa tarvetta ole sohia, kunhan oli vain tekemisen puutetta kuten itse sanoitkin. Kateellinen en ole. Noiden ja Game Wornien välissäkin taitaa jotain vaihtoehtoja olla fanituotteissa? Eikä tule yllätyksenä että suurilla urheiluvälinevalmistajilla on Kiinassa tehtaita, se ei ehkä ollut se pointti tossa...

ps.obi ehti väliin
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voin minä olla noita täällä myymättäkin, ei sillä minulle silleen ole merkitystä. Ihmetyttää vain se, että ylipäätänsä pitää puuttua toisten juttuihin vaikka itsellä ei ole aikomustakaan ostaa mitään. En minäkään mene toiselle sanomaan sitä ja tätä jos se jotain vaikka täällä myy, se on sen asia, ei minun. Sitten vasta sanon jos ostamassa olen ja käykin niin, että pettymys tulee. Jokainen voi mennä nhl.con shopittiin tilailemaan paitoja hintaan mitä liekkään (yli 100€ varmasti) tai sitten ostaa huomattavasti huokeamman ja laatu on erinomainen silti. Se on niitä elämän suuria valintoja.
 
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos jotakuta asia kiinnostaa, niin tuolla sivulla on erotettu miten erottaa laittomat tuoteväärennökset eli counterfeit/piraatit aidoista fanituotteista. Siis hinnan lisäksi.
http://canucks.nhl.com/club/page.htm?id=66864
Nämä paidat siis toki Kiinassa valmistetaan, mutta ei Reebokin tehtailla.
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Siistissä iskussa oleva Jääkiekkokirja viime kaudelta eli 2013-2014 olisi haussa! Ja edullisesti. Kun eivät jostain syystä kirjakaupoissa pudota kirjan hintaa alle 30 euroon, ei sitten millään.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Tuamas

Jäsen
Tuoteväärennösten maahantuonti elinkeinotarkoituksessa on yksiselitteisesti rikos.

Ihmettelen että Jatkoaika ei ole puuttunut asiaan, koska tässä on selvä vastuukysymys vrt. piraattilinkkien jakaminen.
 
Åja.

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
elinkeinotarkoituksessa on yksiselitteisesti rikos.
Kyseessä EI ole elinkeinotarkoitus, olen nuo paidat ihan itselleni hankkinut, tarkoituksena pitää niitä seinällä, mutta nyt on sellainen tilanne, että tarvitsen rahaa kahteen sormukseen, joista toinen menisi avopuolison sormeen. Ja JOS nuo todella on piraatteja, niin asia on itselle ihan uusi koska olen tähän asti luullut niiden olevan aitoja fanipaitoja.
 
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

Tuamas

Jäsen
Kyseessä EI ole elinkeinotarkoitus, olen nuo paidat ihan itselleni hankkinut, tarkoituksena pitää niitä seinällä, mutta nyt on sellainen tilanne, että tarvitsen rahaa kahteen sormukseen, joista toinen menisi avopuolison sormeen. Ja JOS nuo todella on piraatteja, niin asia on itselle ihan uusi koska olen tähän asti luullut niiden olevan aitoja fanipaitoja.
Eli ostat samaa/samantyylistä Selänteen ja Teräväisen paitaa itsellesi seinälle pidettäväksi uudestaan ja uudestaan?

http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-77#post-5653599
http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-76#post-5605398
http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-76#post-5555781

Tässä on kolme ilmoitusta, joissa myydään käytännössä samoja paitoja ja jokaiseen on ilmestynyt "Myyty".

Viittaan lisäksi viesteihin:

Voin minä olla noita täällä myymättäkin, ei sillä minulle silleen ole merkitystä. Ihmetyttää vain se, että ylipäätänsä pitää puuttua toisten juttuihin vaikka itsellä ei ole aikomustakaan ostaa mitään. En minäkään mene toiselle sanomaan sitä ja tätä jos se jotain vaikka täällä myy, se on sen asia, ei minun. Sitten vasta sanon jos ostamassa olen ja käykin niin, että pettymys tulee. Jokainen voi mennä nhl.con shopittiin tilailemaan paitoja hintaan mitä liekkään (yli 100€ varmasti) tai sitten ostaa huomattavasti huokeamman ja laatu on erinomainen silti. Se on niitä elämän suuria valintoja.
Viittaa siihen että hyvin tiedät näiden olevan piraattituotteita.

Vai miten selität kommenttisi?
Että NHL-seurat ihan vain piruuttaan myyvät tuotteita kalliimmalla oman myyntikanavansa kautta?

Taasen:

@stiflat entäs jos pitäisit omista asioistasi vain huolen? Eikä mulla tehdasta ole ja mitä se sulle edes kuuluu kuinka paljon pyöritän paitoja? Yksinkään, korostan yksikään ei ole pettynyt paitaan minkä on minulta ostanut. Voit noita tutkimuksiasi tehdä niin paljon kuin huvittaa, ei se minulle kuulu eikä haittaa millään lailla, mutta ihmettelen tuota sun kovaa tarvetta tulla sohimaan asioihin mitkä ei sinulle kuulu. Paitoja on jokainen kehunut, se on tietysti mitä paidalta vaatii, sinä ilmeisesti game worneja, mutta kun sanotaan palautteessa, että paita on niin hieno ettei tiedä pystyykö lahjaksi luovuttamaan (eli pitäisikö itsellään) niin ainakin minulle tulee siitä hyvä mieli ja tiedän, että ostaja on erittäin tyytyväinen. Harmi homma kun sinua häiritsee noin kovasti bisnekseni.
Viittaa siihen että myynti on laajamittaista ja "bisnestä" eli elinkeinotoimintaa.
Tällöin verottaja ja tulli erittäin helposti katsovat, että kyseessä on elinkeinotoiminta.
Ei elinkeinotoiminnaksi laskeminen vaadi mitään suuria myyntimääriä, saati sitä että se olisi pääelinkeino.

Käytännössä jo se, että tilaat Kiinasta kaksi samanlaista piraattipaitaa ja myyt niistä toisen eteenpäin vaikka sitten vitosen voitolla on A) rikollista B) elinkeinotoimintaa.
 
Åja.

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ostan paidan ja kun iskee rahapula myyn sen ja tilaan uuden jota sitten pidän itselläni kunnes iskee jälleen rahapula. Soita @Tuamas nyt heti poliisille, koska olen rikollinen ja rikolliset kuuluu vankilaan. Poistan nuo ilmoitukseni, koska tästä on tullut muutamalle vatipäälle niin iso ongelma, etten jaksa katsoa tuota itkemistä enää. Ja voin vannoa ettei mulla ole ollut hajuakaan siitä, että nämä olisi piraatteja, vasta täällä alkanut show, jossa sinäkin olet näyttävästi osallisena, on saanut minut miettimään josko näin olisikin. Tuamas, miten tämä nyt näin kovasti sinua kosketti?
 
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

Tuamas

Jäsen
Ostan paidan ja kun iskee rahapula myyn sen ja tilaan uuden jota sitten pidän itselläni kunnes iskee jälleen rahapula. Soita @Tuamas nyt heti poliisille, koska olen rikollinen ja rikolliset kuuluu vankilaan. Poistan nuo ilmoitukseni, koska tästä on tullut muutamalle vatipäälle niin iso ongelma, etten jaksa katsoa tuota itkemistä enää. Ja voin vannoa ettei mulla ole ollut hajuakaan siitä, että nämä olisi piraatteja, vasta täällä alkanut show, jossa sinäkin olet näyttävästi osallisena, on saanut minut miettimään josko näin olisikin. Tuamas, miten tämä nyt näin kovasti sinua kosketti?
Kiitokset, odotettu pulu ja shakkilauta-lopetus.

Jos sinulla ei ole mitään salattavaa ja olet ollut ihan rehellinen, niin miksi sinun muka pitäisi poistaa jotain viestejä tai muutenkaan reagoida noin voimakkaasti?

Ei tämä nyt varsinaisesti kosketa yhtään, kunhan nyt nauratti kun teksteissäsi on niin jäätäviä määriä epäloogisuuksia ja pienehköä totuuden värittämistä.

Lisäksi ajattelin valistaa sinua, koska väitit
A) että myyt näitä ihan vain hyvää hyvyyttäsi kun on rahapula
B) ettet tiedä myymiesi tuotteiden olevan piraatteja
C) et ilmeisesti ollut ajatellut että toimintasi on laitonta/rikollista.
 
Åja.

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Poistin vain nuo myynti-ilmoitukset ja mitä salattavaa minulla olisi? Enkä minä nyt niin voimakkaasti ole reagoinut, tekstin tulkitseminen on loogisestikin vaikeampaa kun puheen, joten ehkä tulkitset hitusen väärin. Ihan täällä on ollut hauskaa täälläkin päässä, tosin varmaan nauramme eri asioille? :)

A) Kyllä, tai oikeastaan ei varsinaisesti ole jäänyt yli vaan seinältä kuvattavaksi kun rahat caput.
B) Kyllä
C) Kyllä
 
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

Tuamas

Jäsen
Poistin vain nuo myynti-ilmoitukset ja mitä salattavaa minulla olisi?
No miksiköhän poistit ilmoitukset vasta nyt kun asiasta tuli keskustelua?

Enkä minä nyt niin voimakkaasti ole reagoinut, tekstin tulkitseminen on loogisestikin vaikeampaa kun puheen, joten ehkä tulkitset hitusen väärin. Ihan täällä on ollut hauskaa täälläkin päässä, tosin varmaan nauramme eri asioille? :)
Noniinno, luet viestin 1919, 1921 ja 1929 ihan ulkopuolisin silmin ja mieti vaikuttavatko nuo kovasti itkupotkuraivareilta?
Minusta vaikuttavat.

A) Kyllä, tai oikeastaan ei varsinaisesti ole jäänyt yli vaan seinältä kuvattavaksi kun rahat caput.
B) Kyllä
C) Kyllä
Dodiin, hyvä sitten niin tästä asiasta ei tarvitse enää keskustella.

Ps. Caput on latinaa ja tarkoittaa päätä, kaputt on saksaa ja tarkoittaa rikkinäistä.
 
Åja.

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
We fight, we march!
Tuoteväärennösten maahantuonti elinkeinotarkoituksessa on yksiselitteisesti rikos.

Ihmettelen että Jatkoaika ei ole puuttunut asiaan, koska tässä on selvä vastuukysymys vrt. piraattilinkkien jakaminen.
Tästä jo vuosia sitten raportoin Modeille, kun NHL-pelipaidat-ketju täyttyi aidoista Made in Känada-hikipajojen nettisivuista. Edelleenkin täyttyy, mutta ei enää jaksa kiinnostaa. Suomalaisetkin nettisivut ovat näitä jo täynnä, ja kun jotkut kirjoittajat jaksavat vielä näillä paidoilla kotinsa sisustaa samalla kehuen niiden aitoutta, niin olen antanut olla. Jossain oli varmaan pilkku väärässä paikassa tai virheellinen lainaus kun ei asialle mitään tehty.
 
Tiikeri, näytä muna!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy