Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 02.11.2002 klo 10.19.

 1. Andrei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 2. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Dallas Starsin pelipaitaa vailla.
   
 3. Sepetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rautaliigan joukkueet
  Game worn paitoja

  Mikko Kousan 2010-2011 kauden punainen finaalipaita 350e
  Max Wärn 2009-2010 kauden valkoinen play offs paita 200e
  Jussi Pesosen 2007-2008 kauden valkoinen paita 150e
  Ville Reikko 98-99? HIFK a-junnujen valkoinen paita 80e
  Kory Baker Kookoo 06-07 tai 07-08 valkoinen paita 120e
  Kimmo Eronen 06-07 SG Pontebba AFVG(Italia) 100e
  Joonas Rönnberg Saipa keltainen paita 150e
  Max Kolu TPS musta 180e
  Patrik Lostedt K-Vantaa 2010-2011 valkoinen paita 150e
  Ville Nieminen Pahalampi Roller pinkki pelipaita 150e

  Tiedustelut YV:llä
   
 4. Naakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ensimmäisen Talviklassikon game worn myytävänä, #51 Jeff Hamilton. hp 240e.
  Löytyy myös huutonetistä, siellä kuvia yms.
   
 5. Kalmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
  Myynnissä olisi Bauerin maalivahdin lätkäkassi. Elämää nähnyt ja risainen, kahdesta kulmasta irvistää, pohjasta irronnut tukimuovit ja ties mitä. Kuitenkin hyvin toimittanut virkaansa ihan viime päiviin asti. Vaihto kahvipakettia vastaan, kunhan suostuu Eurasta hakemaan tämän.
   

  Liitetyt tiedostot:

 6. Maanteiden Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
  Lainaus:
  Selänne myyty, Kariya yhä kaupan
   
 7. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Vähän pelipaitoja kaupan:

  Glen Metropolit Game-Worn Philadelphia Flyers Musta #13 (Kausi 08-09) - 220€
  Glen Metropolit Game-Worn St. Louis Blues Valkoinen #22 (Kausi 06-07) - 250€
  Glen Metropolit Washington Capitals Valkoinen #21 (Ehkä 01-02 kaudelta) - 130€
  Anaheim Ducks Musta. Ei nimeä tai numeroa. (Kausi 13-14) - 60€

  Jos joku kiinnostaa, mutta hintapyyntö ei kohtaa maksuhalukkuuden kanssa, niin tarjousta kehiin.
   
 8. zuuzo97 Jäsen

  Jos jollain on kaapissa tyhjänpäiväisenä hyväkuntoinen Jokereiden 90-luvun pelipaita niin oisin enemmän kuin kiinnostunut ostamaan. Koko jotain luokkaa M.
   
 9. Keuliva Valtra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, JYP
 10. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Myydään aloittelevan Liverpool FC-fanin starttipaketti, eli vauvalle vaatteita: 3 kpl bodyja ja pipo vastasyntyneelle, hieman vanhemmalle (noin 1-vuotiaalle) löytyy farkut, huppari+housut. Saattaa kaapista löytyä jotain muutakin. Kuvia saa yv:llä. Hinta 20€+toimituskulut.

  Lisäksi vastasyntyneille Ässä-faneille olisi myynnissä t-paita ja body. Kuvia ja lisätietoja yv:llä. Hinta 10€+toimituskulut.
   
 11. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  Myydään Derek Dorsettin NY Rangers gameworn pelipaita. Paita on sininen kotipaita viime kaudelta (set2). Muutama pelissä tullut jälki ja olkapäässä korjamaton reikä. Aitoustodistus.

  H: 340€ sisältäen postituksen Suomessa.
  Kuvia saa pyytämällä.
   
 12. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Ostetaan lähes mitä tahnsa Detroit Lions fani tavaraa. YVllä yhteyttä. Kiitokset jo etukäteem.
   
 13. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Jos jollakin on tarjota Jutilan, Niinimaan, Koivun, Peltosen tai muun MM95 joukkueen leijona-pelipaitaa niin olisin kiinnostunut ostamaan. Saa olla myös uudempi tai vanhempi kuin 1995. Kokona L.
   
 14. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ihan pakko nyt hieman ihmetellä - ei muuten, mutta kun nyt olet jo kolmannen kerran kahden sivun sisään kauppaamassa (erilaisia) uusia Selänteen pelipaitoja, että onko sulla himassa tehdas. Sanot myös että "et taatusti tule pettymään". Taatusti tulisin itse pettymään, jos/kun haluaisin kiinnittää vähänkään huomiota aitoihin yksityiskohtiin. Otetaan nyt vaikka vertailuksi tuo kyseinen Selänteen paita.

  Ensimmäisessä linkissäsi etupuoli, vrt oikea Anaheim-paidan etupuoli. Jo pienellä silmäyksellä näkee että a)logo on liian pienellä b)kaulus on väärän mallinen c)varakapteenin merkki on väärän mallinen
  Toisessa linkissäsi takapuoli paidasta, vrt oikea Anaheim-paidan takapuoli.
  Siitä huomaa (kuten kuvasta 3), että fontit ovat vähän sinnepäin. S-kirjaimen pyöristykset puuttuvat, N-kirjaimet ovat liian paksuja kun taas muut kirjaimet liian ohuita ja muutenkin sinnepäin. Myös numero on liian lähellä pelaajan nimeä. Numero yllätykseksi on kyllä aika aidon näköinen.

  Mutta all in all, kyllähän nämä ns. Kiina-piraatit ulkopeleissä varmaan menee ja sen sellain jos välttämättä haluaa, mutta mielestäni näissä tulisi selvästi mainita mistä nämä ovat peräisin. Syön hattuni, jos nämä ovat "made in Canada" muuta kuin vain paidan pesulapussa. Ja vähän toin muutenkin näkökulmaa tähän, kun nyt kiekkopalstalla ollaan - ei siis huutonetissä, että ei ehkä vitriinin arvoisia kyseiset mestariteokset ole - moni kun ei varmaan osaa arvailla nykyistä pelipaitaväärennöksien isoa osuutta.
   
 15. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @stiflat entäs jos pitäisit omista asioistasi vain huolen? Eikä mulla tehdasta ole ja mitä se sulle edes kuuluu kuinka paljon pyöritän paitoja? Yksinkään, korostan yksikään ei ole pettynyt paitaan minkä on minulta ostanut. Voit noita tutkimuksiasi tehdä niin paljon kuin huvittaa, ei se minulle kuulu eikä haittaa millään lailla, mutta ihmettelen tuota sun kovaa tarvetta tulla sohimaan asioihin mitkä ei sinulle kuulu. Paitoja on jokainen kehunut, se on tietysti mitä paidalta vaatii, sinä ilmeisesti game worneja, mutta kun sanotaan palautteessa, että paita on niin hieno ettei tiedä pystyykö lahjaksi luovuttamaan (eli pitäisikö itsellään) niin ainakin minulle tulee siitä hyvä mieli ja tiedän, että ostaja on erittäin tyytyväinen. Harmi homma kun sinua häiritsee noin kovasti bisnekseni.

  Onko sulla muuten tietoa siitä missä päin maailmaa on esim. Reebokin tehtaita? Selvitäpä tuo niin tuut hämmästymään. Otetaan vaikka tuo Kiina esimerkiksi niin jos Reebokilla on tehdas Kiinassa, niin onko se silloin aito fanipaita mitkä sieltä tulee? Onko sen tehtaan fyysisellä olinpaikalla se suurin merkitys? Vrt. vaikka Kanada, niin onko ne Kanadan paidat erilaisia kuin Kiinan vaikka molemmissa on Reebokin tehdas?

  Niin ja paidathan tulee Reebokin tehtaalta, uskotko? Uskon ettet usko, mutta mulle se on ihan sama koska sinunlaisen puutun-toisten-asioihin-mitkä-ei-minulle-kuulu -ihmistyypeille en paitojani edes lähetä, mutta eipä se mitään, meitä on joka junaan ja toisinaan osa jää asemalle. Mutta ei millään pahalla sua kohtaan, joskus se pää teettää juttuja ;) Ihan hauska olet ja tässä lähinnä nauranut sun salapoliisityöllesi ja puuttumista, mutta harmittaahan se kun omat bisnekset vissiin jäässä ja toisella kulkee ;)

  Ps. Taidat olla vain kateellinen ja tekemisen puutetta tuntuisi olevan, mutta keep up the good work :)
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2014 klo 15.57
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No ei mulla mitään kovaa tarvetta ole sohia, kunhan oli vain tekemisen puutetta kuten itse sanoitkin. Kateellinen en ole. Noiden ja Game Wornien välissäkin taitaa jotain vaihtoehtoja olla fanituotteissa? Eikä tule yllätyksenä että suurilla urheiluvälinevalmistajilla on Kiinassa tehtaita, se ei ehkä ollut se pointti tossa...

  ps.obi ehti väliin
   
 17. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voin minä olla noita täällä myymättäkin, ei sillä minulle silleen ole merkitystä. Ihmetyttää vain se, että ylipäätänsä pitää puuttua toisten juttuihin vaikka itsellä ei ole aikomustakaan ostaa mitään. En minäkään mene toiselle sanomaan sitä ja tätä jos se jotain vaikka täällä myy, se on sen asia, ei minun. Sitten vasta sanon jos ostamassa olen ja käykin niin, että pettymys tulee. Jokainen voi mennä nhl.con shopittiin tilailemaan paitoja hintaan mitä liekkään (yli 100€ varmasti) tai sitten ostaa huomattavasti huokeamman ja laatu on erinomainen silti. Se on niitä elämän suuria valintoja.
   
 18. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Jos jotakuta asia kiinnostaa, niin tuolla sivulla on erotettu miten erottaa laittomat tuoteväärennökset eli counterfeit/piraatit aidoista fanituotteista. Siis hinnan lisäksi.
  http://canucks.nhl.com/club/page.htm?id=66864
  Nämä paidat siis toki Kiinassa valmistetaan, mutta ei Reebokin tehtailla.
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Siistissä iskussa oleva Jääkiekkokirja viime kaudelta eli 2013-2014 olisi haussa! Ja edullisesti. Kun eivät jostain syystä kirjakaupoissa pudota kirjan hintaa alle 30 euroon, ei sitten millään.
   
 20. Tuamas Jäsen

  Tuoteväärennösten maahantuonti elinkeinotarkoituksessa on yksiselitteisesti rikos.

  Ihmettelen että Jatkoaika ei ole puuttunut asiaan, koska tässä on selvä vastuukysymys vrt. piraattilinkkien jakaminen.
   
 21. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyseessä EI ole elinkeinotarkoitus, olen nuo paidat ihan itselleni hankkinut, tarkoituksena pitää niitä seinällä, mutta nyt on sellainen tilanne, että tarvitsen rahaa kahteen sormukseen, joista toinen menisi avopuolison sormeen. Ja JOS nuo todella on piraatteja, niin asia on itselle ihan uusi koska olen tähän asti luullut niiden olevan aitoja fanipaitoja.
   
 22. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Eli ostat samaa/samantyylistä Selänteen ja Teräväisen paitaa itsellesi seinälle pidettäväksi uudestaan ja uudestaan?

  http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-77#post-5653599
  http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-76#post-5605398
  http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...ja-ostoilmoitukset.14363/page-76#post-5555781

  Tässä on kolme ilmoitusta, joissa myydään käytännössä samoja paitoja ja jokaiseen on ilmestynyt "Myyty".

  Viittaan lisäksi viesteihin:

  Lainaus:
  Viittaa siihen että hyvin tiedät näiden olevan piraattituotteita.

  Vai miten selität kommenttisi?
  Että NHL-seurat ihan vain piruuttaan myyvät tuotteita kalliimmalla oman myyntikanavansa kautta?

  Taasen:

  Lainaus:
  Viittaa siihen että myynti on laajamittaista ja "bisnestä" eli elinkeinotoimintaa.
  Tällöin verottaja ja tulli erittäin helposti katsovat, että kyseessä on elinkeinotoiminta.
  Ei elinkeinotoiminnaksi laskeminen vaadi mitään suuria myyntimääriä, saati sitä että se olisi pääelinkeino.

  Käytännössä jo se, että tilaat Kiinasta kaksi samanlaista piraattipaitaa ja myyt niistä toisen eteenpäin vaikka sitten vitosen voitolla on A) rikollista B) elinkeinotoimintaa.
   
 23. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ostan paidan ja kun iskee rahapula myyn sen ja tilaan uuden jota sitten pidän itselläni kunnes iskee jälleen rahapula. Soita @Tuamas nyt heti poliisille, koska olen rikollinen ja rikolliset kuuluu vankilaan. Poistan nuo ilmoitukseni, koska tästä on tullut muutamalle vatipäälle niin iso ongelma, etten jaksa katsoa tuota itkemistä enää. Ja voin vannoa ettei mulla ole ollut hajuakaan siitä, että nämä olisi piraatteja, vasta täällä alkanut show, jossa sinäkin olet näyttävästi osallisena, on saanut minut miettimään josko näin olisikin. Tuamas, miten tämä nyt näin kovasti sinua kosketti?
   
 24. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Kiitokset, odotettu pulu ja shakkilauta-lopetus.

  Jos sinulla ei ole mitään salattavaa ja olet ollut ihan rehellinen, niin miksi sinun muka pitäisi poistaa jotain viestejä tai muutenkaan reagoida noin voimakkaasti?

  Ei tämä nyt varsinaisesti kosketa yhtään, kunhan nyt nauratti kun teksteissäsi on niin jäätäviä määriä epäloogisuuksia ja pienehköä totuuden värittämistä.

  Lisäksi ajattelin valistaa sinua, koska väitit
  A) että myyt näitä ihan vain hyvää hyvyyttäsi kun on rahapula
  B) ettet tiedä myymiesi tuotteiden olevan piraatteja
  C) et ilmeisesti ollut ajatellut että toimintasi on laitonta/rikollista.