UMK15 / Euroviisut 2015

  • 111 218
  • 848
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kurikan Pertti menee viettämään nimmareita Wieniin
 

Ralph

Jäsen
Ja Pertti Kurikka menee Wieniin! Aina pitää voittaa!
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Viisuvoitto on paketissa, kisat on ohi jo etukäteen. Oikea porukka lähtee Wieniin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Perskele, voittihan Kurikan pojjaat. Kerrankin oli munaa saada kunnon porukka Euroviisuihin. Itse en tykännyt aikanaan Lordista, mutta Nimipäivät ovat huikea porukka!!
 

Ralph

Jäsen
Aina mun pitää voittaa euroviisut. Aina mun pitää päihittää Sorin Sirkus.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Toivottavasti itse viisuissa aloittavat "soiton" playbackin alkaessa. Rumpalipoika tunki vielä nappeja korviin rummutuksen alkaessa. :)
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ekalla vedolla mietin että ihan jees sitten loppujen lopuksi tämä PKN, mutta useamman viskipaukun jälkeen nyt uudelleen vedon kuulleena täytyy todeta, että ei vittu mitä paskaa :D no Euroviisujen friikkien joukkoihin ihan jees..
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Oksennus meinas lentää. Huonoin biisi koko kisan historiassa voitti. Hyvä Suomen kansa :)

Turha ressata, ei niitä kekkereitä musiikilla ole voitettu vuosiin. Vuosikymmeniin. Voittamaan pitää lähteä ja nyt on paras porukka siihen sitten Lordin.
 

Barney

Jäsen
JUMALAUTA! En ole kuullut muita noita biisejä kuin Pertti Kurikan Nimipäivien vedon, mutta heti tuon kuultua lähdin bandwagoniin! Voitto on varma, sitä ei pilaa enää mikään ruotsalainen keikari tai itävaltalainen drag-artisti.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ja tähän päälle Suomen CS-finaalit. Käy jo kuntoilusta. Annetaan ylelle uutisfiba anteeksi.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Vittu mitä paskaa. Bändinä ok mutta biisi oikeesti vitun perseetä. Toivottavasti saa 0 pistettä semeissä niin saa Suomi-ääliöt äänestäjät huomata miten tyhmiä ovat
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on sellanen homma, että jatkossa melko tekemätön paikka kaikilla muilla osallistujilla, jos sekaan karsintoihin sattuu vaikka nyt esimerkin vuoksi joku kehitysvammainen tai muuten elämässään haastettu tapaus.

Teet ensin perkeleen hyvän biisin, kunnes kuulet karsinnoissa olevan mukana talidomideista koottu poikabändi, jonka jälkeen voitkin luopua kisasta samantien kun tiedät että ei niitä vastaan pärjää oli sitten minkälainen biisi tahansa.

Jotenkin nimittäin uskon, että ihan pelkkä musiikki tai esitys tässä Pertti Kurikan nimipäivissä ei voittoon siivittänyt.

Muuten ihan ok, että lähtevät kisoihin, tuli vaan mieleen tuollainen muiden kannalta. Saattaa arki vähän kevääksi muuttua viisupyörityksessä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Oliko muuten ensimmäinen kerta tämän UMK-formaatin aikana, kun viisuihin menee suomalainen eikä suomenruotsalainen bändi/artisti?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yep. Kansa on puhunut ja kansalaisraadit olivat väärässä. Kiinnostaisi kyllä tietää, mistä päin DDR:ää he olivat.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ihan oikein että keharit voittivat, Kurikan remmi oli aito akti. Nuo olivat kameroiden edessä omana itsenään, ilman mitään mahtipontisia roolileikkejä. Onnea PKN-miehille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös