UMK ja Euroviisut 2021

  • 138 038
  • 1 166

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vähän show:ta, niitä oikeita soittimia, kauniita poikia ja biisi, joka ei ollut, kuten melkeinpä kaikilla muilla sellainen slovari, niin en nyt ihmettele kauheasti. Tietysti Tefloneilla on kansansuosio aika suuri, mutta olihan tuo niiden entry kyllä ihan saatanan huono.

Jos kuuluisat pinkit kännykät ovat aktivoituneet, kuten nyt näytti käyneen, niin bändin uusin jäsen Alex Mattson on aika helvetin suosittu junnujen keskuudessa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja siis aivan oikea pumppu lähti kisoihin! Tulee menestystä tai ei niin ei tartte hävetä. Tai se nyt on tietysti subjektiivinen kokemus.

Vähän meni jopa kylmät väreet tuosta, kuinka ylivoimainen poikain voitto lopulta oli.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
No eipähän ollut Danny. Yritän olla positiivinen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Yhyy, byäääää. Väärin voitettu. NYYYH.

Ei noista kenelläkään muulla siellä viisuissa mitään mahdollisuuksia kuitenkaan olisi. Teflonit oli ihan hyvä idea, mutta se pandora oli oikeasti niin huono, muovinen, HMV ja täysin mitäänsanomaton, että olisi vesittänyt kaikki heidän menestyshaaveet siellä.

Tuo biisi jää sentään mieleen, ja sillä on potentiaali tuoda pisteitä. Toisin kuin pandoralla, joka ei jää kertakaikkiaan sitten yhtään mistään mieleen.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Oikea viisu vei voiton. Blind Channel oli eniten euroviisuihin sopiva ja tuosta lavashowsta / kamera-ajoista saadaan varmaan vielä optimoitua melkoisen paljon selkeämpi. Nythän kamera ei kuvannut niitä laulajia juuri niissä kohdissa missä oli tärkeimmät lainit.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Oliko UMK-historian ylivoimaisen voitto?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Totta puhut. Aina välillä meinaa unohtua.

"Leave me alone, I wanna go home". Vieläkö muistatte?

Niin, tai: "Jos joku nakkaa ydinkakkaa kohta tänne Eurooppaamme, niin mitä haastat, kun kaikki saastat sieltä kasvoillemme saamme".

Aina ei vain ymmärretä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Laittakaa nyt se linkki voittobiisiin meille metsässä elävillekin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös