Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 922 868
  • 5 077

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Monet on jotenkin jumiutuneet tuohon ajattelumalliin, että jos joku laji on niin sanotusti totisinta totta, niin se ratkaisee aina ja ikuisesti.

Mitä jumiutumista siinä on? UFC on ns. totisinta totta, niin miten joku käsikirjoitettu Summerslam voitto mitenkään kertoisi, että mies voisi pärjätä myös UFC:ssa? Itse arvostan WWE miehiä ja naisia urheilijoina ja se on hemmetin kova laji fyysisesti, ettei siinä mitään, mutta UFC on kamppailulaji turnaus ja kamppailulaji menneissyys olisi plussaa. Comrier matsi oli todella tylsä ja DC otti varman päälle. Vaikka Silva ei kerennyt treenailemaan, niin silti kaikki tietää miten ennalta-arvaamaton Spider on ja DC ei varmasti viittinyt lähtemään parin videon jälkeen jotain parempaa gameplania tekemään. Lesnar dominoi matossa niin kuin pitikin. Hunt on tullut aika myöhäisellä iällä MMA:n pariin, mieshän oli K-1 Grand Prix voittajakin ja miehellä on aina ollut vaikeauksia maassa. Hieno mies kuitenkin, meikä on vanha K-1 fani.

Mutta jos palataan taas tähän erikoiseen väittelyyn, niin Brock Lesnarilla on a) huikea fysiikka ja b) kova painitausta. Lesnarin pärjäämiseen tarvitaan nämä molemmat a) ja b), ilman toista ei olisi menestystä UFC:ssa. Kuten puhuttiin aikaisemmin CM Punkista, niin miehellä ei ole oikein kumpaakaan etua. Miehellä on kyllä kamppailulajitaustaa, mutta en ole löytänyt että olisi otellut missään. Kuten Lesnar sanoi ja on aina sanonut, niin MMA on 90% kiinni mentaalisesta puolesta. Kun Brock oli viime keikan lopulla kipeä ja se vaikutti harjoitteluun, niin mies ei uskonut itseensä ja se näkyy kehässä. WWE ei oikein testaa päänsisäistä kestävyyttä sinänsä, vaikka sielläkin kipua joutuu kestämään.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Mitä jumiutumista siinä on?

On se jumiutumista siinä mielessä, että UFC-entusiastit yleensä puhuvat vain siitä mikä on ja mikä ei ole käsikirjoitettua, ja jättävät ammattilaispainijoiden perusteellisen omistautumisen sikseen tai vaille huomiota, koska eivät ymmärrä mistä on kyse. Myös WWE:ssä otetaan iskua sisään riippumatta käsikirjoittamisesta. Pellepainijat ovat käytännössä ammattimaisia stunt-miehiä.

WWE ei oikein testaa päänsisäistä kestävyyttä sinänsä, vaikka sielläkin kipua joutuu kestämään.

Painijoita on kuollut ja kuolee jatkuvasti siksi, että niiden keho tai pää ei kestä, joskin kyse on erilaisesta mentaalipuolen rasituksesta.

Lesnar oli muuten äärimmäisen varovainen Huntia vastaan. Jopa pelokas, eikä uskaltanut hetkeäkään pystyssä otella. Kokoajan vain pakki päällä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vituttaako? Eihän tuo ollut mikään yllätys, että Lesnar vie Huntia matossa kuin märkää rättiä. Jaxuhaleja sinne.

E: Lesnariahan testailtiin aivan helvetin monta kertaa ennen tätä matsia :D Kivasti tuntuu menevän jengillä ihon alle. Boulerice voikin tulla kertomaan lisätietoja näistä Lesnarin douppailuista, millon on jäänyt kiinni aineista? Toki voihan se harmittaa, että Lesnar tulee viiden vuoden tauon jälkeen ja pyyhkii Mark Huntilla lattiaa.

Oli tiedossa ja sen takia, en tästä match-upista innostunut lainkaan. Tässä haettiin Lesnarille voittoa UFC:n toimesta. Kaveri käy roinaamassa sen 5v WWE:ssä ja tulee takaisin leikkimään, ei se roinasta saatu hyöty 4kk sisään katoa.
Mark Hunt toki käveli kotiinsa 700.000 dollaria rikkaampana. Lesnarille tosin samojen lähteiden mukaan maksettiin 2,5 miljoonaa dollaria.
Enempi tuossa vituttaa se, että Mark Huntilla on otteluita jälellä urallaan ehkä se muutama ja sitten mies heitetään otteluun missä ei ole katsojan kannalta oikeen mitään jännättävää, kun tiedossa, että on toinen on täysin ylivoimaisen fysiikkansa ja painitaitojensa myötä ihan ylivoimainen.
Tuohon vielä päälle lähes samaa kaavaa jo aiemmin esittänyt Cormier vs. Silva -matsi niin olihan tuo loppuhuipennus eventille luokkaa hoh-vitun-hoijaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kyllä tuo minuakin ärsyttää, että maahanvienneille annetaan niin suuri painoarvo, eikä edes vastustajan hyvä puolustus matossa vaikuta pisteisiin. Varsinkin jos mattoon viennin jälkeen ottelija ei ole edes kovinkaan aktiivinen, mikä erotti Cormierin tekemiset Lesnarista. Lesnar sentään yritti hakea jonkun lukon lisäksi lyönneillä tapaa lopettaa ottelu, siinä missä jo valmiiksi pettynyt Cormier luotti vain siihen että makoilemalla voittaa. Hyvä Lesnarille, huono Cormierille.

Eikä pelkästään tuo, vaan myös se mitä säännöt sallivat ja mitä eivät. Maahanvientiä olisi paljon hankalampi hakea, jos jalkoihin syöksyvää painijaa saisi monottaa/pistää polvella päähän ihan vapaasti. Tuo on semmoinen sääntö mitä Pridesta kaipaan. Ei tuokaan mitään varmaa takuuta voitosta tuo ei-painijoille, mutta toisi vähän lisää taktisia elementtejä tuohon otteluun ja saisi myös näitä painijoita vähän tarkemmin miettimään milloin kannattaa sinne jalkoihin syöksyä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Joo, ja tämä on yleistä varsinkin niiden UFC-entusiastien kohdalla, jotka pitävät pellepainia pelkkänä vitsinä. Kas vain, painija Cormier voitti samalla tyylillä, joskin paljon tyylittömämmin, eikä siihen oteta kantaa ollenkaan. Tausta meinaa enemmän kuin ottelusuoritus, mitä vain en tule koskaan ymmärtämään.

Mielestäni kommentoin myös tuota Cormier vs. Silva -matsin tylsyyttä?
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Olipahan lässähtänyt UFC 200-iltama kaikin puolin.

Jonesin kärähtäminen antoi ensimmäiset laukaukset sille, että jotain tällaista tulee tapahtumaan. Cormier oli ihmeen vaisu koko matsin ajan, vaikka ei kauheasti palaa Silvalle antanutkaan. "Spider" roikkui kaikki kolme erää half guardissa ja tarkemmin sanottuna lockdownissa. Tuon kyseisen tekniikanhan yksi ajatus on lähinnä jumittaa tilannetta ja siinä Silva hyvin onnistuikin. Daniel Cormier ei edes yrittänyt purkaa tuota ja tässä matsissa huomasi kyllä hänen puutteensa mattopainissa entistä selkeämmin.

Velasquezilta loistava matsi ja toivottavasti mies saa pian uudelleen tittelishotin, sillä aivan huikeasta ottelijasta on kyse. Hyviä niittejä pystystä sekä jalalla että käsillä, pystypainihan hänellä on aina ollut kovaa luokkaa. Lesnarilta taktisesti hyvä matsi, eikä hän lähtenyt ryntäilemään turhaan vaan poimi pari hyvää alasvientiä ja näin eliminoi Huntin parhaimmat aseet pois. Ansaittu voitto Brockille. Mielestäni Hunt puolusti ensimmäisessä erässä vähän laiskasti noita alasvientejä, mikä saattoi maksaa hintaa kolmannessa erässä.

Naisten matsissa Tate sai kunnolla köniinsä ja Nunesilla on potentiaalia voittaa myös Rousey. Nunesilla on vahva osaaminen matossa (BJJ ja Judo) ja kyllähän noi lyönnitkin lähti todella vihaisesti. Aldo vs. Edgar oli juuri niin tylsä matsi kuin kuvitella saattoi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kovaa itkua on roinasta, mutta ikinä ei ole kiinni jäänyt :D

Vähemmän yllättäen WWE:n ottelijoita ei testailla yhtä usein kuin ammattiurheilijoita, kun kyse on kuitenkin viihteestä eikä varsinaisesta urheilulajista.

Kasvuhormonien ostosta mies on kuitenkin narahtanut. Eivät taida olla sallittuja normiurheilussa?

Kuinka moni WWE -painija on jäänyt ylipäänsä kiinni roideista?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipahan lässähtänyt UFC 200-iltama kaikin puolin.

Jonesin kärähtäminen antoi ensimmäiset laukaukset sille, että jotain tällaista tulee tapahtumaan. Cormier oli ihmeen vaisu koko matsin ajan, vaikka ei kauheasti palaa Silvalle antanutkaan.

Ei ollut helppo paikka varmaankaan Silvalle hypätä mukaan tällaiseen otteluun tällaisella varoitusajalla, ja iso hatunnosto hänelle siitä, mutta ei se kyllä ollut varmasti helppoa myöskään Cormierille että vastustaja vaihtuu ihan viime tipassa. Ja vaikka Silvan ura onkin ollut selkeästi laskusuunnassa, ja on otellut enimmäkseen alemmassa painoluokassa, niin kyllä Silvan kaltaiset kaverit on vaan aina helvetin vaarallisia joten minusta näytti (ja täysin ymmärrettävästi) että Cormier halusi ottaa aika varman päälle. Cormier teki juuri sen mikä voittoon tarvittiin mutta ei ottanut yhtään riskiä.

Mutta lässähtänyt tapahtuma tosiaan. Voi kuvitella sitä vitutuksen määrää UFC:n toimistolla tuon Jonesin kärähtämisen jälkeen, kyllähän tuo tosiaan oli jo ennustettavissa heti sen jälkeen että näin tulee käymään. Naisten matsi oli kyllä sikäli taas mielenkiintoinen että mestari vaihtui jälleen kerran, ja vielä aika suvereenilla esityksellä. Jännä miten vaikeaa tuo mestaruuden puolustaminen näyttää nyt olevan kaikille. Altavastaajana kyllä tullaan hyvällä gameplanilla otteluun mutta sitten annetaan homman hajota käsiin kun puolustetaan mestaruutta. Näin on käynyt nyt Rousey vs. Holm, Holm vs. Tate ja Tate vs. Nunes -otteluissa, enkä näkisi yhtään ihmeenä mikäli Rousey (tai Holm, riippuen kumpi sieltä nyt seuraavaksi titteliotteluun tulee) tekisi taas saman ja nappaisi tittelin Nunesilta heti ensimmäisessä matsissa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Oli tiedossa ja sen takia, en tästä match-upista innostunut lainkaan. Tässä haettiin Lesnarille voittoa UFC:n toimesta. Kaveri käy roinaamassa sen 5v WWE:ssä ja tulee takaisin leikkimään, ei se roinasta saatu hyöty 4kk sisään katoa.
Voin sanoa fanaattisena WWE-fanina, että viime vuosina WWE:ssä Lesnar ei ole roinannut saati treenannut. Viimeisimmän WWE-stintin aikana Lesnarin lihasmassa oli tippunut huomattavasti ja läskiä oli tullut kroppaan. En ole katsonut vielä matsia, joten en tiedä missä kunnossa nyt on, mutta kun viimeksi näin miehen talvella Wrestlemaniassa niin mies ei todellakaan ollut niissä monsteri-mitoissa missä oli viimeksi UFC:ssa. Jos ja kun lihasmassa on nyt taas lisääntynyt se on tapahtunut kevään aikana, ja tällöin on myös tapahtunut mahdollinen roinaaminen.

Vähemmän yllättäen WWE:n ottelijoita ei testailla yhtä usein kuin ammattiurheilijoita, kun kyse on kuitenkin viihteestä eikä varsinaisesta urheilulajista.

Kasvuhormonien ostosta mies on kuitenkin narahtanut. Eivät taida olla sallittuja normiurheilussa?

Kuinka moni WWE -painija on jäänyt ylipäänsä kiinni roideista?
Roman Reigns, jota Vince yrittää väkisin tuputtaa faneille WWE:n uusiksi kasvoiksi, jäi juuri kiinni (ainetta ei kerrottu julkisuuteen). Kyllä siellä nykyään testataan Benoit- ja Guerrero-tapausten jälkeen, minkä todistaa kun Vincen suosikkipoikakin jäi kiinni ja sai kuukauden bannin.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
On se jumiutumista siinä mielessä, että UFC-entusiastit yleensä puhuvat vain siitä mikä on ja mikä ei ole käsikirjoitettua, ja jättävät ammattilaispainijoiden perusteellisen omistautumisen sikseen tai vaille huomiota, koska eivät ymmärrä mistä on kyse. Myös WWE:ssä otetaan iskua sisään riippumatta käsikirjoittamisesta. Pellepainijat ovat käytännössä ammattimaisia stunt-miehiä.

Sanoin edellisessä viestissäni, että arvostan wrestling porukkaa urheilijoina ja ei se ole helppoa hommaa. WWE:ssa ei oteta kamppailutaidoista mittaa ja se on se tärkein ja mielestäni WWE ei siinä mielessä ole mikään paras CV jos meinaa UFC:ssa pärjätä. Ihmeen monen mielestä Lesnarin pärjääminen UFC:ssa tarkoittaa sitä, että WWE:sta voisi melkein kuka vaan tulla ja pärjätä, mikä kyllä kertoo ettei tietämystä ole. UFC paranee koko ajan ja todella isolla osalla ottelijoista on kova kamppailu-urheilu pohja. Sage Northcuttin kohdalla puhuttiin, että pojalla on todella heikko pohja, että tuleekohan homma liian nopeasti ja hänen eka tappionsa oli aika lepsu ja monet alkoivat epäilemään onko pää tarpeeksi kypsä ottelemiseen. Puhutaan kuitenkin loistavasta lupauksesta joka on heti ruvennut hojo hojoileen kun on oppinut kävelemään.

Kovaa itkua on roinasta, mutta ikinä ei ole kiinni jäänyt :D

Kuten Nate Diaz kommentoi, kun häneltä kysyttiin yllättikö Jonesin kiinnijääminen: "Ei. Kaikki käyttää". :D

Tää oli mun viimenen otanta WWE vs. UFC. Ei jaksa vääntää, jos ei aukee niin ei aukee. Mitä tulee viime viikkoon, niin itselleni kovin juttu oli Doo Ho Choi eli Korean superboy. Siinä on kova jätkä! Aivan nörtin näköinen, mutta tyrmäysvoimaa on ja se rentous! Tätä tulee seurattua tiiviimmin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin piti vielä sanoa, että yksi asia mitä en ymmärrä on DC:lle buuaminen. Okei, paska matsi, mutta miehelle on buuattu jo kauan. Hieno mies ja hieno ottelija ainakin minun mielestäni. Taisi johtua siitä, että oli kultapoju Jones vastassa ja vaikka kultipoiku douppaa ja ajaa raskaana olevien naisten päälle, niin silti se vaan on ihq kultapoju.

DC:n huonoon matsiin ehkä vaikutti myös todella vaikea painonpudotus, mies oli kalpea kuin Michael Jackson. Kertoi myös lehdistötilaisuudessa, että oli vaikeata kun keho oli stressaantunut Jones uutisten jälkeen. Vaikutti varmasti sekin matsin tylsyyteen, jos oli pelkoa että mehut lähtisi.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Ihmeen monen mielestä Lesnarin pärjääminen UFC:ssa tarkoittaa sitä, että WWE:sta voisi melkein kuka vaan tulla ja pärjätä, mikä kyllä kertoo ettei tietämystä ole.

En minä nyt ihan usko tuohon, että monikaan luulee että noin vain tullaan. Mutta haluan kyllä nähdä menestystarinoita taustasta riippumatta, mikäli on reenannut kunnolla ja on motivoitunut. Sama se onko kokeilija WWE:stä. Itseasiassa yleisempää on se, että halutaan nähdä epäonnistumisia mikäli tausta on jotenkin "väärä". Sitten jos joku "väärän" taustan omaava saa kunnolla pataan niin siinähän saa, peli on rehtiä. Lesnarin pärjääminen tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että Lesnarilla oli mahdollisuus pärjätä. Uuden kokeilijan tarina alkaa taas aivan alusta.

Ja tajuan kyllä mitä tarkoitat, ei ole tarvetta vääntää vääntämisen vuoksi. Hyvä vain että on keskustelua näistäkin lajeista!
 

Kafrom

Jäsen
Ihmeen monen mielestä Lesnarin pärjääminen UFC:ssa tarkoittaa sitä, että WWE:sta voisi melkein kuka vaan tulla ja pärjätä, mikä kyllä kertoo ettei tietämystä ole.
Tämä huvittaa itseänikin eniten. Lesnar on ihan eri luokan urheilija kuin oikeastaan kukaan muu tässä maailmassa, se että Brock pystyy dominoimaan montaa lajia, ei tarkoita että jokainen WWE-painija siihen pystyisi.

Mitä tulee noihin steroidikäryihin, niin WWE:llä on tapana hyllyttää käryistä painijat kuukaudeksi, toisesta kärystä taitaa tulla 2kk ja kolmannesta potkut. Ei kuitenkaan ole tämän topicin asioita.

@Flou ei olisi linkkiä antaa johonkin artikkeliin siitä Lesnarin kiinnijäämisestä?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
@Flou ei olisi linkkiä antaa johonkin artikkeliin siitä Lesnarin kiinnijäämisestä?

Googlella löytyy. Tuo kiinnijääminen toki sitten pyyhittiin maton alle ja aineet olivatkin "vitamiinejä", koska kyseessä oli joku paikallispoliisi niin on ihan todennäköistä, että McMahonin klaani on yksinkertaisesti maksanut asian pois. Federaaleja ei olisi enää niin hyvin lakaistu maton alle.
Tosi asia on kuitenkin, että kamppailu-urheilussakin valtaosa menestyvistä ottelijoista käyttää vähintään jossain vaiheessa uraansa laittomia aineita ja keinoja pärjätäkseen. Tässä on kuitenkin lyhyen ajan sisään jäänyt kaksi Greatest of All Timea kiinni douppailusta, se kertonee paljon mitä tuolla menestyminen lopulta vaatii.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa

Rupee noita huhuja olemaan niin paljon, että taitaa muuttua todeksi pikku hiljaa, toki mitään sopparia ei ole vielä valmiina. Vaikka White onkin UFC:n näkyvin keulakuva, niin ei Dana omista kuin 9% Zuffasta, joka siis omistaa UFC:n ja sen oikeudet sun muuta ja käsittääkseni juuri tuo Zuffa on myynnissä, mihin kuuluu muutakin sälää. Eli Dana ei ole UFC:ta lihoiksi laittanut tuolla omistusmäärällä, vaan Zuffan pääomistajat, Fertitan veljekset joilla on 81% osakkeista.

Muuten täytyy sanoa, että on ollut loistava sijoitus Fertitan veljeksiltä. Kaverit ostivat UFC:n 2 miljoonalla dollarilla ja jos pitää paikkansa 4 miljardin ostohinta, niin ihan kivasti tulee 15 vuoden takaisesta sijoituksesta voittoa. Kaippa siinä Danakin ihan kivasti kyhnyä saa välistä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Muuten täytyy sanoa, että on ollut loistava sijoitus Fertitan veljeksiltä. Kaverit ostivat UFC:n 2 miljoonalla dollarilla ja jos pitää paikkansa 4 miljardin ostohinta, niin ihan kivasti tulee 15 vuoden takaisesta sijoituksesta voittoa. Kaippa siinä Danakin ihan kivasti kyhnyä saa välistä.

Dana on saanut varmaan ihan tulosbonuksina ja palkkoina helvetin hyvät tulot firmasta, käsittääkseni miehellä ei kuitenkaan mitään varsinaista osaamista edes alalle alunperin ollut. Osui vain oikeaan aikaan paikalle ja tunsi sopivat henkilöt.
Tuolla kauppahinnalla toki tuon Danan noin 10% siivun arvokin on aika valtava, jos tämä siis myy omansa nyt pois.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Dana on saanut varmaan ihan tulosbonuksina ja palkkoina helvetin hyvät tulot firmasta, käsittääkseni miehellä ei kuitenkaan mitään varsinaista osaamista edes alalle alunperin ollut. Osui vain oikeaan aikaan paikalle ja tunsi sopivat henkilöt.
Tuolla kauppahinnalla toki tuon Danan noin 10% siivun arvokin on aika valtava, jos tämä siis myy omansa nyt pois.

Dana on ollut mukana MMA touhuissa 19-vuotiaasta alkeaen ja oli manageri ainakin Chuck Liddelille ja Tito Ortizille tuon oston aikana. Danan idea se ostaminen taisi ollakin ja Dana houkutteli Ferittan veljekset tuon ostamaan, muistaakseni on veljesten kanssa jotain kavereita. Kyllä Dana on yksi kokeneemmista pukuherroista MMA:n puolella ihan vuosirenkaidenkin mukaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Dana on ollut mukana MMA touhuissa 19-vuotiaasta alkeaen ja oli manageri ainakin Chuck Liddelille ja Tito Ortizille tuon oston aikana. Danan idea se ostaminen taisi ollakin ja Dana houkutteli Ferittan veljekset tuon ostamaan, muistaakseni on veljesten kanssa jotain kavereita. Kyllä Dana on yksi kokeneemmista pukuherroista MMA:n puolella ihan vuosirenkaidenkin mukaan.

Oli tosiaan managerina ja ostaminen oli hänen idea, mutta kuinka monella on pari kaveria kenellä on heittää miljoonia dollareita tappiota tuottavaan bisnekseen? UFC:n alkuvuodet Danankaan alla eivät ihan ruusuilla tanssimista olleet. Nykyään Dana on toki kokeneemmasta päästä, mutta, jos miettii ostohetkeä niin osaamista saati kokemusta moisesta ei hänelläkään ollut. Iso rooli miehellä on ollut, mutta kyllähän tuo on vaatinut ties kuinka monen tähtikuvion olemista juuri oikealla paikalla, että on lopulta tuohon asemaan päätynyt.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Roman Reigns, jota Vince yrittää väkisin tuputtaa faneille WWE:n uusiksi kasvoiksi, jäi juuri kiinni (ainetta ei kerrottu julkisuuteen). Kyllä siellä nykyään testataan Benoit- ja Guerrero-tapausten jälkeen, minkä todistaa kun Vincen suosikkipoikakin jäi kiinni ja sai kuukauden bannin.

Hienoa, jos näin on. Aiemmin tuolla oli kuitenkin aikamoinen villi länsi noitten aineitten kanssa sen perusteella mitä itse olen aiheesta lukenut. Liekkö tuo kontrolli on vieläkään ihan samalla tasoa kuin ammattiurheilijoilla? Vai käydäänkö noita WWE:n painijoita testimässä kovin usein satunnaisesti? Ainakin tuon edes satunnaissen testauksen luulisi vähentävän käyttöä, mikä on näidenkin viihdetähtien terveyden kannalta helvetin hyvä asia pidemmän päälle.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oli tosiaan managerina ja ostaminen oli hänen idea, mutta kuinka monella on pari kaveria kenellä on heittää miljoonia dollareita tappiota tuottavaan bisnekseen? UFC:n alkuvuodet Danankaan alla eivät ihan ruusuilla tanssimista olleet. Nykyään Dana on toki kokeneemmasta päästä, mutta, jos miettii ostohetkeä niin osaamista saati kokemusta moisesta ei hänelläkään ollut. Iso rooli miehellä on ollut, mutta kyllähän tuo on vaatinut ties kuinka monen tähtikuvion olemista juuri oikealla paikalla, että on lopulta tuohon asemaan päätynyt.

Juu toki ja hyvin on nalli napsahtanut Whiten osalta. Toki mies tuntuu painavan aika helvetisti duunia, aina kännykässä kun mies jossain videonpätkässä on. Toki muutaman kirjan saisi varmasti aikaan kuinka paskasti mies on hoitanut asioita, mutta muutaman kirjan enemmän saisi siitä kuinka mies on hoitanut asioita hyvin. Aika paljon on sananvaltaa Danalla hommissa ja en tiedä onko ihan hyvä, että noin paljon on yhden miehen harteilla, kun kuitenkin bisnes on aika isoa nyt. Kovaa hommaa tuo on ottelijoiden kanssa painiminen, kuitenkin todella isoja egoja on paljon.

Liekkö tuo kontrolli on vieläkään ihan samalla tasoa kuin ammattiurheilijoilla? Vai käydäänkö noita WWE:n painijoita testimässä kovin usein satunnaisesti?

En osaa sanoa kuinka usein käydään ja mikä on edes se taho joka noita tekee, mutta käsittääkseni se on WWE:n oma ohjelma. Ei WWE:n ole pakko mennä antidoping pykälien mukana, koska ei kuulu mihinkään lajiliitoon eikä wrestlingissä ole mitään kansainvälisiä turnauksia jne. Ei olisi UFC:n pakko mennä myöskään, mutta halusivat hypätä USADAN jäseneksi.
 
Lesnar pätki kyllä Huntin ihan palasiksi. Toivottavasti nähdään jatkossakin UFC:ssä, kun viiden vuoden huililta palasi ja perseraiskasi TOP10-ottelijan.

Kaikki matsit main cardilla oletetusti ja suurimmat sävärit early prelimstä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Lesnar pätki kyllä Huntin ihan palasiksi. Toivottavasti nähdään jatkossakin UFC:ssä, kun viiden vuoden huililta palasi ja perseraiskasi TOP10-ottelijan.

Lesnarille on edelleen myrkkyä jokainen bjj -taitoinen kaveri sekä nuo painoluokan isot karpaasit, jotka osaavat painia ja iskeä. Brock oli arka pystyssä jo aiemmalla yrittämällään, enkä usko, että tuota kykyä ihan tuosta noin vaan "löydetään" viiden vuoden paussin aikana.
Tuolla 2,5 miljoonan huhutulla palkalla, Brockia ei tulla näkemään kyllä kovinkaan usein UFC:ssä ja käsittääkseni miehellä on myös voimassa oleva sopimus WWE:n kanssa.

Nythän vastus oli tarkkaan valikoitu (WWE pysyy tyytyväisenä, kun Brockilla on selvä etu ottelussa), jonka heikkoudet ovat juuri Brockin suurimmat vahvuudet, ei tuo sen kummempaa vaatinut. Voi olla vähän nihkeämpää saada WWE:ltä lupaa otella muusta kuin tittelistä esim. Cainia vastaan, joka taas on lähtökohtaisesti selvä suosikki Lesnaria vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös