Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 923 067
  • 5 077

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Voin kuvitella Jon Jonesin tekevän siellä risitnmerkkiä samalla kun vetää kokkelin nokkaan ja hormoonit lihakseen...
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tässä viikonlopun kamppailulaji-maratoonia pitäessä tuli kesken Bellator 132:n jälleen sellainen "mitä vittua nyt taas"-efekti, kun Bellator pomo Coker ilmoitti uuden HW sainauksensa. *rumpujen pärinää* Kimbo Slice! No, sainasihan Danakin jonkun helvetin CM Punkin, niin ehkä se vähän vie huutonauruja pois Bellatorin suunnalta. Olen ymmärtänyt että tämä kamppailulajien oma YoutubeViheraho, Hra. Viipale, on ollut hyvinkin altis jakamaan siementään, niin ymmärrän että hänen täytyy jotenkin ruokkia ne parikymmentä pikkukimppua, mutta en ymmärrä että jossain määrin uskottavuudenkin puutteesta kärsivä Bellator-organisaatio suostuu lypsettäväksi. Sitten vain arvuutteelemaan vastustajaa (linkki bellatorin hw-rosteriin). Itse veikkaan rematchia Thompsonin kanssa tai sitten Raphael Butleria, joka on erittäin kokenut journeyman-tason ammattinyrkkeilijä.

Linkki uutiseen.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Mcgoat veti hienon matsin tuossa viikonloppuna ja saksan kääpiö jäi totaallisesti jyrän alle.
Tosin veikkaan Aldon vievän titteliottelun.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Aldon tytärkään ei pelännyt McGregoria. Siverin en odottanutkaan pärjäävän matsissa. Kaveri on ihan rajatapaus painoluokassaan top10:n sakkiin. Mutta UFC ei halunnut laittaa hyvin myyvää McGregoria kunnon vastusta vastaan tässä vaiheessa vaan lähinnä varmistaa, että hänet voidaan heittää seuraavaksi Aldon kanssa samaan häkkiin ja tienata iso tili PPV-myynneillä.
 

Maynard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Kärpät, Newcastle United
Tänään sitten paikan päällä Tukholmassa Maulerin paluu kehään. Eilisen punnituksen ja yleisen fiiliksen perusteella tulossa on aika huikee ilta +30 000 katsojan edessä. Meteliä ei tuu puuttumaan, Gustafsson aivan järjettömän suosittu urheilija täällä. Toivotaan, ettei lataus mee yli, rauhalliselta mies ainakin vaikuttanut.

Pitkä ilta tulossa, pääkortti taitaa startata klo 02.00 Suomen aikaa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Melko hyvä startti Amirkhanille, Ogle ei selvästikään odottanut tuollaista alkua matsille. Nähdään jatkossakin yksi suomalainen näissä kehissä, hyvä Makwan!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis mitähän pyhää vittua nyt taas? Kello on 4:33 Tukholmassa eikä Gustafssonin peli ole vielä alkanut? Tupa täys?E.

Juuh no problem, Gusse otti tukkaan.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Oli muuten helvetin hyva cardi. Melkein kaikki matsit paattyi hyviinkin nopeaan lopetukseen. Ruotsalaiset havis joten sekin on plussaa. Ja ensimmainen suomalainen UFC voittaja, varsin nayttavalla esityksella (tosin ei silla kylla ole MITAAN mahdollisuuksia menestya). Rumble naytti sellaista lupausta etta vihdoin paastaan lahettamaan Jones ikuiseen vieroitukseen. Ehka kuitenkin se paras anti. Hiukan harmitti Gusin puolesta kylla, mielestani taman olisi pitanyt olla hanen ensimmainen todellinen title defense sen jalkeen kun han otti vyon Jonesilta. Mutta nyt lyodaan tietysti kaikki toivo Rumbleen, tuollaisella iskuvoimalla pitaisi mestari vaihtua. Jones heitteli Gusia paahan muutamalla kyynarpaalla eika saanut tajua pois, mutta Rumble loysi todella nopeasti Gusin korvantaustan todella painavalla pommilla (aika samanlainen osuma milla JDS pudotti Cainin).
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan se Makun UFC-debyytti ja varsinkin sen tulos upeaa seurattavaa. Rogan kitisi, että ei olisi pitänyt katkaista matsia vielä, että tuomari oli toimissaan liian hätäinen. Ainakaan mä en usko, että Ogle olisi tuosta ehtinyt tokenemaan niin nopeasti, että matsia olisi kannattanut jatkaa. Eiköhän tulos olisi ollut täsmälleen sama, olisi vain ollut enemmän worcesterkastiketta pitkin mattoa.

Makwan Amirkhani on nöyrimpiä kamppailu-urheilijoita joita koskaan olen tavannut. Siihen nähden on hassua seurata tuota kameroiden edessä leuhottamista, muutenkin jannun tyyli tullee keräämään paljon "heittereitä", mutta sehän sopinee organisaatiolle kuin nenä poskelle. Kuitenkin jätkän siviiliminä on totaalisesti erilainen kuin tuo kameroiden edessä nähtävä Mr Finland-Amirkhani.

Vaikea nähdä, että Makulla olisi mitään mahdollisuuksia pärjätä kovimpia nimiä vastaan, mutta onhan se upeaa, että pääsee edes hetkeksi elämään sitä unelmaa. Toivottavasti ottaa kaiken irti tulevasta UFC-elämästään.

*e* Rematch? Come on man, eight seconds...
 
Viimeksi muokattu:
Kuten vähän veikkailin, niin Rumble Johnson pisti Gustafssonin aivan päreiksi ja on nyt ennakkoon kovin haastaja Jon Jonesille IKINÄ.

Amirkhanilta hieno debyytti, mutta vähän epäilyttää, kun mies ei ole ottelijakaliberiltaan edes Niinimäkien ja Kuivasten tasoa. Kuitenkin historiallinen tyrmäysvoitto suomalaisottelijalle ja toivotaan kaikkea hyvää jatkoon. Jätti pressikonfresissa hyvän kuvan itsestään viihdyttämällä toimittajia ja muita ottelijoita.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tietääks kukaan puhuuko poika farsia?

En tiedä mitä puhuu, mutta "kotikielenä" heillä on joku ihan muu kuin suomen kieli. Mikä se on, en ole nähnyt tarpeelliseksi kysyä. Ainakin sitä kirjoitetaan arabikirjaimin, joten varmaan on jotain persiaa tai mitäniitäsielläon.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olihan se Makun UFC-debyytti ja varsinkin sen tulos upeaa seurattavaa. Rogan kitisi, että ei olisi pitänyt katkaista matsia vielä, että tuomari oli toimissaan liian hätäinen. Ainakaan mä en usko, että Ogle olisi tuosta ehtinyt tokenemaan niin nopeasti, että matsia olisi kannattanut jatkaa.

Ogle jäi painimaan tuomarin jalan kanssa. Mielestäni tuo näky jo yksistään kertoo kaiken siitä kuinka pihalla Andy oli tuomarin lopettaessa matsin.

Joe Rogan osoitti jälleen kerran olevansa aivan järjetön idiootti ja puusilmä vailla mitään tilanneälyä.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
No eipä olisi Maku tyylikkäämmin aloittaa uraansa vaikka vastustaja oli ehkä helpoimpia mitä UFC:llä oli tarjolla. Oli myös elintärkeä voitto suomivaparin uskottavuudelle. Kävin muuten katsomassa Finnfighters Gymin facebook-ryhmää eikä kukaan ollut siellä onnitellut Makua, sillat ovat ilmeisesti aika pahasti palaneet sinne suuntaan? Makwan ilmoitti muuttavansa Ruotsiin ja edustaa ilmeisesti jatkossa Allstars training centeriä.

Rumble vs. Jones on vähintään yhtä mielenkiintoinen kuin olisi ollut Bonesin uusinta Gussea vastaan. Jos pitäisi veikata niin joko Jones pysähtyy kahdessa ensimmäisessä erässä tyrmäyksellä tai sitten Jones hoitaa MMA:n parhaalla cardiolla viidessä erässä.

Jotain puhetta oli pressissä myös mahdollista tapahtumasta Suomessa. Ilmeisesti se on aikaisemmin jäänyt kiinni siitä ettei Suomella ole ollut tarpeeksi hyvää vetonaulaa. Toivottavasti Makwan nyt hoitaisi vielä matsin tai kaksi niin saataisiin joku fight night tänne ja Hirvikankaat, Nyyssöset ja Taurut samalle kortille avaamaan UFC-uransa. Kysyntää on, sen on huomannut Cage-tapahtumista jotka ilmeisesti on myyty joka kerta nopeasti loppuun.

Tuo pressin kysymys uusinnasta Oglen kanssa oli typerimpiä ikinä. Oglen record UFC:ssä on nyt 1-5 eikä varmasti saa enää tilaisuutta eikä matsissa olisi muutenkaan mitään järkeä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Legenda palasi sitten voitokkaasti viikonloppuna Las Vegasissa kun Anderson Silva voitti Nick Diazin UFC 183- tapahtumassa. Eihän tuo matsi nyt mikään varsinainen spektaakkeli ollut ja tunnelmaa latisti vielä nuo Diazin vitunaikaiset spedeilyt, jojoilut ja paskanjauhamiset kehässä, mikä tietysti miellytti suuresti yleisön junttiosastoa sekä herroja Rogan & Goldberg. Itseäni miellytti erityisesti se että Silva ei arkaillut käyttää jalkaansa joka Weidman 2 matsissa meni katkipoikki. Silva ei osannut sanoa mitään tulevaisuudesta, ei ollut edes varma palaako häkkiin ylipäätään. Tosin ymmärrettävää että oli nyt vain keskittynyt täysin 100% comebackiin (mikä näkyi kyllä ukon emootioissa matsin jälkeen) eikä miettinyt yhtään pidemmälle. Toivotaan että Hämis nähdään vielä tositoimissa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Silvan matsi oli kyllä aikamoista kuraa. Diazin urpoilut eivät naurattaneet edes vähää alusta ja itse Silva oli hieman ruosteinen ja välillä tuntui, että halusi vain olla kehässä sen maksimiajan, jotta saa tuntumaa alleen.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Alkaa olemaan jo ihan hyvät palkkiot UFC:ssä. Vaikka tosin tietysti vielä aika kaukana nyrkkeilyn vastaavista. Silvalle $800K ja Diazillekin kivat $500K. Silvan palkkiossa taisi olla $200K voittopalkkio mukana. Mutta sitten tietysti toisessa ääripäässä illan pienimmät palkkiot oli vain $8000.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Toivotaan että Hämis nähdään vielä tositoimissa.

Sen verran heikko esitys keskitason welterweightia vastaan etta mieluummin nakisin miehen jaavan elakkeelle voitolla. Danahan lupasi Andersonille title shotin jos voittaa Diazin, mika on ihan alytonta. Jos se laitetaan uudelleen Weidmania vastaan, siina ei ole mitaan jarkea miehen itsensa kannalta. Weidman on jo nayttanyt olevansa parempi kaksikosta ja Silvan comeback PALJON huonompaa ottelijaa vastaan oli lahes tasapeli.

Ymmartaisi lopettaa huipulla, harmittaisi jos legendasta tulisi Liddelin, Cro Copin ja Wanderlein kaltainen vitsi vanhoilla paivillaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Sen verran heikko esitys keskitason welterweightia vastaan etta mieluummin nakisin miehen jaavan elakkeelle voitolla. Danahan lupasi Andersonille title shotin jos voittaa Diazin, mika on ihan alytonta. Jos se laitetaan uudelleen Weidmania vastaan, siina ei ole mitaan jarkea miehen itsensa kannalta. Weidman on jo nayttanyt olevansa parempi kaksikosta ja Silvan comeback PALJON huonompaa ottelijaa vastaan oli lahes tasapeli.

Ymmartaisi lopettaa huipulla, harmittaisi jos legendasta tulisi Liddelin, Cro Copin ja Wanderlein kaltainen vitsi vanhoilla paivillaan.

Uskoisin että Silvan tarkoitus oli vain saada ottelutuntumaa ja voittaa, tyylistä viis. Kyllä itse uskon että miehellä on vielä paljonkin paukkuja jäljellä, tosin tuskin kovin pitkään enää kun alkaa pian käymään jo viidettä kymppiä. Samaa mieltä kyllä että olisi ikävä nähdä miehen "joutuvan" eläkkeelle tappioputken saattelemana, parempi olisi lähteä itse voitollisesti. Varsinkin tuo Mirkon kolmen knokiksen tappioputki UFC:ssä oli surkeaa katsottavaa, ukko kun on oma kaikkien aikojen suosikki. Nyt on CroCopillakin kaksi voittoa alla japsien ykköshewarista, niin olisiko aika pistää hanskat naulaan ja jäädä eläkkeelle. Kun tuskin rahan takia tarvitsee enää lähteä ex-jugoihin teroja jahtaamaankaan...
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Nyt on CroCopillakin kaksi voittoa alla japsien ykköshewarista, niin olisiko aika pistää hanskat naulaan ja jäädä eläkkeelle. Kun tuskin rahan takia tarvitsee enää lähteä ex-jugoihin teroja jahtaamaankaan...
Mirko on takaisin UFC:ssä ja ottelee huhtikuun 11. päivä Gabriel Gonzagaa vastaan. Myös Rampage Jackson teki UFC-sopimuksen ja ottelee 25.4 Fabio Maldonadoa vastaan. Viimeinen rynnistys Priden ukoilta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mirko on takaisin UFC:ssä ja ottelee huhtikuun 11. päivä Gabriel Gonzagaa vastaan. Myös Rampage Jackson teki UFC-sopimuksen ja ottelee 25.4 Fabio Maldonadoa vastaan. Viimeinen rynnistys Priden ukoilta.
Katos juu, niinhän tuo Sherdog.com kertoileekin, mennyt itseltä ohi. Hyvä revanssin paikka nyt Crocopille, mutta paskaakin paskempi maku jää suuhun jos lopputulos on sama kuin viimeksi ja ura päättyy siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös