Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 923 116
  • 5 077

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä, tuon tiesinkin. Olenhan pelannut katupallolätkää mm. Team Questin tyyppien kanssa (Matt Lindland yms.) :)

Siinähän tulikin jo kaikki aika tyhjentävästi Mr Uffilta. Ja vaikka olis kova painissa, niin ei välttämättä ole kova ns. MMA-painissa. Tottakai varmasti jos ollaan esim. clinchissä niin auttaa kummasti. Ja tietysti jos pääsee matossa ollessaan päälle niin kontrolli pysyy, mutta eka tietysti tarvii saada miestä mattoon.

Esim. GSP:llä ei ole juuri kunnon painitaustaa, mutta silti mies on yksi kovimmista MMA-painimiehistä. Toki siihen varmaan auttaa muutkin asiat, onhan mies suhteellisen hyvä pystyssä. Jolloin vastustajat joutuu pelkäämään sekä pystyä että tonttiin viemistä. Etäisyydet nätisti kunnossa. Silmää oikea aikaiseen takedowniin jne.

EDIT: Joo, siis juurikin Greg Jacksoniltahan tuli heti punasta lippua, eli ei matsia.

Ainut mistä Jonesia voi syyttää, että mieshän on kehunnu ottelevansa organisaation puolesta ja kohdaten kenet tahansa, mutta pistetään iän piikiin. Ja sen tietysti, että nous mestariks todella nopeesti.

Ja näille molemmille lausunnoilleen kuitenkin pyllisti, koska tapahtumahan peruttiin. Eli ei ollu organisaation puolesta hommaa hoidettu. Ja lisäks ei sitten kohdannu ketä tahansa. Ainakaan noin nopealla varotusajalla.
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Olet väärässä. Dan Henderson on painavilla käsillä siunattu pystyottelija. On hän toki loistava painija, mutta jos väittää, että Dan Hendersonin ottelutyyli perustuu painiin, eikä siihen, että hän pyrkii lyömään vastustajan pään irti, ei ole Dan Hendersonin otteluita katsonut. Millä osa-alueella Dan Henderson möykytti Muay Thai-ihme Mauricio Ruaa viime ottelussa? Aivan, pystyottelussa. Mihin siis Hendersonin ottelu perustuu? Aivan, pystyotteluun.

Tai sitten on nähnyt vähän useamman ottelun kuin vain pari viimeistä. Eli siis nähnyt sen 20+ ottelua Hendersonin uralta.

Henderson on urallaan kehittänyt kokoajan pystyotteluaan, mutta koko perusta on edelleen paini. Painihan ei automaattisesti tarkoita pelkästään että koittaa viedä mattoon, vaan myös sitä miten osaa clinchissä toimia kehää/rinkiä/häkkiä vasten, jne.

Henderson on hyvä pystyssä(varsinkin juuri voimalyöjänä), mutta kaiken perusta on tuo paini. Tämän tulisi olla selvää, jos on katsonut tosiaan sen useamman kuin muutaman viimeisen ottelun. Nykyisin vaan ottelijat ovat kehittyneempiä kuin aiemmin, tämän takia Hendersonkin on kehittänyt sen perustansa(eli painin) päälle tuon kaiken muun.

Ja vaikka olis kova painissa, niin ei välttämättä ole kova ns. MMA-painissa. Tottakai varmasti jos ollaan esim. clinchissä niin auttaa kummasti. Ja tietysti jos pääsee matossa ollessaan päälle niin kontrolli pysyy, mutta eka tietysti tarvii saada miestä mattoon.

Tottakai se on eri asia, mutta Henderson on vahva siinäkin. Jos on vähänkin kaverin otteluita katsellut niin juuri clinchit, takedown(molempiin suuntaan) ovat erinomaisia. Sen lisäksi toki kaveri omistaa ne voimalyönnit. Perusta kuitenkin koko uralle lähti painista ja se näkyy kun katselee kaverin uraa, viimeisimpiäkin matseja.

Noh se siitä, kuten todettua niin pääasia että toivottavasti nyt sitten tuo Sonnen vs Jones toteutunee.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Silvalla on 2 matsia jäljellä sopparia ja on nyt haastatteluissa sanonut haluavansa kohdata ensin GSP:n ja sitten Jonesin.

Missä Silva on näin sanonut? Minusta hän on pikemminkin väistellyt molempia aiheita, ja viimeksi sanonut palaavansa kehään aikaisintaan 2013 lopussa.

Tuo viimeinen kommentti lienee vain liiketoimintaa, Silva antaa painetta Danalle nostaa palkkioita. Uskon että Silva olisi valmis ottamaan GSP matsin, jos jälkimmäinen suostuu, mutta se kiinnostavampi eli Silva - Jones jää melko varmasti näkemättä. Kumpikaan ei sitä halua, vaikka kansa ja Dana haluaa.

Silvan kannalta ainoa skenaario mikä sopisi tähän kohtaan, olisi sellainen missä hän päättäisi että nuo kaksi matsia olisivat viimeiset. Legendan tarulle täydellinen hollywood lopetus, ensin voitto GSPstä sitten Jonesista. Rukkaset naulaan kolmen painoluokan kruunamattomana mestarina ja tekemään businesta. Vaan riski siitä että JBJ:silta tulee turpaan lienee liian iso, joten sitä riskiä Silvan legenda ei voi ottaa.
 

Rankkari

Jäsen
Hyvää keskustelua palstaveljiltä yllä! Olisi hienoa nähdä, kuinka eri painoluokkien nykyiset ja tulevat mestarit kohtaisivat. Osa joutuisi muuttamaan ottelutyyliään merkittävästi, joten luulen, että yleisön himoitsemia otteluita ei paljoa nähdä. Tappionpelko on liian suuri.. Ja se voisi tietää uralla pahaa alamäkeä.

Mikä on tilanne raskassarjalaisissa? Siellä olisi mahdollista myös nähdä paljon mielenkiintoisia otteluita. Tuo lowkick ei enää päivitä tulevia UFC ym. otteluita, joten mistä niitä nykyisin voisi helpolla lukea?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
UFC on FOX 5 - tapahtuma on nyt sitten oteltu. MacDonald oli todella vakuuttava Penniä vastaan. Pennin tilanne on tällä hetkellä kyllä todella surullinen. Legenda itse eikä hänen lähipiirinsä tajua, että mies ei enää pärjää. Motivaatio ei vaan riitä ja läskiä on vyötäröllä. Varsinkaan welterweight sarjassa miehestä ei ole mihinkään. BJ:n täytyy nyt tajuta että miehen täytyy laittaa itsensä kuntoon ja otella lightweightissä tai sitten lopettaa. GSP on ilmeisesti pyytänyt saada otella Diazia vastaan seuraavaksi ennen kuin kohtaa Silvan. Itse en tälle lämpene. Diaz ei ole sitä matsia ansainnut eikä tule pärjäämään GSP:lle. MacDonald oli nyt niin vakuuttava että ansaitsisi tuon matsin ja onhan siellä vielä Hendricks, jolla on tuo pieni mahdollisuus siihen tyrmäykseen.

Gustafsson oli myös vakuuttava Shogunia vastaan. Muutama voitto vielä niin pääsee kokeilemaan Jonesia vastaan. Shogunilla on samaa vikaa kuin Penillä. Motivaatio ei ole enää tapissa ja läskiä on.

Diazilta odotin paljon parempaa pääottelussa. Henderson vei Diazia mennen tullen.
 

Creed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikös tuo matsi ollut title eliminator-ottelu eli Gustafsson on nyt Jonesin ykköshaastaja?

näin mä oon käsittäny, Jones tosin pieksee Sonnenin siinä välissä kun ovat TUF:fin koutseja. Mihin muuten Dan Hendersson hävis, senhän piti otella Jonesia vastaa mutta loukkaantu?
 

Virumaa

Jäsen
näin mä oon käsittäny, Jones tosin pieksee Sonnenin siinä välissä kun ovat TUF:fin koutseja. Mihin muuten Dan Hendersson hävis, senhän piti otella Jonesia vastaa mutta loukkaantu?

Jones vs Sonnen on vasta 2013 huhtikuussa, joten Gustafsson ottanee vielä ainakin yhden matsin ennen mahdollista Jones matsia.

Dan Henderson ottelee seuraavaksi 23.2.2013 Lyoto Machidaa vastaan UFC 157 ssa. http://www.sherdog.com/events/UFC-157-Rousey-vs-Carmouche-26381
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Dana White nyt puhuu mitä sattuu, jotta saa markkinoitua otteluita. Henderson vs. Machida ottelun voittajan piti olla seuraava titteotteluun tunkeutuva ottelija, nyt se muuttuikin Gustafsson vs. Rua voittajaan... ja ensi kuussa se voi olla taas jotain ihan muuta.
 
Suosikkijoukkue
Caps, Zlatan, Läski-Ovi, Orpik, Tom Wilson
GSP on ilmeisesti pyytänyt saada otella Diazia vastaan seuraavaksi ennen kuin kohtaa Silvan. Itse en tälle lämpene. Diaz ei ole sitä matsia ansainnut eikä tule pärjäämään GSP:lle. MacDonald oli nyt niin vakuuttava että ansaitsisi tuon matsin ja onhan siellä vielä Hendricks, jolla on tuo pieni mahdollisuus siihen tyrmäykseen.

Diazilta odotin paljon parempaa pääottelussa. Henderson vei Diazia mennen tullen.

GSP vs MacDonald tulee tuskin tapahtumaan ainakaan vähään aikaan, treenaavat yhdessä ja taitavat muutenkin olla kavereita.
Hendricks olisi omasta mielestä sopiva haastaja tällä hetkellä GSP:lle, vanhempi Diaz ei tosiaankaan ole ansainnut kyseistä matsia vaikkakin jollain tavalla tuosta kiukuttelevasta vittumarkosta tykkäänkin.

Pääottelussa Henderson oli kyllä jäätävän ylivoimainen, Diaz ei kuulemma omien sanojen mukaan nähnyt ensimmäisen erän jälkeen toisella silmällä enää mitään. Diaz on tuntuu muutenkin olevan aina pulassa vahvoja painijoita vastaan.
Hendersonin näkisin seuraavaksi mielellään uusintaottelussa Anthony Pettisiä vastaan (mikäli Pettis Cerronen seuraavassa ottelussa voittaa), herrojen ensimmäinen ottelu oli huikeaa ilotulitusta.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
UFC on FOX 5 oli hyvä kortti, vaikka paljon kehutut percard matsit jäivät minulta vielä näkemättä. Kai ne jostain löytyy, kun kerran facebookissa olivat ilmaismatseina.

Swickin iskuista näytti puuttuvan voima kokonaan, ja aika pian kävi selväksi miten matsissa käy. Ansaittu voitto Brownille.

MacDonald näytti todella vakuuttavalta, monipuolista pystyä ja hyvä ottelusilmä, hienoa! BJ Penn voisi taas kaivaa eläketohvelit kaapista jalkoihinsa, tai ottaa soiton Selänteelle ja kysyä miten eletään kurinalaisesti, ja tiputtaa itsensä 155 paunaisiin jossa pärjää. Ainoa miinus MacDonaldille noista Diaz tyylisistä eleistä, ja jalkastepeistä mielestäni hieman turhissa paikoissa; ne näyttivät epäaidoilta. Sama kuin meikäläisen tansisi discoa, katsoja varmaan ymmärtää mitä siinä nytkymisessä haetaan, mutta koska liikkeet eivät tule luontevasti taihi sovi kehonkieleen, niin katsoja kokee lähinnä myötähäpeää. MacDonald olisi voinut ottaa BJ:n alas ensimmäisen erän lopussa tai toisen puolessavälissä, mutta tyytyi hakemaan varmoja osumia. Kuitenkin hyvä esitys, ja kaverilla on monipuolisesti tekniikat hallussa. Pyysi seuraavaksi vastaansa Conditin, ja Dana sitä jo miehelle hieman lupaili.

Gustafsson oli ylivoimaisempi kuin odotinkaan, jotenkin odotin että Shogun olisi pystynyt horjuttamaan kovilla iskuillaan, mutta kun Gustafsson ei silmäänsä räpäyttänyt edes etu-takakäsi tuplasta koteloon, niin matsi oli selvä. Kova leuka ruotsalaisella.

Gustafssonilla paha tilanne, Jones-Sonnen matsiin on todella paljon aikaa, ja Henderson ottelee Machidaa vastaan maaliskuussa. Voiko Gustafsson odottaa vajaa vuoden Jonesin kohtaamista ottelematta? Veikkaan että jonkun matsin Dana keksii tuohon väliin, vaan mistä vastustaja, kun Shogun tuli jo piestyä? Henderson-Machida matsin voittajaa vastaan toukokuussa (juu juu, Dana lupasi jo että voittaja pääsee Jonesia vastaan, mutta onko se ennenkään haitannut)?

Henderson oli kyllä todella ylivoimainen, tällä hetkellä sarjansa kurko. Edgaria vastaan oli tasaisempaa, mutta tässä ei jäänyt jossiteltavaa. Diaz otti pataan ja lujaa. Hendersonin ainoa "ongelma" on lopetukset, kuuden voiton putkessa kaikki ovat menneet pisteille. Sama vika kuin GSPllä, lopetukset tuottavat tuskaa (mistä tuli mieleen taannoiset GSPn puolustelut, kuinka hän ottelee joka kerta parhaita vastaan, niin ottelee Jones ja Silvakin, ja siltin lopettavat matsinsa).

Hieno kortti, jossa nuoret tähdet nostivat profiiliaan ja vanhemmat kehäketut näyttivät hieman eilisiltä. Näin ne aikakaudet vaihtuvat.


Hendersonin näkisin seuraavaksi mielellään uusintaottelussa Anthony Pettisiä vastaan (mikäli Pettis Cerronen seuraavassa ottelussa voittaa), herrojen ensimmäinen ottelu oli huikeaa ilotulitusta.

Tähän sama!
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hahah, melkoinen show mies tämä Gustafsson, tämän sherdogin haastattelun perustella lyhyt mediakoulutus olisi paikallaan. Kaveri vilkuilee sinne tänne, niin kuin ei voisi vähempää kiinnostaa koko haastattelu, ja vastaukset sellaisia onelinereita joilla lennettäisiin Jatkoajasta pihalle kahdessa päivässä.
 
Anton Kuivanen ottelee jälleen UFC-kehissä 23. helmikuuta. Toiselle puolelle kehää astelee TUF-sarjasta tuttu Michael Chiesa. Chiesa on kahdeksassa ottelussaan voittamaton ja sen perusteella, mitä sarjassa näin Chiesan otteita, lähtee hän suurena ennakkosuosikkina otteluun. Takedownit olivat ajoittain jäätäviä, täysin pysäyttämättömiä. Maassa ei ollut UFC:n tehokkaimpia, mutta kuitenkin todella hankala vastustaja. Lisäksi Chiesa on Kuivasta reilut kymmenen senttiä pidempi, eli täysi työ on Antonilla, mikäli haluaa italiaanon hoidella. Toisaalta UFC-kehissä ei ole näitä nyrkkeilyn puolelta tuttuja taksikuskeja, joten vastus on aina kova. Voimatasoltaan Anton on selkeästi edellä.

Chiesa oli Ultimate fighterissä mielestäni sangen sympaattinen hahmo. Tietysti mielikuvaan vaikuttaa myös hänelle ohjelman aikana tapahtunut ikävä isän menehtyminen. Jos Kuivasen on pakko hävitä, olen tyytyväinen, että vastustaja on juuri Chiesa.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katsoin Chiesan TUF finaalin, ja sen perusteella pysty näyttää aika heikolta? Jos noin helposti pääsee kaveria lyömään, niin Kuivasella on hyvä mahdollisuus suoraan tyrmäykseen tai poundaamaan matossa TKO. Kova päänahka olisi kuitenkin Kuivaselle, mielestäni myös otettavissa. Mielenkiinnolla odotan.

Onko muuuten Silvan 10 ottelun sopimusehdotus nytkähtänyt mihinkään suuntaan?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
UFC 155 oteltu ja Cain näytti kuka on oikea mestari. Nyt kun mies oli 100 % kunnossa vei Dos Santosia miten tahtoi ja näytti kuinka yksipuolinen ottelija Junior on. Cain vei Juniorin tonttiin aina kun tahtoi ja pystysssäkin oli Junioria parempi.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
UFC 155 oteltu ja Cain näytti kuka on oikea mestari. Nyt kun mies oli 100 % kunnossa vei Dos Santosia miten tahtoi ja näytti kuinka yksipuolinen ottelija Junior on. Cain vei Juniorin tonttiin aina kun tahtoi ja pystysssäkin oli Junioria parempi.

Dos Santos oli kyllä tosi vaisu. Turhaa ottanut kiloja lisää kroppaan - tai ainakin siltä näytti.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Miten ihmeessä Cain ei saanut JDS:ää tyrmätyksi? Dos Santos ei suojannut alun jälkeen ollenkaan naamaansa, mutta Velasquez vain vei miestä mattoon. Ilmeisesti Cainilläkin oli sen verran pelkoa Dos Santosin iskuista, ettei viitsinyt ihan pystymatsiksi vetää, vaikka sitäkin dominoi. Dos Santos todisti myös leukansa kestävyyden. Kova ukko.

Seuraavaksi sitten Overeem titteliotteluun, mikäli voittaa Big Footin. Werdumillekin on kaiketi tittelimatsi luvattu, mikäli hoitelee Nogueiran, mutta nämä nyt ovat näitä Danan puheita. Kun Overeem hoitaa Big Footin, niin eiköhän Werdumille etsitä joku toinen kaveri vastaan ennen titteliä.

Vaikea sanoa onko Overeemilla enemmän annettavaa Velasquezia vastaan, kuin mitä JDS:llä oli. Pystyotteluksi Overeemkin yrittää matsia kääntää, mutta toisaalta polvissa on enemmän ruutia. Tärkein pointti on kuitenkin, ettei kaasuttaminen alkaisi noin aikaisessa vaiheessa. Mitä pidemmälle matsi etenee, sen varmemmin Velasquez hoitaa.

Oman lisänsä Heavyweightiin tuo Cormier ja mahdollisesti Jones. Alkaisi divarin taso noiden kavereiden jälkeen olla jo todella kovaa tasoa ja aikaiseksi saisi useita loistavia match-uppeja. Toki Cormier-Velasquez ei tule toteutumaan, kun treenaavat yhdessä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
UFC 155 oteltu ja Cain näytti kuka on oikea mestari. Nyt kun mies oli 100 % kunnossa vei Dos Santosia miten tahtoi ja näytti kuinka yksipuolinen ottelija Junior on. Cain vei Juniorin tonttiin aina kun tahtoi ja pystysssäkin oli Junioria parempi.

"Aina kun tahtoi". No kai sen matsin noinkin voi nähdä. JDS kuitenkin puolusti aika helkutin monta takedownia matsissa, etenkin ennen tuota yhtä pommia joka muutti ottelun suuntaa kahdeksi seuraavaksi eräksi. 4 ja 5. erä olikin Juniorilta taas ihan hyvää matsaamista ottaen huomiion kuinka heikolta ottelu näytti välissä. Cain selvästi rupesi varomaan loppua kohti, kun JDS alkoi paukuttamaan takaisin aika hyvin osumaa.

Itse olin ainakin yllättynyt miten hyvin JDS kesti kurmotusta, ja hävitessäänkin Junior jätti itsestään tosi hyvän kuvan. Cain sen sijaan hävisi ekan ottelun noin minuutissa eikä saanut selvästi pari erää ihan kaasuissa otellutta Junioria millään lopetettua...

Harmi, että UFC ei salli "soccer kickejä". Tulisi hieman lisäaseita näitä jaloissa könyäviä painijoita vastaan. Eponnistuneesta td:stä kun joutuisi maksamaan paljon kovemman hinnan, kun sieltä tulisi monoa päähän.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Oman lisänsä Heavyweightiin tuo Cormier ja mahdollisesti Jones. Alkaisi divarin taso noiden kavereiden jälkeen olla jo todella kovaa tasoa ja aikaiseksi saisi useita loistavia match-uppeja. Toki Cormier-Velasquez ei tule toteutumaan, kun treenaavat yhdessä.

Cormierien on jo pidemmän aikaa huhuttu siirtyvän ottelemaan 205:sten kanssa, ja uskonkin, että kun Cain vei tittelin Cormierille ei käytännössä muuta vaihtoehtoa jää ellei sitten halua otella treenikaveriaan vastaan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Oli tuo aikamoinen yllatys, JDS vs Cain. Mutta kaikki on mahdollista MMA:ssa, taas siita uusi osoitus. Yksi isompi osuma ja JDS ei siita toipunut kuin ehka neljanteen eraan jolloin oli jo taysin loppu fyysisesti. Cain vei matsia selkeasti alusta loppuun, huomattavaa on kuitenkin se ettei han pystynyt pudottamaan JDS:aa.

Kolmas matsi varmaan nahdaan naiden jannujen valilla taman vuoden puolella, ehka JDS joutuu myos ottamaan jotain bigfootia vastaan tassa valissa mutta sen jalkeen luulisi olevan uusinnan aika. Cain sai uusinnan yhdella matsilla, vaikka kesti 64 sekuntia ekassa matsissa. JDS kesti kaikki 5 eraa, joten ei ainakaan enempaa todistettavaa pitaisi olla kuin Cainilla ekan matsin jalkeen.
 
Suosikkijoukkue
Caps, Zlatan, Läski-Ovi, Orpik, Tom Wilson
Cain sai uusinnan yhdella matsilla, vaikka kesti 64 sekuntia ekassa matsissa. JDS kesti kaikki 5 eraa, joten ei ainakaan enempaa todistettavaa pitaisi olla kuin Cainilla ekan matsin jalkeen.

Toisaalta näkisin asian päinvastoin, JDS osui ensimmäisessä ottelussa kerran (joku voisi todeta tuurilla) Cainiin kun taas toisessa ottelussa Cain hallitsi koko 25min eikä JDS käytännössä saanut mitään aikaan.

Miller-Lauzon ottelu oli kyllä itselleni viime vuoden otteluista ehkä paras, ei voi muuta kuin arvostaa Lauzonia joka jaksoi loppuun asti yrittää.
Muulta osin pääkortti oli kyllä jotenkin vaisu, Lebenin matsi oli kyllä ihan hirveää katsottavaa kuten myös Okamin.
Okami on sitten ilmeisesti ainakin tuon ottelun perusteella päättänyt ottaa Fitchin tittelin UFC:n tylsimpänä ottelijana.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Toisaalta näkisin asian päinvastoin, JDS osui ensimmäisessä ottelussa kerran (joku voisi todeta tuurilla) Cainiin kun taas toisessa ottelussa Cain hallitsi koko 25min eikä JDS käytännössä saanut mitään aikaan.

Yhdestä osumastahan se JDS:kin alkoi nyt piiputtamaan, eikä tuon jälkeen enää toipunut entiselleen. Ennen tuota iskua pystyi hyvin livahtamaan Cainin alasvientiyrityksistä. Enemmän se kertoo Dos Santosista, että mies ei tipahtanut iskun voimasta, vaan pystyi jatkamaan ottelua. Heikossa hapessa, mutta kuitenkin. Jos JDS olisi iskusta tipahtanut, olisiko sitten tämäkin matsi voitu todeta tuurivoitoksi?

Hieman huvittaa lukea (enkä tarkoita nyt lainaamaani kirjoittajaa) Cainin fanien reaktioita matsin jälkeen, kun JDS haukutaan täysin lyttyyn ja huudellaan, että "nyt nähtiin se todellinen tasoero." Voitot on nyt 1-1 ja kummatkin ovat voittonsa ottaneet näytöstyyliin. Mielestäni turhaa kitinää siitä, kumman voitto oli vakuuttavampi. Cain on painija, joten tuollaisia hänen voitot suurimmaksi osaksi ovat. Dos Santos on iskijä, joten hänelle tyypillinen voitto nähtiin ensimmäisessä kohtaamisessa.

Eiköhän part 3 näiden herrojen välillä nähdä jossain vaiheessa, mutta mitään kiirettä sille ei nyt ole, kun muitakin kovia ukkoja on odottamassa vuoroaan. Katsellaan parin vuoden päästä aikaisintaan sitä JDS-Velasquez 3:sta.
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kovia sällejähän molemmat on, vaikka tää matsi oli pettymys niin kyllä nykyään on hewareissa menty paljon eteenpäin: noi jätkät on todellisia tappokoneita. Samaan luokkaan löisin vielä Overeemin. Ehkäpä jopa Cormierin.

Ei revanssia kiitos, vasta mahdollisesti myöhemmin sitten.

Muutenkin on hassua, että esim. Edgar pääsee koittelemaan vaihteeks tittelistä (tosin eri sarjassa) vaikka on hävinny kaks edellistä matsia tittelimatsia. Kyllä mun mielestä jos menee uuteen sarjaan niin maksimissaan jotain ~top 10 vastustajia ekana ja sieltä noustaan sitten.

Ja sama Sonnenilla. Mun mielestä ei voi puhua huippu-urheilusta jos näin menee. Kyllä urheilulliset prioriteetit pitäis olla korkeemmalla. Toki näinhän sitä rahaa tehdään.

EDIT: ja nää itkemiset, että jollain top contenderilla ei o tarpeeks nimee, niin ei haluta matsata. Kylmästi sitten vaan vyötä jakoon jossei vyön haltija suostu matsaamaan. Tokin tässäkin tullaan kusemaan omiin muroihin rahallisesti jos näin alkaa käymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös