Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 922 906
  • 5 077

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Siellä on muuten K1 Final 16 menossa, vielä 4 matsia jäljellä. Jos jotakuta kiinnostaa.

Viihdyttävää mättämistä kaikinpuoli :)

Ei K-1:stä voi katsoa ilman Badr:a... Badrille muuten nyt vähän mattotreeniä ja "come back" MMA:n! Olisi sopiva peliliike.

Vakavastikkin jostain. Aldo... noh mitäs tuosta sanoisi, ei löydy kaveria joka pysäyttäisi tuosta luokasta. Ainakaan vielä tällä hetkellä. Koon puolesta voisi otella 155:ssakin, mutta tuskinpa sinne lähtee nousemaan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ei voi kuin ihmetellä tuota Overeemin nopeutta noin isoksi kaveriksi. Kaksi ensimmäistä pudotusta olivat kyllä niin tyylipuhtaita oppikirjasta otettuja väistö-tyrmäys -comboja, että onnea vaan vastustajalle, että pääsi omin avuin molemmista ylös. Ei pelkkä lujaa lyövä lihaskimppu, vaan pirun nopea kaveri.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kohtuu hyvä eventi tuo final 16. Lähinnä jäi vaan harmittamaan tuo Sefon matsi. Mies oli selvästi paskassa kunnossa, tosin ymmärrettävistä syistä. Tuossa iässä viikon varoituksella ei niin vain valmistauduta ottelemaan.
Missä muuten olivat Hari ja Bonjasky?
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TUF historian hauskin raivostuminen uudessa jaksossa! Tämä armenialainen ei oikein tykkää Bruce Leroysta ja kuullosti ihan vihaiselta intialaiselta taksikuskilta. Eat a dick!
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
TUF historian hauskin raivostuminen uudessa jaksossa! Tämä armenialainen ei oikein tykkää Bruce Leroysta ja kuullosti ihan vihaiselta intialaiselta taksikuskilta. Eat a dick!

Mistähän näitä jaksoja pääsisi kätevimmin seuraamaan?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Strikeforce: Diaz vs Noons II

Viikonloppuna mätettiin otsikon mukainen tapahtuma, josta pari kommenttia. Pääottelussa ulottuvampi Diaz piti Noonsin etäällä ja napsi osumia sieltä ja täältä. Noons pääsi muutaman kerran upottamaan uppercutin leukaperiin asti, jotka eivät kuitenkaan näyttäneet tekevän mitään vaikutusta hallitsevaan mestariin. Noonsilta murtui ekassa erässä leuka ja toisessa käsi, mutta silti jaksoi kaikki 5 erää. Ansaittu voitto Diazille, jonka asenteesta ja ottelutyylistä voi olla montaa mieltä, mutta kuitenkin yleensä tarjoaa viihdyttäviä otteluita. Oikea paikka olisi UFC:n WW-divisioona, mutta tuskinpa Coker päästää Diazia menemään. Ja en tiedä, ottaisiko Dana toista Diazia takaisin. Eikös viime kerralla lähtö UFC:stä tullut sairaalatappelusta ottelun jälkeen Joe Rigsin kanssa tms?

Josh Thomson voitti tuomariäänin JZ Cavalcanten, ehkä ansaitusti, ehkä ei. Itse olisin ollut sovussa kumman tahansa voiton kanssa, mutta että joku tuomareista laittoi ottelun 30-27 Thomsonille näytti taas kerran sen, että jotain tarttis tehdä tuomaroinnille. Thomson koputtelikin jo ottelun jälkeen Gilbert Melandezin ovea eli Thomson vs Melandez III on luvassa ensi kevään puolella. Luultavasti hieno matsi, enkä sinänsä valita, mutta huomaa kyllä , ettei Strikeforcen divareissa ole juurikaan syvyyttä.

Kolmas näkemäni matsi oli naisten WW-sarjan Sarah Kaufmanin ja Marloes Coenenin mestaruusottelu, joka taas osoitti kyllä sen, että ihan kaikkia kehätuomareitakaan ei pitäisi päästää otteluita valvomaan. Coenen väänsi käsilukolla Kaufmanin kyynärpään luultavasti paskaksi ihan siitä syystä, ettei tuomari reagoinut mitenkään käsilukon napsahdettua kiinni. Jotenkin luulisi, että kun joku saa kuristuksen tai lukon kiinni, tuomarin pitäisi automaattisesti älytä liikahtaa jo lähemmäksi, koska siinä vaiheessa kun adrenaliinintäytteinen urheilija, jonka kipukynnys on hieman korkeampi kuin pankkivirkailijan, taputtaa, on kyse enää sekunn(e)ista sen kanssa, että jotain pahaa tapahtuu. Ikävä tapaus, ja Coenen ei juurikaan juhlinut tajuttuaan, että hajotti kilpakumppaninsa käpälän.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viikonloppuna mätettiin otsikon mukainen tapahtuma, josta pari kommenttia.

Joo ihan hyviä matseja oli, kyllähän se Noons jotain sai aikaiseksi, kun Diazin silmäkulman avasi tosiessa erässä, kohtalaisen pahastikkin, kävi Diazilla mielessä varmaan flashbackejä ekasta matsista, mutta voitto meni tosiaan oikeaan osoitteeseen.

Josh Thompson JZ Calvaceante oli tosiaan tiukka matsi, en myöskään voi kuvitella miten joku on saanut sen 3-0 Thompsonille, ei helvetti oo mahdollista...

Tyron Woodley otti vakuuttavan näköisen voiton vastustajastaan (vaikka omasta mielestäni ehkä hiukkasen aikainen keskeytys?), tästä kaverista tullaan kuulemaan vielä...

Tota naisten ottelua en nähnyt, taidan olla sen verran vanhoollinen etteivät ne oikein sytytä, mutta pahalta kuulostaa...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eilen taas kyllä koeteltiin uskoa arvostelulajien tuomarointiin. Kaikki jotka olivat Kisahallissa varmaankin tietävät mitä ottelua tarkoitan. Ensin ollut uskoa että ottelusta tulee split, puhumattakaan sitten että voittajaksi julistetaan Jomhod.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olipahan kaikin puolin turha tuo uusin UFC.

Vähemmän yllättäen Cheick Kongo huijasi minkä kerkesi...
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nojoo, parempiakin on nähty. Ei tuosta nyt aivan niin paska maku jäänyt kuin 119:sta, kun ei paljoa odottanutkaan.

Condit ja Hardy vetivät kyllä niin tyylikkään Rocky-leffasta tutun yhtäaikaisen moukarin toistensa leukaperiin, että oksat pois! Condit oli nopeampi ja tarkempi ja mohikaani tippui selälleen, jossa vielä viimeistely kaupan päälle. Tuskin tämäkään sulkee värikkään britin suuta.

Kongo on kieltämättä yksi likaisimpia ottelijoita, jonka olen nähnyt. Enkä nyt tarkoita tuota naurettavaa housuista repimistä, vaan sitä yksinkertaista tosiasiaa, että joka ainoassa ottelussa sattuu vahingossa potkaisemaan polvella vastustajaa kasseille. Ei se nyt vaan yksinkertaisesti voi olla enää vahinko.

Vaikka epäilemättä näin käykin, ei Bisping tuonkaan ottelun perusteella kuulu MW-divisioonan mestaruuskahinoihin. Työmoraali on kova, mutta kaverilla tulee pää kipeäksi, kun vastaan tulee Marquardt, Belfort, Okami tai Silva.

Muutenkaan ei ollut brittien ilta. Hathaway ei pärjännyt - yllätys - painijalle ja Wilkes otti pataan täysin tuntemattomalta juipilta. No, ensi viikonloppuna sitten toivottavasti Cain nappaa mestaruusvyön Lesnarilta.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Yhdyn täysin edellisen kirjoittajan lauseisiin. Tältä illalta en muuta odottanut, kuin että Hathaway olisi piessyt vastustajansa. Näinhän ei sitten todellakaan käynyt. No, britti on vielä nuori ja tulee oppimaan tappiostaan. Mutta ihmeen vaisu hän oli verrattuna edelliseen otteluunsa, jossa murskasi Diego S:n huippuottelussa.

Mitä tulee Bispingiin, niin diggaan ukosta todella paljon, mutta pidän samalla myös ihan selvänä, että hänestä ei ole mestariksi. Tasoero UFC:n aivan huippuihin on liian selvä. Ja ihmettelen tuota 30-27 pistevoittoa kaikin tuomariäänin. Ensimmäisen erän olisi aivan hyvin voinut antaa japanilaiselle. Viimeisessä erässä Bisping sitten sai nakutella aivan vapaasti iskuja vastustajansa päähän.

Hardy oli etukäteen mainostanut pieksevänsä WEC-pellen maanrakoon. Toisin kävi, eikä Hardy saanut mitään aikaan. Nyt on kaksi tappiota alla. Itse asiassa Hardy on UFC:n "huipuista" voittanut vain Mike Swickin, jonka ura on muutenkin laskusuunnassa. Eli Hardy on edemmän tai vähemmän kupla koko mies.

Oli lähellä, etten lähtenyt seuraamaan otteluja paikan päälle, varsinkin kun oli tuo Fan Expo Lontoossa samaan aikaan. Kortti vain ei etukäteen houkutellut. Eikä tuo otteluilta häävi ollutkaan, mutta toki parempi kuin tuo 119, joka oli kyllä surkein mitä minä olen nähnyt.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oli lähellä, etten lähtenyt seuraamaan otteluja paikan päälle, varsinkin kun oli tuo Fan Expo Lontoossa samaan aikaan. Kortti vain ei etukäteen houkutellut. Eikä tuo otteluilta häävi ollutkaan, mutta toki parempi kuin tuo 119, joka oli kyllä surkein mitä minä olen nähnyt.

Mitä suotta lähtemään, kun Suomessa oli melkeinpä saman tasoinen ilta samaan aikaan. Toivottavasti siis olit sitä katselemassa.

Ja tosiaan heikko ilta, mutta enpä muuta odottanutkaan.
 

Rankkari

Jäsen
UFC 121

Pitkästäaikaa mielenkiintoinen otteluilta tuloillaan.

Lesnar-Velasquez: Molemmilla ottelijoilla oli myös mukana tuuria, kun voitto tuli edellisestä ottelusta. Lesnaria pieksettiin kuin pientä sikaa ensimmäisen erän. Velasques ei kontrolloinnut otteluaan, mutta sai tyrmäysiskun perille. Molemmat ovat kehittyviä ja nousevia tähtiä, mutta toisella alkaa alamäki pian. Itse toivon että viimeinkin Lesnar saa pataan, mutta luulempa että hän kuitenkin voittaa matto-ottelun kautta lukotuksella, tai kuristuksella.

Muissa otteluissa on myös mielenkiintoisia nimiä. Palaako Ortiz kohti voittoja? Miten Shields pärjää UFC puolella? Jatkuuko Sanchezilla alamäki? Entäpä Gonzaga tai Yvel?

Ennakkon katsottuna hienoja otteluita on paljon!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Totta puhuu Rankkari. Mielenkiintoinen UFC luvassa. Toivottavasti ei tarvitse pettyä.

Brock Lesnar (No. 1 HW) vs. Cain Velasquez (No. 4 HW)
Brockin uskon voittavan, vaikka Cainia toivon. Lesnar on vaan niin käsittämättömän kokoinen ja siihen suhteutettuna uskomattoman nopea. Jos hän saa Velasquezin alleen ja pääsee G&P-myllyttämään, vaaditaan kovaa sisua ja iskunkestävyyttä, ettei matsi lopu siihen. Lesnarin väsähtämiseen en usko, joten Cainin mahdollisuudet ovat siinä, että saa jonkun pommin sisään ja pääsee sen jälkeen lopettamaan. Ei mahdoton, mutta tosi vaikea tehtävä.

Jake Shields (No. 3 MW, No. 8 PFP) vs. Martin Kampmann (No. 6 WW)
Shields on siirtänyt makuupussinsa UFC:n leiriin ja luvassa on taivaspaikkaa ja titteliottelua, jos Kampmannin voittaa. Ja voittaahan se, mutta toivottavasti vähemmän unettavalla tyylillä kuin esim. Hendersonin.

Paulo Thiago (No. 7 WW) vs. Diego Sanchez
Edellinen Sanchezin matsi Hathawayta vastaan oli pettymys. Greg Jackson on tehnyt varmasti paremman ottelusuunnitelman tähän matsiin. Ei mitään veikkausta silti, kumpi voisi viedä.

Tito Ortiz vs. Matt Hamill
Hamill saa sympatiat, joten vieköön vaikka voitonkin. Titon en usko vaan olevan enää entisellään.

Brendan Schaub vs. Gabriel Gonzaga
Schaubia toivon voittajaksi, vaan ei ole helppo pala Gonzaga.

Sam Stout vs. Paul Taylor
Tämä saisi tulla vaikka päälähetyksessäkin. Stout on ollut erittäin viihdyttävä joka kerta, kun olen hänen otteluitaan nähnyt.

Court McGee vs. Ryan Jensen
Patrick Cote vs. Tom Lawlor
Michael Guymon vs. Daniel Roberts
Gilbert Yvel vs. Jon Madsen
Dongi Yang vs. Chris Camozzi
Lopuista preliminary-otteluista ei kyllä osaa sanoa yhtään mitään. Yvelille toivon ikuista häviötä, niin oksettava ottelija on kyseessä, vaan ei taida Madsenista olla siihen.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Senverran taas noita anti-Brock lausuntoja liikkeellä että toivon miehen lopettavan Cainin mahdollisimman nopeasti erittäin epäviihdyttävällä tavalla.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kappas en nähnyt tätä ketjua aikaisemmin.
En viitsi spoilata uusinta ufc:tä vielä....palailen astialle vähän myöhemmin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En todellakaan kuulu Lesnarin faneihin ja tyydytys oli suuri, kun Velasquez paukutteli Brockin keskeytyskuntoon niin nopeasti. Kovasti Lesnar yritti dominoida heti alkuun, mutta Velasquez kesti rynnistyksen, tarjosi omia eväitään ja kyykytti avuttoman Lesnarin. Oi kyllä!
 

Rankkari

Jäsen
Oikeus on tapahtunut! 5-1 tilastoilla maailman kovinta vapaaottelusarjaa "hallinneen" ottelijan alamäki on alkanut. Dana sai sitä, mitä huonosti käyttäytyvälle pomolle kuuluukin.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hieman oli kyllä pettymys tuo Lesnarin toiminta matsissa. Vähän haiskahti että iso mies vetäs adrenaliini överit päälle ennen matsia ja sitten matsin alettua loppuikin adrenaliini kesken, jolloin iso kroppa ei saanut enää tarpeeksia happea ja maitohapot kertyi elimistöön hetkessä.

Valasquez oli ihan ok, mutta ei se kyllä "noin" hyvä ollut kuin tuo ottelu antoi ymmärtää. Kyllä Lesnar ite hoiteli ittensä kylmäksi. Aika hipasuja ja löysiä oli kaikki perille osuneet iskut ja itselle tuli Lesnarin sekoaminen ja puuskuttaminen ihan puskista. Haastajana oli kyllä paljon paremmassa kunnossa, eli siksi tuohon adrenaliini juttuun käännynkin, eli jännitti niin stanasti, että oli jo 10 minuuttia ennen matsia ihan liekeissä, näkihän sen jo sisääntulosta kun mies tuuppi omia saattajiaan ja oli ihan täpinöissää, eikä rentona kuten vastustaja.

Sääli sinänsä, koska kaikesta dissaamisesta huolimatta Lesnarista voi vielä tulla varsin kova ottelija ja uusinta antanee paremman kuvan siitä mitä tuon matsin olisi tullut olla.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mutta kuka ottelee seuraavaksi toisena osapuolena tittelistä. Aika heikko on tarjonta. Overeemiä huutaisi... mutta ehkä sieltä joku The Rock saadaan kehiin. Jake S oli kyllä todella paska ja huutava vääryys että tuon jälkeen saa vielä ilmeisesti titteliottelun. Nooh lisää lay-n-pray kavereita vaan kehiin.
 

Rankkari

Jäsen
Mutta kuka ottelee seuraavaksi toisena osapuolena tittelistä. Aika heikko on tarjonta.

Dos Santos siis seuraavana. Tosiaan Strikeforcen puolella olisi muutama mielenkiintoinen ottelija tarjolla. Dana on itse pilannut mahdollisuuden saada niitä sieltä UFC:n puolelle. Luulempa että Dana antaa Lesnarille seuraavaksi helpon vastustajan, ja senjälkeen mahdollisuuden yrittää ottaa vyötä takaisin.
 

J.Petke

Jäsen
Luulempa että Dana antaa Lesnarille seuraavaksi helpon vastustajan, ja senjälkeen mahdollisuuden yrittää ottaa vyötä takaisin.

Fiksuahan tuo olisi kun tietää kuinka paljon Lesnar tuo rahaa firmalle. Ja kun on katsellut näitä parin edellisen tapahtuman kortteja niin aika vähissä on ollut mielenkiintoiset ottelut. Lesnar pystyy kärjistetysti yksin myymään loppuun melkein tapahtuman kuin tapahtuman. White taas haluaa tehdä rahaa niin paljon kuin mahdollista niin Lesnar on pidettävä mukana tittelikuviossa.

Harmi, että Lesnar meni häviämään vyön.
 

J.Petke

Jäsen
Tuohan se vähän uskottavuutta UFC:n HW:lle kuitenkin, kun mestarina on MMA-ottelija, siis joka oikeasti kunnolla ja pitkään panostanut MMA:n.

Jokainen on aloittanut jossain vaiheessa. Ja jos kaveri pärjää huipuille noin lyhyellä treenillä niin osoittaahan se aikamoista lahjakkuutta. Pitkä painitausta ja uskomaton kehon hallinta voivat viedä Lesnarin vielä pitkälle. Tai siis pidemmälle. UFC:n kannaltahan on ihan hyvä, että nyt saadaan oikeaa kilpailua eikä vaan kisata siitä kuka käy seuraavana häviämässä Lesnarille. Ja onhan Lesnar tehnyt ihan työn ja paluun tuon vakavan sairauden jälkeen. Itse pidän kaverista ja sairauden myötä saatu tietty nöyryys on vain terveellistä.

Seuraavaksi on taas vuorossa yksi täyteUFC jonka jälkeen päästään taas hieman mielenkiintoisempien otteluiden pariin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.44
  • 4.40
  • 2.36
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös