Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Ulkomaiset kiekkosarjat – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Moderaattorit, 17.10.2011 klo 22.44.

 1. Moderaattorit Jäsen

  Tähän ketjuun jatkossa kaikki ulkomaalaisten kiekkosarjojen liveseuranta.

  Tällä ilmoituksella kaikki livespämmi rangotaan muista ketjuista surutta, joten olkaapas tarkkoina siellä.

  Toivomme lisäksi, että JEEEEE 1-0 tyyppiset turhuudet jäävät kokonaan pois, ja kerrotte kuka teki maalin ja missä ottelussa.
   
 2. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  HV 71 - Frölunda 3-3

  Kaksi erää takana Jönköpingissä ja maalirikas toinen erä takana. Dyk ja J.Thörnberg teki HV:lle maalit ja Frölundan maaleista vastasi Tolsa, Kahnberg ja Sundström. Vetoketju on Kahnbergin paluun jälkeen taas loistossa ja siipirikkoisella kotijoukkueella on tekemistä tuon vitjan pysäyttämisessä. Kaikki maalit Andersenin selän taakse on menny räpylän ja patjan välistä.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Taas olis geimit käynnissä ja tällä kertaa unkarilaiset (Dab) pelaa ilmeisesti espanjalaisia (Jaca) vastaan. Tilanne 2-1 ekan erän puolessa välissä. Joku Lencses niminen dude (Dab) viimeisimmän maalin tekijänä.
   
 5. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 6. Nummelin Jäsen

  Red Bull 1-0 johtoon kun oli pelattu runsaat 8 minuuttia.

  1.erän jälkeen Red Bull 2-0 johdossa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2011 klo 19.10
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Salzburg johtaa 2-0 kun 20 minuuttia on pelattu.

  Maalivahtipelissä on iso ero. Sebastian Stefaniszin Wienin maalilla ei pysty tärkeitä torjuntoja tekemään, toisin kuin tuo Salzburgin veskari.

  Wieniltä on pois ykkösvahti Reinhard Divisin lisäksi ainakin kapteeni Benoit Gratton, maalitykki Francois Fortier ja jalkansa kauden alussa katkaissut Rafael Rotter. Ruotsalaispakki Peter Casparssonkin taitaa pelata hyökkääjänä tässä pelissä.
   
 8. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuostahan tuli vielä peli kumminkin. Salzburg meni jo helpon näköisillä maaleilla 0-4 johtoon mutta aikalisä herätti Wienin ja nyt peli on 2-4. Pikkuisen lämpimänä käydään kuten tuossa sarjassa melkein joka pelissä.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ja noihin 2-4 numeroihin peli päättyikin eli Wienin tuskainen taivallus vaan jatkuu.

  Näytti muuten Reijo Ruotsalainen johtavan Salzburgin peliä. Pierre Pagea en nähnyt kuvassa kertaakaan eli jostain syystä Reksa on väliaikaisesti ykkösmies. Oli jo perjantain pelissä mielestäni, tai ainakin kommentteja pelin jälkeen jakeli siihen malliin.
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 11. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  FBK-LHC 0-0 1 period

  Karlstadissa kotijoukkueen ensimmäinen erä. Färjestad loi pari todella hyvää paikkaa, mutta viimeistely oli surkeaa ja LHC:n maalilla Engstrand poimi loput. Ensiksi Berglundilla oli Hanneksen oivalluksesta loistava paikka, mutta ei osunut ja myöhemmin Lundh karkasi alivoimalla läpi, mutta ei saanut rystyllä kiekkoa nostettua. Färjestadin otteet on joka tapauksessa alkukaudesta piristynyt selvästi ja nyt on tähtäimessä jo neljäs peräkkäinen voitto.
   
 12. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  FBK-LHC 1-0 2 period

  Tulihan se maali sieltä, mutta muuten Engstrand on maaginen. Huikea peli jannulta ja alkaa Norrennalla olla vaikea paikka saada enää peliaikaa, kun kaveri vetää noin hyvin Norren lepovuoroilla. Hymy-Hannes veti kahden miehen ylivoimalla M.Johanssonin unelmasyötöstä takatolpalta tyhjiin pelin tämän hetken ainokaisen. Hienosti muutenkin numero 85 kotijoukkueelta pyörittää tuota ylivoimaa.
   
 13. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Odotus on päättynyt, kokovartalokyrpäjämtin siirtyi Elitserienin kaikkien aikojen jäähypörssin kärkeen. Lähin uhkaaja, Ledin on yli 50 minuutin päässä.
   
 14. Ralph Jäsen

  HV71:lle 2-1 jatkoaikavoitto Skellefteåsta Jesse Joensuun vispaistua kiekon helponnäköisesti, mutta tarkasti sisään. Kiva voittaa näitä kärkivääntöjä.
   
 15. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  3-0 päättyi suurien kohtaaminen Karlstadissa. Ottelu oli koko ajan kotijoukkueen näytöstä, mutta ratkesi vasta kolmannessa erässä Åkermanin virheeseen, josta Mikael Johansson karkasi 2vs1 ylivoimahyökkäykseen ja terävällä ranteella ohitti Engstrandin. Lundh sai myös omansa sekunti ennen päätössummeria tyhjään rysään.
   
 16. Ralph Jäsen

  Ja Färjestad - HV71 päättyi 1-5. Selvä peli, ei epäselvyyttä. Mukava voitto ja matka sarjakärkeen jatkuu.
   
 17. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  SAIK-AIK 1-0 1 period

  Tasainen ensimmäinen erä Skellefteåssa takana ja erän ainoasta maalista vastasi Bud Holloway ylivoimalla. Hieno lämäri Pikkaraisen syötöstä.

  Nyt Blomdahlin luistimesta 1-1.
   
 18. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  SAIK-AIK 4-3 2 period

  Eipä mennyt Patricin luistimesta, vaan SAIKin oman puolustajan luistimesta. Aivan uskomaton erä takana. SAIK koomailee erän alkupuoliskon täysin oman maalin edessä ja AIK rokottaa kolmesti. Kolmannessa maalissa tuomarilta jää selvä estäminen AIK-puolustusalueella viheltämättä ja siitä seuranneesta hyökkäyksestä vierailijat tuntuivat jo painelevan menojaan.. Kunnes Bud Holloway herättää omansa hienolla maalilla, kun kaksi kertaa lyö kiekkoa ilmasta ja se painuu aina sisään asti. Sen jälkeen tehohetki Bellemarelle, joka ensiksi tarjoilee AIK-puolustuksen koomasta Gorenille avopaikan ja sen jälkeen itse latoo 4-3 taululle ylivoimahyökkäyksestä. SAIK aloittaa tämän lisäksi kolmannen erän ylivoimalla.

  Selostajien mukaan Ruotsi oli lähellä voittaa mm-kultaa viime keväänä. Missä vaiheessa?
   
 19. Ralph Jäsen

  HV71-juniori Pontus Netterberg, köyhän miehen Zetterberg, iski uran avausmaalinsa. The Sarjakärki johtaa 3-1 Linköpingin isäntänä. HV:n kahdesta ensimmäisestä vastasi Oscar Sundh.
   
 20. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Sundh on muuten suhteellisen kovassa kondiksessa.

  Mika Pyörälä Tukholmassa 2-2 ja niin ikään toinen osuma tälle illalle.
   
 21. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Yhdeksän minuuttia pelattu ja lähempänä Skellefteån maali tähän mennessä kuin AIK:n.. Loppukiri ei ota alkaekseen, mutta SAIK:n puolustajat ollut tänään niin hasardeja, että mitä vain voi tapahtua. Yllätykseksi pitää sanoa, että H.Pikkarainen ollut ehkä vähiten pihalla kotijoukkueen puolustajista omassa päässä. Joel Mustonen taas sentteröi suhteellisen nimekästä ketjua (Möller-Holloway) laidoilla ja pelannut muutaman pirteän vaihdon siinä. Sai syöttöpisteen Hollowayn 2-3 maaliin, kun otti hyökkäysalueella puhtaan aloitusvoiton.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tosiaan, mutta eipä Oscarille auennut EHT-paikkaa. Onneksi edes Jesper Fasth mahtui mukaan ja Suomeltakin Jesse Joensuu. Mutta itse peli on 4-1 kun Johan Lindström iski taululle ratkaisun.
   
 23. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Frölunda-MODO

  Andersen klesana ja Frölunda naputti toisessa erässä 4 maalia 8 minuuttiin. Tilanne 4-2 kotijoukkueelle.
   
 24. Ralph Jäsen

  HV71 kavensi Växjön vieraana 2-1 Daniel Grillforsin toimesta. Vielä on aikaa, mutta kolmea pistettä haetaan joten kiirettä pukkaa.
   
 25. Ralph Jäsen

  Hah, ylivoimalla Kamil Piros peli tasan ja heti perään Johan Lindström 2-3. Ollaan johdossa, kolme pistettä tulossa. Jason Krogilla 0+3.