• 176 768
  • 872
Tähän ketjuun jatkossa kaikki ulkomaalaisten kiekkosarjojen liveseuranta.

Tällä ilmoituksella kaikki livespämmi rangotaan muista ketjuista surutta, joten olkaapas tarkkoina siellä.

Toivomme lisäksi, että JEEEEE 1-0 tyyppiset turhuudet jäävät kokonaan pois, ja kerrotte kuka teki maalin ja missä ottelussa.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
HV 71 - Frölunda 3-3

Kaksi erää takana Jönköpingissä ja maalirikas toinen erä takana. Dyk ja J.Thörnberg teki HV:lle maalit ja Frölundan maaleista vastasi Tolsa, Kahnberg ja Sundström. Vetoketju on Kahnbergin paluun jälkeen taas loistossa ja siipirikkoisella kotijoukkueella on tekemistä tuon vitjan pysäyttämisessä. Kaikki maalit Andersenin selän taakse on menny räpylän ja patjan välistä.

Tshekki77

HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Continental Cupia suorana Unkarista. Kaikki pelit näkyy. Parhaillaan menossa Dunaujvaros-Haag. Tilanne 1-1 toisen erän alussa.

Dab.Docler - ÉlÅ‘ közvetÃ*tés

Taas olis geimit käynnissä ja tällä kertaa unkarilaiset (Dab) pelaa ilmeisesti espanjalaisia (Jaca) vastaan. Tilanne 2-1 ekan erän puolessa välissä. Joku Lencses niminen dude (Dab) viimeisimmän maalin tekijänä.

Roku

Rauman Lukko
Salzburg johtaa 2-0 kun 20 minuuttia on pelattu.

Maalivahtipelissä on iso ero. Sebastian Stefaniszin Wienin maalilla ei pysty tärkeitä torjuntoja tekemään, toisin kuin tuo Salzburgin veskari.

Wieniltä on pois ykkösvahti Reinhard Divisin lisäksi ainakin kapteeni Benoit Gratton, maalitykki Francois Fortier ja jalkansa kauden alussa katkaissut Rafael Rotter. Ruotsalaispakki Peter Casparssonkin taitaa pelata hyökkääjänä tässä pelissä.

Roku

Tuostahan tuli vielä peli kumminkin. Salzburg meni jo helpon näköisillä maaleilla 0-4 johtoon mutta aikalisä herätti Wienin ja nyt peli on 2-4. Pikkuisen lämpimänä käydään kuten tuossa sarjassa melkein joka pelissä.

Roku

Ja noihin 2-4 numeroihin peli päättyikin eli Wienin tuskainen taivallus vaan jatkuu.

Näytti muuten Reijo Ruotsalainen johtavan Salzburgin peliä. Pierre Pagea en nähnyt kuvassa kertaakaan eli jostain syystä Reksa on väliaikaisesti ykkösmies. Oli jo perjantain pelissä mielestäni, tai ainakin kommentteja pelin jälkeen jakeli siihen malliin.

Lampinen

FBK-LHC 0-0 1 period

Karlstadissa kotijoukkueen ensimmäinen erä. Färjestad loi pari todella hyvää paikkaa, mutta viimeistely oli surkeaa ja LHC:n maalilla Engstrand poimi loput. Ensiksi Berglundilla oli Hanneksen oivalluksesta loistava paikka, mutta ei osunut ja myöhemmin Lundh karkasi alivoimalla läpi, mutta ei saanut rystyllä kiekkoa nostettua. Färjestadin otteet on joka tapauksessa alkukaudesta piristynyt selvästi ja nyt on tähtäimessä jo neljäs peräkkäinen voitto.

Lampinen

FBK-LHC 1-0 2 period

Tulihan se maali sieltä, mutta muuten Engstrand on maaginen. Huikea peli jannulta ja alkaa Norrennalla olla vaikea paikka saada enää peliaikaa, kun kaveri vetää noin hyvin Norren lepovuoroilla. Hymy-Hannes veti kahden miehen ylivoimalla M.Johanssonin unelmasyötöstä takatolpalta tyhjiin pelin tämän hetken ainokaisen. Hienosti muutenkin numero 85 kotijoukkueelta pyörittää tuota ylivoimaa.

Lampinen

Odotus on päättynyt, kokovartalokyrpäjämtin siirtyi Elitserienin kaikkien aikojen jäähypörssin kärkeen. Lähin uhkaaja, Ledin on yli 50 minuutin päässä.

Ralph

HV71:lle 2-1 jatkoaikavoitto Skellefteåsta Jesse Joensuun vispaistua kiekon helponnäköisesti, mutta tarkasti sisään. Kiva voittaa näitä kärkivääntöjä.

Lampinen

3-0 päättyi suurien kohtaaminen Karlstadissa. Ottelu oli koko ajan kotijoukkueen näytöstä, mutta ratkesi vasta kolmannessa erässä Åkermanin virheeseen, josta Mikael Johansson karkasi 2vs1 ylivoimahyökkäykseen ja terävällä ranteella ohitti Engstrandin. Lundh sai myös omansa sekunti ennen päätössummeria tyhjään rysään.

Ralph

Ja Färjestad - HV71 päättyi 1-5. Selvä peli, ei epäselvyyttä. Mukava voitto ja matka sarjakärkeen jatkuu.

Lampinen

SAIK-AIK 1-0 1 period

Tasainen ensimmäinen erä Skellefteåssa takana ja erän ainoasta maalista vastasi Bud Holloway ylivoimalla. Hieno lämäri Pikkaraisen syötöstä.

Nyt Blomdahlin luistimesta 1-1.

Lampinen

SAIK-AIK 4-3 2 period

Eipä mennyt Patricin luistimesta, vaan SAIKin oman puolustajan luistimesta. Aivan uskomaton erä takana. SAIK koomailee erän alkupuoliskon täysin oman maalin edessä ja AIK rokottaa kolmesti. Kolmannessa maalissa tuomarilta jää selvä estäminen AIK-puolustusalueella viheltämättä ja siitä seuranneesta hyökkäyksestä vierailijat tuntuivat jo painelevan menojaan.. Kunnes Bud Holloway herättää omansa hienolla maalilla, kun kaksi kertaa lyö kiekkoa ilmasta ja se painuu aina sisään asti. Sen jälkeen tehohetki Bellemarelle, joka ensiksi tarjoilee AIK-puolustuksen koomasta Gorenille avopaikan ja sen jälkeen itse latoo 4-3 taululle ylivoimahyökkäyksestä. SAIK aloittaa tämän lisäksi kolmannen erän ylivoimalla.

Selostajien mukaan Ruotsi oli lähellä voittaa mm-kultaa viime keväänä. Missä vaiheessa?

Ralph

HV71-juniori Pontus Netterberg, köyhän miehen Zetterberg, iski uran avausmaalinsa. The Sarjakärki johtaa 3-1 Linköpingin isäntänä. HV:n kahdesta ensimmäisestä vastasi Oscar Sundh.

Lampinen

Sundh on muuten suhteellisen kovassa kondiksessa.

Mika Pyörälä Tukholmassa 2-2 ja niin ikään toinen osuma tälle illalle.

Lampinen

Yhdeksän minuuttia pelattu ja lähempänä Skellefteån maali tähän mennessä kuin AIK:n.. Loppukiri ei ota alkaekseen, mutta SAIK:n puolustajat ollut tänään niin hasardeja, että mitä vain voi tapahtua. Yllätykseksi pitää sanoa, että H.Pikkarainen ollut ehkä vähiten pihalla kotijoukkueen puolustajista omassa päässä. Joel Mustonen taas sentteröi suhteellisen nimekästä ketjua (Möller-Holloway) laidoilla ja pelannut muutaman pirteän vaihdon siinä. Sai syöttöpisteen Hollowayn 2-3 maaliin, kun otti hyökkäysalueella puhtaan aloitusvoiton.

Ralph

Tosiaan, mutta eipä Oscarille auennut EHT-paikkaa. Onneksi edes Jesper Fasth mahtui mukaan ja Suomeltakin Jesse Joensuu. Mutta itse peli on 4-1 kun Johan Lindström iski taululle ratkaisun.

Lampinen

Frölunda-MODO

Andersen klesana ja Frölunda naputti toisessa erässä 4 maalia 8 minuuttiin. Tilanne 4-2 kotijoukkueelle.

Ralph

HV71 kavensi Växjön vieraana 2-1 Daniel Grillforsin toimesta. Vielä on aikaa, mutta kolmea pistettä haetaan joten kiirettä pukkaa.

Ralph

Hah, ylivoimalla Kamil Piros peli tasan ja heti perään Johan Lindström 2-3. Ollaan johdossa, kolme pistettä tulossa. Jason Krogilla 0+3.