UEFA Champions League & Europa League 2014–2015

  • 59 115
  • 380

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
No en, mutta tuo maapaikkojen jakaminen muutaman vuoden päähän nyt oli kyllä aika paljon sanottu.
Tuohon viimeiseen täytyy vain sanoa, että touché.

Juu en minäkään lähtisi maapaikkoja muuttelemaan ennenkuin joku muukin saapasniemellä alkaa suorittaa urotekoja. Eurooppaliigassa pyyhkii ihan hyvin.

Finaalihan on tietääkseni yhdestä poikki, joten ei se mitään ihmettä vaadi että tämä kaikki päättyy vielä storia di un grande amoren sulosointuihin. Barcelona on kova vastus ja toivottavasti nähdään viihdyttävä matsi.
 
Italia saanut tällä kaudella 19000 maapistettä ja edellä olevat Saksa ja Englanti jotain 15k molemmin puolin. Vuosikymmenen alun katastrofikaudet kun putoavat vertailusta pois, niin Italian osakkeet kohoavat komeasti. Lähivuosina lisäpaikat ovat ihan realismia, jos ensi kaudellakin menestyvät.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Barcelona on kova vastus ja toivottavasti nähdään viihdyttävä matsi.

Tuskin ainakaan mitään maalijuhlaa nähdään, ei sillä etteikö vähämaalinenkin peli voisi periaatteessa olla oikein jännittävä. Tietysti ylipäätään kaikenlaiset finaalit tuppaavat olemaan todella vähämaalisia nykyfutiksessa...

Hassu sanoa näin, mutta toivon Juven tarinalle onnellista loppua ja näen mahdollisuudet myös erittäin hyvinä. En pitäisi ihmeenä, mikäli mennään maalittomassa kohti jatkoaikaa. Tietysti tämän hetken Messi on huikean hyvä ja alkanut saada yhteispelin toimimaan Neymarin kanssa. Jos vuosi sitten (oikeutetusti) todettiin, että Messi oli alamaissa ja Ronaldo parempi, niin tällä hetkellä suhdanteet osoittavat mielestäni taas Messin olevan se kaikkein paras. Upeaa peliä Bayernia vastaan.

Oletteko muuten huomanneet mielenkiintoisen nyanssin futiksen pelikirja-kehityksessä -> kummassakin välieräparissa pallonhallinnan voittanut joukkue hävisi... En usko että kyse on pelkästä sattumasta, vaan pelin evoluutio menee aina vaan eteenpäin.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tuskin ainakaan mitään maalijuhlaa nähdään, ei sillä etteikö vähämaalinenkin peli voisi periaatteessa olla oikein jännittävä.

Futishistorian hienoin ja viihdyttävin peli oli 0-0 melkein 120 minuuttia ja silloinkin toinen osapuoli oli täynnä Juven miehiä joten mahdollista se on;)
 

Andrew

Jäsen
Tietysti tämän hetken Messi on huikean hyvä ja alkanut saada yhteispelin toimimaan Neymarin kanssa. Jos vuosi sitten (oikeutetusti) todettiin, että Messi oli alamaissa ja Ronaldo parempi, niin tällä hetkellä suhdanteet osoittavat mielestäni taas Messin olevan se kaikkein paras. Upeaa peliä Bayernia vastaan.

Minusta Messiä ja Ronaldoa ei oikein voi verrata toisiinsa, koska Messi on niin paljon monipuolisempi pelaaja. FC Barcelonan kolmikko Messi-Suarez-Neymar on luultavasti tällä hetkellä maailman paras. En tiedä pitäisikö tätä seuraavaa kirjoittaa, mutta kirjoitan kuitenkin. Pidän nimittäin tällä hetkellä Luis Suarezia parempana pelaajana kuin Ronaldoa. Ihan sen takia, että Luis Enriquen valmennuksessa Suarezista on tullut todella monipuolinen ja epäitsekäs joukkuepelaaja. Vaikean syksyn jälkeen Suarez on ollut huippuvireessä ja pysynyt hienosti pois pahoilta teiltä keskittyen vain jalkapalloon.

En ihmettelisi vaikka ratkaisisi finaalin. Todella mielenkiintoinen finaali tulossa. Minusta kaksi ehdottomasti parasta joukkuetta finaalissa!
 
Suosikkijoukkue
KK
En tiedä pitäisikö tätä seuraavaa kirjoittaa, mutta kirjoitan kuitenkin. Pidän nimittäin tällä hetkellä Luis Suarezia parempana pelaajana kuin Ronaldoa. Ihan sen takia, että Luis Enriquen valmennuksessa Suarezista on tullut todella monipuolinen ja epäitsekäs joukkuepelaaja. Vaikean syksyn jälkeen Suarez on ollut huippuvireessä ja pysynyt hienosti pois pahoilta teiltä keskittyen vain jalkapalloon.

En ihmettelisi vaikka ratkaisisi finaalin. Todella mielenkiintoinen finaali tulossa. Minusta kaksi ehdottomasti parasta joukkuetta finaalissa!
Oliko se Suarezin jalkavamma nyt varmasti kunnossa? En ole itse lukenut mitään johtuen paristakin syystä. Eli kunnossa on?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ihan sen takia, että Luis Enriquen valmennuksessa Suarezista on tullut todella monipuolinen ja epäitsekäs joukkuepelaaja. Vaikean syksyn jälkeen Suarez on ollut huippuvireessä ja pysynyt hienosti pois pahoilta teiltä keskittyen vain jalkapalloon.
Suarez kasvoi jo parina viime kautena tuolle tasolleen. Ei se nyt ole sinne yhtäkkiä hypännyt. Etenkin viimeisimmällä kaudellaan valioliigassa mieheltä täysin suvereeni esitys ja lähes mestaruus jo sielläkin vaikka pelikaverit ei ihan Messin ja Neymarin tasoa olleetkaan. Esitys ei ollut suvereeni sen takia että maaleja tuli älytön määrä, vaan siksi että tarvittaessa mies haki pallon vaikka omasta boksista ja oli jo hetken päästä viimeistelemässä saman tilanteen toisessa päässä. Pelasi todella joukkueelleen jo tuolloin. Seurasiirto antoi nyt hyvät mahdollisuudet pokaaleihin ansaitusti. Yksi on jo hyllyssä ja luultavasti lisää tulossa. Liverpoolin kannattajana on tällä kaudella huomannut maailmantähden merkityksen koska kaikki ne elementit mitä kentältä nyt puuttuvat, kiteytyvät Suareziin hyvin pitkälti. Itse ainakin aidosti toivon että korjaa tuon CL-kannun myös tällä kaudella, vaikken Barcasta muuten erikoisemmin välitä. Saattaa hyvin olla että nyt myös malttaa olla poissa pahoilta teiltä jonkin aikaa koska pokaaleja tulee varmasti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Sevilla vei siis jälleen torstailiigan kannun 3-2 lukemin ja Hieno tapahtuma nähtiin paikan päällä Varsovan illassa. Oikeastaan jo heti alussa kävi eilen selväksi kuka kentällä määräsi. Sevilla pyöritti palloa ihan tyylikkäästi, mutta alkupuolella matsia heiltä puuttui aloitteen tekijät yläkerrasta. Liike oli ajoittain kärjen osalta aika heikkoa. Dnipro lähti altavastaajana puolustamaan ja iskemään vastaan. Sitähän tuo porukka on harrastanut aiemminkin. Yllätyin oikeestaan siitä kuitenkin miten korkealla Ukrainalaisten puolustuslinja ajoittain oli. Kun Sevilla sai vihdoin liikettä kärjelle niin tuo puolustus alkoi puhkeilemaan suht kivuttomasti.

Pelaajista erottuivat kyllä hyvin tottakai kliininen Bacca ja motm palkinnon pokannut Banega. Lisäksi Krychowiak ja Mbia pelasivat hyvän matsin. Dniprolla Konoplyanka oli uhka vastustajalle vaikka miehen sihti olikin hukassa. Maalivahdeista ei jäänyt kummallakaan kiinni. Muutama todella upea torjunta nähtiin.

Onneksi Matheusin tilanteesta selvittiin ilmeisesti säikähdyksellä ja nenän murtumisella kun mies romahti lopussa kentälle. Tuli kertalaakista stadionilla hiljaista kuin kirkossa.

Kannattajien laulukilpailu oli suht tasainen, joskin Dnipron kannattajia oli aavistuksen enemmän paikalla. Siellähän seura taisi ostaa kannattajille lippuja matsiin.

Viihdyttävä tapahtuma kaikkiaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mitäs mieltä olette illan finaalista futiksen ystävät? @Grainger , @Scissors , @Ralph nyt muutamia tägäkseni....

Tavallaan sitä toivoisi, että Juven "tuhkimotarina" saa hienon lopun ja itse asiassa olen paitsi toivonut heidän voittoaan, myös uskonut siihen, Juve on puolustanut vastustajat pois pelistä.

Mutta nyt aivan viime päivinä epäilys on vallannut mieleni, kuinkas muutenkaan kuin Leo Messin esitysten takia... Mies näyttää päässeen takaisin siihen ihan parhaimpaan formuunsa ja näyttäisi olevan täysin pysäyttämätön. Vaikea uskoa Messin jäävän tehoitta tänäänkään.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllä mä olen Juven puolella ainakin. Pirlo ja Buffon on niin vaan niin tyylikkäitä miehiä ja pelaajia.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäs mieltä olette illan finaalista futiksen ystävät? @Grainger , @Scissors , @Ralph nyt muutamia tägäkseni....

Todella innoissani odotan tätä penkkiurheilijan vuoden kohokohtaa, olkoonkin ettei Real Madrid tänä iltana pelaakaan. Kaksi hienoa joukkuetta toki mukana, kumpikin sataprosenttisen ansaitusti. Erityisen iloinen olen Jatkoajan Juve-miehien, @Tifosi sekä @Ralph puolesta. Tietysti koen myös suurta sympatiaa Pirloa ja Buffonia sekä miksen myös Xavia kohtaan. Hienoja huippupelaajia jokainen, 2000- ja 2010-luvun maestroja joita kyllä jää kaipaamaan.

Berliinin ilta itsessään tullee olemaan valitettavasti Barcelonan yksipuolinen show. Aiempaa paljon monipuolisempi pelityyli vastahyökkäys-osumineen highlight reel-tyyliin, terävöitynyt erikoistilannepelaaminen ja yksinomaan Lionel Messin nykyvire ovat aspekteja jotka kääntävät vaakakupin vierailijoille. Juvella on erikoistilanneforcea kyllä riittämiin, mutta oma arvaukseni on että Allegri ei osaa kanavoida pelitavallisia visioitaan oikein tälle illalle.

En usko että olen kovin väärässä väittäessäni Juven luopuvan pallosta liki suosiolla ja iskemään vastaan sekä luottamaan erikoistilanteisiin. Eri asia on, onko tuo oikeasti lopulta kovin järkevä lähestyminen, sillä Barca tulee välillä iskemään todella nopeasti vastaan Juventuksen menettäessä kolmessakymmenessä-neljässäkymmenessä metrissä pallon. Lisäksi se tulee eliminoimaan mahdollisessa johtoasemassaan Juventuksen kiriyritykset tuolla tappavalla pallonhallinnallaan, jonka keskeytyessä sen omasta tahdosta se tulee iskemään yllättäviä pistohyökkäyksiä toisinaan jopa pitkillä palloilla kohden Suarezia ja Neymaria, joilla tekniikka ja taito ajoittaa juoksunsa ovat aivan maailman terävintä eliittiä. Tämän päivän blaugranan kohdalla puhutaan niin monipuolisesta joukkueesta etten näe minkään sitä pysäyttävän.

Kun puhutaan Barcelonasta ja sen prässistä, puhutaan kovaa iholle menemisestä ilman että taklauksiin heittäydytään, puhutaan pikkurikollisesta paidasta repimisestä joita tuomarit eivät aina vihellä, puhutaan jatkuvasta pienestä jaloille kopauttelusta ja susikäden käytöstä, mutta nämä xavit, busquetsit, messit ja albat osaavat tehdä sen niin taitavasti etteivät aina jää kiinni. En henkilökohtaisesti usko Barcelonan aiheuttavan kovin montaa lähivaparia Juvelle, ja veikkaan tosiaan illan erotuomarin, Cüneyt Çakirin, valitsevan aika sallivan lähestymisen näihin em. tilanteisiin. Yhtäkaikki, hankala matsi Juvelle, joka tulee joutumaan melkoiseen puolustustaisteluun.

Messi tosiaan on aivan jumalaisessa tikissä. Ei todellakaan jää tänään ilman tehoja. Juventuksen puolustuslinjan jalkanopeus ei lisäksi tule riittämään alkuunkaan tämän kaverin pysäyttämiseen. Pidän ihan mahdollisena että Leo tekee samanlaisen maalin tai parikin, kuin sen jonka teki baskeja vastaan Copa del Rey-finaalissa.

FCB:n dominointi tällä kaudella on ollut omasta vinkkelistäni aivan helvetin valitettavaa, mutta innokkaana jalkapallo-fanaatikkona arvostan Luis Enriquen työtä katalaanien peräsimessä, ja nimenomaan tuota joukkueensa viemistä barcan stereotyyppisen mukavuusalueen ulkopuolelle pelin monipuolistamisen muodossa. Lisäksi pidän jollain sairaalla tavalla siitä että Luis Suarezin hankintaan luottaminen lopulta kantaa hedelmää miehen loisteliaiden esitysten muodossa. Kaikki on haukkunut miestä ja seurajohtoa valinnoistaan, mutta siellä mies ratkaisee UCL-otteluita ja näyttää muutenkin pelaajana olevan yksi tiennäyttäjistä kun puhutaan Barcelonan pelityylin muuttumisesta.

Hieno ilta tulossa yhtä kaikki.Toivon Juvelle menestystä, ennustan Barcelonalle sitä. Todella mielissäni olen hyvähenkisten blaugrana-miesten, kuten Hxxx, Soolo ja Marquez puolesta, sitten on tietysti eräs nimimerkki jonka takia toivoisi Barcelonaa kairattavan kagoseen oikein kunnolla. Mutta loisteliasta jalkapallo-iltaa kaikille finaalin katsoville! Itse menen heittämään tulosvetoon Barcalle 5,6 ja Juvelle 0,1. Oikeastaan vieläkin isompia voisi hakea. Etkös sinä @MustatKortit juuri MM-kisoissa kotiuttanut jokusen pennosen Saksan Brasilia-voitolla? Voisi kokeilla vastaavaa tänään vähän suuremmallakin kassalla.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Etkös sinä @MustatKortit juuri MM-kisoissa kotiuttanut jokusen pennosen Saksan Brasilia-voitolla? Voisi kokeilla vastaavaa tänään vähän suuremmallakin kassalla.

Heh, itse asiassa tuo meni ohitse, sillä olin laittanut Saksan tekemään viisi tai kuusi maalia... ;)

Sen sijaan tällä kaudella Bayernin voitto Romasta lukemin 1-7 meni oikein, kerroin rapiat 900, mutta lapusta löytyi Bayernille myös kahdeksan maalia, jolloin kerroin olisi ollut joku 3500 ... Ribery minkä teit, kun et laittanut tyhjiin...

Toisenkin kerran sain Bayernin seitsemän maalin voiton kiinni tämän kauden Sieniliigassa, mutta tuolloin kerroin oli pienempi...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Juven finaalipaikka on ihan jees, mutta ei heistä ole vastusta Barcalle. Mitään jännitysnäytelmää tästä tuskin pääsee syntymään, koska veikkaan Barcan voittavan selvin numeroin 4-0.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Espanjan liigan ja cupin mestari vs italian liigan ja cupin mestari, pelipaikkana saksan pääkaupunki. Joku voisi huomauttaa englannin puuttumisesta mutta onhan tänä iltana koossa aikamoinen eurooppalaisen jalkapallon kerma.

Barcan hyökkäystrio luo pientä pelon tunnetta ja varsinkin nyt kun vanhan rouvan ultrasuperhyperitalialainen puolustuksen pyhä kolminaisuus(Chiellini-Buffon-Bonucci) ei ole koossa vaan Suarezin wannabe-halaaja on joukosta poissa, tilalle on tulossa melkein(ei nyt ihan) yhtä rautaista italialaista osaamista Barzaglin muodossa mutta hänenkin terveytensä taso on vähän ?

Barca tulee varmasti hallitsemaan palloa mutta Juve hallitsee peliä ja enneunessani näin miten tyylikkään jalkapallon mooses, Andrea Pirlo upottaa ulkokierteisen vaparin oikeaan ylänurkkaan vajaasta 30metristä 65minuutin kohdalla. Se onko tämä voittomaali riippuu siitä vihelletäänkö Barcalle illalla pilkku.

Kisastudio on täyteen ammuttu ja muutama Barcan värejä tunnustava sieltä löytyy joten hyvän urheiluhengen mukaisesti espanjalaista viiniä tuli hankittua, italialaista kuohuviiniä tietty sitten juhlallisuuksiin.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Tänään ratkeaa mikä joukkue on Euroopan paras joukkue jalkapallossa kaudella 2014-2015. Ottelussa on vain ja ainoastaan yksi suosikki, Barcelona. Jopa 70% jalkapalloa seuraavasta maailmasta toivoo tänään Barcelonan voittoa. Toivollahan näitä asioita ei ratkaista, mutta onneksi tasoero on niin valtava, että jalkapalloilevan maailman toive tulee toteutumaan tänään noin klo 23.55 Suomen aikaan kun Barcelona kruunataan Mestareiden Mestariksi "we are the champions" biisin soidessa taustalla. Hieno ilta tulossa! Vamos vamos!
 
Tänään ratkeaa mikä joukkue on Euroopan paras joukkue jalkapallossa kaudella 2014-2015. Ottelussa on vain ja ainoastaan yksi suosikki, Barcelona. Jopa 70% jalkapalloa seuraavasta maailmasta toivoo tänään Barcelonan voittoa. Toivollahan näitä asioita ei ratkaista, mutta onneksi tasoero on niin valtava, että jalkapalloilevan maailman toive tulee toteutumaan tänään noin klo 23.55 Suomen aikaan kun Barcelona kruunataan Mestareiden Mestariksi "we are the champions" biisin soidessa taustalla. Hieno ilta tulossa! Vamos vamos!

Mitähän horinaa se tämä on? Juventus on paitsi tietysti Italian ylivoimaisesti suosituin joukkue, niin myös maailmalla aika vitun monen ihmisen sydämessä nro 1. Etenkin tietysti amerikoissa molemmissa, minne italialainen diaspora on aikanaan levinnyt. Saatoin ajaa huonoon provoon, mutta sitä se uneton yö ja työpäivä teettää.

Joka tapauksessa se on FORZA JUVE tänään. Vaihteeksi peli, joka kiinnostaa jopa pillua enemmän. Nice.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Mä toivon että juve pistää hanttiin tänään kunnolla ja saadaan kova peli aikaiseksi. Moni näkee pelin helppona barcalle mutta itse en kyllä Juvea niin paljoa aliarvioisi.

No illalla nähdään miten menee. Vähän jo innostaa!
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Mitähän horinaa se tämä on? Juventus on paitsi tietysti Italian ylivoimaisesti suosituin joukkue, niin myös maailmalla aika vitun monen ihmisen sydämessä nro 1. Etenkin tietysti amerikoissa molemmissa, minne italialainen diaspora on aikanaan levinnyt. Saatoin ajaa huonoon provoon, mutta sitä se uneton yö ja työpäivä teettää.

Joka tapauksessa se on FORZA JUVE tänään. Vaihteeksi peli, joka kiinnostaa jopa pillua enemmän. Nice.

Minä olen elänyt käsityksessä, että maailman suosituimmat seurat olisivat Madridin ja Manchesterin paikalliset kyläjoukkueet. Voin olla väärässäkin, mutta jos joku asia on varmaa, niin se etteivät Madritistat kannata tänään Barcelonaa. Enkä usko ManU-fanienkaan tänään kannattavan kumpaakaan.

Mutta joo, toi oli vaan yks heitto yhdeltä voitosta varmalta Parka-fanilta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Barca tulee varmasti hallitsemaan palloa mutta Juve hallitsee peliä ja enneunessani näin miten tyylikkään jalkapallon mooses, Andrea Pirlo upottaa ulkokierteisen vaparin oikeaan ylänurkkaan vajaasta 30metristä 65minuutin kohdalla. Se onko tämä voittomaali riippuu siitä vihelletäänkö Barcalle illalla pilkku.

Tämä tietysti on optimistinen oma luonnehdintasi mutta ei sillä tule olemaan juurikaan tekemistä itse pelin tapahtumien kanssa. Valitettavasti. Eritoten tuo "Juve hallitsee peliä" on mielestäni heittonakin jo tarkennusta kaipaava lausahdus.

Itsekin kyllä, kuten ylle totesin, Juven bandwagonissa mutta suoranaisen ihmeen se vaatii että nykyisen FC Barcelonan kaataa edes yksittäisessä ottelussa. Ei tätä joukkuetta vastaan voi enää lähteä tietyllä taktisella kulmalla, vaan vastassa on pelityyliltään aikaisempaa paljon arvaamattomampi joukkue jonka riveissä pelaa erityisesti hyökkäyspäässä maailman parhaimmiston pelaajia. Juuri se, ettei Allegri voi mitään tiettyä vastataktiikkaa kyhätä, kuten yksittäisissä otteluissa yleensä voi ja kannattaakin tehdä, eliminoi omasta mielestäni Juventuksen mahdollisuudet liki kokonaan. Enemmän kuin mielelläni olen toki väärässä.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tämä tietysti on optimistinen oma luonnehdintasi mutta ei sillä tule olemaan juurikaan tekemistä itse pelin tapahtumien kanssa. Valitettavasti. Eritoten tuo "Juve hallitsee peliä" on mielestäni heittonakin jo tarkennusta kaipaava lausahdus.

Itsekin kyllä, kuten ylle totesin, Juven bandwagonissa mutta suoranaisen ihmeen se vaatii että nykyisen FC Barcelonan kaataa edes yksittäisessä ottelussa. Ei tätä joukkuetta vastaan voi enää lähteä tietyllä taktisella kulmalla, vaan vastassa on pelityyliltään aikaisempaa paljon arvaamattomampi joukkue jonka riveissä pelaa erityisesti hyökkäyspäässä maailman parhaimmiston pelaajia. Juuri se, ettei Allegri voi mitään tiettyä vastataktiikkaa kyhätä, kuten yksittäisissä otteluissa yleensä voi ja kannattaakin tehdä, eliminoi omasta mielestäni Juventuksen mahdollisuudet liki kokonaan. Enemmän kuin mielelläni olen toki väärässä.

Juurikin näin. Koska olen melko varma että Barka sen maalin ainakin tänään tekee, niin Juven toiveet lepää sitten erikoistilanteissa (ja vastaiskuissa) että saisivat itsekin sen maalin tehtyä ala Tevez tai Pirlo ( niin kuin Tifosi tuossa yllä vähän uneksi ;). Eli näkisin optimistisempana Juven toiveet siinä 1-1 tuloksessa, ja sitten JA+ mahd. rankut niin kaikki olisi auki. Realistinen veikkaukseni onkin sitten joku 0,1- 3 parsalle.

Kiva muuten nähä kun puolet ff2 Juve-niiloista ennen kautta jo käänsivät takkinsa Allegrin tultua puikkoihin "pilaamaan" joukkueen, että kuinka moni siellä tänään on täpinöissään raitapaitojen puolesta. Veikkaan että jokainen. Conte kun oli joku puolijumala noille Juve-pojille.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tämä tietysti on optimistinen oma luonnehdintasi mutta ei sillä tule olemaan juurikaan tekemistä itse pelin tapahtumien kanssa. Valitettavasti. Eritoten tuo "Juve hallitsee peliä" on mielestäni heittonakin jo tarkennusta kaipaava lausahdus.

Joo se oli lähinnä toive ja luulen että Juve antaa Barcan pitää palloa enemmän ja jos tällöin ei tule maalipaikkoja omiin mutta itse niitä pystytään luomaan kun palloja linkoaa Pirlon tasoinen kaveri niin sanoisin että silloin Juve hallitsee "peliä" mutta Barca palloa. Saa nähä.

Juven iskunpaikat on erikoistilanteissa ja Chiellinin puuttuminen näkyy molempiin päihin tuomituissa erikoistilanteissa. Pirlon jumalainen vapari tai Pogban joku hullu saksari ratkasee tänään;)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo se oli lähinnä toive ja luulen että Juve antaa Barcan pitää palloa enemmän ja jos tällöin ei tule maalipaikkoja omiin mutta itse niitä pystytään luomaan kun palloja linkoaa Pirlon tasoinen kaveri niin sanoisin että silloin Juve hallitsee "peliä" mutta Barca palloa. Saa nähä.

Juven iskunpaikat on erikoistilanteissa ja Chiellinin puuttuminen näkyy molempiin päihin tuomituissa erikoistilanteissa. Pirlon jumalainen vapari tai Pogban joku hullu saksari ratkasee tänään;)

Toki näin saattaa olla, ja toivotaankin että jotain vastaavaa magiciä tapahtuu ja että bianconeri korjaa pytyn.

Muutenkin toki vähän perseestä olla itse se kylmä realisti joka tulee huutelemaan toisen jengin ylivoimaisuudesta tällaisessa puolueettomassa ottelussa. Ei ollut tarkoitus särkeä mitään illuusioita tai pilata torinolaisjengin kannattajien päivää. Tsemppiä iltaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös