U18 MM-kisat 2024 – liveseuranta

  • 36 830
  • 712

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Oikein perikanadalainen ratkaisu tuossa taas, kaveri jo valmiiksi huonossa asennossa niin ei muuta kuin kahdella kädellä suoraan selästä laitaa päin. Toivottavasti ei käynyt tshekkiläiselle pahemmin.
 

jahoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Aika uskomattoman huonoa toi tsekkien ylivoimapeli. Peli näyttää enemmänkin siltä kuin kanadalla olisi ylivoimapelit menossa
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Siellä on A-J Niemi kaivettu studioon. 1,5 plusmerkkiä tähän.

No, on siellä onneks myös Grönman vahvuusalueellaan eli tärkeintä ettei valmenneta peliä vaan tunnelmaa.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Näkyykös tää peli joltain kanavalta? Yritin nopeasti vilkaista ja ei sattunut silmään, pitääkö ruveta striimiä kaivamaan esille?
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Slovakian loistava alivoima jatkaa siitä mihin Latviaa vastaan jäi. Sinällään alku ollut ihan hyvä ja pelaaminen järkevöitynyt.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Hemmingin vire näissä kisoissa lämmittää kyllä. Toivottavasti sama jatkuu noissa kovemmissa peleissä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Komee ppg!

Ihan hyvää kritiikkiä Lennulta koskien kuumalapaisen takamiehen merkkausta. Ei pelattu häntä, ei pelattu poikittaissyöttöä, verkko heilahti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Suomen yv on kyllä todella hyvä. Helenius on loistava pelintekijä, Kiviharju on erinomainen viivassa, Saarelainen pelaa fiksusti maalin edustalla ja Hemming laittaa varmasti kiekot reppuun. Sinivuorikin on ihan hyvä hämmentäjä.
 

H4rski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikähän järki pitää tuota Saarelaista tuossa yv:llä aloituksessa. Helenius kuitenkin suurimman osan aloituksista voittanut.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Heleniuksen pelaaminen näyttää kyllä juuri siltä miltä pitääkin näyttää, kun aikuisten kanssa kaksi vuotta pelannut potentiaalinen kärkivaraus lähetetään U18 kisoihin.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Eihän Slovakian joukkue viime vuoden tasoinen ole, mutta ei nyt materiaalin puolesta näin huonokaan. Umpisurkeaa tekemistä valmennukselta ja en jaksa odottaa liikoja Norjaakaan vastaan. Heikointa Slovakian kiekkoa, mitä olen koskaan päässyt todistamaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Siis tämäkin tuomio nyt videoiden kautta, että laitetaanko suomalainen ulos..

Sama juttu kun A. Koivun kanssa, mutta ei tuo pää slovakilta mitenkää retkahtanut tai muuta, eikä taklaus olisi ollut edes 2min arvoinen aikuisissa, välttämättä.

Toivottavasti slovakki kunnossa, mutta tässä nyt vähän rangaistaan seurauksen takia..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös