Kiitos vinkeistä, eiköhän näillä pärjätä. Kokeillaan sellaista yhdistelmää, että otan edellisenä iltana muutaman oluen ja syön tuhdisti aamupäivällä duunissa. Kotiin päästyä pikku torkut ja sitten porukalla grillaamaan, jolloin tulee syötyä toisen kerran tuhdisti.
Ammattilaisten neuvoja kaivataan ja amatööri ensimmäisenä kommentoimassa.
Suojakänni jos mikä on ammattilaisten hommaa, ja aina yhtä vaikea hoitaa sillain ettei mene varsinaisen jurrin puolelle. Ideahan on tietysti vain aktivoida maksa ja kroppa, totutella se siihen alkoholiin ja sen kehosta poistamiseen. Siihen ei tietenkään mitään kännejä vaadi, vaan semmoinen pikkuinen tissuttelukin riittää.
Yksi hyvä keino on muuten vetää ennen kännäämistä (joko samana päivänä tai jopa edellisenä) kunnon treeni alle. Jos oikeasti saa kropan liikkeelle, niin aineenvaihdunta tehostuu ja sitä kautta myös alkoholi palaa ehkäpä aavistuksen paremmin. Itse olen ainakin huomannut selkeän eron, nyt kun on tullut kuntosalilla käytyä.
Syömistä ei tietenkään kannata väheksyä, mutta sitä ei kannata vetää överiksi. Rasvaiselle ruoalle en keksi sinänäsä mitään käyttöä, kunhan vatsalaukussa on jotain täytettä, siis kiinteää. Rasvaa kannattaa ennemminkin välttää, koska närästys iskee helposti kun yhdistelee rasvaista ruokaa ja viinaa.
Jos ei halua juopua nopeasti, kannattaa juoda vettä samaa tahtia viinan kanssa. Yhtä annosta (4cl viinaa, keskiolut, 12cl viiniä) kohden kun juo lasillisen vettä, niin pysyy paremmassa kunnossa ja lisäksi krapula on huomattavasti helpompi.
---
Vähän aikaa sitten jossain mediassa oli ollut juttua jostain viinafirman edustajasta, joka oli edustuskeikkoja varten vetänyt kuivahiivaa, joka mukamas loi vatsalaukkuun olosuhteet joissa alkoholi alkoi palaa. Eipä ole tullut kokeiltua, mutta ymmärrän tuon alan ihmiseltä sen, että kaikkea pitää kokeilla.