TV-sarjaketju

  • 2 219 921
  • 9 825

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin tämä Dexterin viitosen lopetus tuntui sellaiselta "koko sarjan lopetukselta". Verrataan vaikka neloskauden lopetukseen joka on yksi parhaita lopetuksia missään ikinä. Toki se oli niin omaa luokkaansa ettei samaan enää ylletä mutta joka tapauksessa tämä oli hieman "helppo".

Lumenin tapaus varmaankin jäi yhden kauden mittaiseksi. Hahmona Lumen on/oli hieman kaksijakoinen. Ehkä hieman teennäinen, mutta tavallaan myös parempi kuin väritön taustahahmo Rita.
Itse käsikirjoittajana olisin varmaankin hieman "salkkarimaisesti" antanut Debran käräyttää Dexterin ja Lumenin rysän päältä.
Quinnin junttikyttähahmokin alkaa saamaan hieman omaperäisyyyttä mutta kuutoskaudella nähdään että tuleeko hänestä vain Doakesin korvike
 

Theone

Jäsen
Pääasiassa samaa mieltä, mutta tämä viimeisin kausi, etenkin finaalin osalta, oli jonkinasteinen pettymys. Alku oli hidas kuten Dexterissä yleensäkin, jossain vaiheessa päästiin kunnolla vauhtiin, mutta pari viimeistä jaksoa olivat aika vaisuja ja etenkin tuo lopetus tuntui vähän hölmöltä.

Juuri olin tulossa kirjoittamaan samaa, toki tuon edellisen kauden lopetukseen verrattuna lähes mikä tahansa olisi tuntunut valjulta.

Vaikka viimeisin kausi pieni pettymys olikin, niin innolla odottelen kuitenkin seuraavaa. Uskoisin kuudennen jäävän viimeiseksi, koska Michael C. Hallin sopimus taisi ulottua sinne asti ja muutenkin tapahtumat ovat edenneet siihen malliin, että aika alkaa olla kypsä Debran palasten yhdistelemiselle.

Tuotantoyhtiö on ilmoittanut, että kuudes kausi ei ole viimeinen. Lähteenä IMDB.

Mutta kaikkiaan aivan huikea sarja, nyt kun The Shield ja 24 ovat loppuneet, niin käytännössä ainoa sarja jota tulee seurattua. Nykyisin lähes kaikki uudet sarjat ovat enemmän tai vähemmän pettymyksiä, viimeisimpänä Boardwalk Empire jossa on kaikki elementit hyvään sarjaan mutta lopputulos on vain tylsä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieman itselläkin jäi paha maku suuhun tuosta tämän tuotantokauden lopetuksesta dexteristä. Ehkä rima asetettiin viime tuotantokaudella niin ylös lopussa ettei siitä yksinkertaisesti enää paremmaki enää voinut pistää. Itseasiassa jos nyt olisi vedetty läpi kauden samaa settiä niin sarja olisi päättynyt melkein tähän kauteen kun kaikki niksit käytetty.

Saapa nähdä miten ensikausi edistyy. Doakesin kaltaista heppua ehkä sarja kaipaa. Ehkä lähti sarjasta lian aikaisin pois. Quinnin kanssa saa nähdä miten homma ensikaudella edistyy. Jotain varmasti tapahtuu, mutta onko jäädä ihan kokonaan kiini vai ei.

Uusi pääroisto pitää jokatapauksessa ensikaudella löytää. Arthur Mitchel oli kyllä aika huikea viime tuotantokaudella, mutta jotain samanlaista settiä tarvittaisiin nyt ettei homma pyöri liikaa ihmissuhteiden ympärillä kuten dexterin ja lumenin tällä kaudella.

Jokatapauksessa huikea sarja, mutta pakko kyllä myöntää että tää kausi oli kaiken kaikkiaan pettymys kun rima oli yksinkertaisesti niin korkea viimekauden jälkeen. Oikein odotti miten huikea loppu tälläkaudella tulee ja kun mitään lopussa ei tapahtunut tuli aika pettynyt olo.. Lopun huipennus oli melkein se kun masukalla oli se joku pimu ja sanoi dexterille: "onko outoa tuoda seuralainen 1 vuotis synttäreille ja dexter vastaa " ei vince, olen iloinen kun toit hänet " :) masuka puhuikin dexterin siskosta :)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
V:n kakkoskausi alkoi rapakon takana ja tuli katsottua tuo kakkoskauden ykkösjakso, mitään paljastamatta suosittelen katsomaan ja puhutaan jakson lopusta kun tarpeeksi moni on katsonut tuon jakson. Hyvä jakso oli, mutta ei toki pärjää edelleenkään mitenkään vanhalle kunnon V-sarjalle 80-luvulta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tuo uusiovee on varsin erikoinen sarja.

Siis sehän on aivan täyttä paskaa näyttelijöistä kässäriin ja lavasteisiin. Tiedostan, että se on ihan uskomattoman paska sarja. Etsimällä pitää etsiä valopilkkuja ja niitä ei juuri ole liskotyttären paljaan ihmisihon lisäksi.

Mutta silti sitä katson.

En ymmärrä miksi.

Erikoinen sarja.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minusta tuo uusio V on todella hyvä. Ainakin ensimmäinen kausi oli timanttia alusta loppuun. Juoni todella eteni jatkuvasti, eikä mitään täytejaksoja ollut. Olin todella skeptinen aluksi, että näinköhän tuosta ideasta enää saadaan mitään aikaan, mutta kyllä vaan on saatu.

Anna on hyytävä pahis, todella liskomaisen olemuksen Morena Baccarin saa itsestään revittyä ja onhan se kyllä kaunis katsella, tosin niin on Lisakin. Aaah.

Odotan innolla uusia jaksoja.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Minusta tuo uusio V on todella hyvä. Ainakin ensimmäinen kausi oli timanttia alusta loppuun. Juoni todella eteni jatkuvasti, eikä mitään täytejaksoja ollut. Olin todella skeptinen aluksi, että näinköhän tuosta ideasta enää saadaan mitään aikaan, mutta kyllä vaan on saatu.
Ehkä eniten häiritsee se aivan mahdottoman surkea CGI. Hitto, jossain Babylon 5:ssäkin oli paremmat tietokoneella laaditut näkymät. Lisäksi editointi on aika alleviivaavaa ja valtaosa repliikeistä lienee jälkiäänitetty päätellen siitä kuinka paljon näyttelijöistä näytetään takaraivoja heidän käydessään dialogia muiden hahmojen kanssa.

Mutta jotenkin se vaan pitää otteessaan. The mind bottles.
 

Baldrick

Jäsen
Tuli katsottua tuota Detroit 1-8-7 -sarjaa, joka oli ihan hyvä, vaikken ekaa 15-20 minuuttista nähnytkään. Ainut asia, joka harmitti suunnattomasti oli mainoskatkot sen 10 min välein. Rupesi jo melkein ajatus katoamaan, kun kokoajan oltiin mainoksilla. Onneksi eivät sentään olleet mitään 5 min taukoja, mutta luulisi, että silti joku roti noihin mainoksiinkin olisi hyvä saada. Kyseinen sarja siis alkoi tänään telkkarista Neloselta.
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Minusta tuo uusio V on todella hyvä. Ainakin ensimmäinen kausi oli timanttia alusta loppuun. Juoni todella eteni jatkuvasti, eikä mitään täytejaksoja ollut. Olin todella skeptinen aluksi, että näinköhän tuosta ideasta enää saadaan mitään aikaan, mutta kyllä vaan on saatu

Totta ! Aivan loistava sarja vaikkei nyt mitään päänleikkausmättöä tai kauhua ole mitään liian paljon ollut. Itseasiassa on elämäni ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen Scifi sarja mitä tulen katsomaan, kun ei oikein sytytä mitkään avaruus pelleilyt.

Mutta onhan tohon ihan hyvät näyttelijätkin saatu, pääpahis lisko Anna (Morena Baccarin) vetää roolinsa todella hyvin! Hyvislisko Lisa (Laura Vandervoort) on taas minulle positiivinen tuttavuus, nätti ja vetää ihan hyvin roolinsa. Veikkaisinpa, että Lisa on aika lisko panohommissa. Pahaa pelkään vain, että V jää kahden kauden mittaiseksi. Taikka sitten tulee 2,5 kautta. Hyvän ykköskauden jälkeen, toiveissa olisi hieman kauhua ja toimintaa niin olisin tyytyväinen mikäli sarja jää alle 3 kauden mittaiseksi, ettei tule sitten tapaus Pakoa, missä väkisin tehtiin lisäkausia ja loppu olikin täyttä kuraa.

Muita sarjoja mitä tulee aktiivisesti seurattua (Amerikan aikataulussa) ovat, Chukki, BB Theory ja Supernatural. Ikävästi jäi Kovan Onnen Kundi kesken, kun siellä vissiin ABC osti sarjan oikeudet, mutta eivät sitten jatkakaan. Jäi vielä niin vittumaiseen kohtaankin (en rupea spoilamaan tässä nyt turhaan). Flashforward oli vielä sarja mitä tuli katottua innoissaan, mutta siinäkin sitten herra isot herrat peruuttivat sarjan pienten katsojamäärien takia. Tosin uskon ja toivon, että jonakin päivä Flashforward sekä Kovan Onnen Kundi jatkuisivat saadeen vajaavaiseksi jääneen tarinan loppuun.
 

scholl

Jäsen
Hyvä, että alkaa uusia sarjoja. Ei telkkarista jaksa aina kts. jotain CSI Miami uusintoja. Esim. viime viikolla alkanut sarja Kovat kaulassa vaikutti ihan lupaavalta. Se huijari Neal oli hauska tyyppi, eikä se poliisikaan ihan dorkimmasta päästä ollut, joten aion seurata jatkossa.

Samoin XIII sarjaa pitää seurata, koska avausjakson perusteella ei oikein osaa sanoa vielä mitään.

Tuo 1-8-7 pitää kts. nyt tänään, koska en nähnyt sitä silloin, kun se tuli ensimmäisen kerran.
 

Wolves

Jäsen
Millä logiikalla muuten tuo Fox lopettaa aina noiden huippusarjojen esittämisen ekan tai toisen tuotantokauden jälkeen. Juuri kun pääsee sarjaan kunnolla sisään ja odottaa jännittäviä juonikäänteitä niin sitten sarja loppuu kesken ja loput jää pettymykseksi. Pitäisi lailla kieltää foxia tekemässä sarjoja kun eivät voi viedä ohjelmia kunnialla loppuun

-pasi- lausuu heinäkuussa 2010 sanat, jotka sopivat tähän hetkeen kuin nenä päähän.

Fox on nimittäin lopettanut joulukuun puolella yhden lemppareistani eli "The Good Guys"in.

Edit: Poistetaanpa väärä linkki ja haetaan uusi tilalle
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Esittämisen lopettaminenhan riippuu katsojaluvuista ja mainostuloista. Ohjelmakartta pitää tehdä riittävän houkuttelevaksi varsinkin primetimen osalta, jotta kanava pärjäisi muita kolmea networkia vastaan katsojaluvuissa. Jos on jääty jälkeen niin muutoksia pitää tehdä. Samoin muutoksia voi tulla jo silloin, jos huomataan, että kun tulevan kauden ohjelmakarttaa esitellään yhteistyökumppaneille, eikä mainostaaloja ala tulemaan niin hyvin, kun on odotettu. Valitettavasti Idolsin tyyliset tosi tv:t ovat vieneet paljon tuota ohjelma-aikaa, kun niitä on sen verran halpa tehdä ja katsojaluvut ovat hyvät.
 

Soolo

Jäsen
Minusta tuo uusio V on todella hyvä. Ainakin ensimmäinen kausi oli timanttia alusta loppuun. Juoni todella eteni jatkuvasti, eikä mitään täytejaksoja ollut. Olin todella skeptinen aluksi, että näinköhän tuosta ideasta enää saadaan mitään aikaan, mutta kyllä vaan on saatu.

Anna on hyytävä pahis, todella liskomaisen olemuksen Morena Baccarin saa itsestään revittyä ja onhan se kyllä kaunis katsella, tosin niin on Lisakin. Aaah.

Odotan innolla uusia jaksoja.

Onko tämä jotain sarkasmia vai ei? Katsoin jokin aika sitten tuon ensimmäisen jakson ja sehän oli ihan paska. Lapsuusvuosien eräs suosikkisarja siis tämä alkuperäinen V, ja siinä mielessä kiinnostusta löytyy jos vaan aihe on saanut arvoisensa käsittelyn nyt. Kysyn siis kannattaako katsoa vielä enempää jos piti eka jaksoa ihan paskana?
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kysyn siis kannattaako katsoa vielä enempää jos piti eka jaksoa ihan paskana?
Ehkäpä ei...

Olen katsonut kaikki Suomessa esitetyt jaksot, ja vankkumattomana scifi -fanina olen kyllä jaksanut seurata, mutta minuun tämä V:n uutuusversio ei ole sen suuremmin kolahtanut. Henkilöhahmot vaikuttavat tähän mennessä nähdyn perusteella varsin yksioikoisilta, eikä sarjan jaksosta toiseen ulottuva juonenkaarikaan mitään suuria yllätyksiä tarjoa. Eli henkilöt ovat juuri sellaisia, miltä vaikuttavat ensisilmäyksellä olevan, ja juoni etenee juuri siihen suuntaan mihin ensi viitteistä lähtien näyttääkin olevan menossa. Varsinaisesti en siis suosittelisi kuin niille jotka katsovat kaiken scifin, tai niille jotka haluavat että mikään ei saa koskaan yllättää...

Toki sarja on ihan hyvällä jenkkiläisellä ammattitaidolla toteutettu, ja siinä on "tiettyä" visuaalista ulottuvuutta, joten kyllä se aina tosi-TV:n voittaa...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viime yönä ameriikoissa nähty The Walking Deadin viides jakso jatkoi jo nyt huikeaa sarjaa

On tuo sen verran laadukas sarja etta varmasti tulee jatkossa seurattua kunhan saavat uusia jaksoja kuvattua. Paahenkilon ja muidenkin ihmisten "hitaus" arsyttaa valilla, ehka niista zombeista olisi voinut tehda pikkuisen aggressiivisempia ja nopeampia liikkeissaan niin ei tarvitsisi vakisin pakottaa ihmisia seisomaan paikallaan ihmetellen.

Mielenkiintoisinta itselleni on ollut miettia omaa kayttaytymista tuossa hypoteettisessa skenaariossa jossa sarjan hahmot joutuvat elamaan. Kuvittelisin tekevani fiksumpia ratkaisuja.

Jannaa nahda miten paahenkilo reagoi siihen mita CDC:n lekuri hanelle kuiskasi kuudennen jakson lopussa (varmaan kaikille jakson nahneille selvaa etta mita han sai tietaa), kun elaa kuitenkin nyt maailmassa jossa ei ole mitaan korkeampaa oikeusastetta. Taytyy myontaa etta haluaisin nahda kaverin kaivavan kaksi kuoppaa johonkin maen taakse, mutta eikohan se kilttiin telkkarityyliin puhuta selvaksi ja kaikki on taas hyvin.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meitsi kyllä diggaa tuosta uudesta V:stä. Se ei ole niin "burgerimainen" kuin alkuperäisversio ja näyttelijät ovat selkeästi parempia. Tällä hetkellä V on ainoa katsottava sarja joka ameriikoissa pyörii, ainakin siihen saakka kunnes House ja Fringe palaavat joululomalta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toisen kauden eka jakso antoi V:sta kyllä viitteitä, että mainiona jatkuu edelleen. Jos nyt vielä oli vähän hakemista.

Jakson lopussa kyllä hauska "viite" alkuperäiseen sarjaan, heh. =)
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Jakson lopussa kyllä hauska "viite" alkuperäiseen sarjaan, heh. =)

Viitsisitkö vähän kertoa vähän tosta alkuperäisestä V;stä? Minä kun en sattuneesta syystä ole niitä nähnyt. Eli miten toi sarja muka on niin erinlainen sitten kuin vanha sarja, koska uusintaversiota niin paljon haukuttu monissa paikoissa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viitsisitkö vähän kertoa vähän tosta alkuperäisestä V;stä? Minä kun en sattuneesta syystä ole niitä nähnyt. Eli miten toi sarja muka on niin erinlainen sitten kuin vanha sarja, koska uusintaversiota niin paljon haukuttu monissa paikoissa.
Ei nyt omat muistikuvat siitä alkuperäisestä V:sta ole niin vahvat. On jo tovi, kun viimeeksi katselin. Sinänsä perusasetelma on kyllä sama, eli isoilla lautasilla saapuvat ihmisiksi pukeutuneet liskot, joilla on jonkinlainen invaasio mielessään.

Siihen se yhtäläisyys mielestäni jääkin oikeastaan. Tuntuisi, että noiden liskojen intentiot on näissä sarjoissa ihan eri. Nyt varsinkin toisen kauden alkaessa siltä vaikuttaisi ja viitteitä jo ensimmäisen kauden lopussa oli siitä. Eli tässä uudessa sarjassa tuntuisi hiukan mutkikkaammalta tuo noiden muukalaisten suunnitelma. Saa nähdä.

Muutenkin siinä alkuperäisessä sarjassa ne liskot vaikutti jotenkin sellaisilta "space nazeilta" univormuineen kaikkineen, symbolit jne.

Lisäksi henkilöhahmothan näissä sarjoissa on tyystin erilaiset. Vaikka nyt vastarinta löytyykin molemmista.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Missasin Sons of Anarchyn 2.tuotantokauden toisen jakson, joka tuli viime torstaina 22.00 ja eilen myöhäisillassa joskus 23 jälkeen. Nyt kysynkin että mistä sen jakson vielä pystyisi näkemään? MTV3:lla on katsomo ja Nelosella Ruutu.fi, mutta subilla ei vissiin ole tällaista vastaavaa formaattia? Help?!
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Ja sitten hyvät ystävät, kun tulette vanhoiksi, viisaudesta en sano mitään, alatte katsoa mielenkiinnolla sarjoja kuten Taivaan tulet, joka jotenkin vain putosi itselleni vaikkakin vasta uusintakierroksella. Makuasioista voi kiistellä, mutta tuo on vaan Suomalaiseksi hyvä sarja, jossa hyvät näyttelijät, ok käsikirjoitus ja muutenkin laadukas toteutus.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja sitten hyvät ystävät, kun tulette vanhoiksi, viisaudesta en sano mitään, alatte katsoa mielenkiinnolla sarjoja kuten Taivaan tulet, joka jotenkin vain putosi itselleni vaikkakin vasta uusintakierroksella. Makuasioista voi kiistellä, mutta tuo on vaan Suomalaiseksi hyvä sarja, jossa hyvät näyttelijät, ok käsikirjoitus ja muutenkin laadukas toteutus.

Kai näin nuorempanakin tuota sarjaa pystyy katsomaan :D vaikka tuleekin yleltä ja on kotimainen sarja.. Sieltä parhaimasta päästä vielläpä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Taivaan tulet on tempaissut minut otteeseensa. Paljon voi tapahtua Kemijärvellä, tosin kuulemani mukaan siellä on melko omaperäinen kansa... Laadukas juoni, laadukkaat näyttelijät, siitä on hyvä lähteä. Väänäsen Karin onelinerit puolienglannilla tiputtavat kerta toisensa jälkeen. Jatkoajassa istuisi kyllä jo penaltya.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Laadukas juoni, laadukkaat näyttelijät, siitä on hyvä lähteä.

Loistava sarja ja ihme kun sitä ei missään mediassa ole sen ihmeemmin hehkutettu. Joka keskiviikko kuin nakutettuna tv:n ääressä, koiralle vaan tekemistä luiden merkeissä, niin pentu antaa rauhassa katsoa televisiota edes sen 45 min verran.
Luin sarjan nettisivuilta juttua, että nuoremmat näyttelijät on tempaistu mukaan ihan Kemijärven kouluista. Enpä olisi tajunnut, jos en olisi asiasta lukenut. Täydentävät loistavasti nimekästä ja upeaa näyttelijäkaartia. Varmaan ovat saaneet loistavaa oppia ja vinkkejä ammattilaisilta.

Toinen sarja mikä on myös ottanut minut otteeseensa samana iltana, alkaa nelosella klo 22, Kylmäverisesti Sinun. Tykkään.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Luin sarjan nettisivuilta juttua, että nuoremmat näyttelijät on tempaistu mukaan ihan Kemijärven kouluista. Enpä olisi tajunnut, jos en olisi asiasta lukenut. Täydentävät loistavasti nimekästä ja upeaa näyttelijäkaartia. Varmaan ovat saaneet loistavaa oppia ja vinkkejä ammattilaisilta.

Samoin ilmeisesti ainakin osa hoitohenkilökunnasta on oikeasti hoitohenkilökuntaa jos ei samalta kylältä niin samasta läänistä. Hienosti kyllä hoitavat roolinsa, kyllä nyt minua ainakin jännittäisi niin maan perusteellisesti tv-sarjassa, vaikka oman alan hommia tekisikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös