TV-sarjaketju

  • 2 220 005
  • 9 825

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
FFFUUU!! Mutta olihan tämä nyt arvattavissa, jos ABC canceloi sarjan vain pari viikkoa ennen kauden päätösjaksoa, että sarja jää cliffhangeriin. ABC sucks!

Mikäli tuo sarjan ostaminen vain on mahdollista, niin totisesti toivon, että HBO (tai ihan kuka vain, aivan sama) ostaisi oikeudet takaisin ja päättäisi sarjan kunnialla. Tosin, eri asia sitten onkin kuinka hyvin saisivat näyttelijät takaisin sarjaan.

Myös Kova laki -sarja sai kovan kohtalon, eli se lopetettiin juuri kuin 20 tuotantokautta tuli täyteen. Pitäisi alkaa hankkimaan niitä dvd-tuotantokausia. Kova laki on ollut sarja, joka ei kyllä ole toistanut itseään missään vaiheessa ja aina on löytynyt uusia näkökulmia. No, elämä on.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Myös Kova laki -sarja sai kovan kohtalon, eli se lopetettiin juuri kuin 20 tuotantokautta tuli täyteen. Pitäisi alkaa hankkimaan niitä dvd-tuotantokausia. Kova laki on ollut sarja, joka ei kyllä ole toistanut itseään missään vaiheessa ja aina on löytynyt uusia näkökulmia. No, elämä on.
Onneksi on vielä sisarsarjat Rikollinen mieli ja Erikoisyksikkö. Kova laki on kyllä erinomainen sarja.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Mainittakoon sen verran, että Sub näyttää ensi syksystä lähtien saksalaista hittisarjaa Marienhof. Sarjaa on aiemmin esitetty MTV3:lla vuosina 1994-2002.

Pakko tunnustaa, että aikanaan tuota sarjaa tuli mielenkiinnolla seurattua ja koulusta oli kiire pyöräillä kotiin katsomaan kyseistä sarjaa. Harmi, että tässä on lähes vuosikymmen vierähtänyt noista ajoista, mutta pitäähän sarjaa vilkaista ainakin nostalgian vuoksi. Pienellä nettiselailulla selvisi myös, että myös muutama vanhempi hahmo on vielä mukana sarjassa.

Tämä on kyllä aivan loistava uutinen. Tiiviisti tuli sarjaa aikoinaan seurattua, kun maikkarilta aikoinaan tuli. Erittäin toivottu uusinta.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Onneksi on vielä sisarsarjat Rikollinen mieli ja Erikoisyksikkö. Kova laki on kyllä erinomainen sarja.
Kovan lain lopetus oli kieltämättä ikävä uutinen, mutta onneksi tosiaan kaksi muuta jatkavat. Syksyllä sisaruskatras saa lisäksi uuden jäsenen, kun NBC:n ohjelmistossa aloittaa LOLA eli Law & Order: Los Angeles. Toivottavasti sarja jatkaa Kovan lain perinteitä kunniakkaasti.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Pitää melkein töniä taas ylöspäin tätä ketjua, kun television tämän hetken kovin sarja Breaking Bad vetäisi taas maton alta viimeisimmällään. Mahdottoman kova lopetus kolmannen kauden toisiksiviimeiselle jaksolle.

Fiilikset on jotakuinkin samat kuin toisen kauden loppua edeltäneen jakson jälkeen. Ällistys.

Run.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katsoiko kukaan ensimmäistä tuotantokautta sarjasta Shark? Toinen tuotantokausi alkaa nimittäin tuossa yhden maissa enkä kuollaksenikaan muista, miten ensimmäinen siisoni päättyi. Joten, muistaako kukaan?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Community @ IMDB.com

http://www.imdb.com/title/tt1439629/

Tuli vastaan tälläinen hyvät pisteet IMDB:ssä saanut tv-sarja. 8,8/10 on yllättävän hyvät pisteet näinkin tuntemattomalle tv-sarjalle. Onko joku jatkoaikalainen tutustunut tähän sarjaan? Onko mistään kotoisin?

-Tinke-80

Kyllä vaan. Osuu ainakin meikäläisen nauruhermoon mukavasti tämä sarja. Ei ehkä aivan Officen veroinen mutta lähellä sitä. Kannattaa ainakin tarkastaa!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
No niin. Nyt on katsottu läpi Doctor Whon kausien 4 ja 5 väliin tehdyt spesiaalit, yhteensä 5 osaa. Taattua tavaraa, meni taas aika jaksojen seurassa nopeasti.

5. kausi odottelee aloittamista, taitaa osua huomiselle ja veikkaan että maanantai-iltaan mennessä nuo on katsottu. Sairaslomalaisella on aikaa.

Sitten seuraakin True Bloodin toinen kausi, Sarah Jane Adventuresia pari kautta ja Torchwoodin kaudet 2 ja 3.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Community @ IMDB.com

http://www.imdb.com/title/tt1439629/

Tuli vastaan tälläinen hyvät pisteet IMDB:ssä saanut tv-sarja. 8,8/10 on yllättävän hyvät pisteet näinkin tuntemattomalle tv-sarjalle. Onko joku jatkoaikalainen tutustunut tähän sarjaan? Onko mistään kotoisin?

-Tinke-80

Minuun ei kyllä jostain syystä tuo taas iskenyt yhtään, muutaman jakson katsoin ja lopetin seuraamisen.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Erittäin loistavasta sarjakuvasta Walkin Dead on nyt tekeillä tv-sarja. Vaikutta varsin loistavalle omassa genressään.
Toivottavasti tavoittaa sarjakuvan hengen.

http://www.tv.com/the-walking-dead-are-here!/story/23099.html

Tätä odotan minäkin innolla, varsinkin sen jälkeen, kun Robert Kirkman jossain haastattelussa kehui Darabontin ymmärtäneen sarjakuvan "syvimmän olemuksen", ja sanoi että sarjan perusta on sama kuin sarjakuvassa, mutta tarina ei ole suoraan sarjiksesta kopioitu.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Legendaarinen Futurama on alkanut jenkeissä uudestaan ja tähän mennessä on tullut kolme jaksoa telkkarista. Jaksot ovat olleet ehtaa Futuramaa mutta tällä viikolla tullut 3. jakso päättyi vähän oudosti eikä missään ole mainintaa että tämä olisi tuplajakso. Pitikö tuon jakson päättyä niin
että miljoonat ihmiset menevät ostamaan uutta eyePhonea?

Mutta kaiken kaikkiaan on hienoa nähdä yksi lempisarjoistani taas televisiossa. Suosittelen tätä kaikille Futuraman ystäville.

- Tinke-80
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hassua muuten että melkein kaikki TV-sarjat joita tällähektellä katson tulee YLE:n kanavilta.

Isä Matteo tutkimuksia on kyllä sulattanut minun sydämmeni lopullisesti. Todella loistava sarja kyllä kyseessä. Sinällään aika hassua nähdä Terence Hill pappina, mutta vetää kyllä roolin todella hyvin ja uskottavasti. Tosin eihän terence tässä sarjassa ihan tavallinen pappi ole vaan ratkaisee rikoksia , mutta kuitenkin jotenkin hellyyttävää nähdä aina matteo polkemassa pyörällään :)

Toinen sarja jota seurailen tällähetkellä on Naapurina Madridissä jota on kyllä ihan turha lähteä edes vertailemaan Serranosin perheen kanssa, mutta silti ihan ok sarja seurattavaksi. Kyllähän tuossakin alkaa jaksot jo toistaa itseään, mutta huumori kukoistaa välillä hyvin ja naiskauneuttakin löytyy.

Myös H2O nuorten sarjaa tulee seurattua ihan vain naiskauneuden ja sympaattisien näyttelijöiden vuoksi.

Noita kolmea ohjelmaa lukuunottamatta tulee oikeastaan diiliä vain kolmoselta katsottua. Sinällään monesti itse olen valittanut että yleltä ei tule mitään, mutta niin vain viimeaikoina on itsellä ohjelmat alkanut painottua juurikin ylen kanaville kun muualta ohjelmatarjonta on aika surkeaa. Miksei esimerkiksi Dexteriä tule missään kanavalta vaikka puhutaan yhdestä parhaimista TV-sarjoista mitä on viimeaikoina tehty? Tällähetkellä miltään pääkanavalta ei tule mitään huippusarjaa jos ei Housen uusintoja parhaaseen katseluaikaan oteta mukaan..

Toivottavasti yleltä tulisi enemmänkin näitä muiden maiden huippusarjoja ja löytyisi näitä "serranon perheen" kaltaisia ohjelmia. Toisaalta voisi melkein toivoa, että ylekin lähtisi myös näiden huippusarjojen näyttämiseen mukaan sen verran nelonenkin monesti raiskaa hyvät sarjat näyttämällä yöllä ne tai sitten lykkäävät seuraavien kausien alkamista/ sekä vaihtelevat esitysaikoja että ei tuu sarjojen katsomisesta mitään.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Millä logiikalla muuten tuo Fox lopettaa aina noiden huippusarjojen esittämisen ekan tai toisen tuotantokauden jälkeen. Juuri kun pääsee sarjaan kunnolla sisään ja odottaa jännittäviä juonikäänteitä niin sitten sarja loppuu kesken ja loput jää pettymykseksi. Pitäisi lailla kieltää foxia tekemässä sarjoja kun eivät voi viedä ohjelmia kunnialla loppuun
 

Pelimise

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Saipa
Hyvissä sarjoissa on usein lapsille ja nuorille sopimatonta sisältöä, joten ne on pakko näyttää aika myöhään illalla. Siirtely ja esitysajan jatkuva muuttelu on kyllä ärsyttävää.

Jostain luin, että Dexterin kolmas kausi olisi tulossa syksyllä..
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Onhan noita sarjoja paljon koko ajan työn alla mutta muutama poiminta.

- Spartacus - Yksi kautta aikain suosikeistani. Sekoitus Gladiaattoria, Roomaa ja elokuvaa 300. Veri lentää, päät irtoilee, tissejä ja tussuja, mitä muuta voi toivoa? Yksi season tullut jenkkilässä, toinen tulossa pienellä viiveellä kun päätähdellä todettu non-hodginsin lymfooma. Näinköhän tulee ikinä suomeen tai jos tulee niin rankasti sensuroituna.

- True Blood - Sopivan sairasta ja mustaa huumoria. Verta ja seksiä tässäkin mutta lisäksi tuota räävitöntä huumoria. Kolmas seasoni työn alla parhaillaan.

- Corleone "Il capo dei capi". - Vähän aikaa sitten maikkarilta tullut mafia-true-story Corleone. Salvatore "Toto" Riinan tarina lapsuudesta Cosa Nostran capo de tutti capiksi eli päälliköiden päälliköksi. Tämä kiinnosti siinä määrin että on tullut netti selattua läpi aiheen parissa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseä ärsyttää se nykyään, että ainakin Suomessa lähes jokaisella kanavalla tulee parhaaseen katseluaikaan vain poliisisarjoja, sekä sairaalaohjelmia. Ensin hieman päivällä ja alkuillasta jokainen kanava täynä sairaalasarjoja ja erinäisiä kertomuksia sairaaloista, DR philliä ym.. Sitten yhdeksältä alkaa tulemaan erinäisiä etsiväsarjoja ja agenttiohjelmia, JIM:ltä ja muilta sitten tulee erinäisiä poliiseista kertovista ohjelmista ja murhajutuista.

Oikeastaan kun katsoo tämänkin päivän koko päivän ohjelmaa niin montaa ohjelmaa ei löydy mikä ei liity näihin aiheisiin. Varmasti maailmalla tehdään muitankin sarjoja kun C.S.I ja teho-osastojen tyylisiä ohjelmia? nuo oli hittejä, mutta sen verran hyviä sarjoja amerikassakin liikkuu, että voisi noita näyttää, luulisi muidenkin, kun minun jo kyllästyvän jatkuvasti uusien eri poliisisarjojen katsominen. Noh tuon takia juurikaan telkkari ei itsellä ole auki kun ei sieltä mitään tule, itseasiassa jos YLE olisi maksullinen kanava eikä TV-luvan alainen niin se olisi ehkä ainut kanavapaketti jonka tilaisin, oikeastaan ainut kanava josta välillä tulee edes jotain..
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Millä logiikalla muuten tuo Fox lopettaa aina noiden huippusarjojen esittämisen ekan tai toisen tuotantokauden jälkeen. Juuri kun pääsee sarjaan kunnolla sisään ja odottaa jännittäviä juonikäänteitä niin sitten sarja loppuu kesken ja loput jää pettymykseksi. Pitäisi lailla kieltää foxia tekemässä sarjoja kun eivät voi viedä ohjelmia kunnialla loppuun
Siinä vaiheessa näkee, kerääkö sarja tarpeeksi mainostajia ja miljoonia foxin kassaan. Jos ei, niin sitten lopetetaan. Myös mainostajien kiinnostus on saattanut laskea tokalla kaudella sen verran, että jatkoa ei heru. Aika perseestähän tämä on sarjojen seuraajille, mutta sinun tulee seurata vain niitä sarjoja, joita katsovat kaikki muutkin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siinä vaiheessa näkee, kerääkö sarja tarpeeksi mainostajia ja miljoonia foxin kassaan. Jos ei, niin sitten lopetetaan. Myös mainostajien kiinnostus on saattanut laskea tokalla kaudella sen verran, että jatkoa ei heru. Aika perseestähän tämä on sarjojen seuraajille, mutta sinun tulee seurata vain niitä sarjoja, joita katsovat kaikki muutkin.

Niin tällä logiikalla varmasti saadaankin aina katsojat pysymään ohjelmapaikoilla kun lopetaan sarjat kun hieman putoaa katsojaluvut. Toki jos on rajuakin pudotusta niin ymmärtäähän sen, mutta silti välillä kyllä hätiköityjä päätöksiä. flashforward, Dark Angel, Tru Calling, John Doe, Dollhouse tulevat jo ekana mieleen mitkä lopettu aikaisin ja itse ainakin jäänyt koukkuun.. En ylläty vaikka tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin mitä hyviä sarjoja on lopetettu 1-2 kauden jälkeen..
 

Theone

Jäsen
... mutta silti välillä kyllä hätiköityjä päätöksiä. flashforward... tulevat jo ekana mieleen mitkä lopettu aikaisin ja itse ainakin jäänyt koukkuun...

Flashforward oli idealtaan aivan loistava, myös muutamat ensimmäiset jaksot olivat jäätäviä mutta sitten tapahtui jotain. Sarjan loput jaksot olivat aivan totaalista paskaa, lähes Prison Breakin lopun tasoa. Jostain luin, että alkuperäiset käsikirjoittajat lähtivät lätkimään ja sen kyllä huomasi.

Flashforward on hyvä esimerkki siitä miksi sarjoja lopetetaan. Sarjan taso romahtaa joka saa jo katsojatkin toivomaan sarjan lopettamista, tulee se kuuluisa myötähäpeän tunne.

Nopeasti hyvistä kesken lopetetuista sarjoista tulee mieleen Jericho jonka ensimmäinen kausi oli aivan loistava. Toinen kausi tehtiin vain fanien painostuksesta ja tuo tynkäkausi olikin aivan täyttä kuraa.
 

scholl

Jäsen
Siinä vaiheessa näkee, kerääkö sarja tarpeeksi mainostajia ja miljoonia foxin kassaan.

Pitää muistaa kuinka kallista tuollainen sarjan tekeminen on. Esim. jos Saksassa joku Alarm für Cobra 11 - die Autobahnpolizei -sarjan tekeminen maksoi joskus kauan sitten 5 miljoonaa D-markkaa per jakso. Kun miettii mitä Amerikassa maksaa niin ne on huikeita summia mitä rahaa laitetaan.

Syy miksi kalliita sarjoja tehdään on se, että esim. Amerikassa on kova networkien välinen taistelu. Kun mainostajia haetaan ja heille esitellään tulevan kauden ohjelmistoa niin erityisesti jokainen primetimen slot on merkityksellinen. Verrataan mitä siellä on verrattuna kilpailijoihin. Katsojaluvut ovat erittäin tärkeitä. On pakko yrittää olla ohjelmallaan korkeammalla kuin vastaavan ohjelmapaikan ohjelmat 3:lla kilpailijalla. Jos niin ei tapahdu niin aletaan etsiä korvaavaa sarjaa. Hyvin harvoin tulee oikeasti joku menestyjäsarja, joka vuosikausia pysyy huipulla.

Flash forward oli lupaava alussa, mutta lopetin katsomisen siinä vaiheessa, kun koko juoni pyöri sen ympärillä, että dokaako äijä ja pettääkö vaimo. Säälittävä juoni siinä mielessä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Itseä ärsyttää se nykyään, että ainakin Suomessa lähes jokaisella kanavalla tulee parhaaseen katseluaikaan vain poliisisarjoja, sekä sairaalaohjelmia. Ensin hieman päivällä ja alkuillasta jokainen kanava täynä sairaalasarjoja ja erinäisiä kertomuksia sairaaloista...
Täysin totta.

Oli pakko tulla avautumaan tänne, kun äsken huomasin laittaessani telkkarin päälle, että 16:30 televisiosta tulee...

TV1:ltä tulee Holby Cityn sairaala,
TV2:lta Lentävät Lääkärit,
MTV3:lta Lääkärit,
Neloselta Greyn anatomia,
YLE Teemalta ensimmäinen ohjelma: Tiededokumentti; Kirurgian historia

Klo 18 ohjelma näyttää tältä:
JIM: Teho-osasto
TV5/Voice: Tuho-osasto
MTV3: Teho-osasto

Tässä välissä tulee sitten vielä Uppsalan sairaala ja Dr. Phil.

Mihin tämä maailma on menossa? Sairaslomalle kai...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös