ajankuva.
Henkilöiden moniulotteisuus stereotyyppisissä lokeroissa. Käsikirjoitus, esim puhetyylien yhteiskunnlaiset luokkaerot ovat hienoja. Draaman kaaret, sisäkkäisiä tarinoita jotka kuitenkin aina jollain tavalla nivoutuvat yhteen. Murros englantilaisessa luokkayhteiskunnassa, sosiaalinen ja yhteiskunnallinen liikehdintä briteissä sufragetteineen jne.
Njoo. Täytyy kyllä sanoa, että henkilöiden moniulotteisuutta en ole todellakaan havainnut. On hyviä ja pahoja ja siinä se. Lisäksi nuo yhteiskunnalliset aspektit ovat mielestäni kohtalaisen mitäänsanomattomia. Lähinnä vaan toitotetaan, että nyt muuten sitten yhteiskunta muuttuu. Mitään omaa sanottavaa sarjalla asiasta ei ole ja suurin merkitys sarjan kannalta 'yhteiskunnallisella kontekstilla' on se, että saadaan katsojat jännittämään päätyyko autonkuljettaja yhteen yläluokan naisen kanssa.
Myös sana ajankuva on sarjasta puhuttuna vähän väärässä paikassa, koska onhan kaikki hahmot mentaliteetiltaan vain ja ainoastaan kaksituhatlukulaisia, jotka sattuvat pukeutumaan hassusti ja joiden elämässä on ikäviä rajoituksia kuten sota, luokka- ja sukupuolirajat.