TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 895 911
  • 24 763

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Siinä ei ole koronakriisit tai HUS-alueen hankintalain vastaiset sekoilut mitään, kun majuri Sievinen on saikulla muutaman päivän niin kukaan ei saa liksaa ja nälkäkuolema uhkaa hyväpalkkaisia lääkäreitä.

Onneksi sairaalan käytäviltä löytyy vastaus tähänkin ongelmaan siivoojan muodossa.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ohhoh nytpä otetaan kovalla kädellä vanhoja käänteitä esiin. Annan propsit itselleni kun Luokkasen nimen mainittua tuli heti Isa"tissi"bella mieleen. Varmaan hänen paluu tapahtuu ovesta sisään astumalla juuri samalla, kun Lauri on sormi liipasimella kostamassa.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Villi arvaus, Mira tulee joko raskaaksi tai saa jonkun seksitaudin kun paneskeli sen Matin kanssa.

Satuin myös tämän kohtauksen näkemään ja harmittaa kun näytetään ihmisten harrastavan seksiä, mutta ei näytetä mihin varasto Matti tavaransa laski. Olen täysin kuorolaispoika näissä asioissa vailla minkäänlaista kompetenssia arvioida kuinka tuollaiset aktit yleensä päättyy, mutta Mira vaikutti sen verran passiiviselta lahnalta, että nähtyä useampaa asentovariaatiota tuskin oli. Eli eiköhän Matti painanut kylpytakki päällä lähestyssaarnaajassa loppuun asti.

Myös se tärkeä yksityiskohta jätettiin näyttämättä, että oliko käytössä kondomia ollenkaan. Jotenkin Mira vaikutti siltä, että hoidetaan vaan asia äkkiä pois alta, joten hän tuskin ehkäisyä oli vaatimassa. Epäilen, että varasto Matti kävi suoraan töihin ilman vaadittua huputusta ja täten pidän myös raskautta tai sukupuolitautia hyvin todennäköisenä.

Ja kun en tosiaan näistä asioista juurikaan tiedä, niin leviääkö sukupuolitaudit Miran ja Violan välisissä akteissa? Ehkä raskauden puolesta liputtaisin itse, vaikka se kortti onkin tässä hiljattain pelattu.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viola tosin vaikuttaa sen verran dongilta ja rakkaudesta sokaistuneelta tapaukselta, että varmaan menisi läpi Miran selitys siitä että kyllä pimpsoja riittävän pitkään hinkkaamallakin voi raskaaksi tulla.
Tuolta spoileriketjusta piti nostaa tämä hallitsemattomaan naurunpyrskähdyksen aiheuttanut viesti tänne. Hyvin noi likat tuollaisia semi-uuvatteja näyttelevät ja Salkkareiden nykytaso huomioiden, mikä ettei..
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Sikäli ihan uskottava juoni tuo, että Cindy/Ritva on palannut kotikulmilleen. Ensin isän silmän alla ja kyseenalaista kasvatusta saaneena karkaa ja aloittaa uuden elämän taiteilijanimellä. Sitten kaikki ei menekkään ihan putkeen. Ryöstetään kaverin rahat ja lähdetään Ferrarilla karkuun. Vuosien jälkeen alkaa kaduttamaan ja palataan sinne mistä kaikki alkoi "parannuksen tehneenä."

Harmi, että Metsolan Erkkiä ei sarjassa enää nähdä, ellei nähdä mitään takaumia. Cindy/Ritva kun mainitsi hänen kuolleen.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Miksi siis Anna edes lähti äitinsä matkaan? Meni hermo Karin äijäilyyn? Pari jaksoa katsoin hieman touhun keskellä ja jotain saattoi mennä ohi.

Uskovaisista sinänsä saisi hyvääkin juonta tämän päivän uskomushoitoja etc ajatellen, mutta näiltä käsikirjoittajilta en liikoja jaksa toivoa. Ympäripyöreästi vaan asetetaan syöpäpotilas noiden keskelle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Salkkareiden nämä uratarinat ovat parhaimmillaan kyllä ihan huikeita. Nythän esimerkiksi Aino on noussut ihan puhtaasta elämänkoululaisesta valtavan kansainvälisen pörssiyhtiön toiseksi suurimmaksi(?) osakkeenomistajaksi ilman, että pani tikkua ristiin sen eteen..

Että toivottavasti nyt kukaan ei omaa uraansa ihan Salkkarien pohjalta suunnittele :D
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Salkkareiden nämä uratarinat ovat parhaimmillaan kyllä ihan huikeita. Nythän esimerkiksi Aino on noussut ihan puhtaasta elämänkoululaisesta valtavan kansainvälisen pörssiyhtiön toiseksi suurimmaksi(?) osakkeenomistajaksi ilman, että pani tikkua ristiin sen eteen..
Eikai se sentään toiseksi suurin osakkeenomistaja missään vaiheessa ollut, mutta "huomattava määrä" osakkeita kuitenkin oli omistuksessa. Missään vaiheessa tätä ei toki sitten sen tarkemmin avattu, mutta "huomattava määrä" eli ihan niin maan peijjoonisti.

Toki täällä on taidettu hieman tätä omistajakuviota ihmetellä muutenkin, tuo Mustavaara-yhtiöiden omistajakuvio on kyllä ollut äärimmäisen sekava jatkuvasti:

-Alussa oli selvää että osakkeista suurin osa oli Gunun, Camillan, Dahlian ja ilmeisesti jossain vaiheessa myös Monican hallussa. Monica jossain vaiheessa luopui omistuksestaan, nyt en tarkemmin muista että kenelle ne siirtyi mutta kuitenkin.
-Sabrina astui kuvioihin sitten jossain vaiheessa ja onnistui haalimaan itselleen osake-enemmistön. Tässä vaiheessa voisi pohtia että miten, koska aiemmin mainitulla kolmikolla(/nelikolla) oli se suurin omistajuus. Ilmeisesti näillä sitten oli kuitenkin alle puolet osakkeista.
-Ingvarilla oli myös jonkinlainen määrä osakkeita, mutta ilmeisesti suht pieni osuus koska tämä oli katkera Gunulle siitä että savusti tämän aikoinaan firmasta ulos.
-Osa näistä Sabrinan osakkeista siirtyi sitten tämän vainoaja-keissin yhteydessä Ainolle.
-Osakkeita on sitten huomattavasti myös esim. Karin Ekholmin perhetutuilla koska Karin sai näitä itselleen ja onnistui siirtämään niitä sitten Akille.
-Aki sai käsiinsä myös Camillan osakkeet + Ingvarin osakkeet ja lopulta myös Ainon osakkeet. Tämä osakemäärä siis kuitenkin on yhteensä suurempi mitä Sabrinalla, Gunulla ja ilmeisesti myös Dahlialla on.

Ei tämä nyt mitenkään erityisen selkeä kuvio ole missään vaiheessa ollut, koska en pitäisi mitenkään mahdollisena sitä että Akin saama osakepääoma olisi niin iso että sillä noustaan firman suurimmaksi omistajaksi. Tai sitten Gunulla ja Sabrinalla on osakkeita luultua vähemmän ja Ainon ja Ingvarin potti oli huomattavasti luultua isompi.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Salla oli ensimmäistä kertaa siedettävä illan jaksossa. Toivottavasti sama meno jatkuisi, ettei käy niin kuin esikuvalleen Ullalle: vahvuudet ovat jossain ihan muussa kuin säheltämisessä, silti jokainen kohtaus vedetään yli.

Cindyn paluu tuntuu turhalta. Ok, näyttelijä on suosittu mutta ilman Sebastiania, Jiriä ja Joonatania mikä tuossa on pointti? Anna ei edelleenkään ole edes alkuteksteissä (tosin on alkanut esiintyä viime aikoina enemmän), enkä rehellisesti sanottuna usko Johannes-veljiä kauaa nähtävän. Ja eikö niin isosta rikoksesta kuin mitä Liisa ja Cindy tekivät luulisi joutuvan pitkäksi aikaa istumaan? Ai niin, tää on Salkkarit.
 

LPH

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja eikö niin isosta rikoksesta kuin mitä Liisa ja Cindy tekivät luulisi joutuvan pitkäksi aikaa istumaan? Ai niin, tää on Salkkarit.
Muistaakseni kun Liisa vieraili sarjassa 2017 niin Linda sanoi, että rikos oli juuri ja juuri vanhentunut. Jos siis Cindyn ja Liisan rikos tapahtui 2014, niin ei mikään kovin suurin tainnut olla, kun vanheni vähän oli 3 vuodessa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Cindyn mukana voisi tulla Ossi(!!!!) takaisin. Sutinaahan näillä kahdella oli, ja mitä itse haen takaa, Ossi(!!!) saattaisi tuoda Ismoonkin uutta eloa. Kaippa sen nimimerkkikin paljastaa, etten Ossista sinällään hirveästi välitä, mutta kyllähän Ossi aika moneen Ismon muistettavimpaan hetkeen tavalla tai toisella kytkeytyy.

Vaan eipä Ossille tainnut paljon mitään Pihlajakadulle jäädä... ellei sitten tule vaan vittuilemaan vanhalle Izmolle.
 

redpecka

Jäsen
Onko Camilla poistunut sarjasta määrittelemättömäksi ajaksi kun on koomassa? Eli voisi tehdä comebackin viiden vuoden kuluttua? Ei ole ikävä, tosin.

Mites se yksi hammaslääkäri-vainoaja? Jotain juoniskenee seurailin youtubesta kun se oli Kallen kanssa rehveillä ja sen pikkusiskon huoneeseen ei saanut mennä. Jäi jännään paikkaan, mutten ole nähnyt oikein mitään klippejä enää. Onko se jo paljastunut vanhoille staroille? Käsittääkseni se siis kostelee noille siskonsa koulukiusaajille ankaralla kädellä.

Alan päästä sisään tähän formaattiin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Happy Homes!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Monica se vain muhinoi Severin luona, vaikka itse on miljoona kertaa sanonut, että Severi on hänelle liian nuori ja jutussa ei ole mitään järkeä? Entä Magnus? Luulisi yksinhuoltajan pitävän parempaa huolta lapsestaan. Ei ole ainakaan mainittu että hän olisi jossain hoidossa tms.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Entä Magnus?
Eikös Magnum ole Jirin följyssä Baltian turneella?

Huomasiko joku muu, millaista tarjousta Ismo yritti standiinsa tunkea? "Kaksi sämpylää kolmen hinnalla". Timanttia.

*e* Odotin, että joku olisi siinä kohtauksessa tuohon Ismon huipputarjoukseen kiinnittänyt huomiota, mutta näin ei mielestäni käynyt (vähän sivusilmällä ja -korvalla seurasin, eli saattoi vaan mennä multa ohi), joten oli varmaankin laitettu vain tarkkasilmäisten katsojien iloksi.
 
Viimeksi muokattu:

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Eikös Magnum ole Jirin följyssä Baltian turneella?

Huomasiko joku muu, millaista tarjousta Ismo yritti standiinsa tunkea? "Kaksi sämpylää kolmen hinnalla". Timanttia.
Aivan, niin olikin. Logiikkaahan on sittenkin vielä jäljellä ainakin hitunen.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Magnus varmaan pamahtaa ruutuun kesätauon jälkeen esiteini-ikäisenä tuttuun Salkkari tyyliin.

Huvitti eilisessä (vaiko toissapäiväisessä?) jaksossa, kun Kari ja kumppanit kuikuili pakoreittiä kuin olisivat olleet pahemmaltakin vankileiriltä korkeine muureineen pakenemassa, jumalauta aitan ovesta kun astui ulos niin ei ollut muuta kuin kävellä avaralta tontilta pois, ei minkäänlaista estettä asialle missään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Huomasiko joku muu, millaista tarjousta Ismo yritti standiinsa tunkea? "Kaksi sämpylää kolmen hinnalla". Timanttia.

*e* Odotin, että joku olisi siinä kohtauksessa tuohon Ismon huipputarjoukseen kiinnittänyt huomiota, mutta näin ei mielestäni käynyt (vähän sivusilmällä ja -korvalla seurasin, eli saattoi vaan mennä multa ohi), joten oli varmaankin laitettu vain tarkkasilmäisten katsojien iloksi.
Tuo sama tarjous oli Ismolla joskus aiemmin tuolla esillä, silloin muistaakseni Kalle tästä mainitsi että ei nyt mennyt ihan putkeen. Ilmeisesti oli kuitenkin menestys kun uudestaan käyttää samaa plakaattia.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Laitelalta se on tainnu bisnesvainu kadota kokonaan? "Kaksi sämpylää kolmen hinnalla"? Ei ihme ettei kauppa käy, asiakkaatkin karkaa jonnekin SUPERMARKETTIIN. Voi helvetin helvetti!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Siis sairaala laitto sairaslomalla olevan palkanlaskijan pihalle?

Toivottavasti Lasse lähtee käräjille.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Insinöörimajuri saa potkut, kun vähän retuuttaa sijaista. Tämä sijainen on tappanut yhden kaverin, kidnapannut useamman jne, mutta hyvä työntekijä on.
Laurista ja Lassesta tulee vielä tilanteen pakottamina liittolaiset? Aaro katoaa ja kaikki syyttävät Lassea, koska kuka muu muka haluaisi Aarolle pahaa? Lasse päätyy vielä linnaan tämän seurauksena.

Tämä siis ihan puhdasta mutuilua, jos sattuu osumaan kohdilleen, ei tarvitse syyttää spoilaamisesta.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Miten Jutta toimii jossain johtoportaassa? Muistelin hänen olevan puheterapeutti. Toki tällaiseen sarjaan on mahdoton muodostaa sairaalasta kaikkine portaineen selkeää kuvaa, kun on yksi poliisi, yksi kauppa jne.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Miten Jutta toimii jossain johtoportaassa? Muistelin hänen olevan puheterapeutti. Toki tällaiseen sarjaan on mahdoton muodostaa sairaalasta kaikkine portaineen selkeää kuvaa, kun on yksi poliisi, yksi kauppa jne.
Jutta on sairaalassa muistaakseni työsuojeluvaltuutettu tai joku muu luottamusmies joten sen vuoksi on noissa mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös