TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 892 692
  • 24 761

Azteca

Jäsen
Sossutäti on kyllä hienosti käsikirjoitettu. Lapsi kaapattu niin tullaan syyttelemään eikä tukemaan. Tätiä ei mitenkään kiinnosta tukea vanhempia vaan onnistuminen on vain jos saa lapsen vietyä heiltä.

Kuinka usein ootte muuten aikuisena ollut piilossa puun takana? Käsikirjoittajien mielestä se on ainakin ihan perus.

Ettei aina vain valivali niin onhan Sergei, Kari, Jiri, Janne ja muutama kaunokainen hyvää kamaa ja bonus siitä että sarjasta on lähtenyt mm. Peppi.
 

Lapa11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vimpelin Veto
Huomenna (tänään) on sitten vuorossa Salkkarien kevätkauden päätösjakso. Ite olen onnistunut välttämään sen tässä ketjussa mainitun Maikkarin spoilausmainoksen ja kaikki muutkin spoilerit esim. netissä, jos ja oletettavasti kun niitä kuitenkin jostain löytyy. En voi sanoa, että suurella jännityksellä odotan huomista jaksoa, mutta keskimääräistä suuremmalla mielenkiinnolla kuitenkin. Veikkauksia päätösjakson tapahtumista:

- Sergeille ja/tai Monicalle paljastuu, että Stubastian on Mariannan lapsen isä. Tämän salaisuuden paljastumiseen viittasi mielestäni Mariannan tämänpäiväinen rakkaudentunnustus Sebastianille. Eiköhän tuo mene niin, että Sebu ja Marianna päätyvät syksyllä yhteen. Jos Sebastianin isyys paljastuu Sergeille ja Monicalle pidän todennäköisenä, että Sergei ja Monica rakastuvat toisiinsa siinä samalla kun vuodattavat pahaa oloaan ja petetyksi tulemisen tuskaansa toisilleen. Veljesten välit katkeavat, mutta sovinto tehdään jo syksyllä, bros before hoes. Tai ehkä samalla Mariannakin saa Sergeiltä (ja Monicalta) synninpäästön, jos Sergei ja Monica tämän kuvion johdosta löytävät toisensa.

- Katsojille selviää, että Ilja on hengissä, mutta kaappaajan henkilöllisyys jää toistaiseksi hämärän peittoon, kyllä mä näkisin tuossa kuviossa kliffiainesta. Sanni ja Tale tietenkin uskovat pojan kuolleen, kun poliisi löysi sen hupparin. Olen miettinyt pääni puhki, että kuka se kaappaaja voisi olla. Jossain vaiheessa olisin ollut valmis lyömään vetoa sen puolesta, että kaappaaja on Lari, mutta ehkä ei kuitenkaan. Kuoliko se Mariannan sekopäämutsi vai päätyikö mielisairaalaan/vankilaan? Hän voisi hyvinkin olla kaappaaja, eikä siinä tarvitsisi olla mitään logiikkaa taustalla, koska hänhän on hullu. Jokerikorttina isken pöytään, että kaappaaja on se sossutantta Moilanen, joka ei jostain syystä voi saada lapsia, mutta sellaisen kuitenkin omakseen haluaa. Niinpä hän on kaapannut Iljan, riistää lapsen hävittämisen varjolla Talelta ja Sannilta huoltajuuden ja ottaa jostain sattumalta löytyvän Iljan itselleen.

Tärkeintä kuitenkin, että kaappaaja ei olisi joku vitun Seireeni tai Sireeni, joka sitten syksyllä unohtuu kuin Iidan velat Alissalle ja Iljakin löytyy vahingoittumattomana, jonka jälkeen case closed.

- Gunnarilla on syöpä tai joku muu kuolemaan johtava sairaus, vaikka sehän kyllä jo tavallaan paljastui kun hän sanoi Camillalle aikovansa "elää vielä kun voi" tjsp.

- Pienen mahdollisuuden jätän sille, että Ismo vahingoittaa fyysisesti Akia ja/tai KrisLiisaa, mutta aika epätodennäköisenä tätä pidän.
Aika hyvin ennakoit tämän päivän tapahtumia!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hyvin ennakoit tämän päivän tapahtumia!

Eipä tarvinnut olla kummoinenkaan päättelyn Kauno Saario, että osui edes lähelle. Sergeille ja Monicalle tosiaan paljastui, että Sebastian on käynyt puttaamassa Marjaanaa ja saattanut tämän raskaaksi, mutta tuo tuli yllätyksenä, että salaisuus paljastui samalla koko naapurustolle. Mikäpä siinä, tulipahan tuo salaisuus oikein ryminällä kaapista.

Ilja oli kuin olikin hengissä, yllättyneet käsi ylös. Naurahdin, kun oletettu kaappaaja näytettiin takaapäin ja totta kai tumma huppari päällään ja huppu päässä. Hanskoista päätellen kaappaaja on nainen ja jos kaappaajan henkilöllisyydestä pitäisi lyödä vetoa, niin ehkäpä kallistuisin sen sossu-Moilasen kannalle, mutta en vielä sulje pois sitä mahdollisuutta, että kaappaaja onkin Marjaanan sekopäämutsi. En muista mitä hänelle tapahtui, että katosiko/karkasiko, kuoliko vai joutuiko vankilaan/pakkohoitoon, mutta eipä sieltä vankilasta/hoidosta karkaaminen tai kuolleista herääminenkään temppu eikä mikään olisi, tämä on kuitenkin Salkkarit.

Gunnarin oletetusta sairaudesta ei puhuttu sanaakaan, eikä Ismoa taidettu edes näyttää koko jaksossa tai jos näytettiinkin, niin ainakaan hän ei vetänyt Akia ja/tai KrisLiisaa dunkkuun, joten noiden osalta veikkailut meni reisille. Mielestäni oli kaiken kaikkiaan aika vaisu päätösjakso kaudelle, ketään ei ammuttu, ei puukotettu eikä räjäytetty.
 

A Siente

Jäsen
Homojen ruutuaika oltaistiin voitu korvata ihan millä tahansa muulla. Varmaan puolet jaksosta tuota samaa, mitä ollaan nähty jo vuosia. Ei saatana.

Se oli muuten Seppo joka vei Iljan. On mustasukkainen Ullasta ja on sen takia varjostanut Gunnaria. Kaappasi Iljan, koska haluaa suojella lasta Gunnarilta.
 

Ruutu8

Jäsen
Jos en nyt ihan väärin muista, niin siinä pari viikkoa pyörineessä viimeisen jakson mainoksessa Sirgay ampuu aseella jonkun asunnossa? Sitä odottelin, mutta meni kyllä ohi. Vai olenko nähnyt unta?

Anyway, oli kyllä heikohko päätös tälle sarjakaudelle. Kuvaa hyvin tätä nyky meininkiä: 127 "sattumalta" kohtaamista hahmojen välillä per jakso. Sitten vähän saman homokolmikon hippaa sekä Sebastianin naiskuvioita. - Stuba muuten peliaikavertailussa taatusti kärjessä, kun ottaa tämän kauden jaksot huomioon. Kovaltshuk siis menossa mukana, vaikea edes veikata kuka hänet on mukaansa Munkkiniemen rannasta ottanut.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Joo, en jäänyt miettimään "tulisi syksy pian".

Säästyypä hermot tältä "draamalta" hetken aikaa.

Jopa Turku yhtäkkiä tuntuu suurelta kaupungilta, kun katsoo Salkkareiden Helsinkiä.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Jos en nyt ihan väärin muista, niin siinä pari viikkoa pyörineessä viimeisen jakson mainoksessa Sirgay ampuu aseella jonkun asunnossa? Sitä odottelin, mutta meni kyllä ohi. Vai olenko nähnyt unta?.

No tätä ihmettelin myös? Mitä helvettiä oliko tuo vain jokin maikkarin halpa kusetus? Ja sitten tosiaan lähes puolet jaksosta Elias/Lari juupaseipäs.. Ei saatana hyvä vaan, että tämä paska jää tauolle.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
No tätä ihmettelin myös? Mitä helvettiä oliko tuo vain jokin maikkarin halpa kusetus? Ja sitten tosiaan lähes puolet jaksosta Elias/Lari juupaseipäs.. Ei saatana hyvä vaan, että tämä paska jää tauolle.

Maikkarille kuohulasi ja ase sama asia?

Joo, siis tätä minäkin ihmettelin. Ovat nyt hypänneet jonkin hudin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Hyvää spoilausta jätkät. Kiitos paljon.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mulle tuli mieleen, että olisko Larin faijan paluun paikka? Siis tuossa Ilja episodissa putkahti tällainen ajatus.
 
Ihan hyvä jos se maikkarin spoilimainos oli joku kusetus. Tyyliin ainoa asia, missä on Nelosta parempi. Nelosta kun katsoo, niin se on ihan varma että suosituimmista ohjelmista (SHKK, Hyvät Kaupat, TI...oikeastaan ei pelkästään suosituimmista ohjelmista. Taitaa tulla ihan kaikista "omista" ohjelmista.) tulee pitkin viikkoa näitä "ensi jaksossa" mainoksia ja vielä ennen ohjelmaakin ja aina ennen mainoskatkoja keskellä ohjelmaa. Ihan vitun ärsyttävää. Luojan kiitos joku joskus on päättänyt, että urheilu on livetapahtuma. Jossain toisessa universumissa näen sieluni silmin, kun koko kauden lätkät nauhoitetaan kesällä ja ennen peliä aina tulee näitä "Oulun Kärpät ensi pelissä:" ja "Katkon jälkeen:" -spoilimainoksia.[/offtopic]

Itse kyllä pidin kauden päätösjaksosta. Ei tällä kertaa sorruttu johonki halpoihin red weddingeihin, kahvilan räjäyttelyihin tai moottorikelkkasurmiin, vaan ihan oikeasti luotiin useasta eri juonikuviosta erittäin mielenkiintoinen ja jätettiin kaikki kutkuttelevasti täysin hajalle. Sepen paljastuminen koko rapun edessä, Mariannan hartaasti alkanut sekoaminen, Ilja ja hänen kaappaajansa, Jirin lose-lose-lose -tilanne, Gunnarin hämärä puoli(jos sellaista edes on) ja sairaus, Ipe ja nyrkin heristelyt, onko Kari yhtä macho, ÄIJJJÄ ja komea vielä syksyllä... Kyllähän näissä on. Ainoa mitkä ei niinkään kiinnosta ovat homohipat sekä Iidan ja Anttonin väkisin väännetyt huumekeissit. Noista nuo homohipatkin ovat ihan ok kamaa, mutta ei mitään erikoista tai uutta.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Eerikäisen bad-cop -rooliin ei puututtu millään tavoin koko kautena. Saiko se hoidettua yhtäkään juttua asiallisesti päätökseen? Otti lahjuksia, puhuttiin helposti ympäri, tuhosi todisteita (kai) jne.
 

Knap

Jäsen
Pepsipojan kaappaaja voi hyvinkin olla myös Camilla, koittaa saada Gunnaria saamaan halveksintaa ullalta, ja näin Gunnar ei saa enää koskaan maistaa ullan lihapullia.

Tosin eiköhän se todellisuudessa ole se tummempi osapuoli kurjista.

Todella tylsää että jokainen salaisuus mikö sarjassa on nähty päätyy selville, okei draaman kannalta hyvä, mutta vaihtuvuutta hei. Toki tässä asiassa se paljastui eritavalla, kun normisti jokin on huoneen nurkalla kuuntelemassa.

Sannin näyttely meni tänään kyllä käsittämättömästi vihkoon. Tuo raivopuuska tuli täysin tyhjästä, toki sinänsä ymmärrettävästä syystä, mutta silti todella odottamaton reaktio.

Nyt näyttää siltä että parillista määrää homoja ei ainakaan pihlajakadulle jää.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Olipahan yksi historian heikoimmista päätösjaksoista. Kaikki päätapahtumat pystyi ennustamaan jo pitkään ennen päätösjaksoa ja suurimpana floppina oli antaa noin paljon aikaa vielä tuolle Kalle-Lari-Elias -akselille.

Hauskaa sinällään, että kun Äijö rupesi Salkkareiden tuottajaksi reilut kymmenen vuotta sitten, niin sarjan alamäki alkoi aika vauhdilla. En tarkoita alamäellä katsojalukuja, mutta kyllähän tämä jälkimmäinen puolisko Salkkareiden historiassa on paljon heikompi kuin ensimmäinen. Äijöhän taisi kommentoida tämän vuoden päätösjaksosta, että se olisi kaikkien aikojen paras.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Viime viikolla tuli katsottua (pitkästä aikaa, mahdollisesti ikinä) kokonainen jakso Salkkareita (alussa pehmopornoilua ja lopussa Aki pussailee Ismon eukkoa ja Ismo yllättäen puskasta on tätä kyttäämässä). Siitä pystyin päättelemään että kauden grande finalessa Ismo pukee pommiliivin ja pamauttaa koko Pihlajakadun kiertoradalle. Ilmeisesti näin ei käynyt, eli olen pettynyt.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Milloin Ismo Laitela muuttui miespilluksi? Mielestäni tärkeä kysymys. Sen ymmärrän että naisia hakkaavasta Ismosta haluttiin Koveron toimesta mennä vähän kevyempään suuntaan, mutta olisiko tässä ollut vaihtoehtoja jossakin tässä välissä tuon nykyisen miespillu-Ismon ja hakkaaja-Ismon välillä? Esim. aina KrisLiisan vinkuessa olisi oivallista heittää tuo "Kuoleman lavastaminen" -kortti ilmoille.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Don Laitela oli tosiaan aikanaan täysin dominoiva hahmo Pihliksellä. Nykyään Ismon väkinäinen naaman vääntely aiheuttaa ainoastaan myötähäpeää.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Äijö kehui haastattelussa, että päätösjakso oli yksi parhaimpia sarjan historiassa. En voisi olla enempää eri mieltä. Yksi huonompia kautta aikojen. Kaappaaja voisi olla se sossutäti, joka vetää hyvin rooliaan, mutta yllätys voisi olla Kalle. Hänhän halusi lapsen, mutta Lari ei lämmennyt. Toisaalta motiivi kaapata siskon lapsi ei ole hyvä ja järkevä.
 

Knap

Jäsen
No en nyt rupea puolustelemaan päätösjaksoa, mutta muistatteko viime vuoden päätösjakson, jossa ei ollut yhtään mitää. Se oli vain normaali jakso muiden joukossa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Surkea lopetus surkealle kaudelle. Tai no, Sergein "yllätys"-tokaisu pudotti ihan kympillä eli jotain hyvääkin päätösjaksossa oli.

Homohippa sai taas kerran hirveästi ruutuaikaa, mikä ei istu ymmärrykseeni. Tuo kuvio ei kerta kaikkiaan ole kehittynyt mihinkään suuntaan viimeisten vuosien aikana.

Iljan elossa oleminen tuskin yllätti ketään. Jäämmekin odottelemaan, että kuinka monta viikkoa syksystä käytetään vekaran etsimiseen. Itse veikkaan aikaa menevän sellaiset 10 viikkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös