TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 908 245
  • 24 772

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Toive olisi ainakin ettei loppuhuipennus liity tuohon klinikkaan, eikä Mariannaan. Ei tässä tosin taida paljoa vaihtoehtoja olla?

Toisaalta tuosta Mariannasta voisi saada hyvänkin cliffin aikaiseksi. Elias ja Lari on vakuuttuneita ilmeisti, ettei se Marianna nyt mitään kuitenkaan. Tuosta voisi jotain hyvääkin draamaa saada aikaiseksi, jos sekoisi kunnolla. Tosin siinäkin on riskinsä. Huonoin mahdollinen skenaario olisi kyllä, jos Heidi tulisi kotiin ja näkisi Mariannan Heidiksi pukeutuneena ja kausi loppuisi siihen. Etenkin, kun Heidi jo tietää, että Marianna on Heidiksi pukeutunut kerran aiemmin. Siis silloin, kun Peppi ja Sergei törmäsi tähän kaupungilla.

Ja tosta Tommi Taurulan sopparista. Olisi todellakin hyvä, jos jatkaisi pidempään Karin roolissa kuin sen viisi jaksoa. Tuottaja äijö sanoi silloin pressissä, että Karia nähdään keväällä vähän ja syksyllä sitten enemmän. Että ainakin tuotannolla on haluja pitää Kari ruudussa. Kaikki on ilmeisesti Taurulasta itsestään kiinni ja kyllähän tuo Taalasmaiden huusholli Karia kaipaa. Sen verran muniin puhalteltua tuo on, vaikka Janne välillä Talen kanssa väläytteleekin.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisi todellakin hyvä, jos jatkaisi pidempään Karin roolissa kuin sen viisi jaksoa. Tuottaja äijö sanoi silloin pressissä, että Karia nähdään keväällä vähän ja syksyllä sitten enemmän.
Itse muistelisin että sopimus olisi ollut 6 jakson mittainen. Huonoin skenaario olisi se, että Kari tulisi sarjaan ensi viikon päätösjaksossa ja näkyisi syksyllä vielä 4-5 jaksossa. Ja kyseisessä pressitilaisuudessa kun on puhuttu keväästä onkin tarkoitettu kevätkautta, sillä eiköhän nyt ole jo kesä ollut hetken aikaa. Ja jos Kari tulee vierailemaan 5-6 jakson verran niin silloinhan "Kari palaa sarjaan" on jo lähes samanlaista ylihehkutusta kuin se Iltalehden juttu että Florida saattaa käyttää ykkösvarauksensa KalPan Kasperi Kapaseen.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Jos tuossa saippuasarjassa joku häiritsee, niin ne on nuo hemmetin nysäkullit.

Ihan esimerkkinä, aamukahvin jälkeen lakinainen huohotti kieli ulkona ovelle perässä kävellen silmät kiimasta loistaen, stupido loihi lausumaan jotta kai sä pärjäät (tjsp) ja luikki ulos.
Sit tää Ismo.. no jos me muuttohommissa sit.. voi veljet.

Toisia pännii äidit ja tyttäret, toisia sit nää miespuoleiset "onnistujat".

No, sarjaa katsotaan ja siitä puhutaan, sehän monesti riittää.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopputekstien mukaan sen etunimi on Eva. Sukunimi puuttui.

Missasin alkuviikon salkkarit, joissa tämä Eva on ilmeisesti tuotu ruutuun ja jouduin netistä katsomaan kuvan, kun kerran täällä kehuttiin vahvistukseksi ja onhan tuo ihan nätti tyttö, ei siinä. On muuten myös Jasper Pääkkösen avovaimo. Ja jos tämä ei vielä riitä salkkarikytkökseksi, koska onhan Saku Salinin ajoista jo aikaa, niin tämä Evaa näyttelevä Tiia Elg on Helena Ahti-Hallbergin valmennettava tanssin saralla ja Helena Ahti-Hallberg taas on Talea näyttelevän Emil Hallbergin äiti.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Oikeastaan Joonatan ja Jiri edustavat parhaiten perusmiesten kaartia.

Ensimmäistä(ainakin muistaakseni) kertaa rustattava tähän ketjuun ja juuri tähän liittyen.

Jirsi Slegr on kasvanut ihan toimivaksi hahmoksi, mutta Joonatan vaikuttaisi olevan enemmänkin luonnerooli kuin taidokas roolisuoritus. Markku oletettavasti on samanlainen semijuntti ihan arkenakin ja helpostihan tuon roolihahmon siinä sivussa suorittaa. Uskomattoman huonosti tämä sterkkahorkkapään potentiaali on saatu salkkareihin tuotua viime aikoina esiin. Kaikessa tyhmyydessäänkin jopa järjetön hahmo. Joskus oli timanttia, ei enää.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joonatanin hahmo on käynyt aika paljon läpi. Aluksihan se oli ihan flegu asiassa kuin asiassa. Napin vetäminen toi hahmoon enemmän särmää ja nykyään esittää aika hyvää perusletkeää huumoriveikkoa, jota ei stressaa firman menettämiset tai muutkaan marginaaliset asiat. Luontaista suorittamista joka tapauksessa.

Vanhoilta ajoilta huomasin juuri Tubesta clipin "Panun ja Iiriksen paha riita". Aivan liian pitkä katsottavaksi, mutta oikealla hyppimisellä sieltä löytyvät nuo Panun lähes eeppiset raivokohtaukset. Jokin ongelma selvästi oli vuorosanojen muistamisessa, kun lauseet jäävät puolitiehen ja outoja taukoja välissä. Don Kaukovaara oli aina aliarvostettu hahmo. Tuohon aikaan sossukin oli vielä valppaana Pihliksen ovien takana. Toista se on nyt.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Napin vetäminen toi hahmoon enemmän särmää ja nykyään esittää aika hyvää perusletkeää huumoriveikkoa, jota ei stressaa firman menettämiset tai muutkaan marginaaliset asiat. Luontaista suorittamista joka tapauksessa.

Tuosta vain puuttuu se "perusletkeys" sekä "huumoriveikkous". Muuten ihan yes kyllä.

Salkkareiden kässäritiimiltä ei voi vaatia liikoja, mutta Joonatanin hahmo on kaukana viihdyttävästä lepijäbästä. Olen ikävä kyllä seurannut salkkareita alusta saakka ja Joonatan ei kuulu kärkirosteriin. Nykyisellään perseelleen mennyt torturevarastaminen ei missään muotoa tehnyt roinasta hauskaa saati viihdyttävää. Rasittavin piirre lienee tuossa vittuilussa kun verisukulainen vääntää pitsaa ja horkkapää vittuilee. Jotenkin ehkä ei jatkoon moinen kuvio.

Aki Nikkinen toivottavasti palaa ja tuo vähän salkkarimaisuutta tähän nykyisyyteen.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Salkkareiden kässäritiimiltä ei voi vaatia liikoja, mutta Joonatanin hahmo on kaukana viihdyttävästä lepijäbästä. Olen ikävä kyllä seurannut salkkareita alusta saakka ja Joonatan ei kuulu kärkirosteriin. Nykyisellään perseelleen mennyt torturevarastaminen ei missään muotoa tehnyt roinasta hauskaa saati viihdyttävää. Rasittavin piirre lienee tuossa vittuilussa kun verisukulainen vääntää pitsaa ja horkkapää vittuilee. Jotenkin ehkä ei jatkoon moinen kuvio.

Jossain määrin olen kanssasi samaa mieltä. Joonatanin parhaat vuodet ovat selkeästi olleet mielestäni suhde Julian kanssa ja sinä aikana tapahtunut pillereiden popsiminen. Nykyään Joonatan on enemmän sellainen hahmo, joka enemmänkin aiheuttaa myötähäpeää/ärtymystä kuin hauskoja kohtauksia. Toki niitäkin välillä on, mutta verrattaen harmittavan vähän. Voihan se toki olla, että hahmo tuosta vielä kehittyy paremmaksi. Kässäritiimistä, kun ei ikinä tiedä.

Pitkäikäisiä hahmoja tosin on mielestäni muutenkin hankalampi arvioida. Helpompi on kehua ja lytätä niitä hahmoja, jotka tekevät lyhyen visiitin (~1-3 kautta). Mun mielestä parhaimmat hahmot löytyvät sarjan alkuajoilta ja selkeästi suurin osa on näitä, jotka ovat olleet mukana useamman vuoden. Näistä "uusista" ja uusista hahmoista ei kovin montaa sellaista hahmoa löydy, jotka mahduttaisin omalla listallani top kympin sakkiin. Toki on totta, että joidenkin hahmojen ja näyttelijöiden kohdalla aika on kullannut muistoja, mutta sellaista se vain on.

Jos jotain top 10 listausta pitäisi tehdä, niin laittaisin sen jotenkin näin:

1. Kari Taalasmaa (Tommi Taurula)
2. Aki Nikkinen (Sami Uotila)
3. Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu)
4. Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski)
5. Ismo Laitela (Esko Kovero)
6. Jukka Salin (Jouko Keskinen)
7. Aaro/Eero Vaalanne (Teemu Lehtilä)
8. Markus Ekholm (Andrei Sandberg)
9. Sebastian Vuorela (Jarkko Nyman)
10. Toni Veijalainen (Kristo Salminen)

Jotain tuon suuntaista se ehkä olisi. Tuossakin olevien hahmojen paikat vaihtelisivat varmasti, jos enemmän muistelisin hahmoja. Mutta kuitenkin. Suurin osa hahmoista on lähempänä sarjan alkuaikoja kuin nykyhetkeä. Näilläkin pitkäaikaisilla hahmoilla on niitä hyviä ja huonoja hetkiä. Eikä noista kaikki edes olleet kovinkaan pitkään salkkareissa, mutta olivat silti sarjan kärkikastia hahmojen osalta. Esimerkiksi Ismo, onhan se nykyään kaukana niistä parhaimmista ajoistaan, mutta ansaitsee silti paikkansa top 5 hahmoissa.

"Uusista" hahmoista oikeastaan vain Sebastian ja Aaro/Eero ovat sellaisia, jotka top kymppiin laittaisin. Ei noita "ikimuistoisia" hahmoja tunnu tällä hetkellä Salkkareihin tulevan, ainakaan mun papereissa. Nuorista hahmoista harva on sellaisia, jotka nousevat kunnolla esiin ja sitä kautta jäisivät "ikimuistoisiksi."
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Niin paljon noista tanssiaisista puhutaan, että eiköhän siellä se tragedia synny. Vahvasti veikkaan, että Rönkkö ampuu Monicaa tai Katariinaa tms. Mielummin toki Katariinaa, niin saisi tuon yliärsyttävän naaman pois sarjasta. Eipä tässä paljon muita cliffejä ole heitelty ilmoille, paitsi ehkä nuo Ismon sekoilut kahden naisen välillä.
 

Slobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
Tuo Katariina vois kyllä painua mahdollisimman kauas Salkkareista. "Entinen" Katariina oli paljon parempi, vaikka siinäkin toki vikoja oli. Tämä nykyinen mursunaama vituttaa aina kun sen naama ilmestyy ruutuun. Kädet puuskassa vikisee jotakin, Jiri vois kerran motata päähän. Hirveästi Katariina tivaa Jiriltä onko sillä mitään salattavaa ja ite juonii kokoajan Jirin selän takana, alkaa ottaa kupoliin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitkä helvetin tanssiaiset nyt tällä kertaa? Järjestääkö laiton klinikka jonkun "black tie"-tapahtuman, jossa davidit ja muut kovia kokeneet pokaavat lakinaisia? Klinikka ei tosiaan ole mikään huikein storyline. Kunnianhimoisena ylilääkärin paikkaa hakenut Katariina säheltää nyt tuon paskan keskellä joidenkin ylevien arvojensa takia.

Yllätys muuten, että poliisi oli taas huono.

Kalle pitäisi saada vaikeuksiin tuon Larin takia. Jokin karmea väärinkäsitys ja ylilääkäri lopulta linnaan. Siellä sitten Valtterin sellikaveriksi ja kesäsarjaksi Salkkarien versio vielä paskemmasta sarjasta eli "Paosta". Kalle ja Valtteri juoksemassa 10 jakson verran karkuun.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Aikamoinen ässäsössösuhisija tämä Jirin exä. Mitähän tuostakin vielä paljastuu. Kaippa se yhteinen muksu jossakin piilottelee. Alkuperäisen Katariinan lähtiessä päätin antaa mahdollisuuden BanerjeeKatariinalle mutta voi persiö eihän tuosta tule mitään. Ainoa mikä on samaa vanhan Katariinan kanssa on tuo lääkärinä oleminen. Kaikella muulla tavoin roolihahmo on täysin muuttunut. Katsokaa vaikka Kauniita ja Rohkeita, jossa uusi Ridge vetää ihan täysillä vaikka saappaat ovat n. tuhat kertaa suuremmat täytettäväksi.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Aikamoinen ässäsössösuhisija tämä Jirin exä.

Salkkari-historiaan näitä suhteilla sarjaan päässeitä suhisijoita mahtuu ja paljon. Puhumattakaan näistä ns. ylinäyttelijöistä. Banerjee on kyllä aikamoinen floppi, pakko se on taas todeta. Taustat huomioon ottaen pitäisi olla ammattilainen ja varmasti siksi juuri sarjaan palkattiinkin, että ottaisi ammattilaisen otteella roolihahmon haltuun uskottavalla tavalla. No ammattilainen meni sitten ja teki roolihahmosta täysin erilaisen.

Yksi pieni ärsyttävä asia muuten pakko mainita. Teinit on suurimmaksi osaksi pistetty puhumaan teinien 2000-luvun kieltä. Mutta miksi esimerkiksi Tale puhuu "siitä TYTÖSTÄ, ei mulla ole mahdollisuuksia tollaiseen TYTTÖÖN" jne. Ja tämä sama toistuu, oli sitten keskustelukumppanina isoäiti tai ikätoveri. Hei kässärit, ei teinit puhu tytöistä TYTTÖINÄ! ; )
 

lenno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos jotain top 10 listausta pitäisi tehdä, niin laittaisin sen jotenkin näin:

1. Kari Taalasmaa (Tommi Taurula)
2. Aki Nikkinen (Sami Uotila)
3. Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu)
4. Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski)
5. Ismo Laitela (Esko Kovero)
6. Jukka Salin (Jouko Keskinen)
7. Aaro/Eero Vaalanne (Teemu Lehtilä)
8. Markus Ekholm (Andrei Sandberg)
9. Sebastian Vuorela (Jarkko Nyman)
10. Toni Veijalainen (Kristo Salminen)


"Uusista" hahmoista oikeastaan vain Sebastian ja Aaro/Eero ovat sellaisia, jotka top kymppiin laittaisin. Ei noita "ikimuistoisia" hahmoja tunnu tällä hetkellä Salkkareihin tulevan, ainakaan mun papereissa. Nuorista hahmoista harva on sellaisia, jotka nousevat kunnolla esiin ja sitä kautta jäisivät "ikimuistoisiksi."

Jokainen tietenkin määrittelee omat suosikkinsa mielensä mukaan mutta mielestäni Lasse Sievinen ansaitsee paikkansa top kymppiin, oikeastaan jopa top kolmoseen. Majuri on tämän hetken hahmoista mielestäni sarjan kantava voima. Kahdesta kärkinimestä olen samaa mieltä mutta näiden kahden voimasuhteista en osaa selkeästi päättää että kumpi kuuluisi kärkeen. Tai ehkä Kari kuitenkin, jos ei muuten niin pidemmän salkkari-uran takia.

Lisäksi nostaisin listalle myös Osterin, lopun alisuorittamisesta huolimatta, mutta parhaiden vuosiensa takia ansaitsee mielestäni paikan kympin sakissa. Lisäksi nostaisin esiin Miika Mäkelän vahvan suorittamisen ennenkaikkea come backin jälkeiseltä ajalta. Miikan stintti oli kuitenkin kestoltaan sen verran lyhyt että ehkä Top 10 paikkaan tekee kuitenkin tiukkaa, kun mm. osalla mainitsemistasi nimistä jo uran pituus ajaa kokonaisarvoltaan Miikan ohi.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Jokainen tietenkin määrittelee omat suosikkinsa mielensä mukaan mutta mielestäni Lasse Sievinen ansaitsee paikkansa top kymppiin, oikeastaan jopa top kolmoseen. Majuri on tämän hetken hahmoista mielestäni sarjan kantava voima.

Mä mietin pitkään, että laitan Lassen top kymppiin. Mutta tulin siihen tulokseen, että on juuri ja juuri sen ulkopuolella. Toki jos tekisin joskus uuden listan, niin saattaisi Lasse sieltä löytyä.

lenno kirjoitti:
Lisäksi nostaisin listalle myös Osterin, lopun alisuorittamisesta huolimatta, mutta parhaiden vuosiensa takia ansaitsee mielestäni paikan kympin sakissa.

Kun miettii Ossia ja hahmon elinkaarta, niin kyllähän hänkin hyvä hahmo oli. Joku siitä kuitenkin mun mielestä puuttui. Mutta niin, mieltymyksiähän nämä on.

Karista ja Akista tosiaan samaa mieltä. Karin laitoin edelle, koska pidempään ollut mukana ja taso on pysynyt koko ajan.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Tällä hetkellä juonikuviot liittyvät vahvasti tuohon Rönkköön & klinikkaan, joten lienee aika varmaa että päätösjakso liittyy myös jollain tavalla tuohon kuvioon. Oma veikkaukseni on, että Katariina ampuu jotain, mutta osuuko hän Rönkköön vai joutuuko uhriksi esimerkiksi Sergei? Aika tylsää joka tapauksessa. Jiristä ja tuosta ärsyttävästi puhuvasta Eevasta tuskin kehkeytyy mitään mullistavaa vielä tänä keväänä. Ismo jäänee kiinni tuosta kahden naisen vedätyksestä ja ehkä Sannilla on jotain vakavampaa? Jotenkin sellainen kutina on myös, että Elias ja Lari päätyvät vielä kevään aikana suutelemaan tai sänkyyn.

Mutta miksi Kari tulee takaisin? Onko hänellä kytköksiä Rönkköön vai tuleeko muun syyn vuoksi? Aika tylsät kuviot joka tapauksessa on menossa, kun ajatellaan että viimeinen viikko Salkkareita starttaa käyntiin tälle keväälle.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suosittelen katsomaan Katsomosta Taurulan haastattelun. Leppoisa ja hyväntuulinen kaveri, joka ei muista Salinien perheen nimeä.

Karin paluuta odotellaan innolla. Sebastianin kanssa välit taisivat olla aika kunnossa, mutta Sergein kanssa eivät ole tavanneet sen jälkeen, kun Kari ampui häntä. Toivottavasti Kari tulee täydellä all in-ei milläänmitäänväliä-sykkeellä mukaan. Viikon sisään voisi ajella Sannia, Kristiinaa ja Helenaa, voisi leipoa Jannea turpaan ja herättää kunnon pahennusta.

Kovaa ja julmaa huumoria tiimiltä. Aika raakoja nuo Joonatanin vihjailut siitä oliko Eva lihonnut, kun muistaa kuka on Roiniksen oma uusi bestis.

Runkkurönkkö on siis uusin pahis. Vähän kulunut tyyppinä. Nahkatakki tosin tällä kertaa puuttuu. Raikasta vaihtelua siis seassa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suosittelen katsomaan Katsomosta Taurulan haastattelun.

Tässä suora linkki tuohon Mackin suosittelemaan haastatteluun, jos ja kun ei huvita sitä googlettaa tai Katsomosta kaivella. Paljonkohan olisi tullut haastattelulle hintaa lisää, mikäli haastattelijalle olisi annettu ihan oma mikrofoni, tuskin se olisi budjettia kaatanut.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tässä suora linkki tuohon Mackin suosittelemaan haastatteluun, jos ja kun ei huvita sitä googlettaa tai Katsomosta kaivella. Paljonkohan olisi tullut haastattelulle hintaa lisää, mikäli haastattelijalle olisi annettu ihan oma mikrofoni, tuskin se olisi budjettia kaatanut.

Ei olisi jaksanut kaivaa ja jos olisi ollut yhtään pidempi niin tuskin jaksanut katsoa loppuun. Jotenkin tosiaan luulisi, että mediayhtiön jostain kaapista olisi joku mikki löytynyt.

Klinikka, Rönkkö, ase ja tanssiaiset grande finalessa. En nyt tiedä onko tuo niin tylsää, kyllä tuosta jotain kehitetään. Kuinka usein joku tai jotkut on kuollut finaalissa? Ehkä Banerjee tarvittiin Katariinaksi siksi, että saadaan hänet tapettua? Toisaalta siitä olisi kai väkisinkin taas kuullut, jos soppari olisi mitoitettu tuolla tavalla. Ismo jää ilman muuta kiinni, eihän tuota sirkusta muuten kannattaisi pyörittää.

Noteerasin myöskin lihomisvihjailut, jotenkin tuntui aika erikoiselta se.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Oli vähän tylsää ja netistä löytyi tämmöinen testi. Tuon perusteella olen Aki Nikkinen. Saako tällä nyt sitten naista?

Kauden viimeinen viikko Salkkareita. Tuon Mackin linkkaamaan haastattelun katsion tuossa pari päivää sitten. Samaa aina ihmetellyt noissa, että miksei noissa käytetä mikkiä. Yllättävän hyvä haastattelu Taurulalta. Kaikesta päätellen Karin hahmo on tullut pitkäksi aikaa takaisin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kaikesta päätellen Karin hahmo on tullut pitkäksi aikaa takaisin.

Kun ei nykyisen tiedon mukaan ole vai onko joku kuullut jotain muuta? Joku ihmeellinen käynti ja sitten pois. Sillä tavalla iltapäivälehdet tämän ovat kertoneet.

"Olet Ismo Laitela. Sinulla on takanasi vaiherikas elämä, johon on mahtunut niin suuria onnen hetkiä kuin musertavia takaiskujakin."

Tiedä sitten, jotenkin noin.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Laitetaanpas omat ketjuhahmotelmat tällä hetkellä.

Lasse Sievinen - Jiri Viitamäki - Joonatan Sievinen
Tale taalasmaa - Ulla Taalasmaa - Janne Haukkala
Ismo Laitela - Sebastian Vuorela - Elias Vikstedt
Sergei Kuula - Helena Kuula - Rönkkö

Ykköskenttä on osoittanut tasonsa tänä keväänä. Lasse tuo jämäkkyyttä kenttään ja vaikka Joonatan välillä sortuukin sooloiluun toimii yhteispeli hyvin.

Kakkoskentässä jo pari vuotta yhdessä pelannut tutkapari Tale ja Janne saivat todella kokeneen sentterin, kun Ulla Taalasmaa palasi salkkaripaitaan 4 vuoden tauon jälkeen.

Kolmoskentässä on sinne vajonnut Ismo joka pelisuorituksiinsa nähden kerääkin välillä aivan liikaa peliaikaa. Tuolla kokemuksella kuitenkin ansaitsee paikan pelaavassa kokoonpanossa, vaikka kokemusta ketjukavereidensa kanssa pelaamisesta ei oikein ole. Sebastian pitää ketjun voimahyökkääjänä huolta ettei Eliaksen heikkous, eikä Ismon fleguilu häiritse ketjun peliä.

Neloskentässä joukkueen goonit. Vastustajalla ei ole hauskaa kun Sergein ja Rönkön nyrkit laskeutuvat naamaan. Helena pitää huolta ettei peli lähde koko ajan käsistä. Jos come backin tekevä Kari laitetaan tähän ketjuun niin voi se olla kurinpidolle jo liian kova palanen.

Lisäksi vilttiketjusta löytyy kitinänsä takia sinne pudonnut Katariina, sekä joukkueen ainoa ulkomaalaisvahvistus David, joka tosin vähäisen peliaikansa takia palasi kotimaahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös