TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 911 470
  • 24 775

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onhan tämä sarja ihan älytön nykyään. Josko ensi syksynä jo keksisi arki-illoiksi järkevämpää tekemistä. Ei pitäisi ihan paha rasti olla.

Kyllä jokainen jakso katsotaan, mutta ei onneksi koskaan telkkarista tiettyyn aikaan. Tässä on taas ollut kaikenlaista ja oli jäänyt jaksoja jonoon. Katsoin tuossa seitsemän jaksoa putkeen. Jotenkin alkoi rasittamaan jatkuva paneminen kimppoineen ja jatkuva parisuhdesekoilu.

Kai huippusarjassa voisi vähän muutakin olla. Ainakin tuntuu, että nuo ovat lisääntyneet aivan tolkuttomasti. Nyt koitetaan taas pysyä normaalitahdissa niin voisi ketjuunkin kirjoittaa.

Ismon sormenjäljet ovat ilmeisesti rekisterissä jostain syystä?

Olisiko vanhojen pahoinpitelyjen takia. Toisaalta ei kai niistä tuomiota tullut eli ei pitäisi olla, mutta vähemmän yllättäen on kuitenkin.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Ismon sormenjäljet ovat ilmeisesti rekisterissä jostain syystä?

Tai sitten siinä mailassa lukee isolla "ISMO LAITELAN OMAISUUTTA" ja puhelinnumero. Toinen arvaus on, että siinä on Talen nimi. Rottapoika samaan aikaan valehtelee kytille sen sprayhomman takia olevansa Tale ja kertoo Helenan & Sepon olevan huoltajiansa. Näin superrikollinen Tale Taalasmaa on kalterien takana.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jotenkin alkoi rasittamaan jatkuva paneminen kimppoineen ja jatkuva parisuhdesekoilu.
Cindyllä ja Roinalla näkyy olevan ainakin vähintään yksi kiintiöpano jaksoa kohden. Onneksi Ossi ja Heidi sentään etenevät vähän hitaammin. Huvittavaa tuo miespuolisten mustasukkaisuus ex-kumppaneista, mutta kai se sitten tietää, että tätä kuviota veivataan jatkossakin oikein kunnolla.

Kai huippusarjassa voisi vähän muutakin olla. Ainakin tuntuu, että nuo ovat lisääntyneet aivan tolkuttomasti.
Onhan tuo viime aikoina ollut melkoista poikkinaintia. Päälle vielä poikarakkautta ja kimppakivat, ja kun ei olla asiassa, niin siitä ainakin puhutaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sepon mielestä Helsinki on selkeästi liian iso paikka Talelle ja tämä pitäisi lähettää Göteborgiin joka nyt onkin tosi tuppukylä verrattuna Helsinkiin!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Olisin kyllä toivonut, että Tapani Paju olisi käynyt pidättämässä tuon Valtterin.

Jokohan Valtsusta päästiin nyt eroon, vai palaako tyyppi kenties vielä tässä kevään aikana piinaamaan Kallea? Kesäkuun 13. päivähän tuo viimeinen jakso tulee, ja nyt kun Salkkareita ei enää perjantaisin tule niin jaksoja on tämän päivän jälkeen jäljellä 11 jaksoa. Ehtiihän siinä Salkkari-universumissa käydä yhden oikeudenkäynnin ja istua vaikkapa 10 vuotta vankilassakin siihen päälle.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusioparien Roina & Cindy ja Jiri & Katariina ikäerot ratkaistiin kätevästi niin, että neljääkymppiä lähestyvät naiset taantuvat teini-ikäisten tasolle. Seuraavaksi varmaan Osteri nuortuu hiihtopummiksi ja Heidi ei huomaa mitään.

Kaiken tuon voisi hyväksyä, jos kirjoittavat alahuuli väpättäen vauvamahaansa joka helvetin kohtauksessa sivelevän Pepin ulos sarjasta.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Kaiken tuon voisi hyväksyä, jos kirjoittavat alahuuli väpättäen vauvamahaansa joka helvetin kohtauksessa sivelevän Pepin ulos sarjasta.

En tiedä miksi mutta tuota mahasivellystäkin enemmän häiritsee Pepin otsa. On meinaan niin jykevä että kiinnittää kaiken huomion
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nyt homojen panemista näytetään jo taloyhtiön yleisessä saunassakin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Nyt homojen panemista näytetään jo taloyhtiön yleisessä saunassakin.

Olen jo pitkään katsonut Salkkarit aina tallennuksesta. Helvetin hyvä, kun pystyy kelaamaan mainokset ja homot aina yli.
 
En tiedä miksi eksyin tänne ketjuun, mutta pakko myöntää, että saa nauraa tätä keskustelua. Erittäin viihdyttävää.

En ole tainnut vuodenvaihteen jälkeen katsoa, kuin pari jaksoa, mutta silti aika selvillä olen noista uusiopareista ja kimppakivoista ja vastaavista. Hyvää huumoria tämä sarjahan toki on, mutta nykyään ruvennut jo menemään liian ärsyttäväksi, jotta pystyisi oikein seuraamaan.

Tätä ketjua aion toki tästä lähtien lukea säännöllisesti, jos vaikka innostuisi katselemaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kallella näyttää olevan psykon oireita. On nimittäin niin helvetin "rakastunut" Katariinaan, että alkaa vainoamaan Katariinaa ja Jiriä. Aivan niinkuin tuo kuvio olisi käyty jo ainakin kertaalleen läpi.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Roni on erittäin lyhyessä ajassa noussut sarjan historian kovimpien paskanpuhujien kärkiosastoon. Puhuuko kaveri muuta kuin paskaa?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Salkkarien paras combo on nykyään ehdottomasti Jiri, Roina & Lasse. Insinöörimajurin paluun jälkeen tämä kolmikko on noussut sarjan viihdyttävimmiksi hahmoiksi. Välillä jopa unhotaa, että he vain näyttelevät ja höpisevät muitten käsikirjoittamaa tarinaa. Sen verran luontevasti ja aidosti kolmikon kemiat kohtaavat samoissa kohtauksissa.

Lassen vinoutuneen huumorin tuottamat vitsit, ja ajoittain äkkipikaiset sutkautukset nuoremmille jätkille ovat sarjan helmiä. Jirin ja Roinan keskinäinen naljailu ja läpänheitto toimii myös todella luontevasti.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei helvetti. Maanantailta seuraavaa:

OJ/Oliver onkin yhdessä yössä ottanut senttejä lisää, rupeaa poika olemaan jo esikouluiässä. =D Ei tästä nyt ole varmaan kuin reilu kuukausi kun meinasi vielä ryömiessään tukehtua Bellan sohvatyynyyn.
 

Noma

Jäsen
Ei helvetti. Maanantailta seuraavaa:

OJ/Oliver onkin yhdessä yössä ottanut senttejä lisää, rupeaa poika olemaan jo esikouluiässä. =D Ei tästä nyt ole varmaan kuin reilu kuukausi kun meinasi vielä ryömiessään tukehtua Bellan sohvatyynyyn.

Eli se on puolisen vuotta, OJ:n palautus Cindylle ja Ossille ja teini-OJ meinaa tukehtua ryömiessään Bellan liiveihin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo Katariinan runko kyllä miellyttää meikäläistä. Muotoja on, eikä mikään luuviulu. Naisellinen kroppa! Lisää noita avantouinteja. Voisivat houkutella Isabellan myös sinne avantoon, kiitos.

***

Tuo Larin faija on kyllä huikea tyyppi. Oikein perinteinen suomalainen äijä. Taisi projekti "poika heteroksi" käynnistyä tuossa, kun lihaakin piti alkaa nuijia. Taitaa Laria tosin kiinnostaa ihan toisenlainen lihan nuijinta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tuo Katariinan runko kyllä miellyttää meikäläistä. Muotoja on, eikä mikään luuviulu. Naisellinen kroppa! Lisää noita avantouinteja.

Bellasta en ole kiinnostunut, mutta tämä. Jotkut naiset vain kiinnostavat.

Vaan auttakaa miestä mäessä, kun alkaa hieman ahdistaa. Tuhansia jaksoja on nähty ja näkemättömät ovat jonkun sirkkelimiehen sormien laskettavissa. Voi olla, että ainuttakaan ei ole näkemättä.

Silti en saa päähäni missä kohtaa Ismo saa ihan todella tietää sairastavansa syöpää? Olenko missannut jotain vai tuntuuko vain siltä. Itse asiahan on tietenkin ollut selvä, mutta onko joku tietty kohtaus.

Kaikki muu on johdonmukaista ja järkevää niin kuin aina eli tuskin olen kokonaista jaksoa missannut.
 

Arkkienkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Muistaakseni Ismolle ei kerrottu sairaalassa syöpädiagnoosista, tai sitä ei siis näytetty. Katsojille tämä varmistui niin, että Ismo puheli itsekseen asiasta Liisan/Miian haudalla.
 
Myönnän olevani pitkän linjan Salkkari-seuraaja, mutta yleensä Salkkarit ovat "taustalla auki" muun toiminnan ohessa. Tämän takia olen kiinnittänyt huomiota sarjan äänipuoleen huomattavasti enemmän: sori, akkakatsojana en saa kiksejä Ossista tai Sergeistä samaan tapaan kuin tämän ketjun mieskatsojat Cindystä tai Heidistä.

Joten, huomioita näyttelijöiden äänityöskentelystä:

1. Ismon jatkuva apaattinen murina ja tapa millä sanoo "Liiiiza". Vielä pahempi kuin Irwinin Lievestuoreen-kollega.
2. "Liiizan" jatkuva huokailu.
3. Roni. Ihan vaan kokonaisuudessaan. Jos ääninäyttelemisestä puhutaan, niin se sen ärsyttävä virnuilu kuuluu siinä äänessäkin. Tällöin ei voi vilkaistakaan ruutua, kun se pärstä ottaa niin kovasti päähän.
4. Larin puheesta ei saa mitään selvää ylipäätään.
5. Peppi vaan vonkuu ja vinkuu, kun kaikki on huonosti.
6. Ossin ärhentely. Tapa, millä Ossilla menee hermo, on aina samantyylinen: äänenpaino nousee lauseen loppua kohden. Muistuttaa vieraasta ihmisestä ärsyyntynyttä villakoiraa.
7. Cindy. Unohtaa sanoa puolet sanan vokaaleista.

Vieläkö joku? Kuten Eino_Mies totesi: Jirsi, Roina ja Majuri ovat tällä hetkellä liki ainoita henkilöitä, jotka eivät ärsytä. Seppo ja Helena ehkä. Loput hahmot ovat jollain tapaa ärsyttäviä jokaisessa kohtauksessaan.

Ja vaikka näin avaudun, en kuitenkaan jätä jaksoja katsomatta. Että näin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo edellämainittu Ismon ähinähän on yksi sarjan kivijaloista. Myös kuolematon "kulta" on muistettu hönkiä jokaiselle Ismon "hoidolle".

Saunassa homoilu ei varsinaisesti ole uutta. Ismohan ei siellä muuta taida tehdäkään. Ähkiminen on sitä luokkaa.

Maksoivatkohan Ulla ja Seppo aikoinaan Miian hautamaksun? Ismohan puhdisti heidän kämppänsä juuri niiden rästien takia, mutta jäi kovin pian kiinni ja joutui sen jälkeen sillan alle. Ilmeisesti Miian hauta oli kuitenkin vaihtanut ajan saatossa paikkaa.

Ronin pidätyksessä vilahtanut Tervajoen kurssikaveri muuten polkee aivan helvetisti paikallaan. Tervajokihan oli varmaan jo 10v sitten kova rikostutkija ja sittemmin ylennyt vaikka mihin ja toinen on yhä partiopoliisina.

Ehtisikö Elovirta muuten vapautua jo cliffiin? Eihän mies pitkään voi lusia. Eikö cliffissä perinteinen oven taakse ilmestyvä paluuporukka voisi olla Anni, Miika, Mikael ja Valtteri? Tuomiot ovat lyhyitä ja hampaankolot ovat varmaan täynnä paskaa.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mitenköhän he aikovat hoitaa Ismon sairauden kuvauksen ja hoidon kulun pitkittyessään? Ismo on ainakin vielä hyvässä lihassa, mutta jos sairaus etenee ja pahentuu, niin luulen, että laihtuminen on yllätävänkin nopeaa.

En sinänsä usko, että Ismo kuolee, vaan tokenee ja nousee taas jaloilleen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ehtisikö Elovirta muuten vapautua jo cliffiin? Eihän mies pitkään voi lusia. Eikö cliffissä perinteinen oven taakse ilmestyvä paluuporukka voisi olla Anni, Miika, Mikael ja Valtteri? Tuomiot ovat lyhyitä ja hampaankolot ovat varmaan täynnä paskaa.

Tähän voisi lisätä vielä Paulan, joka olisi voinut seota vaikka samantyyliseksi kuin Simpsoneissa esiintyvä "kissamuori"(mikä lie nimeltään). Örisisi ja sadattelisi vain ovenraosta jotain epämääräistä majurille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös