TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 897 667
  • 24 763

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Arvasin jo aikaa sitten, että Noelin perseilyt paljastuu jossakin vastaavassa tilanteessa, niin monesti tuota yksinpuhelua ja lässytystä tuolle tenavalle on alleviivattu aiemmin. Täysin järjetön kuvio sinällään, miksi kukaan lässyttäisi tekemiään julmuuksia noin ääneen. No, Salkkarit.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Täytyy kyllä sanoa että tämän päivän jakson perusteella Sami Uotila menee ihan hukkaan Salkkareissa. Huippu näyttelyä koko jakson ajan. Nora Rinne veti myös todella hyvin. Täytyi vain kerrankin tulla kehumaan näyttelyä tässä sarjassa, kun kerrankin oli aihetta.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Josko Susu karkaa kertomatta kenellekään mitään, mahtaako kuvio ratketa sen suuremmin. Noel saa länkytettyä muille Susunkin seonneen ja Elina, Kari ja Aki pysyy lähinnä pääepäiltynä ampumisesta. Varsinkin jos Matias onkin se oikea ampuja ja lähtee äitinsä mukaan.

Tekijöiltä sinänsä hyvä liike tuo, että Noel muisteli pojalleen, mistä kaikki alkoi. Katsojalle kun vähän tullut fiilis, että tuo alku on jo jotenkin unholassa.
 

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mikille kun turvallisuuspäällikkö on, voisi antaa ystävän neuvon, että asentaisivat edes yhden valvontakameran tuonne mustavaarojen toimistolle. Helpottaisi aika paljon näiden toimistolla säännöllisesti tapahtuvien keissien selvittelyä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mikille kun turvallisuuspäällikkö on, voisi antaa ystävän neuvon, että asentaisivat edes yhden valvontakameran tuonne mustavaarojen toimistolle. Helpottaisi aika paljon näiden toimistolla säännöllisesti tapahtuvien keissien selvittelyä.
Olihan siellä, mutta siitä on katsottu lähinnä sitä kun Noel panee Sabrinaa. Liekö poistettu sen jälkeen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
nonono

Nostaako sieltä wanha kunnon "Narsisti-Aaro" taas päätään? Ainakin tuo Jutan syyttäminen vähän vihjasi siihen suuntaan. Toki mukana oli päihteitä, mutta toivo elää.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Suomen parhaat etsivät vauhdissa. Taululla on kuvat kolmesta pärstästä ja pari kuvaa luodista. Syvälle on tutkimuksissa siis päästy.

Mikiltä tietysti voisi, turvallisuuspäällikön ominaisuudessa, kysellä esimerkiksi valvontakameran tallenteita ja vaikkapa kulkukorttien logitietoja. Ei kun ainiin, eihän siellä ole kameroita ja sisään muutoinkin voi kävellä kuka tahansa suoraan kadulta.
 

Jerppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikea kyllä uskoa, että Elina se ampuja olisi.. Tässä nyt huiputetaan katsojia ihan olan takaa :D
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Ettei olisi lanttumaakari Robin kaiken takana. Lellu se ei ole, se nyt on täysin selvää.

Robin kävi itselläkin mielessä. Tosin jotenkin Noel voi juonia edelleen vaikka ja mitä. Eli olisiko voinut itse palkata jonkun tuohon? Menee miten menee, ratkeaminen uhkaa kestää turhan kauan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Noel se pomminvarmasti on. Robinia epäilin itsekin aluksi, mutta ei se nyt niin saatanan tyhmä voi olla, että ampumisen jälkeen piilottaa aseen elinan asuntoon.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Orange is the new black Suomi se vaan jaksaa kyllä huvittaa.

Jakson ehdoton helmi oli kuitenkin se, että Linda viittasi Aaroon sanalla "isi" puhuessaan Violalle. Onhan Linda ennestäänkin käsikirjoitettu puhumaan Aarosta korostetusti isänä. Varmasti siksi, että katsojien ei oleteta muuten muistavan kaikkia typeriä sukulaisuussuhteita, jotka tuli kännipäissä kirjoitettua muutama vuosi sitten, mutta "isi"...

Sitä sanaa ei vain kukaan käytä tuolla tavalla. Lapsi voi puhutella isäänsä niin tai lapsen äiti voi viitata LAPSEN isään lapselle puhuessaan, mutta ei nyt perhana omaan isäänsä.

Toki huvitti myös "tutkintavankeuden" vierastapaaminen poliisiaseman huonosti harmaaksi maalatun sellin laverilla, jossa murhaepäilty kyhjötti kylki kyljessä miesystävänsä ja veljensä kanssa.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Salkkareiden loukkaavin juonikäänne on se, että jo monia vuosia sitten tutuille kaduille eksynyt Alzheimerintautia sairastava mies (Gunnar) onkin yhtäkkiä oireeton, vaikka oikeassa elämässä hän olisi jo mullan alla. Joskus muistuttelevat häntä lääkkeen otosta, kun hän normaalien ihmisten tapaan unohtaa jonkin asian. Onkohan käsikirjoittajilla käynyt mielessä, miltä tämä tuntuu alzheimerpotilaiden omaisista. Ei ole nimittäin mikään kevyt rasti heille, se omaisen rooli.
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Onkohan käsikirjoittajilla käynyt mielessä, miltä tämä tuntuu alzheimerpotilaidenn omaisista. Ei ole nimittäin mikään kevyt rasti heille, se omaisen rooli.

Tästä luin juuri HS:n juttua, josta kaapattu tämä pätkä: "Alzheimerin taudin hoito perustuu tällä hetkellä oireiden lievittämiseen. Se auttaa potilaita selviytymään arjessa mutta ei pysäytä taudin etenemistä."

Eli jep, en itsekään ole oikein sulattanut tätä kuviota vieläkään. Gunnar on sinänsä hyvä ja tarpeellinen hahmo, mutta alusta asti olisi voinut skipata tällaisen pelleilyn. Kallesta tehty miellyttävä lääkärihahmo, mutta tosiaan tuollaista tietoa ei ole tänä päivänäkään lääkärit löytäneet. Olisivat lähteneet vaikka huuhaa-linjalle ja puhuneet D-vitamiinin tärkeydestä.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Salkkareiden loukkaavin juonikäänne on se, että jo monia vuosia sitten tutuille kaduille eksynyt Alzheimerintautia sairastava mies (Gunnar) onkin yhtäkkiä oireeton, vaikka oikeassa elämässä hän olisi jo mullan alla. Joskus muistuttelevat häntä lääkkeen otosta, kun hän normaalien ihmisten tapaan unohtaa jonkin asian. Onkohan käsikirjoittajilla käynyt mielessä, miltä tämä tuntuu alzheimerpotilaidenn omaisista. Ei ole nimittäin mikään kevyt rasti heille, se omaisen rooli.
Itseäni tämä on ketuttanut " erittäin paljon ". Olen vuosia seurannut erästäkin tapausta. Ottaa todellakin päähän tämmöinen pelleily. Kotona on puhuttu tästä aiheesta erittäin paljon. Ei naurata yhtään...
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Sanottu miljoona kertaa, mutta voi luoja tuo Ismo Laitela on raskas hahmo. Nyt sitten taas riehutaan seuraava viikko, kuinka Lasse on petturi, vaikka Ismo itse pettäisi Jutan kanssa kaikkia jos vain tulisi pienikin mahdollisuus. Tämä kuvio on kyllä ihan sitä paskinta paskaa, kauhea "alfa"urosten taistelu jostain uhriutuvasta sukupuolenvaihdoksen tehneestä marttyyriprinsessasta. Onneksi Jutta lähti veks ja tämän draamailun odottaisi loppuvan myös suht äkkiä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Korjaan itsekin, että en pidä edes täysin huuhaana tuota D-vitamiinin tärkeyttä Alzheimer-potilailla. Tuosta on käsittääkseni paljon erilaista tutkimustakin, että jo ajoissa pitäisi lisätä D-vitamiinin käyttöä, jos meinaa arvot näyttää alhaisilta.

Sori ot, toivon vaan, että tällaisenkin sarjan tekijät vähän viitsii lukaista terveysjuttuja, kun sairaala sarjassa nyt näkyy enemmän tai vähemmän. Sinänsä kyllä söpöä, että Karikin välillä varmistaa, onko Gunnar ottanut lääkkeet.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Gunnarin kohdalla tekijätiimille on varmasti käynyt ns. 'vanhanaikaiset'. Ovat tuoneet mukaan hahmon, jonka ei ole tarkoitus viipyä sarjassa kovin kauan. Alzheimer siis peliin, ja hiljalleen sitten sarjasta pois.

Sitten näyttelijä vaihtui, ja hahmossa huomattiin olevan potentiaalia -> koko sairaus lakaistiin maton alle. Jospa tästä oltaisiin otettu opiksi, ja jatkossa vastaavissa tapauksissa käytettäisiin sairautta, mikä on vielä hoidettavissa. En laskisi kuitenkaan sen varaan, kun kyseessä on Salkkareiden tekijätiimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös