Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tuttuja muualla

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 26.09.2006 klo 18.03.

 1. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Tuntuu edelleen käsittämättömältä, ettei Heikkiselle tarjottu liigasopparia, mutta Koivisto, Julkunen, Rajala ja Rinkinen saivat. Oli kuitenkin noista mestismiehistä fyysisestikin harvoja liigaan sopivia rouhijoita. Sopisi edelleen mainiosti 3-4 kentän laidalle.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kantolalle syöttöpiste IFK:n SaiPa-voitossa. Eikä tainnut tulla tällä kertaa yhtään miinusta.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Hämäläisen Aatu on muutaman jäähdyttelyvuoden jälkeen paukuttanut 36 pistettä 47 peliin Mestiksessä. Siinä oli KooKoo nutussa viihdyttävä pelaaja. Parempien horoskooppien alla hän olisi voinut olla tähti liigassa asti. Kaikkea hyvää Aatulle.
   
 4. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Malisella IFK:ssa laskujeni mukaan 0+2. Ei ole homma ihan lentoon lähtenyt. Tosin IFK on osoittanut viime aikoina piristymisen merkkejä, joten Malisellakin voi alkaa vielä kulkea. O´Connoriin ovat olleet ilmeisesti ihan tyytyväisiä, ja tekihän se yhden maalinkin, valitettavasti KooKoota vastaan. Kantolalta kukaan ei tainnut paljoa odottaakaan, pakkaslukemat -18 edelleen liigan kärkeä. Kai se pitää näiden janttereiden otteita seurailla, kun KooKoon kausi loppuu.
   
 5. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Floppejahan nuo ovat kaikki olleet pisteiden valossa. 0+2, 1+1 ja 0+2 taulussa ei varmaan ostavaa tahoa liiemmin hymyilytä. Malinen oli ihan unessa jo KooKoossa ollessaan, O'Connor naputteli pisteensä jatkuvalla yv-vastuulla ja Kantola oli vaan Kantola.
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Jukka Kuusivuori näemmä valmentanut Vesa Viitakosken apuvalmentajana Turkin U17-joukkuetta Euroopan nuorten talviolympialaisissa.
   
 7. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Ex-KooKoo Karhula häärii Hermeksen penkin takana. Verbaalista painia The Raadon kanssa käyty, joskin melko yksipuolisesti mitä jutun perusteella voi päätellä.
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Oli varmaan "mukava" syntymäpäivälahja Upille. Onnea!
   
 9. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Lainaus:
  No, Turkissahan ei varmaan paljoa taustoja tarkistella henkilöltä, joka jääkiekon huippumaasta suostuu sinne mennä valmentamaan. Viitakosken toimintaa en ymmärrä, kun varmasti tiesi Kuusivuoren taustat. Mitä vittua Viitakoski? En ikimaailmassa itse suostuisi ottamaan työpariksi tuollaista ihmispaskaa, joka on tuomittu pedofiili.
   
 10. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  O´Connorille ja Kantolalle kummallekin syöttöpiste IFK:n eilisessä voitossa Tepsistä. O´Connor pääsi pommittamaan viivalta useampaan kertaan etenkin ylivoimalla, mutta sihti oli hukassa. Kerran veti tyhjästäkin maalista ohi. Kantolalta varovaisen positiivinen esitys, väänsi ihan hyvin kulmissa eikä ollut nyt kovin montaa kertaa edes katollaan.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Välimaa oli kyllä melkoinen velho kun sai ukot IFK:hon myytyä. ROC on tänään kovaa valuuttaa IFK fanien keskuudessa ja Malinen klesana. ROC:in saisi kuulemma tuoda takaisin Kouvolaan.

  E. Ehkä tää kuuluis tuttuja muualla ketjuun
   
 12. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kantola on päässyt IFK:n videoon, jota näytetään Nordiksella pleijarimatseissa ennen kolmatta erää. Videolla on jonkinlainen henkeä nostattava tarkoitus, ja Kantola tuulettaa siinä. Videolla nähdään myös esimerkiksi Matti Hagman ja vuoden 1998 mestaruus, joten Kantola on päässyt suoraan legendojen joukkoon. Vieläköhän Nordikselta löytyisi porraskäytävä, johon Kantolan voisi maalata? Paita toki kattoon myös.

  Vieläkin hykerryttää tuo kauppa, Välimaa on tosiaan aikamoinen velho. Mutta toki toivon Kantolalle, Maliselle ja O´Connorille onnea ja menestystä uudessa seurassaan. Jos äijät alkavatkin yhtäkkiä pelaamaan, niin kyllä Välimaa osaa uunottaa heidät varmaan takaisinkin.
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  O'Connorin viime peli meni penkin alle ja kaveri istuu poppareilla tänään.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas on kuulemma yrittänyt myydä O´Connorin takaisin KooKoolle halvalla, mutta KooKoossa ei oltu kiinnostuneita, joten Nybondas jatkoi kuulemma matkaa kohti Lappeenrantaa katsomaan, löytyykö sieltä kiinnostusta.
   
 15. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Harmi kyllä miehen kannalta. Itseluottamus saattaa olla tällä hetkellä hieman heikko. Viime kausi taisi sitten olla suonenveto tai sitten miehelle on sattunut jotain joka vaikuttaa korvien väliin. Olisin kyllä toivonut miehelle parempaa kautta joka olisi auttanut KooKoon kuluvalla kaudella sääleihin. Ei me paljoa jääty, mutta ne viime kauden kovat pistenikkarit + hankitut joilta odotettiin ei juuri säväyttänyt ja tähän kuuluu surullisen kuulusisa paluumuuttaja Immonen. Immosesta tuskin päästään eroon ja toivottavasti vanha ratsu saisi jollain kumman konstilla lisää vauhtia ja työmoraalia. Toivottavasti O'Connor saa vielä näyttöpaikan ja lunastaa sen.
   
 16. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Niin no, O'Connor teki tällä kaudella pisteitä mustaoranssissa samalla (tai itseasiassa vähän paremmalla 0,46 vs 0,48) ottelukohtaisella keskiarvolla kuin vuosi sitten ja tehotilastokin oli sama (tai itseasiassa vähän parempi +2 vs +3). Tämä siis lähes sekunnilleen samalla peliajalla, joukkueessa joka menestyi nyt selkeästi heikommin. Joo, ei ole onnistunut kirkkaammissa saleissa nyt pudotuspeleissä, mutta aika sekaisin on ollut koko HIFK ajoittain. Eli en siis osaa mitään suurta tiputusta ukon perustasossa nähdä. Ei yllättänyt samalla tavalla kuin toissa syksynä (maalitehtailuhan ajoittui nimenomaan 2015 syksyyn ja teki kauden 15/16 viimeisissä 29 matsissaan tasan yhden maalin), vaan jatkoi aikalailla mihin jäätiin, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Ottaisin ehdottomasti takaisin ensikon kaudelle.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ok. Jotenkin tämä kausi vaikutti vaisummalta. Eipä tullut tilastoja katsottua sen tarkemmin. Tosissaa HIFK:ssä ei ole ihan nappiin mennyt mikä on saattanut muuttaa koko kauden näkemystäni. Kiitos hra Puuvillasuu korjauksesta.
   
 18. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kantola teki tänään 2-2 maalin ja palkittiinkin. Eteenpäin on menty.
   
 19. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Lainaus:
  Tuttuun Kantolan tyyliin osuva maali. Eli kunnon survominen maalin edestä ja mies samantien katolleen. Ainoastaan tuuletus oli tälläerää melko vaisu.
   
 20. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Omaan silmään oli vaisumpi tai sanotaanko, että 1. kauden hyvä putki uupui ja pelasi tasapaksusti koko kauden. Saamallaan yv-vastuulla pisteitä sopikin tulla vähintään tuon verran. Täytyy muistaa, että Bobby Lehtonen joutui läpsyttelemään merkittävästi heikommassa 2. yyveessä ja oli kuitenkin pisteissä O'Connoria selvästi edellä.

  Eilisestä IFK-pelistä huomiot kahden ex-KooKoon osalta. Maliselle pari syöttöpistettä sekä IFK:n että TPS:n 1. maaliin. Yllätyin, että voitti esim yyveellä joitain aloituksia 100-0. Ei mikään johtava pelaaja tuossa nipussa, mutta alkanut pelata taas vahvuuksillaan edes vähän paremmin. IFK toki jyllää materiaalin laajuudella ja nyt kun miettii näitä meiltäkin ostettuja pelaajia, niin onhan tuo materiaali järisyttävän leveä. KooKoolla oli ennen kauttakin juuri ja juuri 4 kentällistä kelvollisia pelaajia + junnut. Siihen vähän loukkaantumisia ja pelattiin ties millä lainoilla ja junnuilla.

  Kantola löytänyt paikkansa nelosen laidalla fyysistä taklauspeliä tekevänä möyrijänä. Teki maalin ja oli kerran yyveellä kohtuullisessa paikassa, mutta veto katsomoon TPS:n pelaajan mailasta. Varmaan tuossa rosterissa ihan oikea paikka ja onhan se maalintekemisen todennäköisyys hieman eri kun kentällä on Kantola vs. Koivisto. Joutui kyllä rehellisyyden nimissä ottamaan liikaa pelillistä/kiekollista vastaa KooKoossa, kun loukkaantumiset olivat pahimmillaan. Ei ole vain hänen juttunsa tehdä sellaista duunia tai ainakaan ei kannata liikoja odotella tuloksia siinä vaiheessa.
   
 21. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kantola on ilmeisesti ensi vuonna KalPan miehiä. (IS)
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei saa KooKoosta HIFK:hon siirtynyt kolmikko kovin mairittelevia lausuntoja esityksissään HIFK:n riveissä eli yhtä vaisut otteet näyttävät jatkuvan HIFK:ssa kuin KooKoossakin. Mielenkiintoista nähdä mistä kukin heistä tulee saamaan pelipaikan. Veikkaan, että kukaan heistä ei saa jatkosopimusta ainakaan HIFK:n kanssa ellei HIFK sitten erehdyksessä sopimusta tehnyt siirron yhteydessä myös ensi kaudeksi.
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ja juuri kun tämä KooKoo-kolmikko on täällä suolattu, niin kävivät sitten kaatamassa Tapparan Hakametsässä. Malinen kaksi maalia, O´Connor yksi. Kantolakin otti jäähyn.

  Katsotaan, oliko yksittäinen suonenveto, vai alkaako pojilla kulkea ihan oikeasti. Selostajakin oli jo perillä siitä, millainen pelaaja O´Connor on: "Ei ole puolustuspäässä kovin paljon apua, mutta hyökkäyspäässä kyllä".

  Lainaus:
  No onhan tuolla IFK-osiossa puhuttu, että Malisella ja O´Connorilla olisi sopimus ensi kaudeksikin. Vahvistettu tätä ei ole. Kantolahan on menossa KalPaan.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kantolasta on kehkeytynyt jo miltei kulttihahmo IFK:hon joten sääll että menee Kuopioon. Ei kyllä ole KalPan näköinen jätkä. Malinen taas ei oo IFK:n näköinen peluri muttq voihan se olla että siellä jatkaa.
   
 25. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikko Lehtosen edustama HV71 raivasi tiensä tänään SHL:n finaaleihin. Mikko on paukuttanut playoffeissa 0+3 tehoilla joista tänään tuli 0+2.