Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tuttuja muualla

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 26.09.2006 klo 18.03.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Rajalla kulkee kivasti DEL2:ssa. 27 ottelussa tehot 11+23. Taitaa olla Juusolle sopiva sarja
   
 2. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, kivasti syntyy pisteitä. Tehotilasto on -6, joten jonkin verran kolisee myös omissa..
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olettaisin myös, että Suomen Liiga on hiukan kovempitasoisempi sarja kuin Saksan kakkosliiga (DEL2). Eiköhän tuo DEL2 ole suunnilleen saman tasoinen sarja kuin Mestis ja löytyy myös paljon esimerkkejä pelaajista (mm. Rajala), jotka dominoivat ja tekevät pisteitä mestiksessä, mutta liigassa onkin sitten pikkasen hiljaisempaa. Uskoisin kyllä, että myös Immosella kulkisi mukavasti DEL2:ssa ja olisin hänet sinne valmis myös lähettämään, mutta Rajalaa nyt tuskin kannattaisi tilalle ottaa. Tosin ei häntä nyt kukaan tänne ole ottamassakaan.
   
 4. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Kangasmäki jatkaa sitten liigauraansa Lukossa.
   
 5. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Harmittava juttu. Toivottavasti saa peliaikaa Raumalla. Eilenkin olisi ollut käyttöä, kun puolet pelaavasta kokoonpanosta painoi alle 80 kiloa.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Olli Julkunen Suomi-sarjaan Imatralle.
  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Tuomas Huhtanen jatkaa uraansa Jokipojissa. Ässä-puolella jo fantasioidaan ukon paluusta Liigaan. Viime kauden perusteella pakko kyllä ihmetellä miksi.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Arttu Pelli on aloittanut SaPKo:ssa tilastojen perusteella ihan lupaavasti, 2 peliä tehoin 1+1, molemmat pisteet lauantaina, kun SaPKo myllytti K-Vantaan rapsakkaasti 7-2.
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Edelliseen tarkennuksena että molemmat pisteet syntyivät ylivoimalla. Peliaikaa kertyi 17:18. Laukauksia 5 ja yksi alotus josta, voitto.
   
 10. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juuso Rajalakin näköjään vaihtanu seuraa Saksan kakkos tasolla. Samassa seurassa pelaa mm. Teemu Rinkinen ja Ville Hämäläinen. EC Bad Nauheim -> Dresdner Eislöwen. Juuson tehot oli Nauheimissa 32 otteluun 12+28 ja 10 jäähy minuuttia. +/- tilasto -8. Rinkisel 28 pelii 6+14 6min ja +2
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Rinkinen - Rajala saattaa olla melko tappava Del2:ssa
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sattumalta bongasin Suomi-sarjan pistepörssistä, että Janne Anttila jaksaa edelleen kolmikymppisenäkin jauhaa KooVeessa. Ja on about uransa parhaassa pistetahdissakin.

  Tuosta maineikkaasta ikäluokasta, joka mm. karsi A-nuorten liigaan, ei taida "aktiiviuraa" jatkaa Anttilan lisäksi edelleen kuin Aapo Lampinen (Titaanit),
   
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tuo karsinta oli keväällä 2005, mutta onko Elitessä vain virhe vai eikö Anttila pelannut ollenkaan tuolla kaudella?

  Pellistä sen verran, että siirto tuntuu ainakin näiden parin ensimmäisen koitoksen jälkeen edelleen järkevältä molempien osapuolten kohdalla.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Näyttää siltä, että Eliteprospectissa on virhe, sillä Jatkoajan uratilastossa Janne Anttilalle on merkitty nuo kauden 2004-2005 ottelut mukaan lukien A-junnujen SM-karsintapelit.

  Janne Anttila - Koovee - Suomi-sarja - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 15. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus: Tuosta linkistä: "Muutti viime syksynä opiskelujen perässä Tampereelle ja sai sopimuksen KOO-VEEseen. Peliaika tamperelaisten riveissä jäi kuitenkin minimaaliseksi, vaikka esittikin lupaavia otteita aina kaukaloon päästessään."

  Nyt KOOVEEn kaikkien aikojen paras pistemies.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä Anttila tuolloin pelasi, kuten @Old Tom jo kertoikin. Ykkösketju oli Lampinen-Skyttä-Anttila, mutta sitä en enää muista pelasivatko Gärdström ja Lustberg pakkiparina.

  Anttilan ekalla Tampereen kaudellahan KooVee pelasi Mestistä, eli vastuu ja tehot siksikin "hiukan" vaisummat kuin myöhemmin uralla.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 18. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Juudas.

  No katsotaan mieleenkiinnolla mikä on taso Liigassa, ja tarvittaessa napataan ensi kaudeksi. Tosin epäilen ettei ole tarvetta.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Muistanette sen Sportin ja Hermeksen yhteistyösopimuksen, jollaista KooKoolla ei ole kenenkään kanssa. Mihin muualle siis Juudas olisi napattu?
   
 20. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Edelleen nuo yhteistyösopimukset ovat paperia, jos joku seura jonkun haluaa. KooKoo ei ole näköjään pyytänyt.
   
 21. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Detroit Red Wings
  Meillä viisi pakkia terveenä ja Juuso Pulli lähtee lainalle Tapparaan. Miksei meille?
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Meillä 5 pakkia terveenä ja Arttu Pelli pelailee hyvällä tasolla SaPKossa Mestistä. Miksei meillä?
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No ei tässä kannata hötkyillä, vaikka KooKoolla on mahdollisuus kutsua Pelli tarvittaessa takaisin. Mielestäni ei ole reilua SaPKon kannalta, että ensin lainataan heille pelaaja ja heti otettaisiin takaisin. Ihan sama kun Tappara olisi ottanut KooKoolta Niko Tuhkasen heti takaisin ennen kuin lainapesti on kunnolla päässyt edes alkuun. Jos nyt pitää valita Tuhkasen ja Pellin väliltä niin kyllä otan Tuhkasen sata kertaa mieluummin KooKoon puolustuksen kuin Pellin, josta on ollut tällä kaudella lähinnä enemmän haittaa kuin hyötyä. Miksei yhtä hyvin oltaisi voitu ottaa Lippojokea Ketterästä, mutta SaiPa ehti ensin.

  Lainaus:
  No miksei yhtä hyvin Tapparaan? Ei kai KooKoolla mitään sopimusta ole JYP:in kanssa, että heidän ylijäämäpelaajansa tulisivat ensi sijaisesti Kouvolaan?
  Tappara on jo avustanut kiitettävästi KooKoota lainaamalla Niko Tuhkasen loppukaudeksi Kouvolaan. Nyt Tapparalta puuttuu Tuhkasen lisäksi kolme puolustajaa, joten on hyvinkin ymmärrettävää, että myös heillä on tarvetta puolustajalle. Liigassa on muitakin joukkueita, joten ei KooKoo voi yksin sanella ketä pelaajia milloin otetaan KooKoon rosteriin.

  Teoreettisesti on mahdollista, että Juuso Pulli on päässyt valitsemaan KooKoon ja Tapparan väliltä ja valinta hänen kohdallaan on Tappara. En nyt keksi yhtään syytä, miksi Pulli kieltäytyisi lainapestistä Tapparaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2017 klo 16.50
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Sinäkö olet nyt huolissasi SaPKosta kun KooKoo hiihtelee 5 puolustajalla? Miten ritarillinen asenne. Oletko tietoinen KooKoon lainailuista Peliittoihin? Montako peliä siellä esim. Nyqvist pelaili tai Veeti Vainio (tosin joutui tulemaa kotiin loukkaannuttuaan).

  Muistelepa Mestis -aikoja. Eipä siinä paljon Mestis -porukan kokoonpanohuolet painaneet kun Liigalainoja heiteltiin sinne ja takaisin. Ja Tapparahan olisi omat lainansa vetänyt heti pois jos olisi katsonut oman edun sitä vaativan. Tapparassa tosin Peltola pelaa pakkia vaikka pääasiassa hyökkääjä onkin, mutta kun siellä katsotaan hänen täyttävän sen tontin paremmin kuin Tuhkanen, joten miksi Tuhkasta kotiutettaisiin.

  Täydellistä sinisilmäisyyttä ajatella että lainaava joukkue noin yleisesti ajattelisi mitään muuta kuin rahaa, peliaikaa pelaajalle ja lopulta omaa etuaan.

  Otat mieluummin Tuhkasen kuin Pellin. Missä Tuhkanen on? Kukaan kai ei ole väittänyt että Tuhkanen on ollut täysi tuhkamuna ollessaan lainalla KooKoossa vaan on ollut vahvistamassa joukkuetta. Mutta tuhkasta on paha taikoa pelaajaa kun tuhkana oleva pelaaja ei pysty pelaamaan.

  Ja se joka väittää että Pellistä on ollut tällä kaudella "lähinnä haittaa" ei ole nähnyt pelejä eikä ole seurannut tilastoja eikä jostain syystä arvosta Arttu Pelliä tai sitten on asettanut Arttu Pellille tälle kaudelle järjettömät kehitysodotukset. Koko joukkue on ollut enimmän ajan taantumuksen tilassa verrattuna viime kauteen. Miten siellä sitten nuori Liigaa aloitteleva puolsutaja olisi voinut loistaa yli muiden? Miettikää toimintaympäristöä ja katsokaa mitä keneltäkin vaaditte.
   
 25. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  PItäisiköhän se Pelli nyt ihan tosissaan kotiuttaa, pakkien vahvuus on 5+Salmela ja näistä viidestäkin yksi on Nyqvist, joka on kuin tikittävä loukkaantumispommi. Kolmen matsin viikkokin jälleen edessä. Toki OPG:tä tarkkaillaan päivä kerrallaan, mutta äkkiäkös noita päiviä tulee...