Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Keinäselle tuli UK:n tv-kuvan perusteella melko mehukas tälli maalitolpasta kämmenselkään/ranteeseen tmv. Hokki-pelissä, eikä tietenkään hanskaa suojaamassa. Onko jossain jo tietoa kuinka hommassa kävi?
TS:n mukaan jo keskiviikkona pitäisi olla kehissä, joten ei jäänyt kuin 2½ peliä pelaamatta Keinäseltä. Hyvä juttu. Taitaa olla koko porukka suurin piirtein kasassa tällä hetkellä. Harvinaista herkkua.
 
-Pitkän päälle paras-

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TS:n mukaan jo keskiviikkona pitäisi olla kehissä, joten ei jäänyt kuin 2½ peliä pelaamatta Keinäseltä.
Joo. Silmäilin TuTon pistepörssiä ja huomasin, että Kenillä on tilillään vasta 1 syöttöpiste. Jotenkin on tuntunut, että Keinänen on paremmassa pistetahdissa, mutta ilmeisesti nämä hänen sinänsä mallikkaat otteet ovat vaan hämänneet.
Muutenhan tuo TuTon pistepörssi näyttää varsin mukavalta. Tehot ovat jakaantuneet harvinaisen monelle, vaikka tutut pisterohmut + Kurki kärjessä ovatkin. Lisäksi täytyy erityisesti mainita, että todellinen kynämies Tommi Vilppu mahtuu teksti-tv:n listaukseenkin, kun enää 39 runkosarjaottelua on pelaamatta.

Ilmeisesti kaikki ovat Keinäsen paluun tapahtuessa terveinä. Ja kuten Charlie Horsekin totesi, on se TuTolle harvinaista herkkua.
 
Viimeksi muokattu:
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuomas Muhonen sai kiekon nilkan seutuville lauantaina Heinolassa, ja talutettiin pukuhuoneeseen. Vamman vakavuudesta ei tietoa, mutta ei kauhean hyvältä näyttänyt.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämä ketju on ollut ihastuttavan hiljainen, mutta Vaasan reissu toi tummia pilviä taivaalle:

Mikko Jortikka, Turun Sanomien mukaan loukkaantui ensimmäisessä erässä

Henri Palmroth, silminnäkijöiden mukaan poistui kesken kolmannen erän

TuTon materiaali on laadukas, mutta ohut. Jos nämä kaverit ovat poissa ensi viikonlopun kiertueelta on ongelmia tiedossa.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

Vaihtorotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikko Jortikka, Turun Sanomien mukaan loukkaantui ensimmäisessä erässä

Henri Palmroth, silminnäkijöiden mukaan poistui kesken kolmannen erän.
Molemmat taisivat loukkaantua saatuaan kovan, mutta puhtaan taklauksen. Mielestäni Jortikka loukkasi lonkan seutuaan, olisikohan pelkkä puujalka. Palmrothin pää osui kovan taklauksen voimasta pleksiin, joten eiköhän siellä jonkinnäköinen aivotärähdys ole.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Laitetaan tännekin nyt update vielä kauden päätöksen "kunniaksi". Jos joltain meni ohi, niin Peltosuo pelasi (ainakin?) finaalipelit polvivammaisena, joten siinä selitystä hieman tahmeisiin otteisiin. Toivottavasti ei ole leikkausta vaativa vamma, sillä silloin menee Villellä kesätreenit kokonaan ohi. Muuten TuTo selvisi lähes koko kauden ilman suurempia loukkaantumismurheita, joten mikähän mahtaa olla erilaista kuin ennen? Tuskin se ihan pelkkää tuuriakaan on... Joko treeni tehtiin nyt paremmin ja oikeita asioita tai sitten väistämättä tulee mieleen Junnilan läsnäolo kokoonpanossa. Tai molempia. Kerrankin meni ratkaisupelejä myöten lähes ehjällä jengillä.
 
-Pitkän päälle paras-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy