Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

TuTon sairastupaketju 2006–2007

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 11.12.2006 klo 12.07.

 1. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  TS:n mukaan jo keskiviikkona pitäisi olla kehissä, joten ei jäänyt kuin 2½ peliä pelaamatta Keinäseltä. Hyvä juttu. Taitaa olla koko porukka suurin piirtein kasassa tällä hetkellä. Harvinaista herkkua.
   
 2. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Joo. Silmäilin TuTon pistepörssiä ja huomasin, että Kenillä on tilillään vasta 1 syöttöpiste. Jotenkin on tuntunut, että Keinänen on paremmassa pistetahdissa, mutta ilmeisesti nämä hänen sinänsä mallikkaat otteet ovat vaan hämänneet.
  Muutenhan tuo TuTon pistepörssi näyttää varsin mukavalta. Tehot ovat jakaantuneet harvinaisen monelle, vaikka tutut pisterohmut + Kurki kärjessä ovatkin. Lisäksi täytyy erityisesti mainita, että todellinen kynämies Tommi Vilppu mahtuu teksti-tv:n listaukseenkin, kun enää 39 runkosarjaottelua on pelaamatta.

  Ilmeisesti kaikki ovat Keinäsen paluun tapahtuessa terveinä. Ja kuten Charlie Horsekin totesi, on se TuTolle harvinaista herkkua.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2007 klo 14.17
 3. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  03.10.2007

  Anton Kokkonen, 2-3 viikkoa (olkapää)
   
 4. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuomas Muhonen sai kiekon nilkan seutuville lauantaina Heinolassa, ja talutettiin pukuhuoneeseen. Vamman vakavuudesta ei tietoa, mutta ei kauhean hyvältä näyttänyt.
   
 5. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä ketju on ollut ihastuttavan hiljainen, mutta Vaasan reissu toi tummia pilviä taivaalle:

  Mikko Jortikka, Turun Sanomien mukaan loukkaantui ensimmäisessä erässä

  Henri Palmroth, silminnäkijöiden mukaan poistui kesken kolmannen erän

  TuTon materiaali on laadukas, mutta ohut. Jos nämä kaverit ovat poissa ensi viikonlopun kiertueelta on ongelmia tiedossa.
   
 6. Vaihtorotta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Molemmat taisivat loukkaantua saatuaan kovan, mutta puhtaan taklauksen. Mielestäni Jortikka loukkasi lonkan seutuaan, olisikohan pelkkä puujalka. Palmrothin pää osui kovan taklauksen voimasta pleksiin, joten eiköhän siellä jonkinnäköinen aivotärähdys ole.
   
 7. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laitetaan tännekin nyt update vielä kauden päätöksen "kunniaksi". Jos joltain meni ohi, niin Peltosuo pelasi (ainakin?) finaalipelit polvivammaisena, joten siinä selitystä hieman tahmeisiin otteisiin. Toivottavasti ei ole leikkausta vaativa vamma, sillä silloin menee Villellä kesätreenit kokonaan ohi. Muuten TuTo selvisi lähes koko kauden ilman suurempia loukkaantumismurheita, joten mikähän mahtaa olla erilaista kuin ennen? Tuskin se ihan pelkkää tuuriakaan on... Joko treeni tehtiin nyt paremmin ja oikeita asioita tai sitten väistämättä tulee mieleen Junnilan läsnäolo kokoonpanossa. Tai molempia. Kerrankin meni ratkaisupelejä myöten lähes ehjällä jengillä.